Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Aptauja krīzes laikos ...

911 Reģ.: 11.04.2003

Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?

.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

juha rakstīja: A Tu pasaki, kas ir politiska atbildība? Šo terminu mūsu varoņi mētā pa labi un pa kreisi, bet es nespēju saprast, kas tas ir un kā tā izpaužas.

Politiskā atbildība ir tāds liels zvērs. Ja piemēram kādas partijas biedrs sataisa ziepes vai pieņem lēmumu un likumu kas izrādās šķībs, tad visa partija metās, plēšot drēbes ar putām uz lūpām, strēbt ārā ziepes un labot to ko savārījis viens partijas biedrs. Pie kam neaizmirstot paši nokārt galvas un ar sarkaniem vaigiem pateikt publiski – jā bija kļūda, bet mēs izlabojām un tagad lemjiet jūs vai mēs esam cienīgi turpināt strādāt vai nē…

Nu principā tāda tā kā būtu tā politiskā atbildība…

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Man ir visvienkāršākais un vispareizākais risinājums.

Bezdarbnieka nodoklis – 1500 Lati mēnesī… Uzreiz atrisināsies nodarbinātības jautājums… Bezdarba līmenis saruks līdz 0.1 %…

Slimošanas nodoklis – 100 Lati dienā… Uzreiz sabiedrība paliks vesela un neviens vairs negribēs slimot, jo nevarēs samaksāt tādu nodokli…

Nāves nodoklis – ja nomirst līdz 80 gadu vecumam – 20 000 latu nodoklis. Pensionēšanās vecumu arī palielināt līdz 80 gadiem. Kāds uzplaukums būs…

Noziedzības nodoklis – gribi nostāties uz noziegumu ceļa maksā 50 000 gadā plus 26% no iegūtās mantas – noziedzības nebūs…

Ne bezdarba, ne kriminogēnās situācijas, visi veseli. Visiem prieks – bizness plaukst – nodokļi nāk. Idille…

Arī tad, ja man būtu jābalso vai laist pie varas 3A, vai uupi ar šādu programmu, es izvēlētos uupi aiz viekāršas atziņas,

ka 3A nozags vēl vairāk

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

juha rakstīja: A Tu pasaki, kas ir politiska atbildība? Šo terminu mūsu varoņi mētā pa labi un pa kreisi, bet es nespēju saprast, kas tas ir un kā tā izpaužas.

Politiskā atbildība ir tāds liels zvērs. Ja piemēram kādas partijas biedrs sataisa ziepes vai pieņem lēmumu un likumu kas izrādās šķībs, tad visa partija metās, plēšot drēbes ar putām uz lūpām, strēbt ārā ziepes un labot to ko savārījis viens partijas biedrs. Pie kam neaizmirstot paši nokārt galvas un ar sarkaniem vaigiem pateikt publiski – jā bija kļūda, bet mēs izlabojām un tagad lemjiet jūs vai mēs esam cienīgi turpināt strādāt vai nē…

Nu principā tāda tā kā būtu tā politiskā atbildība…

Manā izpratnē politiskajai atbildībai arī tādai būtu jābūt, taču vai mūsu darboņu izpratnē tas tā ir? Man no savas sēdvietas izskatās, ka nav! Un tā nu man aizvien vairāk šķiet, ka politiska atbildība ir vārdu salikums, kuru piesaukt, kad bikšu dibens nevis svilst, bet jau ir izdedzis caurs, un pienācis laiks notīties pelnītā atpūtā par labi padarītajiem darbiem.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

nav vel kaads izshtukojis jaunu gajienu, kaa auto var paarakstiit uz kaadu kajminjzemi?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: nav vel kaads izshtukojis jaunu gajienu, kaa auto var paarakstiit uz kaadu kajminjzemi?

Nu ja nekā citādi, tad vairākiem cilviņiem jāreģīstrē sava firma Lietuvā, mašīnas arī ar LT numuriem. Tā firma tipa nodarbojas ar auto nomu, un tu to auto teiksim "nomā". Mazliet ķēpīgāk kā gribetos bet manuprat vajadzetu strādāt.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Slinkais rakstīja: nav vel kaads izshtukojis jaunu gajienu, kaa auto var paarakstiit uz kaadu kajminjzemi?

Nu ja nekā citādi, tad vairākiem cilviņiem jāreģīstrē sava firma Lietuvā, mašīnas arī ar LT numuriem. Tā firma tipa nodarbojas ar auto nomu, un tu to auto teiksim "nomā". Mazliet ķēpīgāk kā gribetos bet manuprat vajadzetu strādāt.

ja gimenee ir 4 auto, tad varbuut arii vairs nav kjepiigi..

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

...

Un, cik zinu, Latvijā vairs nedrīkst pastāvīgi braukāt ar LT reģistrētām mašīnām.

...

Tur bija izņēmumi likumā, tiesa man jāatzīstas pieņemto versiju neesmu lasījis, jo nav aktuāli. Un šķiet ka nomas pakalpojumi ar bija kā izņēmums.

0 0 Atbildēt

man ir 3 auto, un nodoklja pieaugums kopaa ir gana liels, lai aizdomatos par ioespejaam to nemaksaat. lietuva cik zinu nav vispaar tada pozicija.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Un, cik zinu, Latvijā vairs nedrīkst pastāvīgi braukāt ar LT reģistrētām mašīnām.

Drīkst jau gan. Faktiski nevar tikai fiziska persona ar fiziskai personai piederošu auto. Iznomāt LT drīkst. Un tāpat arī LV filiāles darbiniekiem izmantot LT uzņēmumam piederošus auto. Vai arī vēl risinājums - dabūt LT rezidenta statusu - tam reāli vajag īres un darba līgumus LT un no tiem izrietošu reģistrāciju. Un PN visus latvju reketus.

Un "pastāvīgi" ir nekam nederīgs jēdziens šengenas robežās. Neviens nevar pierādīt, cik ilgi kurā valstī uzturies.

0 0 Atbildēt

Pie reizes ja šādu uzņēmumu izveido - nekas netraucē nodarboties ar uzņēmējdarbību un piedāvāt šo sava auto nomāšanu kā pakalpojumu par taisnīgu samaksu

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Kaksis rakstīja: Viens ir skaidrs, JL neatbild ne par ko, tikai sūkā.

Salīdzinājumā ar tevi ļoti pat maz Tu pat nevari atbildēt par to,ko teici par Parex

A tu nevari atbildēt, maksā nodokļus godīgi? Algu aploksnēs nemaksā?

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Ja par tēmu, tad nē, algas aploksnēs es nemaksāju.

Un godīgi nomaksā valstij 70% naudiņas? Vai ne tā?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vot par valsts plānoto tā saucamo kredītņēmēju aizsarfzību gan ir pilnīga kuiņa

valsts nevar piespiest aizdevēju atlaist parādu, var tikai samaksāt parādnieka vietā....

bet tādā gadījumā mums būs ne tikai 30% bezdarbnieku (tādi, kas saņem pabalstu, bet patiesībā piehaltūrē vismaz tirgū par krāvēju), bet arī vismaz 50% aizsargājamo kredītņēmēju

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Ja par tēmu, tad nē, algas aploksnēs es nemaksāju.

Paldies par atbildi. Lai nosauktu kādu par jefiņu, vai pasūtītu, lielu gudrību nevajag.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Ja grib ko mainīt tajā pasākumā- 'likumdošana attiecībā uz kreditēšanu ' , tad tas jādara no šodienas...nevis - 3 vai -2 gadi. Tas nu tiešām ir absurds. Ja mainam, tad mainam un pasakam,- no rītdienas kredītņēmējs atbild TIKAI ar ieķīlāto īpašumu.

Tev ir piedavajumi - kaads no tiem kadriem ieklausiiisies manaa viedoklii?

0 0 Atbildēt

Mana programma ir vienkarsha?

tikai 3 nodoklji un buus viisiem labi...

0 0 Atbildēt

Mana programma ir ljoti vienkarsha.

Patiesi.

Bezdarba nodoklis. Slimoshanas nodoklis. Nozidzibas nodoklis. Visiem vis labi. Valsts zelj un plaukst. Statistikaa esam pirmajaa vietaa juropeee...

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nafig man, uupim un VWfanam jāmaksā par kāda dorņa neapdomīgi pagrābto īpašumu par bankas naudu ??? Bļin, ja cilvēks aizņēmās no tās bankas naudu,lai atbild.

Masu psihozi taapat tu nevari pievareet. Bet tage ir pavisam cits uzstaadiijums - araa jaanaak sociaalaa taisniiguma principam un tur nu no krediitnjeemeejiem taalu neaizskriesi, pie kam tas ir speeks...

0 0 Atbildēt

Taa kaa sakilai tavi JL soiezh uz sociaalo jomu un dabuss balsis, bet ja nolohosies - dabuus striipainus draugus un ruutainu sauli...

0 0 Atbildēt

Shobriid situaacija ir taada ka, ja nepjems sociaalo jomu, kas patiesiibaa maxaa mazaak kaa piespiest vieteejos bagaatniekus (hi.hi.hi.) bik pievilkt jostas. Un ja shamie karginveidiigie to sapratiis tad valsts nostaasies uz pekaam - ja nesapratiis, tad buus konfrontaacija un speeciiga.

Sociaalo jou liidz shim vajadzeeja stuteet - nebuutu bedres. Tagad vajag salaapiit dazhus caumurus un buus labi.

Nesalaapiis - buus traki.

P.S. Es tikai briidinu - zinot patieso situaaciju. Naaks tvaiks aaraa ne DP ne AK47 nevarees to notureet. Un kam tas buus izdeviigi?

0 0 Atbildēt

And we are back to square one !!! Patiešībā šis sarunas virziens ir neauglīgs, jo pa lielam kredītņēmēji nekur nepazudīs un aºī vinu problēams pašas no sevis neizgaisīs, un jā tas protams ietekmē visus. BET arī valsts vinu problēmas nevar atrasināt citādi kā vienīgi atveseļojot ekonomiku. Līdz ar to vienīgais jautājums ir kā nenomērdējot badā tos kas ir atkarīgi no valsts finansēm, pacelt LV ekonomiku. Jā bezdarba nodoklis godīgi sakot varētu būt OK ideja.

0 0 Atbildēt

bet tagad ir otra galejiba. pagashnedeelj nospraga teljuks. gaaju uz elkoru, peec jauna, un liizi vairs nedod, kaut vecs klients, nekadu sudziibu un tt. nacaas grabinaat skaidriiti pa makiem, un tagad sedeet liidz algai uz maizes, toties ar jaunu teljuku. ko tad tie tirgotaji iedomajas? ka cilvekam jakrai nauda burkaa. nav tomeer viegli videjam latvietim ieiet veikalaa un noskaitiit 500ls

bet ja savajadzeetos ko lielaku, nez, divdurvju leduskapi, jo kjip liela gjimene ar 8 berniem, kaa lai tiek pie VAJADZIIGAS mantas?

0 0 Atbildēt

pag pag. nauda nopelniita. bet ir velme vinju pastiept garumaa, jo taa ir ertaak. nevis tikai taa var dabuut. neperku neko nevajadziigu. es tachu negribu stiept uz majaam 65' palagu. ljoti pieticiigs teljuks 37' lieluma. tur palika arii pa 2000 un pa 5000ls

tas i reali vajadziiga manta. tad kaa lai cilveeks tiek pie vajadziiga? vai tomeer buutu japeerk tas ko var dabuut vienas algas apmeraa minus ikmenesha maksajumi? jaliek burcinjaa, jo bankas var pievilt, un peec gada bij jaiet uz to elkoru peec teljuka?

0 0 Atbildēt

kapeec gan man buutu jalukojas tadaa akvarijaa? taa ir necienja pret aciim. kapeec man ir jaciesh no neapziniigiem, kas panjem to ko nevar samaksaat. liela dalja lautinju laikaa maksaa savas krediitsaistiibas, es tajaa skaitaa. jo apzinos ko varu ko nee. bet tagad es gandriiz paliku bez teljuka jo dazhi vasjas pirm tam pakjeera telefonus pa 600ls pie 0ls regulara ienakuma.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Liriska atkāpe:kredītņēmēja piķis momentā izlido ārpus valsts -ķipa līdzekļi aizplūst no apgrozības ,bet valsts trūkstošo dabū aizņemties uz vēl lielākiem %.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti