Arnijs rakstīja: Nu peec totalizatora likmeem spriezjot, kaads no Yukki alinjiem pienaakas arii man!
man arī!!!!
Arnijs rakstīja: Nu peec totalizatora likmeem spriezjot, kaads no Yukki alinjiem pienaakas arii man!
man arī!!!!
nē!! Nez. Tev ir
4.
Nezinite rakstīja: Yukki "jauno" auto saux "vecais lēdijs"Ja viņš nopirx, aizbrauxšhu ciemos ar veco lēdiju - lai abi sapazīstas
turbopiile rakstīja: nē!! Nez. Tev ir
4.
Nezinite rakstīja: Yukki "jauno" auto saux "vecais lēdijs"Ja viņš nopirx, aizbrauxšhu ciemos ar veco lēdiju - lai abi sapazīstas
Nez.... Nekad nelieto vaardinju "ja"
Pienākas tikai man, jo es esmu vienīgais kas praktiski vienmēr tic viņa "spēkiem" un "nespēkiem'
nu gramatiķi atradušies - ka tik citam netiek!
ai, Nez. Tu nesaproti.. Tev ir jānogaida, kamēr Yukki sanjem visu savu vinnestu.. un tad jabrauc raudzībās pazīstinat "lēdijus".. un kas tās par raudzībām bez T..
nu jā jā, man jānogaida, kamēr tukšā tara vien būs palikusi
Tu domā kāds savu artavu atvedīs un tā mierīgi arī atstās Yukki izlietošanai pec savas gaumes
lai nepiesārņotu paldiestopiku..
Kredoks rakstīja:
turbopiile rakstīja: (9-3 2.0t SE kupeja)
Kura gada? Cik lopi? Kāda piekare?
gads 98, bet 99 gada modelis, jo izlaidums ir 12.98
standarta 154 zirgi un viss pārejais standarta..
vēl bišķiņ pabraukšu varēsu vairak pakomentēt.. pagaidām nobraucu kādi 400 km tikai..
Tad kā gudri cilvēki saka ir jāuzliek sportiskāki amīši (KONI kā minimums) lai līkumos uz jumta neaiziet!
par to bišķiņ velak bet noteikti domāsu..
ir jau mazliet pārak līgans, toties mīksts..
šonedēļ jāuzliek signalizācija, lai var apKASKOot..
vēl no standartaprīkojuma, kaitina kasete.. lai arī čeindžers aimugurē.. jāmēģina tur kaut ka mp3 pielagot..
un uzreiz varu tiekt skeptiķiem.. esmu braucis ar vektrām opēļiem, gan jaunākiem gan vecākiem.. pat neapšaubot to, ka ta būtu slikta mašīna, bet no saaba tai tur tikai tik daudz cik zin, ka ir kaut kāds sakars..
pagaidām nav bilžu.. bet viens no argumentiem, kas lika izšķirties par labu šim, ir krāsa.. gandrīz kā viggenam zilā..
pārejie, bija noskrējiens, tas ka ievests no Italijas un dzudzi citi.. svarīgi tas, ka to ieteica An2. un esmu pārliecināts ne jau tapēc, ka to pārak bieži redzēt grib pie sevis Astras iela..
PAZINOJUMS YUKKI NO AN2 !!!
An2 kapitule Yukki prieksa un sola izpildit savas deribu saistibas materiala veida lidz 32.aprilim
perkons rakstīja:
perkons rakstīja:
turbopiile rakstīja: Paldies!!! zinot, ka uculam ne īpasi simpatizē 9-3, esmu gatavs jebkuru vakaru Tev iedot pavizināties, lai pārliecinātu par to, ka ir labais!!!..
zumināts , palielies , pastāsti sīkāk
kaut kas līdzīgs ?
www.autonet.lv/...
nrāda vairs šo sludinājumu... bet nu ko tur daudz sīkāk.. nav ādas.. nav sēdekļu apsildes kā jau itālijas variantam..
bet nu kopumā esmu ārkārtīgi apmierināts... arī t efekts ir ļoti labi jūtams, kad ceļ jau no zemajiem apgriezieniem.. nu nav jau ta ka diži spiestu sēdeklī, bet uzrāviens ir ļoti pārliecinošs un stabils..
ZingZeng rakstīja: PAZINOJUMS YUKKI NO AN2 !!!
An2 kapitule Yukki prieksa un sola izpildit savas deribu saistibas materiala veida lidz 32.aprilim
nu vot.. varu sevi apsveikt ar pirmajiem kredītpunktiem un pirmo soda naudu.. nebiju neko maksājis jau vairāk kā gadu..
vakar vēlu vakarā labā noskaņojumā Ogrē, pāri tiltam braucu uz Rīgas pusi, nevienas mašīnas nekā.. uzspiedu mazliet, ieliku neitrālajā un nogriezos, kur Neste.. pēkšņi skatos un klausos.. pāri zaļajai zonai lido "kārtības sargi".. 90km/h apdzīvotā vieta ar visām no ta izrietošajām sekām..
ierēdnis vēl pajokoja "nu pavisam stulbi tu iekriti".. es viņam saku. nu ja ka stulbi.. pat līdz trešam robam netiku..
apsvaicu tp
SAAB ruullzz - re - pat līdz 3 robam netiki un jau 90
pēdājais sods par ātrumu man bija aizpagājušā līgo dienā.. 115 ārpus apdzīvotas.. un pa vidu vēl dazi par nepareizu stāvēšanu.. visi sodi ar noilgumu.. viņu kartotekā biju pilnīgi "tīrs" līdz vakardienai.. es patiešām apzinīgi braucu.. bet tas zilais provacē
paarreekjini sodu alus kastees .... no dusmaam varees paarspraagt ...
ai.. stastikai, lai ir.. pārak sen neko nebiju maksājis.
bet nu uzmanās.. CP paši teica, ka viņi tagad daudz biežāk "šauj" gaitā..
Es divas reizes uz aatrumu iekriru apdzenot .... taa ir maksimaalaa cuuciiba .... tiesa vienreiz palaida .... bet viens punkts no taa tiek deldeets veel tagad ..... labsajuutai jaapieziimee ka noshaava arii divus kas mani apdzina ...
Tā nu tas ir, ka ja jūti, kas sen neesi maksājis CP, jau laicīgi jāsagatavo $$ atlikums, jo vienā jaukā brīdī agrāk vai vēlāk tas neizbēgami notiks. Sen jau teicu, ka mums nav bezmaksas ceļu! Tas ir tāpat kā ar nodokļiem,- tie ir jāmaksā, savādāk mēs dzīvotu vēl sliktāk.
a ta es domāju, kāpēc Ogres rajonā un pilsēta vieni no sliktakajiem celjiem Latvijā.. skaidrs- sen neesmu sodanaudas maksājis..
uculs ar laikam pārak apzinīgi brauc..
bet es agn dotu priekšroku valsts budžetu papildināt ar akcīzi nevis sodanaudām..
Vai kādam ledusslkapī vēl dzīvo hermanis? Ja ir, tad nododiet sveicienus vārdadienā un... kā parasti
kāpēc hermaņiem būtu jādzīvo ledusskapī
SAAB stelpe 2006
Laimīgu Jano 2006.gadu un sākam no jauna šeit .