- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
rudens68 rakstīja: Domāju 100 eiro vērts aparāts varētu būt labs . No pēdējiem ...90 gadu beigā panasonic dārgais gals ( asmenis darbojas tāpat kā braun "plakanais" + slapjā skūšanās kas toreiz bij vienīgajam . Tad drusku vīlies dārgajā galā paņēmu lēto braunu , tad lēto philips ( 2 asmeņi ) Pašlaik jau kādu gadu philips ap 80 LS , ļoti babs pirkums .Skuj ātri , āda neiekaist .
Varbūt vari Philipa modelīti nosaukt?
zhuks rakstīja:
rudens68 rakstīja: Domāju 100 eiro vērts aparāts varētu būt labs . No pēdējiem ...90 gadu beigā panasonic dārgais gals ( asmenis darbojas tāpat kā braun "plakanais" + slapjā skūšanās kas toreiz bij vienīgajam . Tad drusku vīlies dārgajā galā paņēmu lēto braunu , tad lēto philips ( 2 asmeņi ) Pašlaik jau kādu gadu philips ap 80 LS , ļoti babs pirkums .Skuj ātri , āda neiekaist .
Varbūt vari Philipa modelīti nosaukt?
philips PT 920
feciic rakstīja: Pa reizei uz akciju var pa trīnīti atrast. Bēt pietiek 2x nedēļā skūties, nav kā ar mašīnīti bezmaz katru rītu vingrot. Kāds moš ir lāzerepilāciju mēģinājis? :D
BS. Es ar mašīnīti skujos tieši tā pat kā ar žileti - 1x 2-3 dienās.
msh rakstīja: Ir vienkāršāks risinājums - neaizrauties ar skūšanos. Es jau dažus gadus reizi pa pāris nedēļām norauju bārdu un ūsas ar matu mašīnu un miers - lēti un ātri.
Ne visi uzturas sabiedrībā, kurā var ligzdu audzēt.
eidis rakstīja: Es uz elektro versiju no žiletes pārgāju, jo elektrifikācija izrādijās ātrāka, mazāk prasīga un vieglāk pārvietojama. Tie žiletes blakus štrunti ir kaitinoši daudz. Parasti kādu no tiem pakāšu pie kādas vazāšanās. Ar telti vispār tikai elektriski var nodzīt bārdu.
Nezinu par kādiem blakus štruntiem Tu runā. Vienīgais blakusštrunts, kas man ir vajadzīgs ir pēcskūšanās krems.
Bārdas skuveklis
Laba cena ir Braun Cruzer 5 face, bet vai pats aparāts labs? Cenas līdz 100,- eiras.