labs ir tāds, kas patīk un - ko tur daudz vārīties!
Kam sviests, kam piena tauku maisījums, kam margarīns - visi paēduši un laimīgi!
BMW pats rūlzīgākais!!!
labs ir tāds, kas patīk un - ko tur daudz vārīties!
Kam sviests, kam piena tauku maisījums, kam margarīns - visi paēduši un laimīgi!
BMW pats rūlzīgākais!!!
putraims rakstīja: Uij, nekaisi sāli brūcē.....
BMW - tāls un nepiepildāms sapnis.....
Jā , jā, vārds nepiepildāms attiecināms uz BMW bāku !
Imho , 5-sērija kas ir no 96 g. vizuāli ir ok, bet tās piekares n-tās bukses ......................
putraims rakstīja: BMW - prieks braucot!!!!!
Ideots!!!!
kas tad nu ieeju iauto saab zonaa un sajutu sveista garšu.. neesat kaut ko sajaukuši te sviesta vairs sen nav..
putraims rakstīja: BMW - prieks braucot!!!!!
Nu pīīīīīīī, ši tā pateikt!
putraims rakstīja:
perkons rakstīja:
putraims rakstīja: Uij, nekaisi sāli brūcē.....
BMW - tāls un nepiepildāms sapnis.....
Jā , jā, vārds nepiepildāms attiecināms uz BMW bāku !
Imho , 5-sērija kas ir no 96 g. vizuāli ir ok, bet tās piekares n-tās bukses ......................
Ar sievietes muti runā patiesība!
Palasi Nezinīti - par tēmu lēti un labi.
jautājuma zīmi virs neizpratnes pilnās sejas pamanīji?
Putraim
PN Zoss ..nusā!
aha, redzēšanas topika liktenis bija kārtējais devums motivācijai apmeklēt iauto......
turbopiile rakstīja: aha, redzēšanas topika liktenis bija kārtējais devums motivācijai apmeklēt iauto......
Es jamo izdzēsu jo tas reāli tika pie....
es saprotu, tieši par to pie... arī runāju.. nezinu vai spams kādreiz bija interesantāks vai pats savādāks.. bet čota ņito te vairs..
Nevaig nolaist rokas......
nu bet paskaties.. pat anekdošu topiks tika tā AIZD... ka nācās izdzēst.. i kuda mir katitsa.. saab zonā kādreiz komentāriem nevarēja izsekot, ja pāris dienas nebiji klāt, a tagad ienākot reizi nedēlā var saprast kas un kā.. un tapat nav vairs kā kādreiz.. ehh.. vecums laikam..
nevis vecums, bet rutīna
a kas ir stelpe kāda sevišķa SAABu extra
varbūt rutīna.. bet kaut ka ta rutīna ir īpasi ietekmējusi saab zonu (kā man nepatīk šis vārds )
Stelpe vispār jau tā ir apdzīvota vieta, bet saistībā ar saab es pat nezinu kā šis nosaukums ir radies moš Kredoks atceras..
izrādās, ka topiki, kas vecāki par 2005 gadu nesaglabājas.. gribēju atrast Stelpi 2004
TP
Klau - es brīžiem brīnos arī par tevi Cilvēki ar laiku kļūst vecāki un salīdzinoši mazāk emocionāli - tu taisi mežģīņotās revolūcijas topikus Vidal Tebja utt. iepreikšējo es noteikti nedzēsu, ja nu vienīgi tur bija kāda perversija...
peace
iepriekšējais toč bija laps un brīžiem pietrūka.. Cerams, ka Hammera topikam būs labvēlīgāks liktenis..
jēlais sviests pārceļojis uz NSNF zonu, intelektuālais sviests izmiris kopā ar llxx aiziešanu. Sākotnējie sviestitāji bija Belochka, kurš te vairs nerādās, Kredoks, es, - toreiz arī dzīvajā mazāk viens otru redzējām un bija kur laist muļķi..
viss mainās un .. uz labu!
Piemirsu Diggen.... Visu cieņu!
ai da labi.. bij uzmākusies nostaļģija.. a tagad pat par tehniskajām problēmam vairs nav ko runāt.. vienīga problēma, ka tagad saabam es neredzu, kad pietuvosies logu šķidruma maiņa, kamer dators to nepaziņo..
turbopiile rakstīja: ai da labi.. bij uzmākusies nostaļģija.. a tagad pat par tehniskajām problēmam vairs nav ko runāt.. vienīga problēma, ka tagad saabam es neredzu, kad pietuvosies logu šķidruma maiņa, kamer dators to nepaziņo..
a Tu biežāk virini kapotu ,moš ieraudzīsi kādu ņepoladku
Ja ne kapotu - tad vismaz virini!
nemaisies kaa peles suuds pa putraimiem
Tas, kas autors ir tas pats Pērkons vai cits? www.kakao.lv/...
SAAB stelpe 2006
Laimīgu Jano 2006.gadu un sākam no jauna šeit .