DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Visam jāaug un jāpārveidojas.
Āmen. Tikai varbūt iesāc ar sevi, pirms citus māci, kā dzīvot.
Es nestrādāju apkalpojošā sfērā. Tas viens. Otrs-neba nu tu esi mēraukla man.
Ak tad jāaug un jāpārveidojas ir tikai tiem, kas strādā apkalpojošajā sfērā? Liekulis tu esi, deskter. Patīk tev kratīt ar pirkstu un norādīt citiem uz lietām, kuras pats neievēro. Bet ko var gaidīt no cilvēka, kurš apgalvo, ka viņam ir reālā dzīve un virtuāla interneta dzīve.
Protams, tie, kuri strādā apkalpojošā sfērā nevar atļauties to,ko varu atļauties es.
Skaidrs? Un tie, kas strādā apkalpjošā valsts sfērā vispār neko nevar atļauties, skaidrs?
Protams, ka skaidrs. Kā jau teicu - liekulis un demagogs tu esi. Citus mācīt uzvesties esi gatavs, bet pats sevis mācīto ievērot gatavs neesi. Jūties pārāks par citu tikai tāpēc, ka cits strādā apkalpojošā sfērā. Karoče, tu vari kompensēt savus mazvērtības kompleksus, bet citi nevar. Tu jau nu neiesi liekties citu priekšā, bet citiem ir jāliecas tavā priekšā. Citiem nekad nav taisnība, bet tev vienmēr ir... Kas var būt vēl skaidrāks!
..videoreģistratori..
Brukāju šurpu-turpu..notiek uz ceļiem šis un tas..avārijas arī nevienmēr ir tik ļoti vieglisaprotamas..ir doma ielikt logā šito mantiņu..ir kādam piredze ko labāk ņemt (firma,modelis un t.t)..