zhuks rakstīja: Bet kā tad ir ar Alfas daudzstāvu autostāvvietu- kāpēc tur menti nedrīkst ķert agresīvos? Tie paši bez tabu rādīja un stāstīja- privātā teritorijā policija neko nevar uzsākt!
Tad kur ir tā milzīgā starpība- iereibis pagalmā nevaru būt, bet agresīvs gan var? Kur starpība? Man nepielec!
Jebšu katrā atsevišķā gadījumā CP interpretē noteikumus tā, kā izdevīgāk attiecīgajā situācijā?
Vēlreiz- kur ir tā milzīgā starpība- iereibis pagalmā nevaru būt, bet agresīvs gan var?
Pirmkart - privatata teritorija likumigi neko nevar uzsakt bez ipasnieka iesnieguma (vai atlaujas, ja CP grib izradit iniciativu no savas puses). Bet par milzīgo starpību - ko īsti tiem "agresīvajiem" pārmest? Nekas vairāk par nelielu ātruma pārsniegšnu nesanāk. Subjektīvi, protams, arī man tāda rīcība nav pienemama, bet formāli tur ir ļoti grūti noformulēt parkāpumu.
CP- dzērumā savā pagalmā!
No vakardienas Beztabu raidījuma. Vecis brauc ārā no sava pagalma(privātā teritorija), vēl nav izbraucis ārā uz koplietošanas ceļa, bet menti jau priekšā. Un soda par braukšanu dzērumā un ar evakuatoru aiztransprotē prom viņa auto no privātā pagalma. Vai tā var darīt pēc likuma? Pieņemot, ka viņa pagalma ceļš nav servitūta ceļš.
Vai tad nav tā, ka es savā teritorijā(arī kartupeļu laukā) varu braukāties ar ko gribu, kā gribu un kādā pālī vien spēju, jo nepiedalos ceļu satiksmē?
Tas pats tak notiek attiecībā uz Alfa autostāvvietu- agresīvie ārdās, bet menti neko nedrīkst darīt, jo tā tak ir privātā teritorija!