Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Aptauja krīzes laikos ...

911 Reģ.: 11.04.2003

Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?

.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..75
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: nu tieši taa...

kas ir juridiski apkaltaaki meegjinaas savu nelaimi paarveerst par materiaali izdeviigu rebi...

un aviizes arii staasta tieši tik, cik nepieciešams lai tauta galiigi nioetu no sliedeem.

Tikai taa kundzite kaut kaa nepadomaaja, ka ja nu tiešām kaada tiesa nolemj jamai par labu, tad to iestaadi izputinaas naskuj...

bija paaris nedeeljas atpakalj intervija sestdienaa....

teema- nu cik ta prasiit 5 latus, štuku laimoni

a kaapeec tikai vienu prasiis uzreiz divus!

taa ka taa ir pilniigi no ojaara izziista summa

2 laimoņus prasa ar domu, ķipa "vienu jau iedos"

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

man kaa darbā ar jonizējošo starojumu laikam liidz 30 (?)štukām izmaksaa....tas ja es kaadu apstaroju taa ka vinjam rodas neatgriezeniski veseliibas trauceejumi

www.bta.lv/...

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Ko nu Jūs te tos dakterus slaviniet ? Pillnīgi garām. Vecie dakteri - uz tiem vēl var kaut nedaudz paļauties. Bet jaunie šodienas ārsti - bij. studenti-špikotāji, no ārstēšanas sajēdz pamaz. Nesen mana meita bija vizītē pie daktera - tas viņu apskatīja un pateica, ka - pastudēšot nedaudz literaturu un lekciju konspektus, lai pienākot pēc pāris dienām... Tāds lūk tas līmenis.

Bet vispār, par "krīzes" veidošanos pēdējā nedēļā liecina apmeklētāju skaita samazināšanās lielveikalos. Pirmdien pievakarē laukums pie Spices pija pustukšs, Elcor veikalā tikai pāris cilvēkus manīju. Lidzīga situacija bija arī ulmaņsosejas K-rautā, savukārt Skai lepnajā bodē kādu laiku rindas pie kasēm ir pareta parādība. Laikam jau tā naudiņa cilvēkiem sāk lēnām un pakāpeniski nobeigties. Par autosaloniem vispār nav ko runāt - tur vispār pircējus vairs nemana. Atceros situaciju Benson-hondā pirms pāris gadiem - tādi cilvēku bari bija, kā padomjlaikos pēc doktordesas.

0 0 Atbildēt

un kas meitai vainas, ja nav nosleepumses daudz ko varu 5 minuutees izguugleet...

0 0 Atbildēt

es atkal zinu ka daudzi vecie, visaadi profesori utml kam smiltis birst, ir galiigi garaam...

zinu vienu otru gluži talantiigu...

0 0 Atbildēt

eu, kad deksteram kāzas būs????

krīzes laikos gribās uz šaru pierīties

0 0 Atbildēt

rudens ir cūku bēru laiks...

nav neviena paziistama cūka

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Sretsked rakstīja:

Ozz rakstīja: lai gan tagad tas auglis atrodas rehabilitaacijas centraa valsts maizee...

par to tiršanos vajadzeeja piespiest to baabu kopt savu peecnaakamo kameer kaads no vinjiem nomirst pirmais.

Tev mož sarakstiņu iesniegt ar maniem piedzīvojumiem medicīnā un man tuvu cilvēku piedzīvojumiem?? Tas būs uz kādām lapām trim....

vari sniegt, vari nesniegt...es atbildu tikai par sevi ...un to ko redzu...

iesniegšu savu..

biju kritis no velo un salauzu plaukstai mazo pikrtiņu.

Aizbraucu uz to traumotoloģijas slimnīcu kas Gimnastikas ielā, Salu tlita galā. Uztaisīja rentgenu, atnesa to dežūrējošajam ārstam (bija vakars). Šis apskakatījās,teica ka plīsums un lika viršū ģipsi. Es tur blakus sēdot skatījos uz rentgenu un skaidri redzēju ka ir neliela kaulu nobīde. Teicu to ārstam- šis saka ka nav, ka man tikai tā izskatoties

Nākamajā dienā gāju pie cita ārsta, šis manu diagnozi apstirpināja.

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

Ozz rakstīja:

Sretsked rakstīja:

Ozz rakstīja: lai gan tagad tas auglis atrodas rehabilitaacijas centraa valsts maizee...

par to tiršanos vajadzeeja piespiest to baabu kopt savu peecnaakamo kameer kaads no vinjiem nomirst pirmais.

Tev mož sarakstiņu iesniegt ar maniem piedzīvojumiem medicīnā un man tuvu cilvēku piedzīvojumiem?? Tas būs uz kādām lapām trim....

iesniegšu savu..

Aizbraucu uz to traumotoloģijas slimnīcu kas Gimnastikas ielā, Salu tlita galā. Uztaisīja rentgenu, atnesa to dežūrējošajam ārstam (bija vakars). Šis apskakatījās,teica ka plīsums un lika viršū ģipsi. Es tur blakus sēdot skatījos uz rentgenu un skaidri redzēju ka ir neliela kaulu nobīde. Teicu to ārstam- šis saka ka nav, ka man tikai tā izskatoties

nu un

kaut ko dariija katram kaulam ir pa divi augšanas zonas katraa galaa...

ja nobiide ir minimaala, repoziicija nav nepieciešama, nepieciešama ir tikai fiksaacija..taapat sadziis...

PN- par rentgena bildi driikst izteikties tikai aarsts radiologs, nevis proktologs, akušieris , otorinolaringologs vai kaads cits -lôgs...

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

ValdisM rakstīja:

Ozz rakstīja:

Sretsked rakstīja:

iesniegšu savu..

nu un

ja nobiide ir minimaala, repoziicija nav nepieciešama, nepieciešama ir tikai fiksaacija..taapat sadziis...

PN- par rentgena bildi driikst izteikties tikai aarsts radiologs, nevis proktologs, akušieris , otorinolaringologs vai kaads cits -lôgs...

kā ko darīja?

tā nobīde bija tik liela, ka bija jātaisa operācija un skrūvēšana

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

Ozz rakstīja:

Sretsked rakstīja:

iesniegšu savu..

un tagad tu esi pa trešdaļu impotents

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

kā ko darīja?

Kad salauzu atslēgas kaulu ar bija divi dakteru viedokļi - viens, ka pats sadzīs, otrs, ka jātaisa operācija un jāskrūvē. Un man nenāk ne prātā pārmest kaut ko tam, saskaņā ar kura padomu kauls ir saaudzis nedaudz šķībi (var sataustīt), bet toties esmu izticis bez rētas un narkozes, kas nebūt nenāk par labu organismam kopumā). Otrajā variantā papildus vēl pastāvētu iespēja, ka bez ārsta zīmes mani lidmasīnā nelaistu, jo pie patreizējiem drošības standartiem metāla daudzums būtu pilnīgi pietiekams, lai to uztvertu detektors.

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

Ozz rakstīja:

ValdisM rakstīja:

Ozz rakstīja:

Sretsked rakstīja:

iesniegšu savu..

nu un

kā ko darīja?

2. slimniica it kaa specializeejas uz luuzumiem...ja ir neliela nobiide, un veel pirkstam

hz...

bet buutu sadzijis arii taapat.galvenais lai abi saluuzusie fragmenti buutu kontaktaa...

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Kurā Latvijas slimnīcā (valstij piederošā) ir civiltiesiski apdrošināti ārsti ???????

Iespējasm, ka Stradiņos, tādas baumas dzirdēju.

0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Kurā Latvijas slimnīcā (valstij piederošā) ir civiltiesiski apdrošināti ārsti ???????

visaas....

taapat kaa jebkurai aarstnieciibas personai reizi 5 gados ir jāiziet resertifikaacija profesionaalajaa asociaacijaa, lai vispaar tiktu pielaists pie darba...

procesi bija, ir, un buus veel...slimniicu manageri arii nau mulķi, tagad cenšās to iuridisko baazi savest kaartiibaa...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

ValdisM rakstīja:

kā ko darīja?

Kad salauzu atslēgas kaulu ar bija divi dakteru viedokļi - viens, ka pats sadzīs, otrs, ka jātaisa operācija un jāskrūvē. Un man nenāk ne prātā pārmest kaut ko tam, saskaņā ar kura padomu kauls ir saaudzis nedaudz šķībi (var sataustīt), bet toties esmu izticis bez rētas un narkozes, kas nebūt nenāk par labu organismam kopumā). Otrajā variantā papildus vēl pastāvētu iespēja, ka bez ārsta zīmes mani lidmasīnā nelaistu, jo pie patreizējiem drošības standartiem metāla daudzums būtu pilnīgi pietiekams, lai to uztvertu detektors.

redzi, starp atslēgas kaulu un plaukstas mazo pirkstu ir būtiska atšķirība.

Ar atslēgas kaulu ģitāra un klavieres nav jāspēlē,

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

tad taa ar buutu teicis ka esi klavierists!

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

arba rakstīja: Kurā Latvijas slimnīcā (valstij piederošā) ir civiltiesiski apdrošināti ārsti ???????

visaas....

taapat kaa jebkurai aarstnieciibas personai reizi 5 gados ir jāiziet resertifikaacija profesionaalajaa asociaacijaa, lai vispaar tiktu pielaists pie darba...

procesi bija, ir, un buus veel...slimniicu manageri arii nau mulķi, tagad cenšās to iuridisko baazi savest kaartiibaa...

Skatos nēsi atkodis i auto lietotāju nodarbošanos.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

ja tu domā, ka krāniņa rādīšana vērmaņdārzā ir piedzīvojumi medicīnā, tad raksti vien

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: vsmisļe

storijs bija ....

ak tu bļe... pa smago...

un no kura gala tur 2vi citroni?

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Pirms gadiem 5 sanāca netīšām mazliet apliet sev rokas ar vārošu piķi, vēls vakars, pats vainīgs, tipa nekas īpaši sāpīgs tajā brīdī nelikās, bet kad sākot tīrīt piķis nāca kopā ar ādu, tika pieņemts lēmums doties uz netālo Traumatoloģijas slimnīcu Duntes ielā. Ierodoties dežūrdaļā, mediķi negribīgi paskatījās, ka rokas melnas un pirmais jautājums bija: "Jūs ar savu transportu", pēc apstiprinošas atbildes nākamais jautājums: "Vai zinat kur ir Biķernieku dzelzceļa slimnīca", atkal apstiprinoša atbilde no manas puses un sekoja paskaidrojums: "Mums nav īsti tehnisku iespēju palīdzēt konkrētā gadījumā un ja Jums nav grūti, vajag braukt uz dzelzceļniekiem, jo tur ir speciālisti kas spēs palīdzēt". Un pašās beigās tā starpcitu paprasīja vai pārāk nesāp Dzelzceļniekos viss ok, pēc pāris mēnešu ārstēšanās viss labi, bet škrobe par traumatoloģijas attieksmi palikusi.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Varbūt pārsauciet topiku uz "medicīnas aptauja krīzes laikos"?

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Stradu ķirrurgi sakās neko nezinām par šo apdrošināšanu

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Labi, pa tēmu, A6 antenu no jumta noskrūvēja. Bet tas tak nav tik interesanti kā medicīna.

0 0 Atbildēt

Kaspersky rakstīja: Varbūt pārsauciet topiku uz "medicīnas aptauja krīzes laikos"?

Labi atpakaļ pie tēmas.

braucot šovakar mājās atcerējos ka ledusskapī nav nekā ēdama, iegirezu Deglava ielas Maximaa XXX un iepirku ēdamo.

Kad norēkinājos kase'aiz manis esošās 2 sievietes ap.gadiem 25-30 katra pirka pa 3 Rollton sausajām zupām. KAmēr gāju uz izeju, pie citas kase viena solīda paskata sieviete bija nopirkusi kādsu 20-30 Rolltonus un krāmēja iekšā Maximas zilajā maisiņā.

Patiesībā jau gadus 5 nebiju redzējis ka kāds tās 9 sant sausās zupas pirktu, ja nu vienīgi kāds tūrisma paskata cilvēks vai RTU studenti Olimpijā.

laikam cilvēki pāriet uz lētāku pārtiku.

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..75

Lasītākie raksti

Jaunie raksti