uz XuJaleff netaisijās ??
JL-Jo bannie Lo hi gan varetu notīties vēstures mēslainē , bomži badīgie ,pļin
uz XuJaleff netaisijās ??
JL-Jo bannie Lo hi gan varetu notīties vēstures mēslainē , bomži badīgie ,pļin
Kaksis rakstīja:
Redz pie kā noveda iestāšanās ES.
Aga iestāšanās vainīga, kādas skujas pēc tad TP nāsings spešīaļis aizskrāja uz ES pēc naudiņas un visādas glupības samuldējās ...
Joku-pēteris tāds
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja: Ko JL patreiz dara valsts attīstībai?
JL nav viens valdībā, TP tur arī ir
Par nožēlošanu, TP nav 50%+1 balss Saeimā.
jap, žēl , bet trūkst šamiem pelmeņu
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja: Ko JL patreiz dara valsts attīstībai?
JL nav viens valdībā, TP tur arī ir
Par nožēlošanu, TP nav 50%+1 balss Saeimā.
Un pirms JL, tipa TP bija šāusmīgi nevarīgi sakārtoto valsti Godmaņa valdībā ?!?! Un iepriekšējās valdībās ?!?!? Varētu padomāt ka JL nometa tos lohusus latviensis TukšPļūtītājus.
Kaksis rakstīja:
Un kā tas attiecas uz zemās grīdas tramvajiem? reizēm vajag arī kautko izlasīt, nevis tikai submitēt...
Uz zemās gºīdas tramvajiem tas nekādi tiešā veidā neattiecas, tas attiecas uz nespējīgumu domāt un rīkoties tā lai labums būtu visiem ne tikai sev. Ja RVRam būtu piegājis kāds no valsts vīriem un teicis - veči davaj munms te ir interese iepirkt trambuļus, bet davaj parūpējaties lai jamie neatpaliktu no ES ražojumiem, un pēcāk mēs varētu piedāvāt savus pakalpojumus/tehnoloģījas citiem utt.
Nav ES vainīga pie tā ka mēs nemākam nopirkt vai "izaudzēt" tehnoloģīju "majās" un pēcāk to pārdot
Kaksis rakstīja: Redz pie kā noveda iestāšanās ES.
Pats jau tu balsoji PAR… Tagad apmet kažoku uz otru puisi un spēlē citu vijoli?
BTW ja kādam liekas šausmīgi svarīgi tas ko Šlesers daºīja lidostā - tas ka viņa ir - ir labi, tacu ir paliela aizdoma ka ekonomiskais ieguvums no tās ir stiiiipri pārspīlēts. Līdz ar ko Šļesim tā īsti pat nav labo darbu, lai viņu būtu kaut mazāķais iemesls saukt par darītāju
Kaksis rakstīja:
Mākam gan nopirkt, gan izaudzēt, tikai cik gala beigās maksās tas produkts? Pašiem savu resursu nav, tas arī beigās sadzīs to summu tādā kosmosā, ka nevienam, pat savējiem, neradīsies vēlme pārmaksāt. Vismaz us tramvajiem točna. Tāpēc izdevīgāk ir tos ražot baltkrieviem, kuriem ir citi standarti un kvalitātes prasības.
Aha mākam, tirst vajag mazāk - mākam shēmot, nevis nopirkt/izgudrot k-ko patiešām vērtīgu. Resursu nav - kādu resursu tev pietrūkst ?!?!? Liepājas metalurgs dzelzi "kalniem" eskportē, jautājums protams par kvalitāti utml. Bet tādām kuiņām jau neatleik laika, kad jāšpieskata savas atkritumu izgāztuves, vēja ģeneratori, Latvenergo ražotās enerģījas atpakaļpārdošana utml. stulbībām. Pārākie meistari visādu visādu kuiņu dzenāt joprojām, un tad tikai tauta atplestām mutēm klausāš ko Repšiks atkal "izpīpējis" ar savu komandu, jo citiem jau šķiet ka optimizet nekur neko nevar, jo shēmas atču optimālas ... tikai šķiet partijas "ķešai" !!!
Tautas partija drīkst tagad paklusēt un ilgi.
Neviens viņiem nelika shēmot ķert atkatus uz ZIEDOJUMU rēķina un vispār Bērnu slimnīcas rēķina. Uz tā fona Repšes baznīcgājiens ir bērnu spēlītes.
Tā kā tas kurš balsos par TP tas arī balso par Bērnu slimnīcas zagļu shēmām, kuriem pat ziedojumu nauda nav svēta…
Sretsked rakstīja:
K
Kā tāds Tedis Kamēr bija māja jūrmalā, tikmēr paļčiki bija vejerom...tagad aklumā neko neredz, nesaprot,jo mīzali acīs, nu rej uz katru,kas šim nepatīk
pļaķ , joprojām ir
bet nedzīvoju tur ja nu tikkai kad piešvilpjos Jurmalā , waj cārwašu sarikoju
gribēju uzcirst būdu Zoļikā/Pleskošampī , bet nepaspēju
tagad žaba dušī
P.S. bet JL ir ... nu paši saprotat kas
vairāk ar auto saistīts topiks - par jaunajām nodevām.
Kaksis rakstīja: Karoče, tiem kas tikai nupat pievienojās un vispār:
TP rullē, JL sūkā ledu!
nekas tur nerullē , vienk Andris no TP išķiet ir labaks 'kre tīns' , īpaši krīzes apstakļos- kas jau ir pierādijies . A JL , neko nekad nau izrādijis , tsk marsietis ka tāc .
Karoč nākamās vēlēšanas parādīs, cik lielā mērā Latvija atbildīs muļķu zemes apzīmējumam - tieši tik, cik būs sabalsojuši par Šķēli, Šleseru un tamlīdzīgiem, jo tikai totāli dauņi kāpj uz grābekļa 3x un vēlas to atkārtot, bet brīnās, kāpēc atkal pierē puns!
brmbrmm rakstīja: Karoč nākamās vēlēšanas parādīs, cik lielā mērā Latvija atbildīs muļķu zemes apzīmējumam - tieši tik, cik būs sabalsojuši par Šķēli, Šleseru un tamlīdzīgiem, jo tikai totāli dauņi kāpj uz grābekļa 3x un vēlas to atkārtot, bet brīnās, kāpēc atkal pierē puns!
+1
brmbrmm rakstīja: Karoč nākamās vēlēšanas parādīs, cik lielā mērā Latvija atbildīs muļķu zemes apzīmējumam - tieši tik, cik būs sabalsojuši par Šķēli, Šleseru un tamlīdzīgiem, jo tikai totāli dauņi kāpj uz grābekļa 3x un vēlas to atkārtot, bet brīnās, kāpēc atkal pierē puns!
Līdz nākamajām vēlēšanām vēl jānodzīvo. Ja JL izdosies iecerētais, tad viņus pie varas atkārtoti iecels jaunie latvijas saimnieki, ne jau vairs tauta.
Manai Merivai nākamgad transportlīdzekļa nodeva būs 70 lati:
Varēsiet atbildēt uz daudziem jautājumiem priekš sevis, ja atbildēsiet, kāpēc Saeimas lielākā frakcija t.i. TP atdeva varu JL?
VWfans rakstīja: Manai Merivai nākamgad transportlīdzekļa nodeva būs 70 lati:
www.db.lv/...
šausmasssssssss
aplej viņu ar spirtu un palaid pa krauju
Seene rakstīja:
Līdz nākamajām vēlēšanām vēl jānodzīvo. Ja JL izdosies iecerētais, tad viņus pie varas atkārtoti iecels jaunie latvijas saimnieki, ne jau vairs tauta.
tāc scenārijs mani neizbrīnitu
STALINS rakstīja: Varēsiet atbildēt uz daudziem jautājumiem priekš sevis, ja atbildēsiet, kāpēc Saeimas lielākā frakcija t.i. TP atdeva varu JL?
Cērība mirst pēdējā
Baigi jaunu sacerējušies uz "balto zirgu".
A TP vienmeº viss ir bijis pie kājas, tiešī šī iemsla dēļj - paºāk daudz viņu tur Saeimā un pāºāk daudz vēl aºī rajonos.
Runājot par nodokļiem - nu nebraukšu es ar 2 auto, un cilviņi arī noņems no uzskaites visu ko vien vaºēs, un valsts atkal varēs domāt kur ta nu atkal pacelt nodoklīšus, jo planotie ieņēmumi - nu vienkārši nespīd.
Sretsked rakstīja:
uupis rakstīja: Tautas partija drīkst tagad paklusēt un ilgi.
Neviens viņiem nelika shēmot ķert atkatus uz ZIEDOJUMU rēķina un vispār Bērnu slimnīcas rēķina. Uz tā fona Repšes baznīcgājiens ir bērnu spēlītes.
Nu, TP tagad dzied 'Nevis slinkojot un pūstot'
Es nesaprotu kur ir sirdsapziņa un politiskā atbildība????
Visi tak saka ka uzņemas politisko atbildību un tagad kad jāatbild…?
Kas notiek? Kur ir politiskā atbildība? Tad tā ir vispār vai nav?
uupis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
A Tu pasaki, kas ir politiska atbildība? Šo terminu mūsu varoņi mētā pa labi un pa kreisi, bet es nespēju saprast, kas tas ir un kā tā izpaužas.
Man ir visvienkāršākais un vispareizākais risinājums.
Bezdarbnieka nodoklis – 1500 Lati mēnesī… Uzreiz atrisināsies nodarbinātības jautājums… Bezdarba līmenis saruks līdz 0.1 %…
Slimošanas nodoklis – 100 Lati dienā… Uzreiz sabiedrība paliks vesela un neviens vairs negribēs slimot, jo nevarēs samaksāt tādu nodokli…
Nāves nodoklis – ja nomirst līdz 80 gadu vecumam – 20 000 latu nodoklis. Pensionēšanās vecumu arī palielināt līdz 80 gadiem. Kāds uzplaukums būs…
Noziedzības nodoklis – gribi nostāties uz noziegumu ceļa maksā 50 000 gadā plus 26% no iegūtās mantas – noziedzības nebūs…
Ne bezdarba, ne kriminogēnās situācijas, visi veseli. Visiem prieks – bizness plaukst – nodokļi nāk. Idille…
juha rakstīja:
uupis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
A Tu pasaki, kas ir politiska atbildība? Šo terminu mūsu varoņi mētā pa labi un pa kreisi, bet es nespēju saprast, kas tas ir un kā tā izpaužas.
kas tev nav skaidrs?
mana politiskā atbildība par konkrētu projektu vai lietu nozīmē to, ka mana kabatas politiskā partija iekasē ziedojumu par atbilstošo shēmu
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".