Shiirs rakstīja:
GB12 rakstīja:
Shiirs rakstīja: Man tads bija komandejuma itaalijaa. Novaaleeju 3 nedeeljas ar vinu.
Bija ar diizeli, priekshpiedzinjas versija. Normaals auto, ja neskaita anaalo viduskonsoli un nevajadzigas fiskas kautkadus sport eco normal rezhiimus, un g sensora radiijumus, kaa arii leeto spiidiigo plastmasu.
Atstaja sameeraa kvalitativa auto iespaidu. Tomer jauna auto cena ir nedaudz par lielu. Taa vismaz es uzskatu.
Par lielu salīdzinot ar ko?
Salidzinot ar to ko iegustam par to naudu. Piemeram 4x4 ar dizeli maksa 17tukstoshus.
Dīzelim nav 4x4... Pilnpiedziņa ir tikai niknajiem 1.6 Turbo un arī tikai ar automātisko kārbu pilnākajās komplektācijās un tie tad arī maksā tos 17 tūkstošus. Bet man tā doma, uzdodot jautājumu, vairāk bija - ko tu par to naudu varētu nopirkt, nu, labāku? Es domāju, starp konkurentiem, tb., līdzīgiem auto plus mīnus līdzīgās komplektācijās?
Nisssan Juke - interesants auto.
Ko iauto Tauta domā par nissan juke auto. Ir doma tādu iegādāties savai meitai. Savas sonatas esmu veiksmīgi nomaksājis, tagad, kamēr vēl līdz pensijai desmitgade ir palikusi, jāizmanto iespēja paņemt vēl kādu jaunu auto. Un jāsaka godīgi - man ir iepaticies jaunais JUKE. Tiek piedāvātas daudz dažādas komplektacijas - arī 1,5 motoriņš ar "automatu" un Sport paketi. Ar virsbūvi melnā metalikas krāsā būtu optimali labs variants. Izskatās ļoti labi. Pie stūres sajūtas ļoti pozitivas- pat man, ar 1,91 augumu un 120 kg masu... Aizmugurē gan vietas tur pamaz. Vadāmība tam auto izcili laba, gaita arī laba, spēciņa tikai tam motorītim (117 zs) varēja būt pavairāk. Izskatās , ka cilvēkiem tas auto patīk - ne velti, pēdējo mēnešu laikā- viens no visvairāk pārdotajiem auto pie mums. Anotacijas pagaidām par to auto salidzinoši maz, jo modelis vēl jauns. Populārākie iebildumi pret auto salonos - nav pieejams ksenons un neapgaismojas salona spogulīši.... Ko domā zinātāji, kam ar JUKE jau ir kaut minimala pieredze?