- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ps, be Labā ziņa ir tā, ka nav izdevies iesaukt pietiekošu skaitu iesaucamo no ieslodzījuma vietām.Zeki negribot karot.Tāpēc tagad tiekot iesaukti arī Bomži. -ā,Jā. ... После вербовки в ЧВК заключенные просто исчезают. И ничего не мешает администрации колонии сделать так, чтобы вместе с ними «исчезли» еще несколько осужденных — проверять некому... www.moscowtimes.ru/2022/10/13/prestupleniya-i-nakazaniya-bolshe-net-kuda-ischezayut-zaverbovannie-chvk-zaklyuchyonnie-a25270

![]()
-kā zināms, izmeklēšanas gaitā tika atklāts tikdaudz visa/kā, ka izmeklētāji vienkārši apdrirsās.(tur taču piedalījās arī Latvieši).Pats galvenaiss uzbeku izcelsmes Bandīts šodn reku dzīvs/vesels, tas smej un dej, gluži kā viens/otrs tepat Lvijā.Jā. ;p
JanJan rakstīja: Ja tur būtu miljoni profesionālu un labi apbruņotu karavīru ierakumos, tad karš jau būtu beidzies Krievijai par labu. No milzu cilvēku masas ierakumos jēgas mazas, ja tā nav apmācīta un ar pienācīgu ekipējumu. Nēnu labi, mēs jau nezinam, varbūt valdniekam galvā nāk domas, ka 30 gadīgi biroja darbinieki tagad kā patriotiskās filmās ņems rokā karogu un metīsies pāri ierakumiem virsū pretiniekam bez ieročiem kā "vecajos labajos laikos"... Un FSB virsnieki no muguras stāvēs un šaus nost tos, kuri neskries virsū pretiniekam... Ok, tur pa vidu ir kkādi rezervisti tajos mobilizētajos, bet cik var lasīt, tad tagad jau vnk visus pēc kārtas, kas atbilst vecumam bez maz vai ķer ciet. Vienu dien ar lasīju, kur bija minēts par reālu cilvēku - 28 gadi, strādāja Maskavā, pašvaldībā biroja darbu, septembrī mobilizēts, 10.oktobrī miris frontē. 0 militāra pieredze.
Starp citu, jau gandrīz oficiālas ziņas par to, ka tagad krievijas mobilizētie karo ar 2 sardzes līnijām. PSRS karoja ar vienu. Tas ir: Vieni uzbrūk, otri stāv aizmugurē un neļauj pirmajiem atkāpties. Tagad aiz uzbrūkošajiem ir divas līnijas - pirmā neļauj atkāpties mobilizētajiem, otrā - nelauj atkāppties tiem, kuri neļauj atkapties mobilizētajiem.
Bradypus rakstīja: Un mani, savukārt, visvairāk izbrīna to cilvēku debilisms, kas joprojām piesauc krievus kā galvenos vainīgos. Tas nekas, ka ar kārtu pārāki visās zvērībās ir burjati? Tad nekas, ka mēģini zem "tautas īpatnībām" paslēpt patieso vainīgo - totalitāru režīmu federācijā? Baidies, ka saucot lietas patiesajos vārdos, cilvēki sapratīs, uz ko virzās tādi pat režīma ieviesēji Briselē? Nebaidies - pūlis ir dumjš, Krievijas federācijas daudzas tautas to ir pierādījušas un tā ir universāla patiesība visā pasaulē.
Es vienmēr esmu reālists. Zem vārda "krievs" man ir tā cilvēku grupa, kuri sevi pozicionē kā krievu. Krievs - jau sen vairs neeksistē kā tauta. Es varu saderēt, ka pat tavā paziņu lokā ir krievi, kuri pēc tautības nav krievi. Piemēram, labi raksturo šis 5 sekunžu garais video: www.tiktok.com/@daugavpilchanin/video/7133600909547801862?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13