Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Romāna Cimbaļuka pārdomas par kanālu Doždj, tas uz mums attiecas tajā sakarā, ka Doždj patlaban uzturas Rīgā un tika sodīts ar 10000 EUR naudas sodu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

В операции по задержанию участвовали более 50 сотрудников Отдела NCA по борьбе с клептократией (Combating Kleptocracy Cell). После обыска в особняке были изъяты компьютеры и большая сумма наличных денег.

Taču uztraukumam nav pamata- «Нам неизвестно, о ком идет речь в данной новости, господин Фридман находится у себя дома, не под арестом. Никакого отношения к данной истории он не имеет», — заявил представитель Альфа-банка.Visi trīs aizturētie krievi ir atbrīvoti pret drošībass naudu...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Un šodien atkal jau uzdarbojušies Partizāni: Минприроды Дагестана заявило об обнаружении 2500 туш каспийской нерпы на побережье Каспийского моря... -pēc neoficiciālām ziņām, (visdrīzāk,ka) iespējamais roņu bende varot izrādīties ASV ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tas jau ir interesanti: nezināms drons devis triecienu Engelsas, pie Saratovas, stratēģisko bumbvedēju bāzei, bojātas 2 lidmašīnas un ir arī pāris cietušie. Attālums no ukraiņu kontrolētām teritorijām vismaz 680 km.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Da.. Dec.5_2022.. В российский Ростов-на-Дону везут бурятских шаманов, которые должны будут обрядами помочь российским оккупантам, которые несут огромные потери в войне в Украине...Как утверждается, знахари должны будут проводить обряды с российскими оккупантами, чтобы "защитить" их от пусковых установок HIMARS, которыми украинские войска защищаются от захватчиков. Мистики верят, что именно духи древних предков смогут "защитить" россиян.

Шаманы будут проводить свои обряды в ютрах (тип переносного жилья или палатки, другими словами, имеющий основу из жерди, крытого соломой, корой, шкурами и т.п.). Кроме обрядов, шаманы и баряшины (костоправы) будут лечить раненых россиян и вызвать богов древних воинов-гунов... Okej.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šodienas raķešu uzbrukumā Ukrainai no vairāk kā 70 spārnotajām raķetēm notriektas vairāk kā 60. Tomēr Kijevas, Dņepropetrovskas un Doņeckas apgabalos vietām trūkst elektrība un ūdens padeve.

Ukraiņi ziņo, ka 2 militāros lidlaukos: Engelsā, un Djagiļevā pie Rjazaņas kopā bojāti vai iznīcināti 8 krievu stratēģiskie bumbvedēji. Krievi, savukārt "daunpleijo", ziņojot, ka ukraiņi "mēģinājuši uzbrukt", izmantojot padomju laika bezpilota lidaparātus, kuri notriekti un to atlūzas "nedaudz" bojājušas divu lidmašīnu korpusus un nogalināti trīs no aerodromu apkalpes personāla.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, un pirms pāris dienām bija ziņa, ka krievi izmantojot apšaudei novecojuša parauga vidējās darbības rādiusa raķetes, daļa no kurām vispār neesot aprīkotas ar sprāgstvielām. Acīmredzot,peilē ukraiņu pretgaisa aizsardzības iespējas un/vai izvietojumu.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt
wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 4 Atbildēt

Ukraina drīz būs gatav uzšaut pa Maskavu. Rietumi nemaz negrib Putina sakāvi, jo nezin kā bez viņa dzīvot. Ukrainai ir nepieciešama KF pilnīga iznīcināšana un sadalīšana - līdzīga PSRS sabrukumam. Attiecīgi jau veidojas konflikts starp Ukrainu un Rietumiem. Moldovai jāatgūs Piedņestra militāri, Ukraina ir gatav palīdzēt, ja tikai palūgs.

Nez, kādam no vietējiem komunisma faniem beidzot pieleks, kādēļ runāju par viņu Putina sejas glābēju pasaules izbeigšanos kopā ar Putinu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Kāds varonīgais Putina sejas glābējs varonīgi ielika mīnusu ātrāk, nekā to video vispār ir iespējams noskatīties

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Ukrainas meteoroloģiskā karte. Palicis siltāks, Odesā +8, .Kaut kāda bruņutehnikas kustība ārpus ceļiem varbūt iespējama Luhanskas un Doņeckas apgabalos. Rietumos pāris grādu plusā, un līst. Slavenie Volīnijas un Pinskas purvi arī noteikti neizbraucami, tāpēc nekāds uzbrukums no Baltkrievijas puses tuvākā nākotnē šeit nav gaidāms kaut vai tāpēc.

www.meteo.gov.ua/en/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Бывший сотрудник Пу-ина рассказал о планах по эвакуации руководства России в Венесуэлу.Изначально в качестве площадки, куда можно будет направиться в случае критических проблем в России, рассматривался Китай.Тем не менее, в перспективах эмиграции в Китай в Кремле «быстро разочаровались».Сейчас в качестве перспективной площадки рассматривается Латинская Америка — Аргентина и Венесуэла.

На сайтах бесплатных объявлений начали продавать противотанковые заграждения, которые власти приграничных областей России и оккупированных регионов Украины используют для...Купить заграждения, которые также называют «зубы дракона», можно в Московской, Ленинградской, Смоленской и Тульской областях, граничащих с Украиной Брянской, Курской, Белгородской и Ростовской областях, оккупированной Запорожской области, а также в Крыму. Самые дорогие заграждения предлагают в Бердянске. Цена на них здесь достигает 16 000,- (ru/bļa) за штуку. Ura.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Kaut kā nacistiem reiha beigās atkal velk uz Argentīnu. Bet pareizi jau ir, valsts liela, silta, citā kontinentā, noziedzniekus arī īpaši neizdod, vieni plusi. Nez bēgs kā otrā pasaules kara laikā ar zemūdenēm vai kaut kā radošāk?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu gan jau tur viss tas serviss daudzmaz ir atstrādāts,zin kā, mums reku hezburgers, tur viņiem nirnburgers un taa.Varbūt vēl uzmaisīs kādu kokas kolu pa virsu un utt.Tagd ar tām zemūdenēm nav diezko droši,tapc drīzāk viss notiks radošāk. Piem, ar kādu (komjaunātnes/pārtijas) ceļazīmi vai tml.Skaties vēl kādam ko "atlaidīs", ja šams būs ar mieru pamest savu silti iezīsto utaino posteni.

Bet vispār, cik te pārskrēju,šodn nekā laba nav.Utainais vakarā atkal piedraudējis/ar (šoreiz tik tādu pusmīksto izspiedis- ka viņš nebūt neesot no prāta nogājis un ka reku vienkārši "draudi pasaulei" esot šitā te tagad šausmīgi assi saassinājušies).

Taču 9gab tu-divdesmitotros viņš no tā apšautā lidlauka šodien esot fiksi aizvācis.Gan netiek ziņots uz kurieni. Cerams, ka virziens tiek monitorēts un ka nebūs kā ar tiem 20gab ķīniešu pusvadītājiem tālajā 14tajā, kuri ņēma un "vienkārši pazuda".

Cita starpā,ASV paziņojušas, ka nupat esot izstrādāti 2gab tie iespējamie Nirnhamburgas scenāriji.Taču nupat vēl rudenī tādi nopietni starptautiskie juristi bija secinājuši, ka gauži maz izredžu tos apsūdzētos savākt vienuviet.Tāpēc labāk būšot plātīties ar mēru un taa.Tāpat kā ar valstu iekļaušanu teroriZma atbalstītāju oficiālajā listē- izrādās, ka tur par/bazaru esot stipri jāatbild un varbūtējo problēmu varot sanākt vēl vairāk.

Vakar pa ausu galam klausījos, ka Arestovičššs cita starpā gānījās, ka utainais par milzu naudu esot uzcēlis lauka vidū to baznīcu.Slinkums bij tīt/atpakaļ , vnk iedomājos, ka varbūt viņš ir gaišreģis.Zin kā, akurāt pēc mēneša viņiem taču (pareizie) Svētki un redzēs cik ta lepni šoreiz svinēs un taa..

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Ko es tiko dzirdēju!!!

Arestovičs tiešraidē pie Latiņinas burtiski izģērba šo. Beigas pašas labākās, kad pilnīgi var redzēt kā Latiņina burtiski izdziest.

youtu.be/i0xR6M5kYL4

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Par "labajiem" krieviem un Dožģ komentāri vietā. Skatījos viņu tiešraides kara sākumā un tā arī nesapratu, kā viņus vispār ielaida Latvijā un ļāva translēt. Tur tā teikt, jau Krievijā sēžot ar to publiku viss bija skaidrs - imperiālisti, kas vienkārši labprāt nomainītu pie varas sēdošos imperiālistus, un liela daļa krievu tā sauktās "opozīcijas" ir tieši tādi paši.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 4 Atbildēt

Kāpēc lai kremļa satelītvalsts viņus neielaistu?

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šeit vairāk jautājmums nevis par mūsu satelītvalsts statusu krieviem, amerikāņiem vai vēl nez kam, bet gan tiem supertolerantajiem biedriem, kas Dožģ toreiz ievilka Latvijā un tagad kliedz par to, ka valsts redz ar cenzūru nodarbojas, utt. Rekur NATO ekselences centrs kaut ko pīkst, ka tas esot slikti, Latvijas žurnālistu asociācija un tamlīdzīgi "cilvēktiesību" aizstāvji. Ja kāds no tā visa bara tiešām būtu to Dožģ skatījušies, kad viņi vēl raidīja no Krievijas, tad nevienam tur jautājumu nebūtu.

Šeit stāsts ir par to, ka mūsu "cilvēktiesību" aizstāvji jau vairs nešķiro par ko iestāties, Eiropas naudas šajā jomā jāapgūst, attiecīgi var cīnīties par jebkura biedra tiesībām, pat ja atklāti redzams, ka biedram ir klaji pretvalstiska nostāja.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es domāju ka arī tas nav nekas pārsteidzošs

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nevajag jau nekur tālu meklēt tos atbalstītājus. Paskatieties tepat forumā, kas man uzbruka, kad atļāvos nepopulāru viedokli par Lukašenko un Nexta attiecībām paust. Nexta jau tas pats un to pašu finansēts Dožģ analogs vien ir.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Tā kā katru dienu skatos arī Nexta, tad tur ir fundametālas atšķirības salīdzinot ar Dožģ - Nexta vismaz ir skaidri novilkusi līnijas kurā frontes pusē atrodas un tur nav pastāvīgās sajūtas, ka raidījumu vadītāji labprāt paši būtu pie šprices kremlī bet viņus neviens nelaiž. Nexta tādā ziņā ir stipri vien neitrālāks pasākums un vismaz Youtube kanālā man viņiem nav ko pārmest - ziņas praktiski vienmēr ir pārbaudītas, un no informācijas gūšanas viedokļa tas ir pilnīgi pietiekami. Ja tur ir kādas neskaidrības ar īpašniekiem tad tas ir atsevišķs stāsts, bet kā ziņu avots Nexta ir kārtu labāks par Dožģ.

Ja dožģ izvilktu rokas no pēcpuses, atmestu savu drusku augstprātīgo attieksmi un novilktu konkrētas robežas savā darbībā zem vienota redakcijas viedokļa, viņiem šādas problēmas nerastos, tagad būs jādodas uz Gruziju, kur vēl piecieš šāda tipa "opozicionārus"

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Latiņinu praktiski neskatos. Vienu reizi viņa visā nopietnībā paziņoja, ka Ukrainai "nav tanku". Čehija, Polija , Slovākija kopā nodeva Ukrainai 270 modernizētos T72. Bez tam ir pašas Ukrainas tanki, kuru skaits esot lielāks, nekā kara sākumā, pateicoties krievu trofeju tankiem. Tātad, Ukrainas tanku skaits varētu būt 500-1000 robežās. Tas nav daudz, protams, lielam karam, bet nu , teikt, ka nav nemaz, liecina , ka cilvēks nav sagatavojis mājas darbu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
5 0 Atbildēt

Tā Latiņina tikai izliekas par labo krievu. Tēlo nabaga Putina upurus un kā viņus jāžēlo, jo ja nežēlošot skriešot pie Putina žēloties un tad gan mēs redzēšot. Nu tik jūtīgi, nu tik jutīgi pat pēc tā visa ko krievi Ukrainā pastrādājuši(Latiņinai tie gan neesot krievi, bet Putina armija) ka nav pat ko dirst pasūtīt. Lai ir pie velna visi tie viltus liberāļi, kas vēlas stipru Krieviju, kas lepni karo nevis ar kaunu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nez kādēļ tu tagad izliecies, ka pats neesi tāds viltus liberālis, to krievu viltus liberāļu finansētāju un putina sejas glābēju atbalstītājs.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Plakanzemieti atšujies. Es esmu "nacists" nevis liberālis un balsoju par tādiem. Palīdzēju arī tam, lai karš būtu un ukraiņi turētos pretī, jo lai cik ciniski tas nebūtu kamēr ukraiņi karo pret krieviem tikmēr mums būs miers. Jau 2014 ziedoju pa tiešo ukraiņu brīvprātīgajan bataljonam, ziedoju lai demontē okupekli. Liberāļus un antivakserus neatbalstu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ar savu "balsoju par tādiem" jau visu esi pateicis. Tā kā balsošanas piedāvājumā ir tikai dažādu krāsu liberāļi, kas izliekas, ka tādi nav, noraksturoji arī sevi. Tavi "nacisti" ir visu neatkarības laiku noturējušies pie varas tikai ar "Krievi nāk!" retoriku un bez publiskas biedēšanas ar krieviem un ne tik publiskas sadarbības aizkulisēs, neko citu politikā piedāvāt nevar.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Man kā "nacistam" šī politika der. Sen jau saku atšķirībā no tevis, ka krievu gāze mums dārgi atmaksāsies, kamēr Bradypusi saka ka nē vajag ar Putiniem draudzēties un nevajag biedēt.

Ko gan vēl šiem vajadzētu politikā piedāvāt. Politika ir arī māka sadarboties. Kamēr labāka piedāvājuma no plakanzemiešiem nav jāiztiek ar šitiem vēžiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tev, kā "nacistam" der woke un Putina sejas glābēju politika? Tik ļoti der, ka jāmelo par mani, kas visu laiku ir bijis pret šiem?

Ko politikā piedāvāt? Piemēram, valsts ekonomisko attīstību - sākot jau ar Krievijas gāzes atkarības mazināšanu, par kuras saglabāšanu tavi "nacisti" ir draudzīgā koalīcijā ar visādiem citiem spēkiem rūpējušies, kopš "neatkarības atgūšanas" kliedzot "Krievi nāk!"

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kā tu melo par mani kā liberāli tā meloju par tevi, kas tur tāds.

Tā kā "nacisti" nebija vairākumā koalīcijā tad arī tālāk par "krievi nāk" netika kamēr tie tiešām neatnāca. Tāpat jau Baltijai ar Poliju sanāca, bļāva, ka krievi nāk, bet Eiropa un ASV neticēja. Nu jau attieksme mainījusies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā tad es meloju, ja pats atzinies, ka par viņiem balso un atbalsti politiku?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kas nu ir tuvākais par to jābalso. Kādu politiku atbalstītu neejot uz vēlēšanām?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Ejot uz vēlēšanām, tu izrādi atbalstu režīmam, leģitimizējot to. Kādu politiķu atbalstīja tie, kas negāja uz PSRS vēlēšanām?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu i salīdzināji. Režīms viņam. PSRS pseidovalstī bijis nebijis tavs atbalsts.

Neejot uz demokrātiskām vēlēšanām atbalsti vairākuma izvēli un esošo "režīmu", tava izvēle. Tev vājas morālas tiesības ko kritizēt, ja politikā neiesaisties. Lūdzu karogs tev rokā un dibini pareizo un vienīgo anarhisma partiju, varēsim balsot. Eschau zinu atrunu pasaules varenie, kas vairs nav vareni nelaus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tupa muldēšana, jo īpaši pēc vēlēšanām, kurās valdošais režīms atklāti pieskaitīja sev ar to balsis, kas gāja uz vēlēšanām un balsoja pret šo režīmu. Un tāda pat - par savas partijas dibināšanu. To kāds režīma aizsardzības mehānisms ir izveidots un kā tiek iznīcinātas nevēlamas partijas jau pirms vēlēšanām, es jau pārliecinājos daudz gadus atpakaļ. Un tas viss kombinācijā ar izglītības on propagandas mašīnu, kas nodrošina tādu elektorātu, ka tevi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Šņuk, cik viegli tevi "režīms" atsēdināja, tik ko tas režīms netika galā ar Šlseru un urļiku partijām, ka tika Saeimā. Lūk atradu tev partijas biedru. Lasu viņa uzsaukumu un argumenti gluži kā tavi. Arī pasaules varenie sazvērējušies. Arvien jums abiem mazāk un mazāk saskares punktu ar realitāti.

www.apollo.lv/7666651/video-iedzivotaji-sanem-santimus-kremla-fans-aijo-latviesu-valoda-izplata-dezinformaciju-par-situaciju-valsti

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Dumjš tu esi ,nekad vairāk. Ne jau mani "atsēdinåja". Man tik vien bija, ka iespēja redzēt, kā Bordāns iznīcina cilvēkus, kam likās, ka pēc sasniegumiem biznesā ir jāvelta sava nauda un enerģija komunisma apkarošanai politikā savas tautas labā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Gončarenko par Girkinu u.c. Sastāstījis partizānu stāstus par uzturēšanos frontē un pat it kā militāru amatu ieņemšanu, Girkins atmet karošanai ar roku un atgriežas Maskavā, kur , jādomā, pildīs FSB propagandista lomu.

www.youtube.com/watch?v=uszMa9ZFjt8&t=302s

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es to liberāļu lielo bļaušanu izskaidroju tikai naudas dēļ. Pēc būtības Doždjam tikai pazuda niecīgs LV skatītāju daudzums. Galvenais jau šeit ir tikai nosaukums - licenzēts ES pilnvērtīgs mēdijs, kas ļauj cierēt uz ES grantiem. Tagad viņi ir nomesti vienā līmenī ar jūtūberiem - Feigin un Hadarkovski. Kuram tad to naudu dos tagad? Feigins tak izcērt vienos vārtos to Doždj.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nauda tur ir dažiem pelnītajiem un tie nekad nebūs bļāvēji. Bļāvēji ir īssticīgie, kas patiešām tic, ka kalpo cēlām idejām, nevis naudai.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tāpat kā Bradypus tic, ka kalpo cēlām idejām aizstāvot Krievijas noziegumus gan par MH17 notriekšanu, gan Skripaļu indēšanu, Krima, gan arī Bučā nav viss tik viennozīmīgi vai ne?

Redz diemž3l tavas cēlās idejas ir pupu mizu vērtībā, ja lai tās sasniegtu ir jāaizstāv terroristisks režīms. Bet pats jau atzinies ka tas viss dēļ naudas,jo pelni uz akciju tirgus svārstībām un musināt kļūst izdevīgi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ak tu nabadziņš... Ir tik slikti, ka nekas vairāk, ka apmelot Bradypus, vairs dzīvē nav atlicis?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Teiktajā nav neviena apmelojuma aiz mēles tevi neviens nevilka kad bārstīji savus prātuļojumus. Putina sejas glābējs, kas aizstāv Krievijas veiktos noziegumus izplatot dezinformāciju un izdomājums, lai novērstu uzmanību. Pačukstēšu, ka lai kritizētu rietumus, globālistus u.c. nav jākrīt uzreiz Kremļa ķetnās un jāizplata Krievijas propaganda. Kaut kā "neatkarīgie domātāji" vienmēr uzkāpj uz šī grābekļa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viss teiktais ir viens liels apmelojums jo tieši neko no tā neesmu teicis. Tikai par to, ka jau tad Putina drauģeļus, kas tagad ir kļuvuši par sejas glābējiem un parādījuši savu īsto dabu, saucu īstajoe vārdos, tu un tev līdzīgie mani savā prātā par Putina ietbalstitāju iemelojāt, jo aptver patiesību nespējāt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Neesi teicis ka Skripaļus neindēja Putina rokaspuiši? Neesi teicis, ka MH17 nenotrieca Krievijas armija? Tas bija kāds cits Bradypus? Neapbrīnoji, ka Krimu ieņēma bez neviena šāviena, lai gan tas nav Putina nopelns?

Ja tā nav sejas glābšana tad kas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Berdjanskas, ostas pilsētas pie Azovas jūras, kara lidlaukā pirms apm. 4 stundām notikuši 3 spēcīgi sprādzieni un kādi 15 mazākas intensitātes. Visi pilsētas ugunsdzēsēju auto un ātrās palīdzības mašīnas devušās uz turieni. Attālums no ukraiņu kontrolētām teritorijām vismaz 100 km. Droni vai kas cits (?)

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Izskatās, pēc kara Ukrainā un Krievijā Ukrainas tuvumā parādīsies jauns būvmateriāls. Es domāju tā saucamos Pūķa zobus -betona piramīdas. Droši vien kāds vai kādi Krievijā nevāji nopelna uz šo valsts pasūtījumu aizsardzības vajadzībām. Ukraiņu militārie blogeri uzskata , ka šīs piramīdas ir fufelis, kas aizkavēs tanku rotu max. uz minūtēm 10. Sekojošajā video var redzēt, kā ir iecerēta to darbība:

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šis video man reāli patika - principā ja tankists nav lohs, tad viņš tādā situācijā vienkārši nevar nonākt. Ukraiņi jau labu laiku ņirgājas par tām piramīdām, bet negaidīju, ka krievi uztaisīs video materiālu kā tam būtu jāstrādā, lai arī pārējā pasaule var ierēkt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Bija jau bilde ar tām pirmamīdām, ka izrādās tās ir tukšu vidu un jau sāk pie pirmajiem saliem pašdemilitarizēties.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Feigins ar Arestoviču ierēc ka turki izsaukuši pie sevis parunāties krievu pārstāvjus par gāzes cenām. Sarunas temats - vajadzētu atlaidīti... kādus 25%. Ja šis moments ir reāls tad krievi ātri vien atsēdīsies ar visu savu karošanu, kamēr turki pārdos rietumiem turku (krievu) naftu un gāzi jau pa tirgus cenu. Rietumiem plusi, turkiem plusi, krievi paliek muļķos

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt
Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Vvz ko viņš ar biedriem domāja? Kremlis? Tos vnk aizsūtīs pakaļ krievu kuģim? Brisele, ASV? Praktiski neiespējami. Un ja nu, tad tiks aizsūtīti turpat komplektā ar notu attiecīgajiem vēstniekiem. Liberastiskā tusiņa fani var pļerkstrēt ko viņi grib un doties pakaļ zināmajam kuģim.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Liberastiņiem ir tāda pat pasaules uztvere kā plakanzemiešiem, ka visu vada ASV vai kādi pasaules varenie līdz ar to neuztver kā neatkarīgu valsti. Tur nu spiežas imperiālisms cauri, ka tikai izmēros lielām valstīm ir teikšana un pārējie ir saminami. Tik reāli mazas valstis veido savu politiku tikpat neatkarīgi vai atkarīgi kā lielās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Обновлено: 20 минут на/Zад ... : Минобороны России заявило об уничтожении 44 HIMARS. Это больше, чем Запад поставил Украине. Urrra.

..В Италии пропала арестованная яхта российского олигарха Мазепина...Турция заблокировала в проливах 23 миллиона баррелей нефти из Казахстана...Появилась новая версия начала пожара в ТЦ «Мега Химки»...В пятницу утром в здании ТЦ «Мега Химки» начался масштабный пожар. Согласно последней актуальной информации, пожар начался в находившемся на реконструкции пристрое во время сварки.Позже в горящем здании ТЦ «Мега Химки» произошло обрушение конструкций. Позднее пожар охватил всё здание в 18 тыс. кв. метров. ā, ...Петров Евгений..23 минуты на/Zад ...Да, да! Сварщики все, как раз, только по ночам и работают, а днем спят!

Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Tas nemaz nebija tik sen: Горит Москва. Выступление Шнура на день города:

www.youtube.com/watch?v=Cm3eMR2oTac

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ā, jā, točna vtočku ;p Jāgaida kā ta diez paies jaunā gāda un/vai tam sekojošo Pareizo svētku svinēšana.Reku pagāšā gadā labuvēstošā uguns tika manuāli pompozi importēta no paša zvaigžņotā kalna, nu ta redzēs kā šogad.Varbūt šoreiz kaut kas atlidos telepātiski vai automātiski.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Trends turpinās. Šorīt Maskavas Himkos nosvila tirdzniecības centrs. Ar specefektiem un bojāgajušajiem.

www.youtube.com/watch?v=s6EeHcAGYZg

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

В пятницу, 9 декабря, в российском городе Рязани произошел взрыв в двухэтажном жилом доме. Причиной ЧП стало то, что один из жителей варил самогон. В результате взрыва обрушились перекрытия между первым и вторым этажами, две квартиры получили значительные повреждения...

29 gadus vecais samogonkas īpašnieks,kuŗš ievietots slimnīcā ar 2-3 pak termisko sejas, krūšukurvja, roku un kāju apdegumiem, šobrīd atrodas smagā stāvoklī.

Viņa kaimiņu,kuŗš sprādziena brīdī spēlēja datoru citā dzīvoklī, sprādziena vilnis izmeta uz ielas, no kurienes ar slēgtu galvas traumu, smadzeņu satricinājumu, sasitumiem un sejass apdegumiem šamais nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī.

Обновлено: 6 часов в/на/Zад : ...переход России к доктрине превентивного ядерного удара...Россия может поменять свою ядерную доктрину и заложить в нее возможность наносить ядерный удар первой, чтобы разоружить противника, сообщил в пятницу президент П. ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Girkins esot uzstājies ar pusotras stundas ierakstu, kurā sunījis visus pēc kārtas, Putinu ieskaitot. Par Šoigu, piem. "redkoje sočetaņije duraka, vora i merzavca tupovo kak probka". Kam pietiek ar apkopojumu, tas diezgan labi izskan blogera Ivana Jakovinas izpildījumā:

youtu.be/saQjXxwAiXo?t=461

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Viņi tagd sasspringti gatavojās.Kuŗš/kuru (un Kam) pie pirmās izdevības nodos ar visiem potrahiem.Bet vienā ziņā vismaz "puse" to ukraiņu apskatnieku jau zabejaļi ar savu ikdienas entuziasmu un bieži vien vienkārši tādu patupu citu stāstītāju apkopojumu.Krietna daļa ir lēti klikšķi bez kādas personiskas anaalīzes.

Ze Taims UK vakar rakstīja: Pentagon gives Ukraine green light for drone strikes inside Russia...

Šodien daudzmaz objektīvie krievi to "tulko": США перестали сдерживать Киев от ударов по территории России. Такое решение было принято из-за регулярных обстрелов энергетической инфраструктуры Украины со стороны Москвы, пишет Times со ссылкой на источник в Пентагоне.... - izskatās, ka neaizsniedzamo vietu krieva eiropas daļā paliek arvien mazāk.

Ar interesi gaidām, kā ta izvērtīsies jaunā gāda svinēšana.Puhtainais vakar žvadzināja kodoltaktiku, aber šodn kko tur drirš tomēr par izlīguma "iespēju".Laikam neviens īsti nenomiiza, tapc jāpamēģina pa sētass durvīm. Arestovičšš pirms dažām dienām sacīja, ka krievam pejzdaa, taču beidzamajās dienās visi korī saka, ka "grūti" ejot un vēlāk vēl grūtāk būšot.Pilnīgi jau teju katrs runātājs izdod savstarpēji pretrunīgus secinājumus burtiski pa stundām..

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Es jau sen vairs izlasu tikai aktuālās ziņas. Visi experti un annālītiķi nodarbojas ar tukšu diršanu un sen jau ir noriebušies. It sevišķi vietēji.

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Jālasa ir iauto experti

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Aktuālās ziņas ir ļoti plašs jēdziens. Salīdzinot ar futbolu, vienam interesē katrs gols, otram tikai finālmača rezultāts. Turklāt karā aktuālā informācija ir ierobežota daudz vairāk, nekā futbolā, jo frontes līnija nav īsti apsēsta ar starptautisko ziņu aģentūru reportieriem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pareizi jau ir, tikai gribētos ka tie ukraiņu patriotkomentētāji vismaz kādu secinājumu no sevis pieliktu.Tur ir vesela rinda vnk tādu lētu ikdienas drirsēju.Man te vienlaik pat wašČekists sāka nepatikt, vairākus materiālus pēc kārtas klausījos ik pa 5min pārlecot.Feigins ar Arestoviču būtu ok, ja attiecīgajā dienā būs par/ko un "pielaides" atļaus, tie parunās daudzmaz saturīgi.Nu un vēl daži, taču ne katrā materiālā.Gordone un Co būtu ok, tikai nafig viņam tos kreklus tik uzbāzīgi būtu jāpiedāvā nupat jau teju katrā strīmā.Kas īsti ir ikdienas xperts Ždanovs, joprojām neesmu sapratis.Vai viņš pārstāv "sevi", vai ko.Un kapc viņam pirms 3d bij Galva apsaitēta.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Taupi laiku neskaties tiešraides, bet ierakstus uz1.5x ātrumu. Arestovičs liek aprakstu ar taimkodiem pārlec uz interesanto sadaļu un var neklausīties "frontē bez izmaiņām".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es vairāk par Čekistu.Arestovičšu vismaz var klausīties fonā, turpretīm čekists savu jau tā pārlieku izstaipīto muldēšanu ir pasācis sadalīt 2-3 atsevišķās daļās.Arestovičš's itin labs psihologs un pirms 3g precīzi noprognozēja kara sākumu, kamēr čekists vienmēr visu uzsāk ar dziļu intrigu un lielākoties pabeidz nearko.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Arestovičam ir pamatīga "ēna" , kura saucas Jermaks. Un tāpēc daži Arestoviča skaidrojumi par nepatīkamām tēmām sanāk tā kā priekš muļķiem. Pirms pāris nedēlām atkal intervijā Zeļenskim Rietumu žurnālisti jautājuši, kāpēc viņš nav ņēmis vērā Rietumu izlūkošanas dienestu brīdinājumus par invāziju, uz ko Zeļenskis šoreiz atbildēja, ka Rietumi Ukrainu neesot brīdinājuši "oficiāli".

Strīmā ar Feiginu Arestovičs šajā sakarā uzzīmēja pasaules ainu ar tā kā vientuļu Zeļenski, kuram Rietumu spiegi nodod neoficiālus brīdinājumus, un tāpēc prezidents uz šīs informācijas pamata nespēj pieņemt smagus un atbildīgus lēmumus. No šīs pasaules ainas izkrīt divas būtiskas lietas: pašu ukraiņu izlūkdienests ( kura sakarībā Arestovičs daudzkārt teicis: mūsu izlūkdienests visu zināja daudz labāk, mums amerikāņi priekšā pateikt ko tādu, ko mēs paši nezinātu, nevarēja ), kā arī prezidenta ofiss ar Jermaku ( kuru citā sakarībā Arestovičs ļoti labprāt daudzina )

Bez tam uzdūros pāris interesantiem video:

Гордон объяснил, почему считает Арестовича аферистом и поговорил с ним по скайпу ( Šis ir gadu vecs )

www.youtube.com/watch?v=AKmD0Alo-tE

Un šajā Gordons visai atklāti pieglaimojas Jermakam:

Гордон о феномене Ермака: Он сегодня держит в руках бразды правления Украиной

www.youtube.com/watch?v=ygRrwRNlgYQ

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Zeļenskis mēģināja piekopt strausa politiku, ja galva smiltīs tad problēma moš pāries pati no sevis. No otras puses grūti pārmest, jo Putina iebrukuma plāns bija tik stulbs, ka grūti noticēt, ka to tiešām īstenos. Militārajās mācībās izspēlē daudzus scenārijus. Ir pat scenārijs citplanētiešu iebrukumam tik tādu jau negaida.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai te atkal no ainas izkrīt glorificētais prezidenta birojs, kurš taču apkopo prezidentam nododamo informāciju. Jautājums, vai Rietumu un Ukrainas spiegi visos gadījumos tika līdz Zeļenskim, vai tikai līdz Jermakam.

Bez tam, jārīkojas taču pēc sliktākā scenārija. Piemēram, zinot, kādā mērā Ukraina piesātināta ar krievu aģentūru, tos zināmos 4 tiltus uz Krimu vajadzēja sākt spridzināt vismaz nedēļu pirms gaidāmā iebrukuma datuma, un no Bankovskajas katru rītu zvanīt un prasīt, kāpēc tie sasodītie tilti vēl nav uzspridzināti. Tas nenotika.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Spridzināt tiltus, kamēr nav sācies iebrukums... nu, nu... No vienas puses, tas varbūt būtu atrisinājis kādas problēmas, no otras - pasaule uzskatītu par agresoru tieši Ukrainu, kas visai nopietni varētu ietekmēt palīdzības sniegšanu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tas būtu atrisinājis tādas nelielas problēmas, ka nebūtu okupēta Hersona, Melitopole, Enerhodara, t.i. Zaporožjes AES, Berdjanska, jādomā, arī Mariupole un puse pulka Azov nebūtu nogalināta un otra puse saņemta gūstā.

No 4 tiltiem pēdējā brīdī uzspridzināja vienu, kurš nebija tas svarīgākais, sapieris uzsprāga kopā ar tiltu un pēc nāves, saprotams, dabūja varoņa godu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Esi pārliecināts, ka krievi neatrastu citu veidu, kā to izdarīt? Turklāt, ja viņi to būtu darījuši, vai UA būtu tāds atbalsts, kāds tas ir šobrīd? Nepietiekams, jā, bet tomēr... Neesmu eksperts kara jautājumos, tikai jautāju...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krieviem būtu grūti atrast citu veidu, tiltiem ir pirmšķirīga militāra nozīme, to var redzēt pēc Antonovskij un Kerčas tilta, bez tam ukraiņi jau pirms laba laika sameklēja streločņikus.

"Tajā pašā dienā ( 2. martā, Maskava paziņoja par Hersonas ieņemšanu ) Ukrainas Drošības dienesta galvenās izlūkošanas aģentūras pulkvedis Ihors Sadokhins tika aizturēts un apsūdzēts valsts nodevībā."

www.aljazeera.com/news/2022/5/27/residents-question-ease-of-russian-capture-of-ukraines-kherson

Bez tam, kas tev par dīvainām domām, ka ukraiņi nedrīkstētu spridzināt tiltus savā teritorijā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"Ir pat scenārijs citplanētiešu iebrukumam tik tādu jau negaida."

Citplanētiešiem ticēja pat Stīvens Hokinss.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Hokinss ieteica ņemt vēra citplanētiešu intereses un nepīkstēt to virzienā. No kā secinu, ka citplanētieši visticamāk ir krieviem radniecīgi.

Savukārt par citplanētiešu iebrukumu ir ieteikums nepretoties, jo bezjēdzīgi.

Bet par Ukrainu, tiltu nespridzināšanai bijaarī cits ieguvums, tik izstieptas krieviem piegādes līnijas, ka paši vien tās padarīja par vieglu mērķi kā arī strauji iztērēja proviantu un degvielu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Hokinss īstenībā teica, ka neticot to sastapšanai, bet tic to eksistencei.

Teica, ka satikt mums viņus neizdosies, jo:

1. Visumam ir 14mljrd. gadu. Ir ārkārtīgi maz izredžu, ka viņu un mūsu dažu tūkst gadu periodi sakritīs.

2. Līdz cilvēces attīstībai ir vismaz 6 pudeles kakli, kuros dzīvība spēja iznīkt. Un tad ir viens no jaudīgākajiem - ārkārtīgi vienkāršais atomieroču princips. Kur ātomieroči tiek izgatavoti ievērojami ātrāk kā cilvēce morāli ir gatav tādam iznīcības ierocim. Secīgi cilvēcei ir faktiski neiespējami izdzīvot līdz starpgalaktiskiem lidojumiem. Pārāk daudz iznīcīgu pudeles kaklu

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Diemžēl krieviem joprojām ir mega daudz karaspēka resursu. Šobrīd ar to ziepes ātrāk būs Eiropai. Daudz ziedots Ukrainai, pašiem stipri maz palicis. Labi, ja viss paliks arī turpmāk tikai teorētiski.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Nevar būt ka lielākās ekonomikas Francija, Vācija un Itālija ir atdevušas tik daudz

en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_aid_to_Ukraine_during_the_Russo-Ukrainian_War

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Neviss visu atdevuši, bet Vācijas politika tāda bijusi. Ne jau pa velti Tramps spēra zibeņus, ka Vācijai nav 2%. Tagad ziņa, ka Vācijas armija nemaz nevar nodrošināt lielo pilsētu aka Berlīnes drošību potenciāla uzbrukuma gadījumā. Tas ir viņu var kā Kijevu mierīgi aplenkt un apšaudīt. Tas viss dēļ apzinātas armijas samazināšanas.

Pretpols ir Polija, kam jau noslēgti līgumi ar korejiešiem par tanku ražošanu un iepirkti amerikāņu Ābrami. Krieviem nav nekādu cerību iziet cauri Polijai bez milzīgiem zaudējumiem.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Bez stresa, par to īpaši nerunā, bet Eiropā ieroču ražošana ir aizgājusi uz urrā. Reinmetāls rekur Vācijas valdību jau apstrādājis tā, ka nopirkuši pat spāņu rūpnīcu munīcijas ražošanai un jau klīst runas arī par visādu Leopardu sūtīšanu, līdz ar to ar Eiropu viss kārtībā.

Es vairāk redzu problēmu tajā, ka uz visa šī patriotisma un bruņošanās fona, tiem ieroču ražotājiem laicīgi netiks norauts stopkrāns, karš beigsies, bet ražošana beigsies tikai tad, kad atkal būs aizkrautas visas noliktavas Eiropā un piekrauta visa Ukraina. No Eiropas viedokļa izdevīgāk bija sadot pa purnu krieviem jau februārī, nekā tagad aizūtīt visus lūžņus un Ukrainu, un tad pa lielu naudu taisīt Reinmetālam iepirkumus uz Leopardiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Par ieroču ražotājiem vari neuztraukties, līgumi uz 5 gadiem viņiem kabatā jau tagad, un 10 gadiem pilnīgi noteikti darba pietiks. Neatkarīgi pat no kara Ukrainā. Austrumeiropa bruņosies, vispirms jau Polija, tad Bundesvērs jāatjauno, izrādās, kara gadījumā munīcija daudziem ieroču veidiem vāciešiem pietiktu tikai trīs dienām, Somijai vajag Himarsus un viņi ir jau pasūtījuši GMLRS-ER raķetes ar distanci 150 km, Polijai vajadzēs Himars un raķetes, Baltijas valstīm arī, mēs taču arī dažus pasūtījām. Pentagona noliktavas esot nosēdinātas attiecībā uz Ukrainā lietojamo munīciju, jo apm. miljons šāviņu piegādāti. Pretgaisa sistēmas, IRIS, Ukraina dabūs visas tikai 2025. gadā, jauni droni, jaunas pretdronu sistēmas utjp. Nekāds stopkrāns ieroču ražotājiem nav paredzams.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šodien/11jā, pirms 3jām stundām. Jā. (c) Krievjas pareiZ ticīgo baznīca militārpersonām izdotajās lūgšanu grāmatās Vladimiru P nodēvējusi par erceņģeli - debesu pulku vadītāju. Filmā "Karš un Bībele" televīzijas kanālā "Spass" viņi rādīja lūgšanu tekstu, kur Kr-jas prezidents tiek dēvēts par "drosmīgo erceņģeli un Dievu mīlošo Krēvijas valdinieku".

...Partriarhs K oktobrī ieteica lūgt/par! P veselību divas reizes gadā – viņa dzimšanas dienā, 7.oktobrī, un nākamajā dienā, kad tiek svinēts Radoņežas Sergijs. Apstiprinātajos lūgšanu tekstos P nosaukts pēc viņa vārda un tēvavārda - Kr. impērijā šādi lūgšanās tika pieminēti cari. ...Tajā pašā laikā (jau) 2010jā gadā Kr-jas pareiz ticīgās baznīcas pārstāvji lūgšanu par valsts vadītāju un imperatoru nodēvēja par nepiedienīgām. Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krievijas aizsardzības ministrija ( Kuru gan ukraiņi mēdz dēvēt par uzbrukuma ministriju ) iecerējusi pacelt kaujas garu, organizējot mūzikas instrumentu ziedošanu priekš mobilizētajiem:

Sīkāka informācija: Sanktpēterburgas pašvaldības iestādes saka, ka savāktie bajāni, akordeoni, ermoņikas, ģitāras un balalaikas tiks nosūtītas uz "kontaktlīniju", "lai atbalstītu kaujas garu, vienotību, iedvesmu varoņdarbiem, kā arī morālo un psiholoģisko atvieglojumu". .

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja, uz Zemes spēlēs balalaiku, aber Kosmossā izskatās ir passākuši Pīpēt: Секретный спутник рухнул, не проработав двух месяцев- The Russian military sat Kosmos-2560, launched in October, reentered on Dec 10 at 0154 UTC over Guam. Like the previous satellite it the series, it performed no orbit raising burns.

Kā arī, Кремль поручил запустить пропаганду в детских садах. Ura.

-ā, jā, šodn atkal klīst runas, ka puhtainais gatavojot savu divinieku (vienu/no, cerams tur neieradīsies vairāki vienlaikus) braucienam/uz Gāāgu, tostarp pats gatavojoties doties citā virzienā (iespējams tomēr pie kaimiņa Sī).

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vispār Polijā interesants projekts, kā dubultot savu armijas lielumu. Tagad ieročus viņi būs sapirkuši, bet nav tak vajadzības katru dienu turēt 1000 darbojošos tankus vai izvērst 2000 lielgabalus. Viņiem profesionālā armija. Cilvēkus jau baida tā atrautība no ģimenes un dzīvošana kazarmā. Tad lūk, brīvprātīgie izies tikai 28 dienu vispārējo apmācību(kazarmās) un pēc tam 11 mēnešus mācīsies savā novirzienā(artilēristi, tankists, snaiperis utt). Tajā pašā laikā viņi dzīvos savās mājās un uz poligonu brauks kā uz darbu ar 1000 eiro atalgojumu. X dienā viņus uzreiz var iesaukt un viņi zinās ko darīt. Manuprāt ļoti OK.

www.euractiv.com/section/politics/short_news/poland-could-double-army-size-thanks-to-voluntary-service-says-minister/

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Tad jau Merkele ir pilnīgi stulba, ja šo neieviesa @DE?

Nav OK. Ar šādiem budžeta izdevumiem nav ne mazāko cerību ražot lētas Volksvagīnas vai iekarot Āmeriku ar Aužiem. Eksportspējas pamatā Eiropas kopienā ir mazi izdevumi (strādnieku algām, nodokļiem). Ar milzu militāro budžetu tas nav iespējams. Bet Polija, protams, var vnk iekarot Vāciju tad

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vispirms jau tas milzu bužets Vācijā paredzams joprojām mazāks par 2%, otrkārt ASV ir 3,7% no GDP miltārais budžets un joprojām to pavelk, treškārt Eiropas vadošās valstis nekādīgi nav pazīstamas ar maziem nodokļiem, ASV 24% no GDP ir nodokļu ieņēmumi, bet Francijā veseli 48% , ES vidēji 33%

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Vācijā ir mazākās algas Eiropā, kas nodrošina normālu (bet zemāku kā blakus valstīs) dzīves līmeni, kas tiek atbalstīts ar nelieliem nodokļiem visur apkārt - auto akcīze, NIN, sīkuzņēmumu utt. Bez šī Vācija nebūtu nekāda vadošā ekonomika. Un milzu eksports nebūtu iespējams. Tāpēc budžeta pieaugums tur pilnībā sagraus visu to konstrukciju

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Neesi teicis ka Skripaļus neindēja Putina rokaspuiši? Neesi teicis, ka MH17 nenotrieca Krievijas armija? Tas bija kāds cits Bradypus? Neapbrīnoji, ka Krimu ieņēma bez neviena šāviena, lai gan tas nav Putina nopelns?

Ja tā nav sejas glābšana tad kas.

Joprojām uzskatu, ka Skripaļus neindēja Krievi un joprojām uzskatu, ka MH17 notrieca Girkina pašdarbnieki. Neviens no šiem notikumiem ne Krievijai, ne Putinam nekādu labumu nedeva. Un ienaidnieka spēju novērtēšana ne tuvu nav tas pats, kas sejas glābšana. Un jā - pareizi pieminēji, ka daudz kas nemaz nav Putina nopelns - bet to, kas viņu izaudzēja un sponsorēja. Merkeles un Baidens, piemēram.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Jā, girkins buku nopirka utenē, un indētāji krievu indi arī uz ielas atrada.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Abi jautājumi ir skaidroti. Ja nav vēlēšanās saprast, tad ir tieši tā, kā es visu laiku esmu teicis. Jūsu ilūziju pasaule sabruks kopā ar jūsu elku Putinu. Un jūs pat neaptversiet, kas notika.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Skaidroti... Kā tad, " ir tieši tā, kā esmu teicis" ir ļoti apjomīgs arguments.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Fakta konstatējums, ka nespēj saprast, nav arguments. Pat to nespēj saprast?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Un kādu labumu deva Putinam elektrosistēmas graušana Ukrainā? Kādu labumu deva slaktiņš Bučā?

Nav tur ko meklēt racionālu pamatu Krievijas darbībās.

Teiksim tā pati MH17 notriekšana pat bija ļoti ciniski racionāla, lai dabūtu debesis tīras. Militāri nostrādāja ļoti labi, tik nesanāca iestāstīt pasaulei, ka ukraiņi vainīgi. Tāpat kā nesanāca ar Zaporižjas AES apšaudēm, kur pēc tam krievs skaidroja, kā lādiņi pagrežoties pa 180grādiem pēc ietriekšanās un tāpēc izskatās, ka šauts no krievu puses.

Uzskatīt vari daudz ko, bet ar tādiem uzskatiem esi vien kremļa noderīgais idiots, kas pavilcies uz viņu cauro propagandu un glāb Putina seju. Kādas tur vēl šaubas pēc tā ka MH17 izmeklēšana ir pabeigta, kā arī par Skripaļu indēšanu Semonjana jau atzinās, ka tie nebija nekādi tūristi. Kur ukraiņiem "izdevīgums" Duginu būtu bijis spridzināt? Atkal jau iracionalitāte norāda uz krievu razborkām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Elektrosistēmas graušana notiek jau tagad, kad ir izgāzusies vienošanās ar sponsoriem par zibenskaru - viens no izmisuma soļiem. Salīdzināt racionalitātes trūkumu tagad un tad, kad viss (vismaz škietami) gāja pēc plāna, ir muļķigi vai arī tāds pat izmisums, kā tavam elkam Putinam, kad iedomu pasaule brūk un argumentu vairs nav.

Slaktiņš Bučā un citur nekādi nav organizēts, bet visnotaļ saprotams blakusefekts, ņemot vērā Krievijas armijas organizācijas pamatus - arī noticis nekontrolējami pēc oriģinālā plāna izgāšanās.

Ja mini argumentu "dabūt debesis tīras", tad pats esi tas, kas kaut ko pagriež par 180 grādiem. Tīras debesis ir priekšrocība pretgaisa aizsardzībai (t.i. Ukrainai), nevis uzbrucējam (Krievijai).

Un tikai noderīgais idiots patiešām var balstīt savu viedokli par to, kurš indēja Skripaļus, Simonjanas teiktajā. Ir jābūt abrsurdi naivam, lai iedomātos, ka viņai tas ir zināms.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Kā mēs visi zinām cars ir labs un nekādos noziegumos pret cilvēci nepiedalās, tur visu tikai bajāri. Girkins 2014. gadā savāca krievu armijas regulārās vienības kopā ar bruņojumu un aizbrauca karot Ukrainā pilnīgi šo faktu nesaskaņojot ar kremli, Krimā arī darbojās kaut kāti pašdarbnieki, līdz labu laiku vēlāk cars ar pompu paziņoja ka tā bija varonīga Krievijas karavīru uzvara.

Man šī nostāja īstenībā patīk, jo ja no pasākuma sanāk kaut kas pozitīvs, tad Putins uzņemās uzvaras laurus par izdevušos operāciju, ja nē, tad viņš neko par to neesot zinājis un Krievijai tas vispār neesot izdevīgi. Tā teikt pierādi, ka es sankcionēju uzbrukumus Ukrainas kritiskajai infrastruktūrai, es par to neko nezinu... nu varbūt zinu, bet tā ir tikai atbilde uz uzbrukumu Krimas tiltam... bet Krievijai no tā nav nekāda ieguvuma. Tie kas seko Krievijas piedzīvojumiem kopš 2014. gada jau ir pieraduši pie šīs sapistās loģikas

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Sapista loģika ir tev. Nespēj aptvert, ka tieši Putinam ir jāuzņemas atbildība par visu, pretējā gadījumā viņš zaudēs savu cara statusu. Tieši tādēļ Putinam un Krievijai nācās atbalstīt Girkinu & Co, jo attiekšanās to darīt būtu nekavējošs autoritātes zaudējums. Bet pacaniskā autoritāte ir viss, kas tam Merkeles sponsorētajam STASI operam ir, lai kontrolētu Krieviju.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Tieši kādā veidā mana loģika ir sapista? Pēc paša Girkina stāstītā Krimas operācijai vajadzēja beigties ar Krimas aneksiju, karaspēks Girkinam tika dots nevis tāpēc lai kačātu cara statusu, bet gan paskatītos cik tālu Girkins tiks. Pacanātam paredzētā operācija bija tikai Krima, par Donbasu pats Girkins saka, ka no Kremļa puses tur bija uzmetiens visos virzienos un kremlis neparko tur neuzņēmās un turpina neuzņemties atbildību, kaut gan Girkina prāt tur vajadzēja būt "krievu pasaules" skatlogam.

Attiecīgi es neredzu kurā brīdī kremlis un pats Putins ir uzņēmies atbildību par Donbasā notiekošo - viņu ieskatā tur karo kaut kādi pašaizsardzības spēki un tas nekādā veidā neattiecas uz caru. Lidmašīnas tiek notriektas ar šaktās atrastiem BUK, kuriem mistiskā veidā ir operātori no Krievijas, bet tie tikpat labi var būt karavīri atvaļinājumā.

Putins visu šo konfliktu nepar ko nav uzņēmies personisku atbildību, ja neskaita pēdējos izteikumus par enerģētisko objektu bombardēšanu, Krimu un tautiešu glābšanu Donbasā. Visas pārējās kustības tiek pasniegtas kā kaut kāda kopēja iniciatīva - tā pati mobilizācija, kuru ieteica aizsardzības ministrija, Donbasa republiku pievienošanu, kur ideja nāca no valsts domes, utt. Putins oficiāli nav atbildīgs ne par vienu sūdīgu lēmumu. Pat operācijas Kijevas ieņemšanai nekad no viņa puses nav atspoguļotas, jo "mēs atbrīvojam tikai LDNR, pārējā Ukraina mums nav vajadzīga".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"par Donbasu pats Girkins saka, ka no Kremļa puses tur bija uzmetiens visos virzienos"

Tieši tā - to jau es saku, Donbasu sagribēja Girkins un Kremlis pēc iespējas no tiem sūdiem, ko savārīja Grikins & Co centās kratīties vaļā. Tikai neizdevās. Faktiski Girkins pa astoņiem gadiem Donbasā apmācīja Ukrainas armiju tik labi, lai tā spētu apturēt Krievijas "specoperāciju". Ja ne Donbass, 24. februāris būtu bijis tāds pats, kā Krima, tikai visas Ukrainas mērogā - ar iekšējiem nodevējiem un bez pretošanās Ukrainas pusē. Tikai Putina pielūdzēji uzskata viņu bezmaz vai par visvareno Dievu vai Sātanu (atkarībā no tā, kurā robežas pusē tie pielūdzēji ir). Realitātē Putins ir prasts kriminālās pasaules līderis, kura vara pār notiekošajiem procesiem ir visai ierobežota un tādi kā Girkins spēj ātri vien sačakarēt lielākus plānus, agresīvi realizējot savas daudz šaurākās ambīcijas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

>Donbasu sagribēja Girkins un Kremlis pēc iespējas no tiem sūdiem, ko savārīja Grikins & Co centās kratīties vaļā.

Kratījās vaļā, jo nesanāca Krimas variants. Tieši kā MMX saka. Vispirms nogaida, ja sanāk spīdoša operācija, tad Putins malacis, bet ja ne tad tie bija zaļie cilvēciņi. Atkal jau glāb Putina seju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

To, ka tur nesanāks nekāds "Krimas variants" saprata jebkurš ar minimālu spēju domāt, ieskaitot Putinu. Tikai tādi kā Girkins un tu dzīvo savā iedomu pasaulē. Un tu esi pavisam interesants kukainis - no vienas puses tev Putins ir visvarens un dieva vietā no otras - piedēvē viņam absolūti idiotisku rīcību. Bet laikam jau savādāk nevar... Jo bez tā tava iedomu pasaule nelīmējas kopā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Aha. Un kas noindēja Ļitviņenko un vai Berezovskis izdarīja pašnāvību (?) Un Girkina amatieri noteikti varēja kaut ko notriekt ar BUK, jo tur tak ir tikai ekrāns ar 2 pogām un džojstiku.

en.wikipedia.org/wiki/Buk_missile_system#/media/File:Inside_of_a_Buk-SAM_(cropped).jpg

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu nu... Kādēļ šādas manipulācijas? Kad esmu kaut ko teicis par Ļitviņenko vai Berezovski? Kad esmu teicis, ka Girkins ir amatieris?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kur Girkins rāva BUK speciālistus pie tam ņemot vērā, ka ar vienu BUK tur nepietiek, jo tā ir vesela sistēma ar vēl atsevišķu radaru. Ņemot vērā, ka MH17 notrieca tiklīdz tas sasniedza palaišanas iekārtas diapazonu tad skaidrs, ka mērķi gaidīja. Tas bija cinisks terrorakts, ko koordinēja no Krievijas kur atradās radars. To ka Putina Krievija ir uz to spējīga mēs zinām jau no 1999g, sprādzieni trolejbusos pirms vēlēšanām un arī tagad ir redzams, ka terroristiskas metodes nav šķērslis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kur? Turpat kur pašu BUKu. Vai tad tas, ka Beness Aijo arī pievienojās Girkinam ir arguments, ka tas notika ar Latvijas valdības atbalstu? Jeb tev ir atkal dubultloģika un Latvijā ir citādi.

"Putina Krievija ir uz to spējīga mēs zinām" arī nav arguments. Tāpat absolūtais loģikas trūkums šajā apgalvojumā par MH17.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tikai no Ļitviņenko indēšanas arī "Putinam nebūtu nekāda labuma", gluži tāpat kā no Skripaļu, jo šādas izdarības neder reklāmai Rietumos. Savukārt, attiecībā uz Girkinu tu lietoji izteicienu "Girkina pašdarbnieki". Tātad FSB pulkveža Girkina pašdarbnieki. Bet pašdarbnieku saprot arī kā neprofesionāli. Piem. Pašdarbnieku teātra izrādes pirmskara Latvijā u.c.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nez kādā paralēlā pasaulē jādzīvo, lai domātu, ka Krieviju stipri krata tās labais tēls pasaulē, bet iekšējam tirgum vienmēr propaganda acis aizmālēs, pat ja sašmucēsies. Labi zināms, ka viss sliktais ātri aizmirstās un atliek uzrīkot olimpimpiādi Sočos un atkal visi mīl Krieviju. Nav tur nekāda ilgtermiņa plāna, vienmēr taču kaut kā izgrozīsies un izmelosies. Ja pat ANO nekautrējas stāstīt izdomājumus par inficētiem kaujas odiem, tas pat sit pušu mēģenes kratītājus.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti