WALA rakstīja:
jugasvilli rakstīja: [
Pārāk lielā pārliecinātība, kas robežojas ar izteiktu taisnvirziena domāšanu, kas jau no psihiatrijas viedokļa ir pirmā šizofrēnijas pazīme.
Par to vadītāju nepiekrītu - labam vadītājam ir jāprot arī citus uzklausīt.
Var jau tā protams aºī būt taču personīgi nepazīstot cilvēku ( in aºī dzirdot no cilvekiem kas tuvāk jamo pazīst - ka sakarīgs vecis) es neņemtos uzstādīt diagnozi. Tikpat labi iespējams, ka ir cilvēki kas nesaprot elementāras lietas, un tad godīgi sakot es pats droši kad radītu tādu pašu iespaidu.
ir tas gods paziit gan Zatleru, gan garaamejot arii Auderu. Auders man neko sakariigs nelikaas, driizaak otraadi, bez tam tur bija skeletiņi skapiitii kaapeec jamais no auhjennaa smadzeņu neiroķirurga-spiidekļa Gaiļos tika degradeets par mugurkaula neiroķirurgu Traumaas- resp čalis nekad bez "honoraara" neesot kusteejies.Tagad vispaar audzē plūškokus
Valdis tur bija viss kas kopaa- laikam jau pavilkaas uz "la dolce vita" ko nodrošina Valsts prezidentam peec termiņa beigaam- nakuj jaastaav aiz galda ja to var nedariit?ķirurgs pirmos 20 gadus straadaa savam vaardam, paareejos laiku vaards straadaa ķirurgam.Bet profesionaalaa progresa ta nav.Bet te- 5 gadi kauna un vecumdienas nodrošinaatas bez tam Lilitai dikti gribeejaas buut par Queen of Latvia nu, un veel visaadi apstaakļi
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".