Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu gan pZc "ziņass" šodien.ArtisP esot vakarā pa tv taisnojies - laikam bij gribējis lohiem/izpasskaidrot.Kā tas ir, ka "politiķis" 5min pēc notikuma vienkārši izkar mēli un pārliecinoši izgvelž pirmo prātā ienākušo *ujņu.

Gandopornoni šodn gvelž par Trumpa izredzēm un kko tur visvisādi anaālīzē raķešu diametrus un/vai rādiusus.Pētīšot to poļu raķešu trajektorijass un uttt.Ura.

Raķete (?), kas 15.novembrī nokrita Polijas teritorijā, nebija Ukrainas. "Tā" žurnālistiem Kijevā esot paziņojis Ukrainas prezidents.Pēc Ukrainas prezidenta domām, viņa valsts pārstāvji būtu jālaiž uz avārijas vietu. “Vai mums ir tiesības būt izmeklēšanas grupā? Protams,” viņš saka.Hm.

PareiZpatriarhs Kirils Gondģājevs sūdzējās par ES varasiestāžu lēmumu neielaist viņu bloka teritorijā. Par to viņš runāja Masskavas Daņilova klostera rezidencē,tiekoties ar Austrumu Assīrijas baznīcas primātu(gugle tulkojums ;p) Māru Ava III.

No anektētajiem Doņeckas un Luhganskas apgabaliem, kā arī (no tuvākajiem) Krievijas apgabaliem uz Čečeniju tika atvesti 200gab grūti audzināmo pusaudžu. Šeit ar viņiem tiks veikts preventīvs darbs “militāri patriotiskās audzināšanas nolūkos”, solīja republikas vadītājs RamZansK. Savukārt Kijeva apgalvo , ka uz Krieviju nogādāti vairāk nekā divi tūkstoši bērnu, kuriem "atņemta vecāku gādība", un tikai kādi 50 esot "atgūti".Hm.

Angļu izlūkdienesta Mi5 priekšnieks paziņojis/par krievu spiegu tīkla likvidēšanu Eiropā.Izdzīti 600gab diplohmāti, no kuriem 4simt esot bijuši spiegi.

Krimas atbrīvošana ar militāriem līdzekļiem ir maz ticama, uzskata ASV Apvienotā štāba vadītājs ģenerālis Marks Milleijs.Tomēr kā iespējamu viņš nosauca kievu varass iestāžu politisko lēmumu par pussalas atdošanu.Hmm.

Nu un taggad šitais, nu tas i vienkārši pZZZc, un to šitādā textā saka VALSTISKI svarīga persona, kura pretendē/uz.... ;ppp : (c) Пресс-служба компании "Конкорд" обнародовала ответ основателя ЧВК "Ваxгнер" предпринимателя Евгения П на запрос издания 72.ru о причинах отправки в зону проведения спецоперации заключенных "с низким социальным статусом" в отдельную от других бойцов группу.... Он отметил, что по лагерным формулировкам подобных заключенных называют "«петухами», «обиженными», «опущенными», «форшманутыми», «гребнями»" и с ними другим заключенным не рекомендуется "здороваться, чифирить, брать у них какие-либо вещи в пользование, спать с ними в одном проходе или на одной шконке".

"То есть все вышеперечисленные деяния являются «заподляковыми», делать это западло", - продолжил Пригожин, обратив внимание, что остальные заключенные все вместе общаются и живут одним социумом...во время боевых действий разделить эти категории граждан очень трудно, так как невозможно сделать «пацанскую гаубичную батарею», «мужицкую ДРГ» или «петушиный пулемётный расчёт»....Для того, чтобы избежать данных неудобств, мы не берём «петухов» в ЧВК «Ваxгнер»", - подтвердил бизнесмен.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nīderlandes tiesa ceturtdien trīs cilvēkus atzinusi par vainīgiem un piespriedusi viņiem mūža ieslodzījumu, bet vienu attaisnojusi lietā par Malaizijas pasažieru lidmašīnas notriekšanu Donbasā 2014.gadā, nogalinot 298 cilvēkus.

Tiesa atzinusi par vainīgiem Krievijas pilsoņus Girkinu un Dubinski un Ukrainas pilsoni Harčenko par līdzdalību lidmašīnas notriekšanā. Attaisnots Krievijas pilsonis Pulatovs.

www.tvnet.lv/7650827/niderlandes-tiesa-atzist-tris-apsudzetos-par-vainigiem-mh17-reisa-lidmasinas-notrieksana

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā. Российская сторона изучит решение суда в Гааге по крушению рейса MH17 в 2014 году, заявил замдиректора...во всех этих вопросах каждый нюанс имеет значение..

Tas norāda uz to, ka (iespējams) tikpat aizmuguriski iztiesās arī šībrīža aktuālos vainīgos.Krievs tos izdos jau tajā pašā tiesass dienā, šaubu nav.Tas tur Gernkins tikpat labi var arī bezvēsts/pazust vai saņemt ar kūvaldu/par.

Ps.,- Ущерб от российских ударов по объектам энергетической инфраструктуры Украины «приближается к критическому», заявил в четверг еврокомиссар по вопросам кризисного управления Янез Ленарчич...40% жителей Украины остались без электричества после российских ударов..Nameiz, euorokomissār, phe, 40% , tas tak ir hui ņā.Līdz simtam vēl tālu, un pat sniegu sola tikai labi ja nākamnedēļ..

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Un tomēr atklājas, ka elektrība ir pats svarīgākais resurss mūsdienās - bez tās nestrādās arī gāzes katls, granulu katls vai siltumsūknis… Un par visu pārējo pat nav vērts runāt. Elektrība reāli nav aizstājama. Nolādēts! Cik tiem krieviem tiek ļauts

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Yes. Tapēc vienmēr vīpsna par "neatkarīgajiem", kas gatavi pačakarēties ar malku.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tu jau nezini vai viņiem nav arī kāds strāvas ražotājs vai vismaz rezerves avots sūkņu palaišanai.

Protams, vislabāk ja apkurei elektrību nevajag nemaz

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Jā. Esmu pašlaik mājas projektēšanas procesā, un uz mani skatās kā uz totālu dīvaini, kad saku, ka gribu iekļaut iespēju vismaz daļēji apkurināt tikai ar malku.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es teiktu, ka maini ss pieādātāju.

SS + malkas katls ir ss shēmas zelta griezums. Tad ss ir ārkārtīgi efektīvs 90% gada (jo drusku par zemu jauda un nav jāvelk rezerve) un tajos 10% piekurina ar malku. Tur gan malkas katla draņķības: netīrs un ugunsgrēka riski. Un vēl skurstenis spēj dažādi jauki izpildīties

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Drusku par zemu jauda" ir risināma ļoti vienkārši - uzstādot atbilstošas jaudas sūkni. Savukārt kā rezerve malkai ir jēga padomāt par funkcionāla kamīna izbūvi, nevis papildus malkas katla uztādīšanu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Drusku par zemu jauda ir inženieru rekomendācija. Uzlabo kompresora darbību, jo 90% gada strādā nominālajā, ne pazeminātā režīmā, kur pazemināts režīms nozīmē īsas darbības fāzes. Kompresora nolietojumu pamatā veido veikto palaišanu skaits. Secīgi paralēli pievienots malkas katls nosedz 10% vajadzību. Katls ir stabili funkcionālāks par jebkuru kamīnu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ja ziemā iepsisīs pa tavu malkasgrēdu, iespējams vismaz kādu daļu varēsi salasīt.Bet ja pa siltumsūkņa tosola trubām vai pa saules battareju, nu ta ir uzreiz 1reiz pz/daa ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"FIFA prezidents lūdza Ukrainas konflikta pamieru Pasaules kausa laikā. FIFA prezidents Džanni Infantīno aicināja uz vienu mēnesi uguns pārtraukumu Krievijas karam Ukrainā, lai tas sakristu ar Kataras Pasaules kausu.";

Polijas futbola komandas lidmašīnu vismaz līdz Polijas robežai pavadīja 2 poļu iznīcinātāji F16.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Putins izlīdis no bunkura un sarīkojis drošības padomes sēdi; Krievijas budžets nākamajam gadam neparedz izdevumus mobilizētajiem, bet ieņēmumus no energoresursu pārdošanas tādus pašus, kā šogad; No 5.decembra stājas spēkā ES jēlnaftas importa embargo no Krievijas; No 1. decembra Turcija pieprasīs apdrošināšanas līgumu par katru krievu tankkuģi un kravu, kas dodas ārā no Melnās jūras caur Bosforu un Dardaneļiem, jo stāsies spēkā arī noteikums par krievu naftas cenas griestiem ( var saprast, ka būs jābūt arī naftas pircēja dokumentam, ka viņš šos griestus ievēros )

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Labojums, Putins ,visticamāk, nav vis izlīdis un viņa video kadri, kuri šonedēļ tikuši rādīti, ir veci ieraksti.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nenē, jajā, viņš kkur ir nolīdis kaktā.Bandītiem deleģējis pilnīgu rīcībass brīvību,pag. Un 23jā it kā taisoties doties/uz kārtējo to odkb shodku Jerevānā.Tur spriedīs/par rīcību "sakarā ar NATO pietuvošanos pie lohvalsts R un D robežām".

Un pressulainis Pisskovs nupat paziņojis, ka kara pārtraukšana iespējama vienīgi pēc krieva nosprausto mērķu sassniegšanas.Nekādas nožēlas un nekādu tur piekrišanu miera sarunām uz ukraiņu noteikumiem.Fufelis tas viss, pagaidām nekādu cerību.Lūk,reku, šis ir tā reālā šodienass realitāte:

-pirms 5h_18.nov(c) Российские ракетные удары по территории Украины вывели из строя почти половину энергосистемы страны. Об этом рассказал Премьер-министр Денис Шмыгаль на совместном брифинге с вице-президентом Еврокомиссии Валдисом Домбровскисом в Киеве, сообщает «Укринформ».

UN- Polijas prezidents esot "atzinis/ka", un tā visa atzinumu atzīšanās patlaban esot atzinusies jau tiktāl, ka (kā pats Ārestovičšš teica) vairs neesot skaidrs, ne cik tad raķešu tur nokrita, ne kur palikā otrā raķete, ne kas vispār tur notika.Varbūt, ka vispār īstenībā nemaz nemiiz nekas tāds iespējams tur nenotika.Vienvārd sakot, zamjaļi un turpinam graut infrastruktūru.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 1 Atbildēt

Sveicienu Maskavai, līdzko Ukrainai būs tālākas darbības Himars!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 4 Atbildēt

Un ar ko tu, uz šo aicinot, šobrīd atšķiries no Putina, Šoigu, Solovjova utt.?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Ar to pašu, ko no tevis. Kārtējo reizi pierādi, ka tev tikai slepkavošana prātā. Pie Maskavas militāro objektu, caur kuriem nodot sveicienu, netrūkst.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 3 Atbildēt

Berkmani, atpisies!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nov-19-2022 ....НАТО утверждает,ka bloka mācību laikā Baltijas jūrā Krievijas lidmašīnas lidojušas virs NATO kuģiem, kas alianses jūras spēku pavēlniecībai šķita "nedroši"...17.novembra rītā Krievijas iznīcinātāji, domājams (iespējams,varbūt,un/vai..), lidoja virs NATO kuģiem 300 pēdu (91 metra) augstumā un 80 jardu (73 metru) attālumā.

Burdenko slimnīcas militārie ārsti ieviesuši jaunu veidu, kā atjaunot bojātās ekstremitātes...Ekstremitāšu atjaunošana tiek veikta, izmantojot 3D modelēšanas tehnoloģiju. Vairāki cilvēki, kas cietuši karā Ukrainā, jau izgājuši procedūru...

Implantu 3D modelēšana ļaus pilnībā atjaunot rokas un kājas pēc mīnu sprādzienu un šautām brūcēm. Tehnoloģija palīdz atjaunot ievainotās locītavas, muskuļus un ādu.

В центральной России следует нарастить силы и средства противовоздушной обороны и контрбатарейной борьбы, заявил во вторник секретарь Совета безопасности Николай П..

В жилом доме в поселке Тымовское на Сахалине произошел взрыв газа. В результате обрушился подъезд, в котором жили 33 человека. По последним данным, девять человек погибли. Среди погибших — четверо детей...

Ziemeļkoreja piektdien palaidusi starpkontinentālo ballistisko raķeti (ICBM), kas (cieti) spēj sasniegt ASV cietzemi. Par to (cieti) ziņo CNN, atsaucoties uz Japānas valdības informāciju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Riši Sunaks Kijevā

www.bbc.com/news/world-europe-63687045

Netālu no Pēterburgas uzsprādzis maģistrālais gāzes vads:

www.youtube.com/watch?v=A6jSaQ7B7o4

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-šitas nupat pirms stundas bija progangandonu ziņās, esot (nejauši) noticis sprādziens gāzes zapravkā, žertv ņetu ;p

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Necel paniku, nevis sprādziens, bet purkšķis(hlapok).

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-jā, un izkatās ka ticis Pirsts nevis zapravkā, bet drīzāk meža vidū

22:25... Sassalstošs lietus un vējšš atstāja bez elektrības aptuveni 18 000 Kurskas apgabala iedzīvotāju, un 74 enerģētiķu komandas likvidē slikto laikapsstākļu sekass

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Sanktpērburgā uzsprādzis gāzesvads. Un tīrā nejaušība, nakts pavadīta trauksmes sirēnu skaņās. Nice. Īpaši tiem, kuri atbalsta putinu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

čmobiku nedienas. Apsola, ka būs teroboronā, t.i. kaut kas līdzīgs zemessargiem, bet nekā, būšot regulārie kājnieki, tas ir "šturmoviki" , automātu rokās neesot turējuši, aizved uz poligonu pamētāt granātas, granātu nav, autobusu atpakaļ braukšanai uz kazarmām nedod, ejiet kājām ( arī treninš kā nekā )

youtu.be/v6CcQDQk00k?t=590

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tajā pat laikā, aizkadrā: ...Masskava un Teherrāna vienojušās paplašināt Irānas dronu ražošanu Krievijā, raksta Washington Post , atsaucoties uz ASV un citu rietumvalstu izlūkdienestu datiem. ...Puses panāca slepenu vienošanos novembra sākumā tikšanās laikā Irānā, sacīja avoti. Aizsardzības nozares pārstāvji bija ieradušies no Krievijas. Šobrīd notiek darbs pie projektu un galveno komponentu nodošanas. Ražošana varētu sākties dažu mēnešu laikā.Savas montāžas līnijas izmantošana ļaus rrievam ievērojami palielināt salīdzinoši lētu, bet ļoti destruktīvu ieroču sistēmu krājumus..

Pirms 1h.. : Rostovas apgabalā dažus kilometrus no militārā lidlauka tika notriekti divi bezpilota lidaparāti.Pirmais drons tika iznīcināts 1,5 km attālumā no Millerovo pilsētas 19.nov aptuveni plkst.22.00. Pēc stundas 10 km attālumā no pilsētas tika atklāts otrs drons.Tas arī tika notriekts.Uz vietass strādā speciāla komisija.Notiek dronu piederībass noskaidrošana.Jā. ...vietējie iedzīvotāji ziņoja par sprādzienu skaņām un vairākām bojātām automašīnām."Mēs dzirdējām vismaz divus sprādzienus.Džinkstēja logi, drebēja zeme un atvērās durvis,” sacīja aculiecinieki. Oficiālu komentāru no varassiestādēm vai Aizsardzībass ministrijass nebija.Nee.

Kamēr regulārie "racēji" guļ, wašČekists atkal rok:

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

14.00. Eiropas lielākajā atomelektrostacijā - Zaporožjes AES - dzirdami sprādzieni. Apstiprinot faktu par spēcīgajiem sprādzieniem Zaporožjes AES, Starptautiskā Atomenerģijas aģentūra (IAEA) tos raksturoja kā "ārkārtīgi satraucošus" un aicināja "nekavējoties pārtraukt" uzbrukumus.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tepat, no NRA

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Polsky/raketta, part.2. ...МАГАТЭ сообщило о более чем десяти взрывах в субботу вечером и в воскресенье утром. Россия и Украина обвинили друг друга.. ..Rosenergoatom pavēstīja/par, ka ukraiņi uz AES teritoriju esot izšāvuši 12 raķetes - šāviņi trāpījuši speciālajā ēkā Nr.2, kurā glabājas svaiga kodoldegviela, kā arī objekta teritorijā,kur radioaktīvie atkritumi. “Pagaidām nav iespējams noteikt apšaudes sekas – pastāv atkārtotu uzbrukumu draudi. Sešas raķetes trāpīja reaktora dzesēšanas strūklakas baseinā, divas - SSF (kodolatkritumu sausajā krātuvē),” sacīja ģenerāldirektora padomnieks hRenāts Korča. Pēc viņa teiktā, atomelektrostacijas darbinieki nav cietuši, arī radiācijas fons ir normāls. Tagad ap vietu tiek būvēta betona siena, lai aizsargātu teritoriju..

Rus AM arī norādīja, ka Ukr bruņotie spēki 19.novembrī (esot..)izšāvuši 11 lielkalibra artilērijas šāviņus uz staciju un divus uz elektropārvades līniju, kas baro objektu.

Savukārt Ukrainas "Energoatom" apsūdzēja krieva karaspēku atomstacijas apšaudē. Tur tika reģistrēti vismaz 12 “priļoti”. Tā rezultātā tika bojātas estakādes komunikācijai ar speciālajām ēkām, ķīmiski atsāļotā ūdens uzglabāšanas tvertnes, tvaika ģeneratora attīrīšanas sistēma, viena no divām ģenerāl dīzeļdzinēju palīgsistēmām un citas infrastruktūras iekārtas. Trīs trāpījumi fiksēti arī Radugas apakšstacijas rajonā. Sīkāka informācija par bojājumiem un iznīcināšanu vēl nav noskaidrota.

B/ļeģ..a kam īsti tā stacija patlaban "pieder"?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vieta saucas Energodar, ukrainiski Enerhodar, Dņepras, resp. Kahovkas ūdenskrātuves kreisajā krastā, krievu okupācijas zonā vismaz 50 km dziļi, tomēr ūdenskrātuves labais krasts tikai dažu kilometru attālumā ir ukraiņu kontrolēta teritorija.

liveuamap.com/

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Izejot no krievu šī brīža vēlmes iznīcināt visu ukraiņu infrastruktūru, man kaut kā jautājumi nerodas, kurš ir pie vainas. Ja IAEA uzskata, ka ir ok tēlot muļķus lai nu tā būtu, bet praksē krievi palēnām gatavojas atkāpties arī no Energodaras, līdz ar to strādājošu staciju viņi ukraiņiem ar garantiju neatdos.

Izskatās, ka arī Rietumi šo faktu saprot, līdz ar to nav vairs tāda satraukuma kā pie pirmajiem draudiem.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Mazliet paplašinot savu augstāk pausto domu - izskatās, ka krievi plāno kara rezultātā paturēt Doņeckas, Luhanskas un Krimas apgabalus.

Aktīvā karadarbība pamatā ir pārcēlusies uz Donbasu, paralēli tiek uzbrukts Ukrainas infrastruktūrai un Zaporižjes AES. Ja būtu paredzēts turēt Zaporižjes apgabalu ar AES neviens nečakarētos, jo pašiem vajag. Šobrīd tīri izskatās, ka plāns ir atkāpjoties iznīcināt visu iespējamo, lai ukraiņus piespiestu samierināties ar teritoriju zaudējumiem apmaiņā pret normālu infrastruktūras darbību.

Stratēģija katrā ziņā interesanta - no sērijas kas beigsies pirmais - krievu lielgabalu gaļa vai ukraiņu pacietība sēžot tumsā un augstumā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievijai arī var beigties šis tas cits, ne tikai lielgabalu gaļa. Cilvēku ziņā Krievija var pacelt "miljona armiju", jautājums, vai Krievijas ekonomika to var izturēt. Tas miljons ir izņemts no tautsaimniecības, viņus jābaro, kaut kas jāmaksā, ģimenēm tak kādi pabalsti arī pienākas, zārka naudas pienākas.

5. decembrī stāsies spēkā ES krievu jēlnaftas ( ne naftas produktu ) embargo un cenu griesti.

Daudzi IT speciālisti aizbēguši uz ārzemēm, citi iesaukti armijā. Kaut kāds krievu NĪ reģistrs jau masīvi gļukojot, nevarot veikt darījumus. Visai ticami, ka daudzas datu bāzes griežas "na iznos" režīmā un drīz gaidāmas lielākas nepatikšanas šajā ziņā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Nu, kā - iedarbinās kārtējo "ģeņeg ņet, no vi ģeržiķesj" retoriku un šamiem ar to pietiks. Galvenais lai "Krim" paliek "naš" i "fašizm ņeprojģot".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pirms 3h... Saūda Arābija (pēkšņi) ir gatava dramatiski palielināt ražošanu, lai aizstātu Krievijas naftu...TAS notika pēc TAM, kad Baidena administrācija piešķīra kroņprincim Mohammedam bin Salmanam imunitāti pret kriminālvajāšanu žurnālista Džamala Hašogi slepkavībā. Tā bija piekāpšanās princim, kas viņam ļaus nostiprināt savas pozīcijas kā vienīgajam Saūda Arābijas valdniekam.. aļļo, Nesste ;p

22:19... "..." обстрелы привели к нерадиоактивной утечке на Запорожской АЭС...повреждены резервуары для хранения конденсата..

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

ā,aļļo,Nesste (un cien.Lohi) ;p -Saūda Arābija (nupat,pēkšņi) noliedz plānus krasi palielināt naftas ieguvi...sasskaņā/ar WallStreetJournaal ziņām, (pēc pāris h vecā paziņojuma/par ieguves palielināšanu) naftas fjūčeri kritās/par gandrīz 6% līdz zemākajam līmenim 10 mēnešos - 82,4 USD/par Brent barelu.

Pēc Saūda Arābijas atteikumiem nafftass tirgus atguva zaudējumus: plkst. 22.40 pēc Maskavas laika janvāra līgumi tiek tirgoti/par USD 87.41 par barelu (-0.24%). - Nesste un Lohi gavilē..Urra/Par. Zdrav želaju,tovarišč Princ. Don.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tad ko darīt, iepirkt bendžu vai gaidīt? Jauc tik galvu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es vnk atreferēju spraigo notikumu secību.Katru stundu jauna versija.Kā reāli viens tas dvieļugalvainis ciešā sadarbībā ar krieva bandītu p/is visu passsauli.Tevi viņi appi/sīs jebkurā gadījumā, tāpat kā misteru Bi. Nestē (pēc brīvdienu atlaidēm;) cena jau otro pirdmdienu nokrīt pa 2sant.Pirkt vai gaidīt- es labāk izvēlētos lieki nebraukāt ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Aukstumā

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pornogandoni soobščajut: 21 ноя 2022, 21:50 ...аккурат после празднования Дня независимости Латвии жители поселка Sе$$ava JЕлгавского края обнаружили очередной акт вандализма, совершенный на расположенном в этом населенном пункте братском воинском захоронении – с мемориальной стены была сорвана надпись «Слава героям» на русском и латышском языках, передает ТАСС. Ura..Zdrav želaj,tov.glavn.GanDon ;p

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vēl viens iemesls visus tos viņi pieminekļus tai skaitā Puškina aizvākt. Tiek izmantoti tikai propagandas nolūkos. Neizmirsīsim kurus nesen pieķēra apķēpājot ebreju kapus, tas nebija ne Jānis ne Pēteris.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pirms 3h : Sešpadsmit abu partiju senatori aicināja ASV prezidenta administrāciju pārskatīt savu lēmumu nepiegādāt Ukrainai augsto tehnoloģiju modernos bezpilota lidaparātus Grey Eagle MQ-1C... 22. novembra vēstulē viņi norāda, ka bezpilota lidaparāti, kas spēj lidot vairāk nekā 24 stundas un pārvadāt četras Hellfire raķetes vai astoņas raķetes Stinger, varētu "mainīt kara stratēģisko gaitu par labu Ukrainai"..

18:37, 22.11.22 ... Krievijas okupētajā Krimā 22. novembra vakarā atskanēja sprādzieni. Iepriekš darbojās pretgaisa aizsardzība...sprādzieni bija dzirdami Sevastopolē, Balaklāvā un Evpatorijā...krieva propagandas mediji raksta, ka Sevastopolē notriekti divi bezpilota lidaparāti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

eidis rakstīja: Drusku par zemu jauda ir inženieru rekomendācija. Uzlabo kompresora darbību, jo 90% gada strādā nominālajā, ne pazeminātā režīmā, kur pazemināts režīms nozīmē īsas darbības fāzes. Kompresora nolietojumu pamatā veido veikto palaišanu skaits. Secīgi paralēli pievienots malkas katls nosedz 10% vajadzību. Katls ir stabili funkcionālāks par jebkuru kamīnu

Īsas darbības fāzes inženieri novērš ar uzturamās temperatūras intervāla palielināšanu. Un "inženieri" tikmēr iesaka papildus vēl otru katlu likt. Un kamīns ir stabili funkcionālāks - malkas katls neko daudz bez elektrības nepalīdzēs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Lūdzam pieteikties.Vajadzīgi vīrieši un/vai sievietes.Apmaksa (un atmaksa) pēc gabaldarba... pirms 3h : ...CIP plāno savervēt spiegus no krievu amatpersonu un ar karu neapmierināto (krievu) oligarhu aprindām. Tā WollStrīta Journālam šodn esot teicis CIP direktora vietnieks operatīvi operatīvo operāciju operatīvajos jautājumos Deivids Mārlovs.

"Mēs visā pasaulē meklējam krievus, kuriem tas (kaŗš) ir tikpat riebīgs kā mums. Mēs esam atvērti biznesam, Aģentūra meklē militārās amatpersonas, oligarhus un līderus”, sacīja Mārlovs.

Iepriekš laikraksts Ze Waššington Pōst rakstīja, ka FIB izmanto reklāmas krievu valodā iekš Facebuk un Twitier, lai pārliecinātu krieva vēstniecības Vašingtonā darbiniekus sadarboties. Reklāma piedāvā saiti, lai dotos uz FIB pretizlūkošanas programmas lapu.Tur potenciālajiem informātōriem tiek piedāvāts personīgi apmeklēt specdienestu biroju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, ASV u.c. Rietumu aģentūrām ir pamats vervēt krievus. Vissvarīgākais būtu kontrolēt krievu kodolieročus, lai tie kā 12 krēsli zināmajā klasikas darbā, neizklīstu uz visām pusēm.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nee, (mums,Lohiem) nekur nekā lieka nav.Tikai mūsu enerģētikass nozarē (zinātāji) par/katru zaudēto centu drīkst (no Lohiem) pieprasīt kompensosisosāciju tādā kārtīgā 120-kārtīgā apjomā. neatkariga.nra.lv/izpete/397777-sadales-tikls-par-1-5-miljonu-eiro-zaudejumiem-no-iedzivotajiem-un-uznemumiem-prasa-183-miljonu-eiro-kompensaciju?

Tie tur trīs LV-ieši drošvien (iespējams) ir iekļauti visos iespējamajos sankciju un/vai repressiju sarakstos.Kur vēl lielāku KAunu (mūsu) Valstij.Ukraiņi viņus vienkārši ienīst.Mēs visi šito te visu assi nosodām.Jā.

forbesbaltics.com/lv/intervijas/raksts/vilis-dambins-laipot-ukraina-nav-iespejams ...(c) ..Pavisam nesen Ukrainas armija jums piešķīra apbalvojumus par atbalstu armijai, kas jau pārsniedz divus miljonus eiro. Jūsu kompānijas mājaslapu rotā labi zināmais novēlējums krievu karakuģim.... Mēs izgājām ļoti rūpīgu pārbaudi no Ukrainas varasiestāžu puses.... Mēs ciešam lielus zaudējumus, bet ar okupantiem nesadarbojamies. Vēl vairāk – mēs sniedzam visu iespējamo palīdzību Ukrainai un Ukrainas armijai. Mēs pērkam dronus, ziedojam transportlīdzekļus, palīdzam ar tehnikas remontu un ciešā sadarbībā ar Ukrainas bruņotajiem spēkiem darām daudz ko citu. Katru dienu....gribētu ieteikt būt piesardzīgiem, vērtējot ....

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pagaidām baumu līmenis, bet krievu telegrāfā brēcot par zradu, šo vārdu iemācījušies no ukraiņiem. Proti, esot panākta vienošanās, ka krievi aizies no Zaporožjes AES. Par to Huawei atļaušot pārdot mikroshēmas krieviem. ( Varbūt ierobežotu nomenklatūru ). Arī citādi ķīnieši ieinteresēti radioaktīvo draudu novēršanā. Krievu militāristus AES varbūt nomainīšot uzreiz nevis ukraiņi, bet kādi starptautiski spēki. Redzēsim, vai kas notiks šajā virzienā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šitā prognoze reāli virmo gaisā.Ka krievs no tās AEs vienkārši vienā jaukā dienā vienkārši pēkšņi aiziešot.Tāpat arī aizkadrā tiekot apsvērts senais jautājums par ukraiņu gaisatelpu.Īpaši pēc tām mistiskajām divām raķetēm.Esot variants, ka atsevišķas NATO valstis varot samesties kopā un uzņemties kādu tādu vadošu Lomu, vienlaikus paziņojot, ka nerīkojas visa NATO vārdā.Čehi un vācieši beidzamās dienas runā par vajadzību skatīties tālāk par degungalu un laikus gatavoties plašākiem pasākumiem.

Par Huaweju jau nav brīnums,ka tas katrreiz iejaukts visos svarīgākajos aizkadra pasākumos.Lidmašīna ar tiem 20gab vadošajiem ķīniešu semikonduktoriem pazuda 14tā gada martā, un reku jau 15tajā Huwejs sāka savu uzvaras gājienu.Ko īsti (un/vai) tie 20ķīnieši nozaga amerikāņiem, vai par/ko amerikāņi viņiem palika parādā un kāpēc viņi visi korī vispār šitā te 1prātīgi devās tajā "atvaļinājumā", to gan jau uz tekošā gadusimteņa beigām kasjaunsa vakarziņass mums uzrakstīs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Par to Huawei kko piepinuši.

Es dzirdēju šādu skaidrojumu, ka būšot labās gribas žests(kārtējais). Vasaras sākumā viņi tak gribēja pārslēgt to AES lai elektrība plūstu tikai uz Krimu, Krieviju. Nesanāca nekas. Tagad viņi baidoties ZSU uzbrukuma šajā virzienā tāpēc tiek imitēta aktīvās sarunas ar to atomaģentūru. Atkal varēs braukt inspekcijas inspektēt, tādējādi atliekot šo uzbrukumu.

Nekāda labuma viņiem nav no tās AES, visi šantāžas un sabotāža veidi izmēģināti. Tagad būs Krievijas labās gribas žests, vismaz ar kādu notiks pārrunas par AES pārņemšanu. Atiecīgi arī ZSU būs bremzēts šajā virzienā uzbrukt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pacēlušies 9 krievu stratēģiskie bumvedēji Tu-95, gaisa trauksmes visā Ukrainā, konstatēta 5 raķešu palaišana līdz šim

www.pravda.com.ua/eng/news/2022/11/23/7377587/

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Nu jau Republikāņi teic, ka jāatriebjas par Vjetnamu un Ziemeļkoreju krieviem un jādod F16 lidmašīnas ar visiem pilotiem! Ukraiņu piloti ar esot apmācīti vadīt F16.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Eiroparlaments šodien atzinis Krieviju par terorismu sponsorējošu valsti, lielā daļā Ukrainas atkal nav elektrības, daļā Moldovas arī, šajā sakarībā izteikts protests Krievijas sūtnim Moldovā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Šodien satiku vienu ukrainieti, kuru pavasarī atvedu uz šejieni un kura maijā aizmočīja atpakaļ. Viņa šoreiz brauc uz Somiju - tur kaut kāds radinieks dzīvo. Kamēr 4 stundas gaidījām pārsēšanos autobusā uz Tallinu, viņa man pastāstīja, ka visā Ukrainā siltā ūdens nav, apkure knapi knapi - faktiski arī gandrīz nav, elektrības lielu daļu dienas nav. Pat Ļvivas autoostā, kur viņa ar mazo gaidīja autobusu, bijis tumšs kā kapos. Trauksmes sirēnas bļauj teju visu laiku. Turklāt autoostas, dzelzceļa stacijas atkal šturmē bēgļu bari, jo viņus varasiestādes visu laiku mēģina pārliecināt, lai tie, kam ir iespēja un atļauja, lasās pēc iespējas ātrāk prom, kamēr vēl var, jo izlūkdienestiem esot informācija, ka krievu un baltkrievu jebanāti no Baltkrievijas puses gatavojot pamatīgu uzbrukumu Ukrainas t.s. drošajam galam - rietumiem (Ļvivai, Lutskai (vai kā tur to pilsētu latvisko) utt.), lai nogrieztu palīdzības ceļus, kas pamatā nāk caur Poliju. Janvārī tur orki sākšot pamatīgi ārdīties un iespējas daudzmaz droši aizbēgt būšot daudz ierobežotākas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Murgs, ja tā ir taisnība. Mans labs Kijevas klients gan video tikšanās reizē ieminējās, sliktāk vairs nevarot būt… tomēr krievi iet uz visu banku.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bet tajā pašā Lutskā nupat esot atvēries Maķītis... Tā ka, dzīve pavisam jau neapstājas.

Bet par to visu banku - atliek tikai cerēt, ka Ukraina spēs pretoties. Arestovičs vakar izteicās, ka, ja nebūs artilērijas, sitīs tos urlātus ar akmeņiem. Cerēsim gan, ka ieroči un pārējā palīdzība būs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ļvovā atjaunota elektrība un apkure; ASV jau uzmeta papildus 400 milj $ militārās palīdzības paketi:

www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3227217/400-million-in-additional-assistance-for-ukraine/

Turki piešķīra nezināmu skaitu raķešu sistēmu, kuras palaiž TRLG-230 , kaut kas līdzīgs HIMARS ar GMLRS, izskatās pēc jaudas švakāks, bet max. attālums 70 km; Briti 3 helīšus un 10 000 artilērijas šāviņu;

Vēl interesanti, ka Rheinmetall par 1,2 miljardiem nopirka spāņu munīcijas ražotāju Expal Systems, ražos Gepardu munīciju un 155 mm kalibru arī ( acīmredzot, no šveiciešiem ar viņu neitralitātes politiku nekādas jēgas )

www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/ruestungsindustrie-rheinmetall-kauft-hersteller-fuer-gepard-munition/28806920.html

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Zelenskis pieprasījis steidzamu ANO Drošības padomes sēdi Krievijas raķešu uzbrukuma dēļ.Tā notiks pusnaktī pēc Masskavas laika.

"Tika veikta (raķešu) palaišana no 10gab Tu-95ms lidmašīnām no Volgodonskas, Rostovas apgabala un Kaspijas jūras, kā arī no diviem maziem raķešu kuteriem no Melnās jūras". ...kā diez jūtas tie aerodromi, no kurienes tie suudi paceļās.Hm.

Update: Metrics show that the ongoing Russian missile attack on Ukraine's energy infrastructure has impacted most regions, with remaining active nuclear power plants Khmelnytskyi, Rivne and South Ukraine disconnected from the grid amid shelling and emergency shutdown

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Diezgan droši, ka gaidāms labas gribas žests, krieviem atkāpjoties tālāk no Dņepras kreisā krasta, lai nebūtu tik viegli aizsniedzami ukraiņu artilērijai, tiek veidoti nocietinājumi gar šoseju Melitopole Tokmaka, tas ir apm 50km prom.

Arestovičs stāstīja tur esot klaja stepe, maz kur paslēpties, turklāt Dņepras labais krasts augstāks, krieviem pārgājusi patika spēlēt mērķus šaušanas galerijā; Savukārt, Donbasa virzienā pie Bahmutas apm. mētājoties ap 2000 nenovāktu vāgneriešu un mobiku līķu, foto varot aplūkot Feigina un citu telegram kanālos.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

23:16 ..terorista atbilde (žests..) Eiropai: Prigožins demonstrēja asiņainu veseri ar Vāgnera PMC logotipu.Окровавленную кувалду в футляре от скрипки Пригожин назвал "информационным кейсом" для роспуска Европарламента. tsn.ua/ru/ato/otvet-terrorista-evrope-prigozhin-prodemonstriroval-okrovavlennuyu-kuvaldu-s-logotipom-chvk-vagnera-foto-video-2208418.html

Ps,- pirms 2h... ASV administrācija uzskata, ka Puhtins var izmantot ķīmiskos ieročus pret Ukrainu, ja krieva karaspēks turpinās ciest sakāves. Politico raksta par to , atsaucoties uz sešiem avotiem, tostarp Baltā nama un Pentagona amatpersonām.Krievijas izlūkdienesti jau iepriekš ir izmantojuši "Novičok", lai nogalinātu vienu vai divus cilvēkus. Taču to var pielietot arī masveida uzbrukumam ar lielu upuru skaitu, norāda avoti.Piemēram, kā aerosolu vai munīciju, lai nodarītu lielāku kaitējumu. Turklāt "Novičoka" pēdas ir viegli noslēpt un Rietumvalstīm būs grūtāk vainot Maskavu, atzīst izdevuma sarunu biedri.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

9 mēnešu laikā krievu izdarības Ukrainā ir tā samazinājušas ticību tai tautai, ka es principā nebrīnītos ka krievi varētu veikt ķīmisko uzbrukumu. Energoinfrastruktūra tūlīt būs sagrauta, būs jādomā ko bombīt tālāk, un zinot tos kadrus uzbrukums tām pašām patvertnēm, ko ukraiņi gatavo civiliedzīvotājiem būtu pilnīgi normāls turpinājums.

Interesanti, kur palikušas visas cilvēktiesību organizācijas? Tumšāku ādas krāsu "bēgļus" vilkt Eiropā tad ir interese un ietekme, pilns ēters bija ar nabaga sīriešiem un tekstiem ka jāaptur karš, jāieved ANO miera uzturētāji, a tagad konkrētu kara noziegumu ēnā knapi izdodas izspiest kādu knapu nosodījumu. Rekur tie paši "Amnesty International" cīnās ar cilvēktiesību pārkāpumiem Katarā, bet Ukrainas tēma nobāzta lapas apakšā.

Nezinu vai Rietumi to ir pamanījuši bet tur Ukrainā šobrīd mirst kolektīvo Rietumu tiesības turpmāk pat iepīkstēties par kara noziegumiem, genocīdu, utt. Azerbaidžāna var mierīgi denacificēt armēņus, turki kurdus, ķīnieši uigurus, utt., un Rietumiem nav pat tiesību iepīkstēties par notiekošo jo viņiem tiešajā ēterā iznīcina ukraiņus un viņi uz to tikai noskatās.

Labi, sankcijas noteikti kaut kad nākamajā gadā dos savus rezultātus, bet nedomāju, ka cilvēkiem kas jau novembrī sēž aukstumā tas ir baigais mierinājums. Militārā palīdzība protams kaut ko dod, bet vairāk sanāk no sērijas "par maz un par vēlu". Un kas ir pats interesantākais - šobrīd jau visi saprot, ka pat ja noslēgs pamieru vai nosacītu mieru, krievi to laiku izmantos tikai lai pārgrupētos un pēc laika turpinātu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, mieru uzturēt var tikai tur, kur miers ir. Un prakse pierādījusi, ka visādi internacionāli miera uzturētāji, sevišķi tādi kā ANO un Āfrikas valstu savienības vienības, vai kā tās pareizi sauc, ir priekš kaķiem. Āfrikā, piemēram, katru gadu ir apm. 20 militāru konfliktu un pilsoņu karu. Un tas ir vispārzināms fakts, ka no ANO zilajām ķiverēm vislielākais labums ir vietējām prostitūtām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Esmu šausmīgi skeptiski noskaņots.Nesaprotu, kā tā.Europas vidū, gaišā dienass laikā.Kā var (un cik vēl ilgi varēs..) "izbraukt" uz civiliedzīvotāju mocīšanas pamata.KAM īsti tas ir "izdevīgi".Kad tas beidzot apstāsies.

Vienā ziņā izskatās, ka arī krietna daļa ukraiņvalodīgo jūtupa apskatnieku ir vienkārši lohi.Tam krievam muti vēl neviens nav aizbāzis, un tas 256x podā norautais un 512x zārkā guldītais maniaks joprojām darbojas sveiks un vesels.Turklāt, viņam uzradušies "līdzgaitnieki", kuri pārpēj visu iepriekš novēroto savā visatļautībā.Raķetes un nekaunība "beidzas" jau desmito mēnesi,visi kreiZeri nogremdēti, taču apšaudes izvēršas arvien plašāk.Bet masskavā joprojam varot brīvi nopirkt 14to aifonu, pēc kura eurolohi stāv gaŗā rindā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Ukraiņu apskatniekus es vēl saprotu - pateikt tautai, ka viss hujova, būs vēl hujovāk, bet kaut kad jau tās raķetes beigsies laikam nebūtu tas labākais virziens motivācijas uzturēšanai tautā. Ja kara pirmajos mēnešos tās prognozes bija maksimāli pietuvinātas realitātei, tad tagad jau ir stāsts par cīņas gara uzturēšanu. Tas pats Arestovičs - caur rindām var just ka viss ir samērā sūdīgi, bet atklāti tas netiek atzīts un publikā tiek uzturēts gars, ka neviens vēl nepadodas un neplāno to darīt.

Praksē visi saprot, ka nekāda pretgaisa aizsardzība pilnībā neglābs situāciju un ukraiņiem ir nepieciešams bruņojums lai atceltu raķešu izšaušanu kā tādu, bet tajā virzienā visi mierīgi turpina bakstīties, jo "negrib karu ar Krieviju". Putins arī netaisās mirt un varas maiņa bez pilnīga zaudējuma karā arī neplānojas, līdz ar to rietumi uz Ukrainas rēķina samazina Krievijas draudus paši sev. Ja Krievija sabruks - labi, nesabruks - arī labi, Ukraina tādā stratēģiskā plānā ir tikai spēlētājs, kura labklājība nav obligāta.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti