VWfans rakstīja:Jā, bet pēc gada vai diviem tas Tavs jaunais auto jau arī būs lietots! Un vērtība būs kritusies par trešdaļu... Arguments jauna auto pirkšanai varētu būt tā labā sajūta, ka Tu par savu auto zini visu vēsturi un nekas nevar palikt apslēpts.
Trešdaļu? Paskaties, cik procenti nokrītās jaunam fiat bravo vai kā to mēslu sauca. 3-4 gadīgs auto, maksā 20% no sākontējās vērtības i to neviens viņus nepērk
Ok, esmu debīls idiots, kam auto ir kas vairāk un kurš nevarētu atļauties braukt ar vienu - mazbudžeta auto. Vai no viens, bet sirdij, vai divi-trīs (viens - mazbudžets, otrs sirdij utt..).
JA reiz Vigants pirks Corvette (normāls auto, nav vismaz tāds šrots kā Mustangs), tad lai brauc ar šo pininfarina izstrādājumu un bēdu nezin. Gribētos jau ticēt, ka bēdu nebūs, bet ar hyundai neko nevar zināt. Es jebkurā gadījumā nopirktu mazlietotu 3er turingu un nejustos piekrāpis sevi
Vienīgais, kas mani līdz šim ir pievīlis pirkts lietots ir portatīvie datori. NEkad vairs! Ar 4 ieberzos, 5 paņēmu jaunu. PAt telefoni strādājuši labi
Hyundai Matrix :)
Nu nedēļu ir iehavots viens tāds. LV tādu nav daudz, bet man domāt, ka nepamatoti nenovērtēts auto.
Paceļ rokas, kas bija par šo dzirdējuši agrāk?