Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".
STALINS rakstīja: Fakts, ka dziļā krīzē esam ir nenoliedzams. Bet nav jau tā, kā Seene spiedz, ka penši jāiznīcina.
Cik naudas ieņemtu, ja godīgi kaut latvenergo uzsistu gaisā?(Domāju, ka tad Parex varētu lepni atmest atpakaļ bijušajiem īpašniekiem kā ubaga dāvanu)
Err, nu vot ko nu nevajag darīt to nevajag, ja uzņēmums ir pelnošs un atīstas. Man te tagad ir iespēja pārliecināties cik "lētāks" ir privātais centrālās apkures nodrošīnātājs. Paradoksāli bet sajūta ir tāda, ka lētāk būtu ar elektrību kurināt māju. Un ar RS tarifu ar būš grūti salīdzināt. Grib etu es satikt tā uzņēmuma grāmatvedi un uzjautāt kāds procents no tarifa ir tā saucama "saprātīgā peļņa" ?!?!? Tāpat arī labi atceros ka Lattelekoms ar Somu "palīdzību" ieviesuši dažādas jaunas datu pārraides un telefonijas lietas, kad tagad paskatās atpakaļ uz to kādu piķi viņi paņēma - domāju sen atpelnījuši jebkādu humaņo palīdzību ko uz šejieni atsūta
Prieks ka Samsungs bišku dabūs pērienu no konkurences padomes. Vajadzētu vēl kādu pārīti padrāzt - tad arī pāºējiem negribēsies.
1. Pārtika- kas atrodas tirgos(piens, kartupeļi, vai nu man pārtika jāsauc).
2. Pārvietošanās-sabiedriskais transports.
3. Informācija-avīzes, pa kādam žurnāli, LTV.
4. Higiēna- kastanis, pasta skaidra un tualetes papīrs Lācītis-4.
5. Dzīvoklis- vecais padomju.
6. Apkure -""pilsētas nosaukums" siltums".
6. Drēbes, apavi- pārsvarā humānie, par 50 s.kg.
7. Norēķini, maksājumi u.c.- Latvijas pasts.
8. Alkohols- Cēsu alus.
1. Pats tirgū esi bijis? Zini, cik makša vietējie un cip poļu āboli? Tāpat viss pārējais.
2. Man zināmie pensionāri braukā ar Škoda, Solaris, Neoplan u.c. sabiedriso, kas nekādi nav latviešu. Bet gan kārtējais kreditētais imports.
3. LTV gan ir no nodokļu naudas apmaksāta sabiedriskā TV, ko pensionārs skatās uz importa TV - Latvija televizorus neražo.
4. Laikam jau esi pilnā sievas aprūpē. kastanis ir ļoti kvalitatīvs un ļoti dārgs līdzeklis, salīdzinājumā ar ķīniešu ķīmijām.
5. pats saki - padomju. un tas pats tikai kā buferzona sajātajā zviedru bankām piederošajā NĪ tirgū.
6. Apkure??? Interesanti ar jelgavas oglēm, tukuma naftu vai zaļenieku gāzi. Jeb tomēr ar KRIEVIJAS energoresursiem.
7. Humānie vietējie?
8. Latvijas pasts ir faktiski bankrotējis un rada valstij miljonu zaudējumus. Visi pārējie norēķini ir ārzemju kapitāla bankas.
9. Cēsu alus? Jeb tomēr drīzāk A.Le Coq? Nepazīstu daudz pensionārus, kas tam kā alternatīvu izvēlētos Užavas vai Bauskas, nevis Optima līniju.
Jā un to pašu desmitreiz lielākā apmērā dara vidējie un bagātie. Problēma, ka Latvijā faktiski nav vietējiem piederošas ražošanas, nevis tajā, ka pensināri nepareizi tērē naudu.
P.S. Noskatījos "Nekā Personīga". Un tā mūsu nauda plūst un plūst, un plūst...
Sretsked rakstīja: Re, te mazliet par to,kā veidojas vairāk priviliģētie un kā kura partija to komentē
www.tvnet.lv/...
Vai zini, ko patiesībā nozīmē vienota atalgojuma sistēma? Neko vairāk, kā garantētu nespēju noalgot kavlificētu darbiniekus. Ilgtermiņā - valsts pārvaldē savākt lohus, kas neko citu labāku atrast nespēj. Vai arī tādus, kam vienotais atalgojums ir tikai aizsegs.
Sretsked rakstīja: Speciāli tādiem Tdiotiem, redzi,nāk Andris atkal baltā zirgā, atkal būs treknie gadi un tev būs pilna bļoda atkal, smaidi un gaidi, drīz būs,pagaidi mazliet
Nu tak pareizi. Vajag piesargāties no tā zagļa, un galvenais - novērst uzmanību no valsts iznīcināšanas plāniņa.
Lai iegūtu budžeta cauruma aizlāpījumu ir nepieciešams ieviest gājēju nodokli, gājēju apliecības, gājēju vienoto reģistru, gājēju civiltiesisko apdrošināšanu un gājēju soda punktu uzskaites sistēmu.
Cik daudz darbavietas radīsies… ūūūūūūū… Tad visam vēl klāt gājēju trotuāru policiju… ūūūū…
Lai iegūtu gājēju apliecību – eksāmens… Bez gājēju apliecības atrasties uz ielas – aizliegts. Sods – xxx naudiņas. Uzreiz LV budžets stabils. Jā – nauda par gājēju eksāmenu kārtošanu un pašu apliecību ieskaitāma Parex bankā…
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".