tiesa vinji ir slikti(novilceeji)
tad dara taa novel novilceeju -stingri ! nu neiet nost? paklauvee ar aamurinju pa zvaigzniiti .NESIT paklauvee un taa diezgan ilgi var sanaakt. veel pievelc novilceeju un paklauvee - NOLEKS !
tiesa vinji ir slikti(novilceeji)
tad dara taa novel novilceeju -stingri ! nu neiet nost? paklauvee ar aamurinju pa zvaigzniiti .NESIT paklauvee un taa diezgan ilgi var sanaakt. veel pievelc novilceeju un paklauvee - NOLEKS !
Ksneps rakstīja: uhh... veči jūs aizrāvušies - atļaušos nelasīt.
ta nekas nopietns te viens izraada erudiiciju terminos,ko salasiijes no graamatas... man tak po ka es vinjam nepatiiku,lai jau ir gudraaks par visiem ![]()
![]()
bet nu jautaajumi ir uzradusjies,par kuriem NEATCEROS. piemeeram neatceros ka paarsleega zobrats(tas ar 6 tapinjaam) ka vinji ir DAZAADI,nevis vienaadi !
un veel jautaajums par sajuuga klokjenes galu... tur ir alumiinija...hvz kaa nosaukt... taadu arii neatceros. zinu ka jaabuut gultnim,sprostam,bliivsleegam... a tur ir veel viena detalja !
ar paareejo viss ir oki-doki.
rokas automaatiski visu atcereejaas
paldies par iespeeju paknibinaaties ![]()
shiem vajadzeeja buut vienadiem pa pariem,es kljuudos?
mani tas ljoti interesee !
vai var paari uzlikt no ,teiksim otra paari,jo vienam 6 tapinjas ir sirsniigi...-censored-. un ";lielaa"ar tapinjam nav...
P.S. un veelreiz luudzu likt mieraa manus tehniskos terminus ! te nav SPAMS !
Ksneps rakstīja: Visu grāmatās uzrakstītu un detalizēti uzzīmētu var atrast... pārējais ir "ģēla ķekņiki"!!!
par zobratu paariem ar,oki? tad jau mani painformeesiet.
Paldies Ursim par lekciju...
Tagad jautājums JAWU profesoriem...
1) kas būs ja šos zobratus ieliks cienādus JAWAi 250/559
Vai vispār drīkst?
2) Tas tāds ir visām JAWām?
1) Uz kura roba jābūt karburatora adatai?
2) Varbūt kāds zina labu frēzētāju?
fokz rakstīja: Labojums Nr 1, vienādus nevis cienādus...))
nu ko tu slinkam padariisi
![]()
tetis rakstīja: ļurkā adiņu uz to Jafeli es savejo pat vel nesmu izvilcis no garažas,bet ka izvilkšu ta pielikšu ļuļku un uz tehnisko
Ko Tu ar to pateikt gribēji?
fokz rakstīja:
tetis rakstīja: ļurkā adiņu uz to Jafeli es savejo pat vel nesmu izvilcis no garažas,bet ka izvilkšu ta pielikšu ļuļku un uz tehnisko
Ko Tu ar to pateikt gribēji?
nu to ka ar mociti ir jabrauc,man puika ari visu laiku reguleja un ķileja kamer nacas to motoru izmest
es savu tikai nomazgaju reizi gadā nu un dabiski ir janomaina gaiss riepās,nu bet es jau daudz nebraucu kadus 2000 km pa sezonu,lai veicas![]()
![]()
![]()
Redzi es regulēju un remontēju ik pāris mēnešu un vēl jo projām labi ripo 1977. gada Jawa ar kopējo nobraukumu 197 000 km! Ir labi ripojusi pat ar paštaisītiem gultņiem klaņos, virzuļiem, gredzeniem ... kad juku laikos vispār nebija nekādu rezerves daļu. Tagat kad ir autiņš tad nobraukumi ir mazi 3-4 t km, bet kad autiņa vēl nebija tad 10 000 km/gadā bija ļoti maz!
Nu esmu atgriezies no laukiem un pat priex pazliet ar ir..
)
Sestdien ķēros pie sava motoriņa klāt..
) 250/559.
Visas zvaigznes nogāja diezgan viegli nost, rotorts pats nolēca..
) uz pusēm gan pārdalīju ar paštaisītu novilcēju..
) It kā sanāca.. Nomainīju gultņus, blīvslēgus, kārba bija briesmīgā stāvoklī, zobrati, kas ir ar tiem kulaciņiem tika ar fleksi noslīpēti, visu it kā saliku, uzsildīju vāku un samaucu kopā, nomainīju virzuli,gredzenus ( pirmos divus jaunus uzliku, trešo lietotu - kā teicāt). Galvas blīvi pats taisīju no kartona, starp kartera vākiem liku speciālu silikonu. it kā visu saliku. Mazliet nācās pastumt lai pielaistu, jo aķīts bija pasēdis, bet pielēca godam un darbojas patiesi jauki..
kārba slēdzas kā pulkstenis...pašam bija brīnums, bet man dažo jautājumi tomēr..
1) silikons, koliku starp vākiem, mazliet izspiedās kopā liekot, vai man nevar rasties problēmas, kad viņš tur iekšpusē nokrīt, nu tā daļa,kas izspiedās savelkot...
)
2) 1 un 2 robs iet ļoti labi, 3 jauda ir nu tāda... kas varētu būt vainīgs? Aizdedze - tagad ir 3mm pirms augšējā maiņas punkta.
Karburators - varētu būt... bet kas vēl? It kā brīvi līdz 90km/h uzņem, tālāk neiet... Filtrs - it kā vecs, bet nelietots. Kas vēl?
Paldies par atsaucību!
2. Nomainīji virzuļus, gradzenus - ir jāveic piestrāde. Nu kādi 500 km tā akurātāk - eļļas buku vairāk, ne ātrāk par kādi 75km/h 4. robā un ne vairāk kā 2/3 gāzes. Pēc kā arī redzēs uz ko motors ir spējīgs un tad noregulēsi gan aizdedzi, gan karbūzi.
i_edgars rakstīja: 1. Nekas ļauns nenotiks.
2. Nomainīji virzuļus, gradzenus - ir jāveic piestrāde. Nu kādi 500 km tā akurātāk - eļļas buku vairāk, ne ātrāk par kādi 75km/h 4. robā un ne vairāk kā 2/3 gāzes. Pēc kā arī redzēs uz ko motors ir spējīgs un tad noregulēsi gan aizdedzi, gan karbūzi.
Skaidrs...
paldies liels par ieteikumiem...
Vēl jau 250 ir pagrūti uzkurināt virs 100 - iet, bet ar brūtībām... tā pat kā 350 virs 120.
P.S. es savai to "līdakas muti"izvīlēju..
) cerams ka pareizi..
)
Marchik, Tev varbūt ir lieka atslēga ar atslēgām?
) Nez ku Tetis pazudis...
)
Marchiks_ rakstīja:
fokz rakstīja: Jā es ar dzirdējis esmu, kair eksemplāri... Onkulim bija 250 ar izdilušu virzuļa pirkstu, takš viņa gāja kā velns, ar 350 mierīgi skrējās...)
P.S. es savai to "līdakas muti"izvīlēju..) cerams ka pareizi..)
Marchik, Tev varbūt ir lieka atslēga ar atslēgām?) Nez ku Tetis pazudis...)
Ja ar to ir domātā aizdedzes atslēga, tad nav. Menējai viss ir pa tiešo. Neskaitot svečvadu ir vēl tikai trīs vadi.
Tad jau vecīt Tev ir verķis...
)) A kas derīgs arī ir?
)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)