Rxx rakstīja: Deksters darbībā: bit.ly/...
Spices teritorija. Braucu uz daudzstāvu stāvvietu. Pa priekšu mīcās Volvo V40. Brauc lēni, reāli lēnāk kā tur parasti pārvietojas vairums braucēju. Laikam meklē vietu, bet skaidri redzams, ka lejas stāvvietas ir pilnas. Brauc...pēkšņi nobremzē un dod atpakaļ, nepārliecinoties, ka esmu aiz viņa. Puisēns pabraucis garām nosacītajam krustojumam uz daudzstāveni. Nu labi, padodu atpakaļ un palaižu. Turpinās deguna urbināšana un bolīšanās uz putniņiem utt. Manā mašīnā sēdošie izsaka minējumus par puisēna apmaldīšanos telpā utt. Turpinu ceļu aiz viņa, ātrumskādi 10 km/h, kamēr sasniedzam daudzstāvenes iebrauktuvi. Tur , loģiski, milzu garais un lielo izmēru lielauto Volvo V40 ir jāvada vēl lēnāk un jāiepazīst tā gabarīti. Labi vēl, ka braucēja kaimiņiene Ieviņa neizkāpa laukā un nerādīja ar karodziņiem, kurp braukt.
Pirmajā stāvā vietas nav, braucam uz otro stāvu. Iepazīšanās ar vidi turpinās, rociņas droši vien jau slapjas un deguntiņš tek. Pirms iebraukšanas 2. stāvā džeks samazināja ātrumu līdz vareniem un baudāmiem apmēram 1-2 km/h, jo nav joka lieta minūtes laikā iebraukt divos šauros ( liela mašīna taču) vārtos,pie tam pagriezienā.
Uff, esam augšā. Novietoju auto tālu no ieejas, tur brīvāks. Paņemu mazo meitiņu rokās un visi ejam uz ieeju. Pie pašām durvīm vietu atradis un iespraucies pa pusei neatļauti ( uz dzeltenās svītras) pazīstamais Volvo.
Puisīts atver durvis, es, garām ejot, saku viņam' Klau, tur labajā pusē ir maziņš pedālītis, kad to piespiež, auto iet ātrāk, ja nu neesi pamanījis. Un sēņot jābrauc rudenī uz mežu,kā arī pirms braukšanas atpakaļgaitā ir jāpārliecinās par manevra drošību'.
Uz ko saņēmu atbildi,ka 'viņš braukšot kā gribēšot un ne jau es norādīšu,kā tas viņam darāms'. Atteicu, ka te ir publiska vide un ir jāievēro kaut kādas normas utt. Nu tad pieslēdzās viņa aktīvā aizstāve Ieva Knāķe un es dabūju visu ko dzirdēt. Blā blā blā pļurkš.
Tagad, papētot viņas čivināšanu, redzams,ka šī persona pati uz ielas iet klāt svešiem un aizrāda, kā novietojami auto stāvvietās. Laikam slikta uztvere meitenītei.
PS. Puisēns ,kurš bija pie stūres ,droši vien naktīs guļ pidžamā ar lācīti uz dibena un mici galvā ar zilām zeķītēm kājās un mērkaķīti, iespiestu starp roķelēm. Piedevām tam, viņš visticamāk ir no tiem,kas brauc pa kreiso joslu, kaut labās brīvas un brauc -10 no atļautā.
Plusā tam visam visticamāk ir no tiem,kuri tualetē pincīti neņem rokā, bet pielieto salveti,lai nenosmērētu rociņas.
Jo reāli šis gandrīz vai apraudājās pēc mana teksta.
Ceļu policija darbībā.
un nummurinjsh kaadeelj behai aizkraasots?
gan jau ka piestaja parunaaties/paintereseeties par pazinjas veseliibu