- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
AlienVsPredator rakstīja: Bija tā laime iegādāties 9000CD 2,3i .... nu tās tubrīnas trūka (pirms tam bija 900T '83g) braukšanai pietika jaudas - bet tā paša svilpiena gan pietrūka. Interesanti - vai ir tādi, kas grib SAAB , bet bez turbīnas? OKi DOKi - āda- neāda, bundža, bet turbīna?
Uculs mums bezturbo fans
Bet vispār SAAB bez turbīnas ir kā klibs ēzelītis
Kad paņēmu to veco 9000 2.3 bezturbo, tad nevarēju saprast, kāpēc degvielas patēriņš lielāks, kā 9-5 airai. Tagad sapratu, ka lai ar veco iegūtu tādu pašu pierasto paātrinājuma laiku kā ar jauno, vecajam ir stipri vairāk jāspiež akseleratora pedālis, kas dramatiski atsaucās uz patēriņu (~15l/100). Tagad atkal pabraukājot ar jauno, sapratu kāpēc vislaik spolējos,- vienkārši nu jau biju pieradis pie tā, ka vecajam tas pedālis jāspiež tā pavairāk, lai tas paātrinātos, nu tad arī airai spiežu sirsnīgāk, kā rezultātā tas TCS vislaik deg (~14l/100)![]()
ZingZeng rakstīja: Yukki, tu esi unikals TIPS
es arī tevi mīlu! ![]()
![]()
![]()
gr rakstīja: Manas galerijas konkursā joprojām nav uzvarētāja
Ko tev vajag, ko tu gribi ??? ![]()
Yukki rakstīja:
es arī tevi mīlu!
Ui, ui, ui ...
Ko lai tev tadu dzeligu tagad atbildu ???
Tu mani izsiti no sliedem ar savu milestibu
![]()
ZingZeng rakstīja:
Yukki rakstīja:
es arī tevi mīlu!
Ui, ui, ui ...
Ko lai tev tadu dzeligu tagad atbildu ???
Tu mani izsiti no sliedem ar savu milestibu
Tu piemēram vari apsolīt, ka braukt ar saviem auto man dosi tikai tad, ja pasaulē vairs nebūs nekā cita atlicis
Nu laiki pienākuši, man jāstāsta Tev, kā dzēļoties
Drīksti arī atzīties, ka Tev manis pietrūkst!
llxx rakstīja: ai nu tas Yuksis ar savām turbīnām,saabs ir gana labs arī bez turbīnas,arī tādu var gribēt.
labi, labi, var jau var, bet tad tikai tos vecos labos, jaunos diezvai. Un jaunajiem T būtu labi klāt vēl vienu LPT, kas aizraktu turbobedri zemajos apgriezienos
. Kas man konkrēti patīk vecajā auto, ka pēc gāšanas pa trasi nekas nav jādzesē, uzreiz izslēdz motoru un ej ēd desas![]()
ZingZeng rakstīja:
perkons rakstīja:
ZingZeng rakstīja: Arnij, SPG rūc. An2 teica, ka kad to servisa pielaiduši, viņš ir izskrējis no kabineta lai redzētu kas tur tā dudina
Būs labais. Paldies tev.
Es ar grib dzirdēt
Gan jau kadreiz dzirdesi
kad ZZ kadreiz naakotnee saaks SPG paardosanas kampanju, tad tā noteikti būs vērienīgāka par "saabstev" un tur noteikti buus arii audio un video klipi.. "krutaa" skanja utt..
![]()
ZingZeng rakstīja: Paldies par ideju, ta ari darisu
Tu to man? es Tev nosutiju ideju pa mailu ![]()
![]()
Tev tikai bus janomaina laivas motors ar kadu sava SAAB stuuri un to divu blondo maasinju vieta jasarunaa citas
Vairak tadu meicu un Latvija nebutu demografisko problemu ![]()
cilvekiem vairuma ir asociatīva domāšana un tie kas, piemēram, to motoru nopirks, vienmēr šo reklāmu labprāt atcerēsies to darbinot ..
tgatavojos koncertam valentīnā!
www.hc.lv > Mūzika > Pasākumi > Turpmākie > Svešie + Pirmā Sērija, Tumors, Dēlis Budēlis
>
Informācija par pasākumuNosaukums: Svešie + Pirmā Sērija, Tumors, Dēlis BudēlisNorises laiks: 14. februāris, 2006, otrdiena, 21.00Pasākumā piedalās: Svešie, Primā Sērija, Tumors, Dēlis BudēlisIeeja: 2Ls
diggen rakstīja: !!!!!!! urgent! man pazudis linx no svešo mlapas. steidzami!
tgatavojos koncertam valentīnā!
Tā kā te: www.808.lv/tmp/index.php?dir=/sveshie viņu vairs nava, meklē citur! Tāpēc, ka tālredzīgi iestājos viņu fanu klubā
, pilna "māxla" man mājās ir uz disketēm
. Varu izsniegt pret parakstu.