jaaanis rakstīja:
modena rakstīja: daudz sīko uzņēmumu, kuri pa limonādi paņem gandrīz visus objektus... šie sīkie kropļi pat nesaprot kā kropļo tirgu... it īpaši taj'\a jomā kur var atļauties normalo naudu maksāt - šie tik rūpē objektus naudas kasejiem.. psc kaut kāds...
Īsti nesapratu par ko runā, bet izskatās, ka tu vienkārši nespēj konkurēt ar "sīko uzņēmumu" . Un ja es pareizi sapratu par ko tu runā tad tās saucās "tirgus ekonomika" nevis "tirgus kropļošana"
ja zemāka cena ir ap 7000 Ls... tuvāka 14000 Ls... vidēja ap 15-16 k.Ls... par kādu tirgus ekonomīku tē runā? jā 8 ir līdz;īgas cenas- bet vienām x2 zemāka- par kādu tirgus ekonomīku var runāt? Tur pat algai normālai nepietiek... nerunājot jau par izpēti un pārējo...
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".