Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Šeit diezgan interesants apkopojums: www.moscowtimes.ru/2022/10/08/na-krimskom-mostu-proizoshel-vzriv-a25136 -beigās tur viens video no telegram,kur kamera grozās un redzami it kā pat 2 atsevišķi laidumu bojājumi. Pa vidu vēl citāda mēroga/tuvinājuma "filma"- tajā versijā gan sprāgst samērā tuvu pie braucošā kravinieka, bet pēc brīža jaušams vēl arī otrs sprādziens,jau citā vietā.

Vispār katrs attēls mērogā/pietuvinājumā citāds un her pajmjoš.Vilciens arī apdedzis it kā vairākās vietās.Bet nu versija par "fūres uzsprāgšanu" drošvien "der" visām iesaistītajām pusēm.

Tāpat interesanti, ar ko diez dzēsa un kur tad palika apkārtējie acu/liecinieki un kur ir uzsprāgušo transportlīdzekļu atliekas.Un cik tur diez dziļš.Gandrīz kā tas moskva kreiZeris.Nezcik glābēju un dzēsēju piedalījās, taču tikai kāds viens vai pusotrs iedomājās to visu nofilmēt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Ja tas būtu spridzinātājs-pašnāvnieks kraviniekā, viņam nebūtu loģiski turēties kārtīgi labajā pusē, jo uzspridzinot auto kreisajā joslā, ir lielākas izredzes sabojāt arī pretējā virziena laidumu un dzelzceļš arī tuvāk.

Izskatās gan, ka kravinieka vadītājam vienkārši nepaveicās. Un tagad vēl arī terorisma birku piekārs. Diemžēl Krievijas izmeklēšana būs politiski pievilkta pie oficiālā stāsta.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Nu tak protams, ka ne kravinieks.Un ka piekārs, pa to vispār nav šaubu.Vienīgi ka radusies nesmuka situācija- kādā tādā īsti pat ne gandonvietnē ir ievietots tāds (manuprāt) samērā nesmuks "ilustratīvais attēls". Lūk: www.moscowtimes.ru/2022/10/08/dlya-podriva-kerchenskogo-mosta-mogli-ispolzovat-neskolko-tonn-vzrivchatki-a25142 - tiesiskā valstī tās attēlā redzamās i-adreses īpašnieks drošvien varētu padot/uz... ;p

Cits "interesants" ir tas, ka tajā acīmredzami neštimmējošajā novērošanas kameras videomateriālā kāds tomēr ir sasskatījis "detaļas". Un ne tikai to, ka sprādziens izskatās kaut kur no malas ieradies.Sekundes daļu/pirms tieši zem uzlidojušā laiduma saskatāms tāds kā ūdens vilnis.Hmm. tsn.ua/ru/ato/podryv-krymskogo-mosta-vladelec-fury-kotoraya-yakoby-vzorvalas-zapisal-videoobraschenie-2175688.html

Ārestovičšš šovakar sarunā ar Feiginu "atbildību neuzņemas" un smīnēdams saka, ka rēķinus kārtojot gan jau paši fsb (kuri atbild/par tiltu) ar savu am (mo).Aizsargu minestrijai tagd būšot atmazka,tipa nu ko tad mēs, ja reku jūs savus pienākumus neesat spējīgi.

Vecais P-kungs arī šovakar sliecas uz pašiem krieviem.Turklāt vēl interesanti tas, ka šoreiz kremļa reakcija pagaidām tāda pajēla un bez lieka patosa.Tiek meklēts "vainīgais",un arvien augstāk ceļas jautājums par personiskā īpašuma un varas saglabāšanu.Kā arī, liekas samērā reāla prognoze par to, ka krievs sapratis- būs jāzaudē un tagad ir jautājums kam/zaudēt.Zaudējums ukraiņiem tak būtu milzīgs paZors, varbūt labāk ir "zaudēt" pašam NATO vai vismaz teiksmainajiem "rietumiem"...Jāgaida ko sacīs vecais viltnieks WašCekists,bet tas tagad ir pasācis tikai uz rīta pusi nākt klajā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Ak tu dievs kādas muļķības taja rakstā par tilta drošības skaneriem sarakstītas ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Skaner iekārtas daudz precīzāks apraksts būs atrodams šeit :

www.scantronicsystems.com/production/idk-st6035/

Taču ja kaut ko grib detektēt, tad iekārta vispirms ir jālieto, pieņemot tā tomēr ir tur uzstādīta un strādā ....

Bet no citas puses neticu, ka uzspridzinot kravas tačkas kravu uz dzelzs tilta var sagraut tilta laidumus, tas nav nejauši, ka sprāgstvielas vienmēr liek pie nesošajām konstrukcijām diversiju un demolēšanas gadījumos, nevis virs "aizsargslāņa", kāds pēc būtības ir tas asfaltbetona klājums.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Kāds sakars raksta zemtekstam un tā psiholoģiskajam vēstījumam ar kaut kādiem tur skanera tehniskajiem parametriem??Ja raksts ir suuds- tatad jālasa kassjaunsa repertuārs ar visnotaļ saturīgajām LV lohu versijām/par.Kuri vispār laikam nelasa neko citu,kā vakara ziņass.Pats Piontkovska kgs ir vairākkārt sacijis,ka gandonziņu lasīšana aizņem krietnu daļu no viņa ikdienas.

Kāda kam na/uj vairs daļa gar skaneri,kad no pašas pirmās sekundes dzen fufeli.Loham jābūt,lai neredzētu ka uzplaiksnījjms un uguņojošā draza tur nāk no malas.Un cik nekaunības vajag,lai visādi šitie Experti vispār par to ne vārda neteiktu.Vecs triks,lohi te uzzinās nekad un neko.

Un neviens pat nepajautā,kāpēc lohraksta informatīvajā attēlā gozējas transportlīdzeklis,kurš apdrukāts ar Latvijai piederīgu uzrakstu.Nahu jam diez šāds kārtējais lohutriks.

Vilciens arī- tas reku "brauca garām",uzsprāga un momentā apstājās.Pie mums braucošs vilciens stājas kilometru/pēc,aber tur tas noklemmēja kā zemēiemiets precīzi notikuma vietā.Jā..

Vieglo auto sarāva pa ķeskām un tās nogrima na/uj dzelmē,taču VIDEO reģistrators no tā saglabājās neskarts.Jā.Melno kasti mēdz meklēt nedēļām,taču šo kasstīti atrada assapp jau pēc pusstundass.Jā.Fūre un vilciens pa gaisu,200 metri tilta visspār na/uj,taču nava skaidrs,kur ir fūres šoferis.No Kubaņass,taču ar LV simboliku pie lohraksta.Kur (mūsu) žurnālistikas xperti,kur misters Rinkeevičšš un kur protesta Nota?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Un???

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Bunkura rūķis grib nodrošināties pret nejaušu bumbas ar laika degli nokļūšanu viņa kakājamā čemodānā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Izskatās, ka "kāds" demonstrē diversiju iespējas Rietumeiropā vispār un pret Vāciju konkrēti, jo šis ir jau otrais gadījums pēc gāzes trubas spridzināšanas.

BERLĪNE, 8. oktobris (Reuters) — Dzelzceļa tīklam svarīgi kabeļi tika apzināti pārgriezti divās vietās, izraisot gandrīz trīs stundu ilgu visu dzelzceļa satiksmes apturēšanu Vācijas ziemeļos sestdienas rītā, ko varas iestādes nosauca par sabotāžas aktu. ( Deutsche Bahn (DB) jau iepriekš vainoja tīkla traucējumus sakaru tehniskajās problēmās. Žurnāls Spiegel paziņoja, ka sakaru sistēma nedarbojās ap pulksten 6:40 (0440 GMT).) 11.06 DB tviterī paziņoja, ka satiksme ir atjaunota, taču brīdināja par vilcienu atcelšanu un kavēšanos.

Traucējumi skāra dzelzceļa pakalpojumus caur Lejassaksijas un Šlēvsigas-Holšteinas štatiem, kā arī Brēmenes un Hamburgas pilsētvalstīm, radot blakusefektu starptautiskajiem dzelzceļa reisiem uz Dāniju un Nīderlandi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jā. Tapc (mums) vaig (vairāk) lassīt kasjaunsu un/vai tēvēnēttu (pa 1,18eur/min).Nerunājot/par Tainības Nesēju (TN) portālu nozare elvē.Jo (galvenokārt) tieši tur ira Īsto Expertu (ĪĒ) viedoklis.Iespējams (teju bezmaz Skaidrs), ka (piemēram) tāds te kkāds tur Ukrainas Presidenta Padomnieks (UPP) MihailsPē ar savu "viedokli" šiten te ira viens/no vislielākajiem Lohiem.Tāpat,kā (iespējams) tas tur ikvakara muldoņa Ārest Ovičšš un/vai (prātu pakūkojušais pensionārs) Piont Kovskis.Nau vērts (tos) vispār pat izlassīt.Ta kur nu vēl infoapdalītajiem LV lohiem (to) izlasāmā formā pār/publicēt.Nee.Mēs assi/nosodām jebko, kas atšķiras/no..Jā.Urrā.

Meduza Live ---->>

...vakar 18:07 (c) Советник Офиса президента Украины Михаил Подоляк считает, что взрыв на Крымском мосту — результат конфликта военных и силовых ведомств России. ...

Podoļaka komentārs Medūzai:

“Par Kerčas Tiltu. Šī ir konkrēta materiāla izpausme konfliktam starp FSB / PMC, no vienas puses, un Krievijas Federācijas Aizsardzības ministriju / ģenerālštābu, no otras puses. Protams, mēs esam liecinieki liela mēroga negatīvu procesu sākumam Krievijā.

Drošības spēku vidū ir strauji kritusies vadāmība, sākušies spēcīgi konflikti starp Krievijas specdienestiem, visi meklē atbildīgos par militārām sakāvēm, grib pārformatēt Putina iekšējo loku un ieņemt citus amatus. Vai arestēt dažus ģenerāļus.

Vērts piebilst, ka uzspridzinātā kravas automašīna, pēc visām pazīmēm, uzbraukusi uz tilta no Krievijas Federācijas puses. Tātad atbildes jāmeklē tieši Krievijā. Detonācijas loģistika, sinhronizācija ar degvielas ešelonu, iznīcinātās ceļa pamatnes apjoms - tas viss skaidri norāda uz Krievijas pusi.

Tāpēc vēlreiz, pagaidām šajā spilgtajā incidentā mēs redzam konflikta saasināšanos starp Krievijas militārajām un tiesībsargājošajām iestādēm un tās iziešanu no Kremļa kontroles.

Krievijas elite meklē atbildīgos par sakāvi frontē. FSB un PMC īpašnieki aģitē par militārās vadības - ministra Šoigu un ģenerālštāba priekšnieka Gerasimova - atlaišanu.

Tilta spridzināšana – Putina personīgais projekts – ne tikai grauj FSB pozīcijas, kas tam ļāva notikt, bet arī dod alibi militārpersonām sistēmiskām sakāvēm Ukrainas dienvidos. Tāpat kā FSB neveiksmes dēļ sabruka visa loģistikas loģistika un rezervju piegāde.

Nee.Jā.Varbūt.Iespējams.Oi.Hmm.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Ps.,- gandooni ziņo: 9 окт, 14:51 ...Стал известен груз взорвавшейся на Крымском мосту фуры...перевозилась пленка по заказу компании «ТЭК-34», которую водитель должен был доставить в Симферополь..водитель МахирЮ нашел заказ через биржу для перевозчиков, в документах на груз была указана пленка весом 21 тонну. Пленка была уложена на палеты, за работу водитель должен был получить 48 тыс. рублей.

Ps.,- nu drošvien plēvē bij ietīts Tortils (vai tā Ekvi Valents)

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Par tiltu un visu pārējo pēdējās dienās notikušo - ir viena laba un viena slikta ziņa.

Labā ziņā - kara aktīvā fāze iet uz beigām.

Sliktā ziņā - ir sākusies cīņa par ieteikmi Kremlī, kas sev līdzi velk gan visādus Rietumu politiķu (piemēram Trampa) izteikumus, gāzes trubu sprādzienus, vācu sakaru kabeļu pārrāvumus, utt. Vārdu sakot šobrīd visas Kremļa iekšējos karos iesaistītās puses izmantos visu pieejamo arsenālu lai nodrošinātu placdarmu tālākām darbībām. To ka karš ir papists zin visi, tieši tāpēc tuvākajā laikā tiks darīts viss iespējamais lai novērstu uzmanību no kara un savām iekšējām cīņām, vienlaikus rādot dziļajai tautai kaut kādas uzvaras. Tajā pašā Donbasā krievi atkal sākuši iet uz priekšu pāri līķiem, lai tiktu līdz Bahmutai un atzīmētos ar ieņemtu pilsētu + vojenkori atkal ir pacēlušies "uzvaras spārnos" un rāda kartes, kuras īsti pat neatbilst nekādai realitātei.

Attiecīgi izskatās, ka plāns ir vēl pirms ziemas uztaisīt pēdējo ofensīvu + uztaisīt kaut kādus sūdus Eiropā, lai mēģinātu tomēr izspiest kaut pamieru varas nomaiņas laikā. Zaudējums karā un atkāpšanās no Ukrainas šobrīd neder nevienai no iesaistītajām pusēm kas cer uz varu Kremlī. Pēc varas maiņas jau būs pofig, tad varēs arī ukraiņiem atdot to, kas būs atlicis no okupētajiem rajoniem.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Jā,notikumi notiek arvien interesantāki,bet visi lavierē un grēku uz/sevi neviens neņem.Passauli (atkal) pārņēmusi mistika.Taču, (kā jau kopš paša tā 1mā tiltavideo bija skaidrs) -te jābūt kādai versijai, pret kuru nebūs/pret visi iespējamie iesaistītie.

Putēns nupat sasauc sovbezu saka, ka hīta autors esot ukraiņu usb.Latvijas spīdekļi šo pašu slēdzienu jau otro dien nakti publicē uzvarošos virsrakstos klajā apgalvojuma formā.Tātad,Putēns (mums) ira godīgs un viņš (nekad) ne melo.Lohi te visdrīzāk ir Podoļaks, Ārestovičšš,Feigins,Piontkovskis,Ždanovs un vēl daži no tiem,kuros šodien ieklausās normāli klausītāji.Līdzarko kopsumma vienāda ar sasskaitāmo kvadrātu un Lohi ir visi klausītāji komplektā/ar. Ja negribi būt lohs- neklausies neko.

Neviens vairs neturpina anālīzēt šaubīgo video, neviens (publiski) netaisīs sprāgstvielu expertīzi.Jo kopsaucējs ir skaidrs.

Vilciens brauca garām (vakar).Aber šodien (izrādās) tas pats vilciens nekur ne na/uj nebrauca.Tas jau kopš 2:am stāvēja uz vietas tur tajā (nejauši) noteiktajā vietā.Kāpēc?Tuktuk! Kastur? Vai Vilks?? Nee, nekur nevilks, tepat pi/sīs.Kas (kuŗš?) apstādināja to vilcienu? Nu tak arī par to jau senie dzejnieki ira sacerējuši visādas Vārsmas.Kakoj-to streločņik,p/zda, ostanovil vse pojezda..

Skaneris tur ir, taču tas (izrādās) neskanē visas fūres.Nu tad tak izcelšoties gara rinda.Kkur dzirdēts, vane? Cik kilotonnas cukura bij jāiekrauj fūrē (jāietin plēvē;), lai pusotru metru virs laiduma to uzraujot gaisā,izraisītu šitādu bardaku? Līdzīgs Antonova tilts reku sacaurumots ar nezcik desmitiem haimarsa trāpījumu,bet stāv kā stāvējis. No kā (un cik nopietni) aizdegās vilciens, ja pēc nodzēšanas to vienkārši aizripināja prom? No kurienes nejauši radusies info, ka dažā r-europas valstī kalnu tuneļi esot mīnēti? Ar nodomu, ja nu (kādureiz) kāds ienaidnieks (Vilks) nākšot un taa..Un kur tad diez palika vasarā reklamētie tamagauki un/vai solītie zemūdens droni?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Saistīta tēma, bet par Baltkrievijas ekonomiku.

twitter.com/zerkalo_io/status/1579362349701472256?t=FqKfmapNzUXgbkBV8j_oOA&s=19

Gan jau bijāt dzirdējuši, ka Luka izdevis rīkojumu cenām nepaaugstināties. Kā domājat pie kā tas novedīs Baltkrieviju? Nebūs tas pats, kas vēlajā PSRS, kad plauka barters un cilvēki veda uz Poliju tirgot kafijas dzirnaviņas utml., jo vietējā naudiņa neko vērtīga nebija? Teorētiski tak vajadzētu arī slēgt robežu ar Krieviju, jo tur tak viena ekonomiskā zona. Nevar tak būt, ka Baltkrievijā viss pārdosies lētāk, kā 100m aiz robežas un nebūs nekādu ierobežojumu.

Ko iauto ekonomikas experti saka?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Man nekas nav sakāms, bet bradipussi turpinās lasīt metodičku un teikt, ka ne tikai Krievijā, bet arī Baltkrievijā ir kapitālisms.

Jo šajās valstīs nevar būt sociālisms. Sociālisms ir slikts tāpēc tas ir tikai Briselē, pie anglosakšiem un Latvijā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Cik dzirdēju Lukašenko vēl piķi ir no Putina izkratījis, līdz ar to var dot tādus rīkojumus. Ekonomiski un kapitālistiski viss pareizi, komunismā nauda kokos neaug vajadzīgs ārējais naudas avots - nafta, gāze, metāli vai sponsors (Krievija), lai varētu pārdevējam kompensēt starpību starp iepirkuma un pārdošanas cenu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Senajā Romā mirkli pirms sabrukuma arī šādu lēmumu pieņēma par cenu iesaldēšanu, rezultāts neatšķīrās rezultējās ar melno tirgu un sabrukumu. Sen izmēģināts paņēmiens.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 1 Atbildēt

es kā pirmās šķiras experts, saku, ka pilnīgi pokuj kas tajā Belorašā notiek. tas nav aktuāli.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 4 Atbildēt

650 rakstīja: Kāds sakars raksta zemtekstam un tā psiholoģiskajam vēstījumam ar kaut kādiem tur skanera tehniskajiem parametriem??Ja raksts ir suuds- tatad jālasa kassjaunsa repertuārs ar visnotaļ saturīgajām LV lohu versijām/par.Kuri vispār laikam nelasa neko citu,kā vakara ziņass.Pats Piontkovska kgs ir vairākkārt sacijis,ka gandonziņu lasīšana aizņem krietnu daļu no viņa ikdienas.

Kāda kam na/uj vairs daļa gar skaneri,kad no pašas pirmās sekundes dzen fufeli.Loham jābūt,lai neredzētu ka uzplaiksnījjms un uguņojošā draza tur nāk no malas.Un cik nekaunības vajag,lai visādi šitie Experti vispār par to ne vārda neteiktu.Vecs triks,lohi te uzzinās nekad un neko.

Un neviens pat nepajautā,kāpēc lohraksta informatīvajā attēlā gozējas transportlīdzeklis,kurš apdrukāts ar Latvijai piederīgu uzrakstu.Nahu jam diez šāds kārtējais lohutriks.

Vilciens arī- tas reku "brauca garām",uzsprāga un momentā apstājās.Pie mums braucošs vilciens stājas kilometru/pēc,aber tur tas noklemmēja kā zemēiemiets precīzi notikuma vietā.Jā..

Vieglo auto sarāva pa ķeskām un tās nogrima na/uj dzelmē,taču VIDEO reģistrators no tā saglabājās neskarts.Jā.Melno kasti mēdz meklēt nedēļām,taču šo kasstīti atrada assapp jau pēc pusstundass.Jā.Fūre un vilciens pa gaisu,200 metri tilta visspār na/uj,taču nava skaidrs,kur ir fūres šoferis.No Kubaņass,taču ar LV simboliku pie lohraksta.Kur (mūsu) žurnālistikas xperti,kur misters Rinkeevičšš un kur protesta Nota?

>Vilciens arī- tas reku "brauca garām",uzsprāga un momentā apstājās.Pie mums braucošs vilciens stājas kilometru/pēc,aber tur tas noklemmēja kā zemēiemiets precīzi notikuma vietā.Jā..

Ko tu tur murgo. Vilciens nogāja no sliedēm vai arī tam atkabinājās vagoni. Tas nav viss sastāvs.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 1 Atbildēt

Murgo kāreiz TU. Turklāt publiski (atkal) mētājies ar suudiem.Kā arī, savu tupo bazaru nekad iepriekš neesi "pierādījis", ta kur nu vēl tagad.Šakāļa sūtība- izdrirst suudu un ar asti pakaļā nolīst krūmos līdz nākamajam uzdrirsienam.

Vilciens NEKUR NEBRAUCA, tas (izrādās! - otrajā dienā "izrādījās"...) jau kopš pl. 2:am (diviem naktī) esot stāvējis tur uz vietas! Nekas nekur no sliedēm nebija noskrējis! Un neviens nezin (bet aizdomas gan ir!), kādā veidā aizdegās to vagonu saturs.Mistika un fiziski neizkaidrojama sakritība.Pavēro attālumus! Vagoni pēc nodzēšanas tika vienkārši aizripināti prom no notikuma vietas (vispirms veselie un pēc tam arī apdegušie) un jau puZdienlaikā dzelzceļš izziņoja/atsāka biļešu pārdošanu pat uz pasažieru reisiem! Nav nekur neviena kadra ne ziņojuma par/to, kurš dzēsa, ar ko dzēsa un kā "laboja" bojātās konstrukcijas.Līdzīgi kā ar 9/11 un neseno kreizeri masskva,kuru "glāba" vairāki simti iesaistīto, taču neviens neko neiedomājās "nofilmēt".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un kur tavam "vicienam" lokomotīve?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, nu lūk.Ar šo vajadzēja sākt.Un ar retorisko jautājumu- Kāpēc tas viciens tur stāvēja.Burtiski 4h tas tur kko "gaidīja".Privātās satelītu kompānijas attēli arī it kā ir- taču (prottams) neba jau par to laika sprīdi, kad notika dzēšana un glābšana.

Kādā telegram kanālā ir arī dati par to, cik fantastiski bagāta ir bijusi "drošības" shēma tam tiltam.Tur tajā uzskaitījumā trūkst vienīgi ja nu paša Sv.Gara līdzdalība.Speciālisti nesaprot- kā uguns varēja aizdedzināt cisternas (20m augstumā), taču pa ceļam atstāt neskartu otra virziena transporta laidumu.Cik stipram bija jābūt Virszemes (virs/virsmas) sprādzienam, lai pārlauztu laidumu un vēl otru nogāztu no balstiem.Kam "pieder" sekundes daļu pirms sprādziena noflmētais ūdens vilnis.Tāpat arī tās video redzamās dzirksteles un draza lido ne kluži no slavenās fūres puses.Bet gar to neviens nevēlas "kasīties".Acīmredzami, tā fūres versija ir gana laba visām "iesaistītajām" pusēm.Plus vēl visādi filmas varianti ar 2 atsevišķiem uzliesmojumiem- figzin vai hakakeru rediģēts video, vai tomēr kāda "analīze".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Kur tu rauj tās pasakas par stāvošo vilcienu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Es (atšķirībā no Tevis) vispirms savu iespēju robežās iepazīstos ar situāciju, pirms šeit pļjūtīt un kko uz dullo "apgalvot".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

To tehniski var no jebkuras bildes "izvilkt", un kas intersanti - ja vilciena vagonus būtu uzspridzinājuši, tad pārvietojoties degošas degvielas vai naftas pēdas būtu redzamas diezgan lielā "platībā" tilta garenvirzienā, tā kā noplūdi no cisternām būtu grūti apturēt, tāpat kā pašu vilcienu. Bet ticamākais, ka tvertnēs trāpīja un tās ar ko caurdūra, bet būtiska sprādziena pat nebija, un tas pat sakristu ar "normālu" dīzeļa vai naftas "uzvedību".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Še, reku, kaut vai šis,- uzliec uz 8:18.. -"pasakas" mēdz stāstīt pusotrajā dienā/pēc, kad (iespējams) jau sākotnējās versijas savā vairumā ir pazudušas.Kur video no vilciena mašīnista kabīnes? Nebija, ja? Cik vispār ir iespējamais teorētiskais bremzēšanas ceļš braucošam smagsvara sastāvam?? Kas (parassti...) notiek tajā gadījumā, ja kustošam sastāvam pa vidu pēkšņi "noklemmē" vairāki vagoni??? Kādā veidā un cik lielā ceļagabalā "apstājas" pārējie, itin jo īpaši "aizmugurē" esošie?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 3 Atbildēt

var uzzināt, kur tev 9/11 nav video vai foto?

Saskatījies plakanzemiešu filmas?

Jā, pentagonā maz ko rādīja, jo lieta tāda, ka pentagonā ir daudz lietas, kas nav skatāmas publiski.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Pulkstens vienā, pmpi/pienā? Kur vakar biji, kad vajadzēja "ziņas" piegādāt? Pentagonā par rakstvedi šancēji visu nakti? Tā vietā, lai izteiktu viedokli, te mēģini tagd kkādu ujņu iedrirst.Tev tas liekas normāli, ka visa pasaule spriež par notikušo pēc kaut kāda miglubildes suuda video? Nav taču pirmā reize, kad izliecies pamatjautājumu nedzirdam.Cik ir kustībā esoša smagsvara vilciena bremzēšanass ceļš? Nu tā konkrēti, pēc fizikas? Un Ždanovs tavuprāt ir p-ass? Ārestovičs drošvien/arī, jo tas vēl šovakar teica, ka personiski "nepiekrīt" izplatītākajai versijai.Ieteica "gatavoties" šīsnakts notikumiem...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Nekā īpaša, vilcieni mēdz arī stāvēt uz sliedēm. Atskanēja bums, mašīnists atkabinajas un aizbrauca.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Ko tu vari malt?

Stāvēja vilciens, vai brauca. Ar 95% varbūtību tiltu spridzināja KRIEVI, 5% ukraiņi.

Un tāpēc viss sakrīt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Smalki glumais psihopiizdolog, izsniedz (luuudzu) atbildi uz pamatjautājumu! Stāvēja vilciens vai brauca?? Ja tas brauca- CIK gaŗš ir prečuvilciena bremzēšanas ceļš?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Malacis savu ārvalstu aģenta lomu esi izpildījis teicami. Izmetis 100 un vienu versiju un uzdevis neskaitāmus jautājumus, lai saduļķoto ūdeni. Nekā taustāma gan tev nav.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Protams, demagoģijas zinātņu kandidāt, man nav nekā.Viss (šakāļa komplekts) ir tev.Ieskaitot jautājumu par/TO, cik ir kustībā esoša smagsvara vilciena teorētiskais bremzēšanas ceļš.Tāpēc tu te turpināsi sludināt fufeli un neskatoties ne uz kādiem iebildumiem ieturēt "noderīgā loha" partijass kursu.Kā vienmēr.Jā.

Nav nekādu jautājumu/par un turpinam piekrist paša pUtēna passludinātajai versija.Nesaredzēt acīmredzamu fufeli "oficiālajā" (nejauši noklīdušajā) novērošanas kameru video un neuzdodot itin nekādus liekus jautājumus.

Kara eksperts Ždanovs ir vienkārši LOHS, jo (arī) viņš sacīja (ka viņam aculiecinieki sacīja) ka vilciens stāvēja uz vietas.Vēl cits (līdzīgs)Lohs stāstīja, ka vilciens esot apstājies uz vietas dēļ (viltus) aizliedzošā semafora signāla.Tāpēc te nav nekā cita "taustāma",izņemot varbūt vienīgi ja tu iebāzīsi roku pats savās/biksēs.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Viena tante teica. Kur video ar stāvošu(vilcienu)?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vēl kāds samērā loģisks viedoklis:

Vakar bija daži spriedelējumi par to, ka tilta laidumu visvieglāk salauzt, ja to strauji "pacelt" no balstiem abos tā galos.Pakratīt, tāteikt.Konkrētais laidums pārlūzīs pa vidu, bet nākamais noslīdēs no balsta.Jo laidumi ir uz balstiem salikti "peldošā" veidā.Taču "kratīt" ir vajadzīgs no apakšas uz augšu.Un "ukraiņu specdienestu" darbība tikpatlabi varēja neaprobežoties ar spridzināšanu kā tādu.Pareiza plānošana un darba organizācija mēdz būt svarīgāka pat par pašu mehānisko procesu. Kurš gan krievs tagad atzītu kādu savu iekšējo diversiju.Un kurš (ukraiņu) specdienests tagad ietu dalīties ar informāciju "kā".Tāpēc fūre uzsprāga un gali/ūdenī.

Ārestovičs pirms pāris d sacīja, ka pa Antonova tiltu esot izšauts abnormāls skaits haimarsu, minēja tur kaut ko laikam pat virs simta.Izsists nezcik cohumu.Bet tas tilts stāv...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tiltus būvē tā, lai tie nesabruktu. Jebkurš lādiņs lidojoss no augšas izsitīs tikai casurumu asfaltā. Tilts jāspridzina no apakšas, bet tā trāpīt var ne ar katru raķeti un vēl ir jātrāpa.

p.s.

Tilts pāri Saigonai Vjetnamā tika bumbots visu kara laiku. Un tik uz tā bija izmantojams

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Visreālākā versija ir ka tiltu uzspridzināja paši krievi. Viņiem tur ir iekšējās razborkas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pierādījumi (tev) ir? Ar kādu ātrumu "brauca" smagsvara vilciens, kura aizdegušies vagoni apstājās gandrīz tieši precīzi virs uzspridzinātā tilta laiduma? Kur ir visuredzošo "privāto satelītkompāniju" video un kur ieraksts no mašīnista kabīnes? ;p

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Tas tikai pastiprina manu teoriju. Priekš ukraiņiem tas būtu ļoti sarežģīti.

Bet mēs zinām, ka Šoigu atstādina no amata, bet par tilta drošību atbild FSB... Un ne tikai.

Daudzi cilvēki RU tagad zaudē amatus, maina amatus un grib ieriebt tiem, kuri viņiem traucēja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Cik interesanti, ka tieši tava teorija pa tiešo sakrīt ar "metodičku", kuru visu laiku piesauc un mēģini piedēvēt citiem.

feciic Reģ.: 09.05.2008
0 1 Atbildēt

vēl viens - uzbrukumam no Ukraiņīem ir tas ka sprādziens notika no Azovas jūras puses, ja vēl precīzāk tilts ir pilnīgi perpendikulāri kontinentālajai Ukrainai. Atteicīgi parasta raķete to nevarētu izdarīt-vai Ukraiņiem ir kautkas ar ko tehniski var tikt tālu, un tādā leņķī tikt? Un arī ja bliezt tad Ukrainai daudz lielāks ieguvums būtu sagraujot dzelzceļa tiltu.

Iespējams tam vilcienam tur nemaz nebija jābūt, kā jau pie krieviem kautkas kā parasti nesagāja.

Vēl viens-frontē panīkums, cilvēki protestē, bet te sliktie "Ukraiņi" sašauj tiltu kurš ved uz krimnaš, ko vēl vajag vatei parastajai kā visokotočnuju attaku pa militiārajiem objektiem kā atbildi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ģeniāla teorija, tikai iztrūkst pats galvenais - kur tu redzi to "visokotočnuju attaku pa militiārajiem objektiem kā atbildi" - sūdīgu izmisima atbildi pa civilo infrastruktūru, kas tikai eskalē Krievijas starptautisko izolāciju par tādu saukt īsti nevar...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tak vatei iekšējā tirgū var sastāstīt jebko. Piemēram tajā rotaļu laukumā aug jaunā Azov paaudze un ir leģitīms mērķis to sašaut. Kosmētikas noliktavā noteikti bija pāris Himarsi paslēpti utt. Kopš kura laika Krievijā rezultāts ir svarīgs, svarīgi ir parādīt muskuļus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Apbrīnojami... Tātad vatei var sastāstīt jebko, tomēr nevar, jo var sastāstīt tikai tad, ja paši spridzina tiltus un bombardē rotaļu laukumus. Patiešām apbrīnojami, kādus intelektuālus mezglus spēj sasiet izmisīga vēlme neatzīt patiesību - gals ir klāt ne tikai Putinam, bet arī visai putina sejas glābēju varzai, uru tu pārstāvi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nu atceries, kā Putins 1999. gadā nāca pie varas nekas nav mainījies. Redz lai meli ir ticamāki, tiem daļēji jābalstās arī uz faktiem, tā kā sprādzienus ienadnieka teritorijā vajag.

Un atkal jau ad hominem no melīga divkoša, nepārstāvu nekādu Putina glābēju varzu, tā kā komentārs lieks.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Interesanti, kur saskatīji ad hominem? Tikpat maz jēdz, ko tas vispār nozīmē, kā citi, kas to piesauc absolūti nevietā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šodien krievu demagandonu dezinformācijas plūsma turpinās ar jaunu entuziasZmu un absolūti bez jebkādas mazākās nožēlas vai šaubām.Viņi neviltoti Lepojas ar "padarīto" ukraiņu civilās infrastruktūras graušanā un visā nopietnībā "sola vēl"...Tilts (no attāluma) tiek demonstratīvi demonstrēts,vilcieni un mašīnas brauc, it kā nekas nebūtu noticis.Nav pat ziņu par aizturētajiem un/vai pakārtajiem sakarā ar "sprāgstvielas vedušās" fūres nepārbaudīšanu.Nekā nav..Na ņet i suda ņet.

Kā pirmīt trāpīgi teica mūsu portāla elks Īlens Mauks - cik cilvēkiem vēl būs lemts nomirt/PAR, pirms atnāks ilgi gaidītais problēmas atrisinājums.

ВС России продолжили наносить массированные удары высокоточным оружием большой дальности воздушного и морского базирования по объектам системы энергетики и военного управления Украины, сообщил на брифинге официальный представитель Минобороны генерал-лейтенант Игорь Конашенков...Все назначенные объекты поражены, цель полностью достигнута... Zaje Biss.Ura.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Kāpēc gan nelepoties? Propoganda jau labu laiku sāk pārslēgties no visu zemju proletariāta atbrīvošanas no nacistiem uz atklātu nacismu. Kā jau minēju, karš ar Ukrainu ir papists, šobrīd notiek cīņa par vietām Kremlī, bet lai tam kremlim būtu ko vadīt, tauta jānoved līdz dzīvnieku līmenim. Tas ir tīri Ziemeļkorejas virziens, kad Putinu, pēc zaudējuma karā, nomainīs kāds tikpat nenormāls kadrs, bet tauta jau būs pietiekami apdolbīta ar ziņām par nacismu visā pasaulē ka būs gatava miera vējos grauzt zāli, lai tikai nodrošinātu to, ka "vadonis" viņus aizsargā no NATO iebrukuma. Nevienu protams neuztrauc, ko tas NATO darīs tajās sabrukušajās sādžās un purvos.

Principā klausoties krievu oficiālās, neoficiālās personas un tautu, rodas tāda stingra pārliecība, ka tur visiem nepieciešams psihiatrs. Vajāšanas mānija, savu trūkumu projecēšana uz citiem, vēsturisko noziegumu apziņa un citi sūdi pilnīgi spiežas ārā no tās puses mediju telpas. Reāli rodas iespaids, ka vienīgā domājošā PSRS populācijas daļa dzīvoja bijušajās republikās, bet visi, kas palika KF, ir vienkārši bezcerīga vate.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tur ar tiem propgandoniem beidzamajās dienās ir vispār pilnīgs pZc.Un arī Baidens vakarnakt neko diži sensacionālu nepateica.Opeks+ smalki apdrirsa visu passauli, krievs gavilē.Redzēsim, ko lems Rammštains.Katrā gadījumā, viss vēršas plašumā un cilvēka dzīvībai cena krīt ar katru stundu.

Poļi inspicē patvertnes, bet šodien kaut kāds kriev p-rass kārtējoreiz klāstīja, ka krieva nācija esot slavena ar savu gatavību nomirt/par.Tas viņiem esot assinīs..

Kā vispār var lepoties ar civilo objektu postīšanu un cilvēku iedzīšanu tumsā un aukstumā.Nupat tie gandoni drirš- mēs reku esam ļoti gumāni un (pagaidām) neaiztikām ukraiņu elektrostacijas un līnijas, kuru jauda lielāka par 330zs/kg...Un no otras/puses- (reāli) kāds ir Ieguvums no tā uzsprāgušā tilta.Nu piem tiem tur dažiem desmitiem civilo, kuriem tagad ir iepsists pa galvu un kurus rītdien raks/zemē.

Citi Varoņstāsti vēsta- mēs (Mēs!) monitorējam tiešsaistē jebkuru krieva balles raķeti, redzam katru tā atvērto kanaalizācijass lūku.Mums (mums!) virs ukraiņiem karājas nezcik satelītu, mēs redzam visu, ieskaitot 500km attālo pUttainā guļamiZstabu.Nogremdēsim 1800sek laikā visu dīķī peldošo un/vai krasstā/stāvajā stāvošo..Taču tiešsaistē nofilmēt tilta sprāgšanass momentu (mums) nava izdevies.Mēs neinteresējamies par/to, vai vilciens brauca, vai stāvēja perpen/dikulāri sliedēm.Nee.Vai Vilks? Nē, nekur na/uj neko nevilks.Mums po/uj, tas nava Svarīgi.Paje Baķ.Tāpēc lai Lohi mirst, Mēs atmaksāsim/par.Jā. Izskatās, ka īlenam Mauksam būs bijusi 101% taisnība. ;p

Ps., Zelenskis lūdza laikā no pl.17 līdz 22 lieki neslogot elektrosistēmu,tapc būsim zolidāri un samazināsim savu (plakakano) Monitoru spilgtumu

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

OPEC situāciju šajā kontekstā var neņemt vērā, viņi neatbalsta krievus bet gan bīda savu biznesu. Krievi varbūt gavilē, bet praktiski viņu daļa pasaules naftas tirdzniecībā sarūk, līdz ar to tās gaviles ir tādas, propogandiskas nevis reālekonomiskas.

Baidens un Ramšteins turpinās darboties pēc esošā plāna - ar ukraiņu rokām pārmalt krievu karaspēku, tehniku un mobilizētos. Principā mērķis ir atstāt Krievijā iezemiežus, čekistus un drošībniekus, kas sit tos iezemiešus. Mēŗķa sasniegšanai turpinās ierobežotos tempos bruņot ukraiņus lai viņi uzvar, bet tā, nepārāk ātri.

Kas attiecas uz satelītiem - amerikāņi redz visu, cits jautājums vai viņi dalās ar visu savu izlūkinformāciju. Tās pašas lidmašīnas notriekšanas gadījumā amerikāņiem bija visi dati, bet pat NATO valsts tiesai netika dota piekļuve fotogrāfiskiem pierādījumiem, izmeklētājs brauca uz bāzi un ekrānā redzēto redzēto pierakstīja uz lapas. Arī šeit ASV zināja visu par Krimas tiltu, zināja arī par tuvojošo raķešu triecienu, bet jāatceras, ka karu vieglāk pārdot ar civiliedzīvotāju upuriem nekā pastāvīgām uzvarām.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Sakarā ar Krimas tiltu aizdomas, ka ASV satelīti jau darbojas tiešsaistē un redz ar ļoti nelielu aizturi reālā laikā tāpēc vien ar to nedalās vien pačukst kurā Maxar komerclidojumā ir vērts ieskatīties. Ja ieraudzīs kādā kvalitātē bildē militārie satelīti, tad krievs aiz skaudības zemē ielīdīs, tiešā un pārnestā nozīmē.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Opec+ situācija kāreiz būtu vērā ņemama.Pat neņemot vērā to, cik reāli tas tagad izmaksās LV lohiem.Jo (izrādās!) ka tur apakšā ir reāli nopietna krievu ietekme."Baidens" ar to lietu smagi nolohojās un tagad kaļ steidzamus plānus, kā atgūt pazaudēto.Runa ir par sadarbības un militārā atbalsta ierobežošanu attiecībā uz emirātu.Puttainais pēc savas shēmas tagad varētu tur izbīdīt referendumumu un to pumpētavu passludināt/par, tas gan būtu ok.

Protams, ka ASV redz un zin.Civiliedzīvotāju upuri par 600k eur/gab nodara zaudējumus tikai uz LV ceļiem, bet ukraiņu versijā tie ceļ pasākuma rentabilitāti.Elektriskās domas gigants Mauks taču nupat sacīja- nav zināms, cik lohu noliks karoti, kamēr visi uzzinās to, ko (varbūt) zin ASV. Maukss taču ukraiņiem iedeva "savus" satelītus i-neta nodrošināšanai.Taču tagad reku viņš vairs nedos (tos pašus "savus") priekš nodrošinājuma virs Krimas.Skops un/vai taupīgs kļuvis,tāteikt.Gluži kā viņa izmanīgais kolēģis Makkarons pēc 400 telefonsarunām/ar.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Masks saņēmis no krieviem brīdinājumu un tagad atpērkas. Negribās polonija tēju.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Te lūk vēl "pasaku teorija", tā lai LVijas lohi nekad nelasītu pretīgi dzelteno anglosakassu eurō lohportālu bēbēcē dot com.Jā. ;p

www.bbc.com/news/world-europe-63192757 ...Crimean bridge: Who - or what - caused the explosion? ...But close examination of the footage seems to show that the truck had nothing to do with the explosion... Taču, rūpīgi pārbaudot uzņemtos materiālus, šķiet, ka...

Nasing spešal,latviešu/vadošie okulisti un/vai okultisti šitādu ujņu tak neies lassīt, viņiem tā vietā ira citi (objektīvi) avoti ,kass jauns un/vai tēvē ņet.

ā,jaa ;ppp - HAS UKRAINE DEVELOPED KAMIKAZE DRONE BOATS TO ATTACK RUSSIA’S NAVY? ..Ņikak ņet, tavarišč major! www.coffeeordie.com/ukraine-kamikaze-drone-boats ...September 22, 2022 ·Nolan Peterson ...A former US Air Force special operations pilot and a veteran of the wars in Afghanistan and Iraq, Nolan is now a conflict journalist and author whose adventures have taken him to all seven continents...

An unmanned craft washed up on a beach in Russian-occupied Crimea in September 2022. Image via Telegram...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Kāpēc gan nelepoties? Propoganda jau labu laiku sāk pārslēgties no visu zemju proletariāta atbrīvošanas no nacistiem uz atklātu nacismu. Kā jau minēju, karš ar Ukrainu ir papists, šobrīd notiek cīņa par vietām Kremlī, bet lai tam kremlim būtu ko vadīt, tauta jānoved līdz dzīvnieku līmenim. Tas ir tīri Ziemeļkorejas virziens, kad Putinu, pēc zaudējuma karā, nomainīs kāds tikpat nenormāls kadrs, bet tauta jau būs pietiekami apdolbīta ar ziņām par nacismu visā pasaulē ka būs gatava miera vējos grauzt zāli, lai tikai nodrošinātu to, ka "vadonis" viņus aizsargā no NATO iebrukuma. Nevienu protams neuztrauc, ko tas NATO darīs tajās sabrukušajās sādžās un purvos.

Principā klausoties krievu oficiālās, neoficiālās personas un tautu, rodas tāda stingra pārliecība, ka tur visiem nepieciešams psihiatrs. Vajāšanas mānija, savu trūkumu projecēšana uz citiem, vēsturisko noziegumu apziņa un citi sūdi pilnīgi spiežas ārā no tās puses mediju telpas. Reāli rodas iespaids, ka vienīgā domājošā PSRS populācijas daļa dzīvoja bijušajās republikās, bet visi, kas palika KF, ir vienkārši bezcerīga vate.

Šito nevienam latvietim neraksti. Jo latvieši domā, ka krievija sabruks pa daļām, nevis kļūs par Ziemeļkoreju vai PSRS.

Neviens nesaprot. Un NEVAR krievijas ekonomika sabrukt, ja nafta maksa 80-90 dolāri par mucu.

VISAS krievijas ekonomiskās krīzes, pat PSRS sabrukšana, bija saistītas ar ZEMU naftas cenu, nevis augstu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ta kāda na/uj krīze.Nupat opec+ ar sasūda princi priekšgalā un putaino shēmotāju pakaļgalā apjāja/optom visu passauli, mister Bidēnu ieskaitot..LV experti to "neievēroja",mums kkpd.Ja ne Nestes tablo,LV lohi to šmuci nemaz neuzzinātu.

Atjaunināts: Oct11_2ч на/зад - Augstākā inflācija pēdējo desmitgažu laikā, stingrāki finanšu nosacījumi lielākajā daļā pasaules reģionu, Krievijas karš Ukrainā un Covid pandēmijas sekas – tas viss ievērojami sarežģī pasaules ekonomikas perspektīvas.

Uz šī fona situācijas novērtējums Krievijā izskatās diezgan optimistisks. SVF, salīdzinot ar jūlija aplēsi, savu prognozi paaugstināja par 2,6 procentpunktiem un tagad sagaida kritumu par 3,4% šogad un 2,3% nākamgad (prognoze tiek uzlabota par 1,2 procentpunktiem). Naftas piegādes un neenerģijas eksports joprojām ir spēcīgs, un iekšzemes pieprasījums uzrāda stabilizācijas pazīmes, pateicoties finanšu sektora atbalstam, kas palīdzēja izlīdzināt sankciju ietekmi, norādīja SVF... Urā!

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Naftas cenas ir viena lieta, bet tas, uz ko norāda paši krievu ekonomisti, ir ekonomikas kā tādas regress un pašu krievu gatavība ar to samierināties. Tā teikt sūdīgos laikos tautai ir tieksme apvienoties ap līderiem, un no līderiem palicis tikai Putins un Kadirovs. Attiecīgi, ja neskaita Čečeniju, kur var būt visādi, pārējā Krievija gatavojas dzīvot kā viņu ģedi pēc kara.

Principā Krievija uz gadiem 20-30 gatavojas pārvērsties par Ziemeļkoreju, ar kuru daudzi, tai skaitā paši rietumi, turpinās pa kluso sadarboties, bet politiski tā visa teritorija būs līķis, kurā neviens neko neieguldīs (ja neskaita ķīniešus, indiešus un varbūt turkus, bet pat tad tā pa kluso).

Attiecībā uz sadalīšanos pie zemām naftas cenām - nedomāju, ka pašreiz pat tas būtu iespējams. Galvenais lai nafta maksā tik daudz lai var samaksāt Rosgvardei un Kadirovam, pārējo piedomās. Nav krieviem šobrīd alternatīvu līderu, populācija noveco un vecie revolūcijas netaisīs, attiecīgi tauta dzīvos līdz vienkārši izmirs un ķīnieši ievāksies tukšā teritorijā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

G7 nupat pagāja, blablablā, bet krievus par terorvalsti tomēr neatzina."Mēs" gaidījām vairāk.Rīt būs Rammštains. Gaidīsim/atkal.Vane, cien. ...

Seszdien pēc tā Lielā p/isiena pa tiltu reku masskvā bij pZdecs/pilnaiss.Brauca ārā kgb divīzija, massveida āresti gāja vaļā, ķēra/kāra kaŗa noZiedzniekus un/vai (nācijass) nodevējus.Bat wašingtonas Čekists šodn tādā samērā bezsakarīgi/mazcerīgā tonī stāsta- krievu "kolēģi" esot bijuši sazvanāmi.Kurš krogā, kurš šopingā un/vai pirtī piemaukām ;p

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Krievus G7 par teroristisku valsti arī neatzīs, pārāk liels čakars pašiem ar tām otreizējām sankcijām. Ramšteins domāju arī neko nepateiks - standarta frāzes par atbalstu Ukrainai un visādas neatšifrētas bruņojuma iepakojuma lapas.

Reālās izmaiņas redzēsim frontē - visticamāk klusi izbeigsies raķešu apšaudes vai vismaz priļoti, Youtūbē parādīsies arvien vairāk video ar MLRS triecieniem, nedaudz pieaugs ukraiņu uzrādītais mirušo skaits un strauji pieaugs mobilizēto skaits Krievijā.

Vai Ramšteina dos tankus un lidmašīnas uzbrukumam? Diezin vai, bet pretgaisa sistēmas un vēl vairāk artilērijas būs diezgan garantēti. Artilērijas ietekmi šobrīd no malas ir grūti izmērīt, jo nav zināms cik mobilizēto ir savests Ukrainā, bet spriežot pēc pāris video, kur MLRS trāpa pa kolonnu, bezvēsts pazudušo skaits krievu pusē visticamāk pieaugs paralēli mobilizēto skaitam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu taču skaidrs ka neatzīs.Viss notiks plānotajā kārtībā.Pāris pretgaisus gan jau iedos,lai notestē.Cilvēki turpinās salt,mirt un krist, kamēr pUttainais nozudīs no ekrāniem vai (tuvākajā 5gadē) viņam beigsies spārnotās veļassmašīnas.Divu diennakšu laikā esot izšāvis trubā apm 400 vai pat 700milj usd.

Šodien ukraiņu izlūkdienests ziņo, ka krievs irānā esot nopircis vēl 2400 kamikadzes.Pašlaik 90% Ļvovas esot bez elektrības, apšaudes turpinās,pie Harkivas un Dņipro kaut kas sprāgst. ..Около 30% энергетической инфраструктуры Украины были поражены российскими ракетами с понедельника, 10 октября, заявил во вторник министр энергетики Украины Герман Галущенко.

Un kārtējais bārdainais ahmetbandīts 2dien publiski neviena neapsaukti paziņoja, ka pēc viņa aprēķiniem esot iznīcināta jau "puse" no ukraiņu armijas.Brīnumi, ka tā arī neviens nav sadūšojies viņam par/muti iep ist...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Cik interesanti, ka tieši tava teorija pa tiešo sakrīt ar "metodičku", kuru visu laiku piesauc un mēģini piedēvēt citiem.

Krievijas metodička sakrīt ar tavējo - tiltu uzspridzināja ukrainas specdienesti.

Mana versija balstās uz veselo saprātu. Bet gan UA, gan Ru gan mana versija - tikai versijas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Saputrojies savās metodičkās. Tie otri tavējos vai arī tavējie tos otrus jau Maskavā arestē. To, kurus no viņiem pārstāvi, neesmu vēl sapratis.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Šeit abas puses minēja par kravas auto ko "nomīnēja" ukrainas specdienesti. Ar minimalām atšķirībām

Mana versija ir tā, ka tilta spridzināšanā roku pilika kāds no krievu augstāk stāvošiem, piemēram - Šoigu.

Aplūko arī maskavas reakciju uz notikošo. Tikai raķešu apšaude, kurā gāja bojā padsmit cilvēku. Un pats raksti, ka notiek aresti Maskavā.

Atceries, kā krievi paši ukraiņiem nodeva Kadiroviešu maršrutu pie Kijevas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā, jawohl, pus/masskava jau ir cieti arestēta.Tagd visi sēž un nevienam vairs nestāv.

Kuŗš īsti vada/valsti- to šobrīd varot noteikt tikai Kabājeva. Viņa katru vakaru izvērtē.Dubultniekam esot drusku Garāks.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 5 Atbildēt

Labāk Bradypus izstāsti izmantojot savu unikālo un nekur citur(izņemot kremļa TV) nedzirdēto dedukcijas metodi skatīties kam kas ir izdevīgi.

Izstāsti kam Krievijai ir izdevīgi, ka Gazprom nepārdod gāzi? Laikam atkal ASV to liek darīt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā var tik daudz melus un murgus satilpināt divos teikumos?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 5 Atbildēt

Kur meli? Ir tikai vienkāršs jautājums no kura atkal izvairies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kur meli? Šeit: "unikālo un nekur citur(izņemot kremļa TV) nedzirdēto dedukcijas metodi skatīties kam kas ir izdevīgi."

Neviens pie pilna saprāta esošs cilvēks, neticēs, ka tu par šādu pieeju pirmo reizi esi uzzinājis no manis vai ka tā ir kaut kāda īpaša kremļa TV pieeja.

Kur vienkāršs jautājums?!

Es nekādi nevaru komentēt tevis izdomātus murgus par to ka, "Krievijai ir izdevīgi, ka Gazprom nepārdod gāzi. Laikam atkal ASV to liek darīt."

Tieši otrādi - atkal melīgi sagrozi manu viedokli, ka Krievijai NAV izdevīgi nepārdot gāzi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 4 Atbildēt

>Neviens pie pilna saprāta esošs cilvēks, neticēs, ka tu par šādu pieeju pirmo reizi esi uzzinājis no manis vai ka tā ir kaut kāda īpaša kremļa TV pieeja.

Tā ir īpaša kremļa pieeja, jo tiek izteikts apgalvojums, bez nepieciešamības to jelkādi pierādīt.

Un apgalvojums, ka aizstāvu Putina sejas glābējus nav nemaz melīgi sagrozīts viedoklis. Kā tad.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tātad tu apgalvo, ka izteikt apgalvojumu, bez nepieciešamības to pierādīt ir tieši tas pats, kas izteikt viedokli, kas balstīts ieinteresēto pušu izpētē. Lieliska manipulācija.

Tu melo, ka "īpaša kremļa pieeja" ir izteikt apgalvojumu no varas pozīcijām, bez nepieciešamības to jelkādi pierādīt, lai gan labi zini, ka tā rīkojas gandrīz ikviens politiķis jebkurā valstī.

Un atkal lieliski manipulē ar manis izteikto viedokli, nosaucot to par melīgi sagrozītu - interesanti, kā es varu melīgi sagrozīt pats savu viedokli? Ja interesē pamatojums - viedoklis balstīts tajos putina sejas glābēju aizstāvības izteikumos, ko esi paudis šajā forumā. Attiecīgi ir iespējams, ka šis viedoklis ir maldīgs, ja savos izteikumos esi melojis.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 6 Atbildēt

>Ja interesē pamatojums - viedoklis balstīts tajos putina sejas glābēju aizstāvības izteikumos, ko esi paudis šajā forumā.

Nemelo, neko tādu neesmu apgalvojis. Ja nu vienīgi Putins bija spiests saglābt seju, jo prognozēju iebrukumu, ja atkāptos tad nīkulis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ko tieši neesi apgalvojis? Esi drošs, ka neesi aizstāvējis nevienu, kas pieder pie tiem, kurus vislabāk raksturo šie Makrona oriģināli izteiktie vārdi? Baidens ar tos nesen atkārtoja.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

Nope, beidz melot. Klausi savu elku Simonjanu un atkārto, ka jābeidz melot.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Arestovičs šodien strīmā ar Feiginu teica, ka no militārā viedokļa masīvu raķešu triecienu nevar sagatavot momentāni. Un tas prasa vairāk, nekā dažas dienas. Tātad notikumu ķēde drīzāk ir sekojoša: Putins nolemj dot masīvus raķešu triecienus Ukrainas infrastruktūrai un civiliem objektiem ( jādomā, saniknots pēc atgriešanās no tikšanās Samarkandā ), bet šie triecieni tiek veidoti kā atriebība par kaut ko, un šis "kaut kas" ir Krimas tilta spridzināšana, kas uzdota, visticamāk, GRU. Grūti iedomāties, kā ukraiņi , saskaņā ar "fūres teoriju" būtu varējuši pieskaņot "autobumbas" ierašanos laikam, kad uz tilta nez kāpēc 4 stundas stāv vilciens, pie tam ar degvielas cisternām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Es tik vēl domāju, cik debilam ir jābūt "skatītājam", lai neuzdotu nevienu jautājumu par to tur "novērošanass kamerass" novēroto miglubildi.Lai pēc tās viennozīmīgi atzītu to fūri par Galvenā sprāziena avotu.Un cik gan Nekaunīgam jābūt pat ne-eksperta līmeņa skatītājam, lai vispār izliktos to visu lažu neredzam.

Ja neko vairāk, vismaz kāds varēja publiski aizdomāties- kā (mums) šitā te sagadījās, ka šoreiz paša Puttainā oficiālo versiju visi lohi korī pieņem un vēl bezmaz vai aplaudē.Bez kādas reālas anaalīzes,bez expertīzes, vienkārši tupi piekrītot.

Kā vispār šitā varēja sagadīties, ka tas "novērošanas kameras" video tika šitik naski publiski publicēts un beigās vēl izrādījās vienīgais publicētais.Tas pat nav kameras oriģinālais video- drīzāk kāds ar telefonu vnk ir nofilmējis monitora ekrānu! Kurš diez iekļuva "slepenajā" objektā,lai to nofilmētu? Kads sods apsargiem, kuri veica valsts mēroga noziegumu un izlaida uz tilta skanerī nepārbaudītu fūri? Jā.

Tas vilciena stāvēšanas fakts drošvien tiks izdzēsts gandrīz no visiem iespējamajiem avotiem, žēl ka tas Ždanovs tā neapdomīgi izteicās un to nodzēst vairs nebūs tik vienkārši.

Kovidlaikā lohiem ieaudzinātā disciplīna devusi lieliskus augļus.Tagad galvenaiss būtu ievērot piesardzību un paziņojumu/par neizplatīt vēl pirms paša notikuma.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Cik vari malt vienu un to pašu. Nu bija tas auto GALVENAIS sprādziena avots.

Raķete NEVAR atlidot tā, lai tā nebūtu redzama pat miglu bildē. Un to redzētu 100-tiem cilvēku. Neviens himars tādu postījumu neradītu. Tas peldošais himars, ko publicēja, tas bija JOKS. Bet tas, ka tu tici visādām sazvērestības teorijām ( feikiem) nemaz neizbrīna.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un Bučā līķi "kustējās", jo sfērisku spoguli krievi nepazīst. Tak video noskaties pa kadram, uzplaiksnījums pirms auto pazūd. Sprādziens bija no apakšas, tikai sabotāža vai raķete/torpēda. Tas ka FSB atkal vainīgos meklē sāk izskatīties pēc Duginas varianta eskalācijai. Tik ātri nekad tās izmeklēšanas tur nedod rezultātu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Neiesaistos diskusijā par sprādziena cēloņiem, bet īpaši svarīgas izmeklēšanas Krievijā parasti notiek ļoti ātri. "Vainīgie" parasti jau ir atrasti pirms visa notikuma un jebkura ČP gadījumā tiek vienkārši izvilkti ārā lai izrādītos. Labu laiku atpakaļ diezgan bieži sanāca skatīties raidījumus par noziegumu izmeklēšanu Krievijā un tur principā ir 4 varianti:

1) vainīgais ir tiek pieķerts praktiski notikuma vietā un ielikts cietumā

2) Vainīgais tiek pieķerts notikuma vietā, bet ir pārāk svarīgs lai liktu cietumā, līdz ar to cietumā nonāk kaut kāds random pilsonis

3) Vainīgais netiek pieķerts, bet ja vadība prasa, cietumā nonāk random pilsonis

4) Vainīgais netiek pieķerts, bet izmeklēt ir baigais čakars, līdz ar to visa lieta tiek noklusēta

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Neizbrīna tas, ĀKSTxpert, ka tu te ienāc galvenokārt tāpēc, lai apkārtējiem (lohiem) pierādītu- ka esi pats gudrākais.Ar tevīm normālu sarunvalodass sarunu uzturēt nav iespējams.Ne tev ākstam spriest, kam es ticu un kam nē.Tā ka nobučo pUttainajam pakkaļu per/to, ka viņš šitik ātri atkaklāja šito te gadsimta noziegumu.Jūs "domass" pilnībā sakrīt.

ps,- iemet kakulkulāciju/par pamatjautājumu- cik GAŖŠ (vai cik īss) ir BRAUCOŠA (piekrauta, ar/kravu) kravassvilciena bremzēšanas ceļš ;p

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Atkāpjoties no tiltiem, feikiem un sazvērestības teorijām, gribu izteikties par "pret Latviju vērstiem ierobežojošiem pasākumiem ( sankcijām) saistībā ar karu Ukrainā".

Es viņu nosaucu tā. Jo tā sanāk, ka sankcijas vērstas pret Latviju.

Jo naftu krievi tik un tā tirgo. Bet tas nozīmē, ka nauda viņiem plūst. Ļoti daudz, jo Krievu naftas cenas uz šo brīdi ir 86$ ( Brent - 93). Krievi gūst VAIRĀK naudas nekā periodā no 2014-2021.

Arī citas preces krievi turpina tirgot, tikai tās tirgo starpniekiem ( kazahie, tadžikiem, utt) krievi no tā naudu gūst, bet eiropa ( mēs) par to maksājam daudz dārgāk.

Koku deficīta dēļ ( Latvijas galvenā eksporta un importa prece) dēļ, Latvijā izzāģē mežus.

....

Un galvenais - ekonomikas dēļ ( naftas cenu samazināšana) apturēja krievijas uzbrukumu Daunbasam, bet tikai uz laiku.

Arī šīs sankcijas komunisti taisa tāpēc, lai tika ATLIKTU krievijas agresiju.

Secinājumi:

Sankcijas ir komunistu nepārdomāts solis

Sankcijas pat savā labākajā scenārijā tikai nopauzēs agresiju.

Sankcijas ir jāatceļ, bet uz ukrainu jāsūta tanki un raķetes. Kamēr krievija netiks demilitarizēta un iznīcināta fiziski un garīgi, eiropā miera nebūs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Protams, nu kā gan citādi- feiki un teorijass pieder tikai un vienīgi Lohiem.Kad savā suudā nākošreiz liesi zupu, passkaties uz tablo.Tur rakstīts, ka konrētais Lohs esi tu, un ka konkrēti Tu sponsorē krievus.Dvieļugalvass princīc+ pagājušnedēļ app/isa visu passauli, pašu misteru Bidēnu ieskaitot.Tapc tev par/to nāksies maksāt turpmākos pāris gadus.Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievija būvē Luhanskā "Mažino līniju"

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Franči jau izmēģināja 2. pasaules karā, ka pret mobilu armiju nocietinājumi nepalīdz, tagad nākamie tādi paši mākslinieki. Es varu iedomāties atsevišķus, stratēģiskus, nocietinātus punktus, bet nejau 1. pasaules kara frontes līnijas. Par loģistiku būtu domājuši nevis kaut kādu tranšeju kauju atkārtošanu plānojuši. Kāda vispār ir ideja? Sadzīs čmobikus tranšejā un 8.00 no rīta visus varonīgi dzīs kaujā pret ukraiņu pozīcijām?

No otras puses - ja vienīgais militārais kadru resurss ir Čmobiki ar AK47 un RPG bez reāla transporta, tad ierakumu karš ir labākais pieejamais plāns. Ukraiņus tas protams neapturēs, bet vismaz radīs bedrē sēdošajiem čmobikiem iespaidu, ka viņiem ir izredzes izdzīvot. Ukraiņu izmantotā mobilā aizsardzība tomēr balstās uz kompetentiem karotājiem, teritorijas pārzināšanu un/vai ārzemju prettanku ieročiem, līdz ar to čmobiks jau pašos pamatos ir izmantojams tikai kā tranšejas lielgabalu gaļa jo viņam nepiemīt nekas no minētā.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
1 0 Atbildēt

smieklīgi. mūsdienu karā pilnīgi bezjēdzīga resursu tērēšana

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Urrā, Noziegums (beidzoootttt) ira atklāts, nost/ar lohteorijām ;p : 12 октября 2022, 08:55 ФСБ раскрыла организатора и исполнителей теракта на Крымском мосту.Теракт на Крымском мосту организовал руководитель военной разведки.......Фсб задержала восьмерых соучастников подготовки теракта, в том числе пятерых граждан России. Ura! Ps, - atsauce uz dokuMentālo avotu: vz.ru/news/2022/10/12/1181839.html -ja (gadījumā) esi Lohs, never nekad never vaļā šo saiti, jo LV lohiem ira Aizliekgts apmeklēt šo lapu. ;ppp

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā, sazvērnieki (un/vai Lohi) nekakaunīgi turpina apstrīdēt "naš perziģent" viedokli, jau ir pārskaitīti riteņi pārbaudes vietā (ne)skanētajai fūrei:

-ps,- taču joprojām nava adbildēts, cik gaŗš (vai cik/īss) ir (piekrauta, ar/kravu;) kravassvilciena sasstāva bremzēšanas ceļš ;p

PS2, - espešal priekš VisiemLohiem.elvē, SKAT..19:53 ;ppp

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Piontkovskis stāstīja ( viņu kādi draugi no Maskavas informējuši ) ,ka šodien Maskavā lielas aptvarstes bomžatņikos, policija ķer visus bomžus, lai šos mobilizētu armijā.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 1 Atbildēt

Pļukins palaidis dzīvē programmu Krievijas attīrīšanai no civilizācijas atkritumiem.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 1 Atbildēt

Uz Krimas tilta sprādziena rezultātā bojā gāja augsta ranga prokurors vieglajā auto! Kurš tur bija mērķis? Tilts vai prokurors. Degvielas cisternas tur stāvēja no 2 nakti!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Prokurors, notiekti prokurors. Jo visvieglākais veids kā uzspridzināt vieglo auto ir uz stingri apsargāta tilta, blakus stāvošam degvielas vilsienam ar lādiņu, kas spēj to tiltu sagraut.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kovidzombibizācijas ražīgā divgade ir devusi necerēti iepriecicinošus rezultātus.Lohukultivācijas plāns ira pār pārpildīts pāri/par visiem 600%.Lohi vairs neuzdod nekādus liekus jautājumus/par jebkuru massu zombizācijas līdzekļos izplatīto Fufeli.

Sasstāvs stāvēja vai brauca? Tak pofig.Kurska savulaik vienkārši nogrima, bet šis vienkārši aizdegās! Kas neskaidrs? Nerunājot nemaz par tādiem fizikakāli inženiertehniskiem jēdzieniem, kā piekrauta prečuvilciena iespējamais bremzēšanas ceļš (kaut no 10km/h), Lohus neinteresē nedz viņiem iebarotā "oficiālā" videomateriāla izcelsme, nedz arī tajā saskatāmās acīmredzamās nesakritības.Interesanti ir arī TAS, ka to (neko) nav pacentušies sasskatīt arīdzan atsevišķi tādi "advancētāki" indivīdi, kuri sevi lepni sauc/par. Citiem vārdiem sakot, viņi pat nav mēģinājuši saskatīt.Vienkārši atver muti un visi korī pļūta "oficiālo" viedokli.Kurš (kā jau esam iemācīti) parasti mēdz būt tas Vienīgais un Pareizais.Priekš kam lieki spriedelēt un riskēt ar savu (labi situēta loha) reputāciju.Jā.

Plus vēl - neviens Lohs pat nav iedomājies "pajautāt", vai oficiālajā apritē iepludinātā miglubilde vispār attēlo konkrēto notikuma vietu un laiku.Neviens nav pat ne pa centimetru paanālīzējis mērogus,virzienus un tuvinājumus.Kur tur pacēlums, kur līdzenums un kā tas viss "saskan" ar kopējās ainas attēlojumiem no malas.Cik vispār tur sprādzienu ,cik uzplaiksnījumu un no kuras puses un kādā virzienā lido "sprādziena produkti".

Kā tā "sagadījās", ka briesmīgā uguns grēka bojātais dzelzu ceļš jau pēc dažām stundām veiksmīgi turpināja pār šo slimo vietu pārvadīt gan preču, gan arī passažieru vilcienus.Jā.

Kuram diez Varonim "izdevās" ar telefonu nofilmēt (slepenā objektā!) esošo datora monitoru, un kā tā sagadījās, ka tieši šis Filmētājs tur pagadījās "īstajā" momentā un ka šis te materiāls (neviena netraucēti!) momentā izplatījās pa visu passauli.Taisni brīnumVīruss kaut kāds.

Krievi tagad tvarsta mobilizējamos jau pa hosteļiem un viesnīcām.Taču tikai Šodien (lohi) ir iedomājušies "uzprassīt"(gudrajiem) - cik diez reālu noziedznieku ir "pa burzmu" (un ,prottams, par velti..) izlaists no ieslodzījumu vietām.Kur tie palikuši, un/vai visi (tie) ir nosūtīti uz/Fronti.Prottams. Jā.

Šodien pUtēns tiek gāzts no/poda jau kādu (vismaz) 5634to reizi.Apskaužamā vienprātībā tiek publicēti virsraksti un teksti, kuros citēts Kasjānovs un/vai Hodorkovskis.Kas tie (mums) tādi vispār par autoritātēm un cik ticamas ir viņu versijas?? Ievērojiet, tie ir nebūt NE tie,kuri katru dienu publiski analizē situāciju un stāsta/par.Jū tupu un tele gramu skatās tikai Lohi.Īstie Experti lasa kasjaunsu! Tajā pat laikā "īstais" pUttainaiss šodien (neviena nenogāzts!) gluži mierīgi tiekas ar E-ganu un (kārtējoreiz) lemj/par passaules likteni. (c)Президент Турции положительно воспринял идею российского президента о создании газового хаба..13 окт 2022,15:51...Jā. Ja negribi būt Lohs, labāk nelasi neko! ;p

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Zemūdeni "Kursk" nogremdēja amerikāņi ar torpēdu, teic kad par ar divām!

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 3 Atbildēt

Jā, pēc tiešas Sorosa pavēles, jo ekipāža bija ieguvusi neapstrīdamus pierādījumus reptiloīdu eksistencei.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti