Arsmens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Ozz rakstīja: ja cilveeks lej ik pa 300 km pa 30 ls degvielu, tad logjiski, ka baakaa vinjas paliek aizvien vairaak...
vismaz es taa daru...pieradums
man atkal slinkums katreiz turēt to mēlīti nospiestu lai ielietu tieši 30Ls.
patīkamāk ir liet pilnu bāku un tad var novērot cik santīmi vao Ls ir iesipti
iesipt santiimu labaak sanaak braucot ar patukshu baaku, jo braucot ar pilnu tu vadaa liidzi svara zinjaa 1 pasazhieri
Nefig nesanāk - iztērētais laiks un degviela lieku reizi braucot uz DUS ir dārgāki, nekā tas, ko sanāk ietaupit uz patēriņu. Nav jau tā, ka kādam auto bāka būtu nesamērīgi milzīga pret motora paramatriem. Visiem mazmotoriem, kas jūt katru lieko kilogramu arī ir mazas bāciņas. Savukārt, piemēram, manam auto ir 64 litri, kas pusbākas gadījumā ietaupītu 32kg (t.i. ļoti mazu pasažierīti), bet patēriņa starpība pilsētā, braucot vienam, vai braucot pieciem ar pilnu bagāžnieku, nepārsniedz 0.5 l/100km.
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".