Ozz rakstīja: Kriize ir tiem, kam ir vai nu maz naudas (komunaalie pakalpojumi vienalga pieaug) vai arii tiem, kam ir lielas paraadsaistiibas...
nu un varbuut arii tajaa jomaa ka banka piķi briivi neizsniedz katram gribeetaajam..
ja praatiigi dziivo un čakli straadaa, tad imo, sliktaak kaa pirms gada nau točna.
Pilnībā piekrītu.
Tie, kas algas visu laiku saņēmuši 100% oficiāli, parādsaistības uzņēmušies saprātīgos apmēros, rēķinoties ar iespējamām svārstībām kredītu maksājumos, kā arī tie, ka prot ne tikai gausties par slikto stāvokli valstī, bet arī domāt, kā savu labklājību uzlabot un to arī darīt, krīzi neizjūt vai arī izjūt, bet ne tik saasināti, kā to deklarē masu mediji.
Patika nesen avīzē (Diena?) publicētā intervija ar Raitu Karnīti, kura tā arī pateica, ka par krīzi runāt ir stipri pāragri. Faktiski krīzi rada tas, ka nevis vakstij nav naudas, bet gan tas, ka pirms gada budžeta prognoze (ieņēmumi) bija pārlieku optimistiski. Un tas, ka nosaka prognozi daudz lielāku par iespējamo, nenozīmē to, ka, tai nepiepildoties, uzreiz iestājas krīze.
Personīgi man šis gads ir izvērties visveiksmīgākais no visiem līdz šim pieredzētajiem gadiem. Ptu, ptu, ptu.
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".