Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
Volx Reģ.: 22.11.2018
3 1 Atbildēt

Tie eksperti nedaudz sāk iet uz riņķi.

Atceros, vasaras sākumā fronte sabremzējās un 99% viņi vislaik klārēja, ka ukraiņiem tik jāatbrīvo kāda nozīmīga pilsēta un Putina režīms kritīs. Labi, ok pie Harkovas tas īsti neskaitās, jo Izjuma, Kupjanska nav nekādi centri. Vot, ja atbrīvos Hersonu, tag gan būs beigu sākums.

Šodien Hersona atbrīvota un atkal YT stāv Feigina video "Putina režīms kritīs pēc Melitopoles atbrīvošanas"

Atlaist ekspertus!

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

ja būsim godīgi, tad "karalis jau sen ir miris" un "karalis ir pliks", bet "lai dzīvo karalis" ...

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 0 Atbildēt

Man joprojām liekas, ka Putins varētu pilnībā zaudēt karu (aiziet prom no Ukrainas teritorijas, tai skaitā Krimas, pilnībā) un viņš tāpat paliks pie varas Krievijā. Putins būs prom, tad, kad viņš fiziski neko nevarēs vadīt.

Vienkārši trīskāršosies fašisma izpausmes, propaganda, naida runa un viss pārējais. Tā teikt - redziet, es taču teicu, ka visi tie rietumu nacisti ir sazvērējušies pret mums. Jā, mēs esam stipri, bet pret mums ir sazvērējusies VISA RIETUMU PASAULE.

Pēc pirmā pasaules kara, kad miera līguma ietvaros un arī pēc tam Vācija burtiski tika iznīcināta un pazemota, atnāca Hitlers un, izmantojot pirmā pasaules kara sekas, uztaisīja vēl nežēlīgāku un asiņaināku karu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pirmā pasaules kara sekas bija diezgan likumsakarīgas, ne par velti franču maršals Fohs, vai kā viņu tur sauca, par to miera līgumu pateica "tas nav miers bet pamiers uz 20 gadiem", un ļoti precīzi trāpīja. Pēc pirmā pasaules kara vācu un ungāru apdzīvotas teritorijas dalīja uz visām pusēm, "tautu pašnoteikšanās princips" attiecās uz visām tautām, tikai ne karu zaudējušajām.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 0 Atbildēt

Nu jā, tur Vācija un Austro-Ungārija tika izvarota visos caurumos. Skaidrs, ka nevar jau tā 1:1 salīdzināt, jo situācija pilnīgi cita. Bet nu tik tiešām liekas, ka Putinam tagad zaudējot, pārmaiņas pašas no sevis nebūs - ies tikai vēl trakāk visā tajā vājprātā, anti-west retorikā, fašismā.

Ben3d Reģ.: 03.11.2022
3 0 Atbildēt

Un tagad sāk bombardēt, kaut gan pēc viņu "likuma" tagad ir Krievijas sastāvā.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
5 0 Atbildēt

Armēnijas premjerministrs Nikols Pašinjans atteicies parakstīt deklarāciju pēc Kolektīvās drošības līguma organizācijas (CSTO) samita.

Faktiski tas nozīmē, ka CSTO ir pilnībā sabrukusi. Putins nometa pildspalvu, bet Lukašenko ir šokā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pagpaga, draugi, uzmanīgāk ar visādiem secicicnājumiem ;p

24 ноября 2022, 14:22 ...В Кремле опровергли обстрелы Россией гражданских объектов на Украине.Российские войска не обстреливали гражданские объекты во время спецоперации, заверил пресс-секретарь российского лидера Pisков.По его словам, спецоперация продвигается по своим собственным задачам, не было и нет цели бить по социальным объектам, передает ТАСС.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

A kā tad propogandisti, kas tiešajā ēterā lielākajos TV kanālos saka ka labi ir ka armija šauj pa enerģētisko infrastruktūru? Nesanāk armijas diskreditācija ar sekojošajiem 15 gadiem?

Vai arī tur rūķīši šauj ar spārnotajām raķetēm no Krievijas? tad atkal jatājums vai krievu gaisa spēkos viss kārtībā ar disciplīnu, ja kaut kādas trešās personas var nozagt gan raķetes gan lidmašīnas uzbrukumu veikšanai pa Ukrainu.

Principā pēc šādiem Peskova izteikumiem prasās plaša izmeklēšana vienā vai otrā virzienā, jo vai nu propogandisti diskreditē armiju vai armijā tiek zagts taktiskais bruņojums.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tur loģikas nav pilnīgi nekādas.Un "izmeklēšanas" vietā sen jau prasītos vismaz uz dažiem tiem bandītiem "nomērķēt".Tā ir vienkārši ņigāšanās/par. Gan tas asiņainais veseris, gan šie te Piskova texti.

18:10, 24.11.22 ...(c) Kadīrova un Prigōžina kritiskie izteikumi pret krieva militāro vadību ir Puhtinam izdevīgi.Tā pastāstīja diplomāts, Ukrainas ārlietu ministrs 2007.-2009.gg, Krievijas pētniecības centra vadītājs Volodimirs Ohrizko."Runa ir par paša Kremļa labi izplānotām operācijām. "Cars" nekad neļaus nevienam "(mutes)bajāram" pacelties un uz kaut ko pretendēt"..

Krievijā ir vismaz četras armijas , kas nav viena otrai pakļautas. Pašam Šoigam, Kadirovam un gvardes priekšniekam Zolotovam un "Vāgnera" priekšniekam Prigožinam ir savas armijas.Aleksejs Arestovičšš kopumā uzskata, ka var runāt pat par 8 armijām.Amerikāņu ģenerālis Bens Hodžs sacīja, ka Kadirovs un Prigožins veido paši savas armijas, jo gatavojas krievu federācijas sabrukumam...Krievijas opozīcijas līderis un advokāts Marks Feigins pieļauj, ka Prigožina skandalozos izteikumus Kremlī varētu izmantot kaut kādai provokācijai....Arvien biežāk politologi, militārie eksperti un Krievijas opozicionāri Prigožinu un Kadirovu dēvē par krievu aizsardzības ministrijas un Šoigu un Gerasimova vadītā ģenerālštāba pretiniekiem.

...pirms 10min: Spēcīgas valstis diplomātiski izdara spiedienu uz Irānu, lai tā nepiegādātu Krievijai ballistiskās raķetes un dronus. Raķetes var lidot nevis no/Irānas, bet gan uz/Irānu...Ukrainas un Irānas eksperti tikās un apsprieda Krievijas bezpilota lidaparātu izmantošanu..

...Стоял на балконе и смотрел: на Киевщине во время тревоги мужчине оторвало голову обломком ракеты..Проблемы с электроэнергией после массированной атаки России и дальше будут продолжаться. Продолжаются аварийные и плановые отключения. И это все будет продолжаться не менее 6 месяцев.Об этом сказал эксперт по ЖКУ и председатель правления Союза потребителей коммунальных услуг Олег Попенко в эфире "24 канала"...

...Krievijas un Ukrainas pārstāvjiem notika pirmās tiešās sarunas kopš aprīļa beigām, kurās puses apsprieda karagūstekņu apmaiņu un ar to saistīto Krievijas amonjaka eksportu pa Ukrainas cauruļvadu, raksta Reuters , atsaucoties uz trim informētiem avotiem..

NASA pavadoņi vakarnakt piefiksējuši totālu tumsu virs Ukrainas :

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

A kas Ungārijā notiek? Tur arī viss melns, bez pāris austrumu pilsētām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tā ir viela pārdomām, ungāri (iespējams) naktī vienkārši Guļ.

Tostarp pie krieviem notiek arī labas lietas: (24togo listopada 2022, čas na/Zad) Глава Минцифры Чувашии Кристина Майнина подала в отставку. Накануне ее сын, школьник, опубликовал видео, на котором откусил голову лягушке...bijušās ministres dēls ievietojis ierakstu, kurā solījis "drīzumā kaut ko (iZ)darīt". Klasesbiedri domāja, ka tas varētu būt drauds. Ministres dēls pavēstījis, ka mēģinājis sasmērēt seju ar asinīm un ievietojis vairākus video, kuros viņš ēd jēlu gaļu un nokož vardei galvu..Skolēnam atsavināta krūze ar svastiku, dakša un karote ar nacistu simboliku, kā arī politiķa un rakstnieka Eduarda Ļimonova grāmata. Ura.

Символ России — кувалда. да!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas ir gaismas piesārņojums no laternām nevis totāla tumsa. Kara apstākļos varbūt arī nav lietderīgi tērēt elektrību ielu apgaismojumam.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tie eksperti nedaudz sāk iet uz riņķi.

Atceros, vasaras sākumā fronte sabremzējās un 99% viņi vislaik klārēja, ka ukraiņiem tik jāatbrīvo kāda nozīmīga pilsēta un Putina režīms kritīs. Labi, ok pie Harkovas tas īsti neskaitās, jo Izjuma, Kupjanska nav nekādi centri. Vot, ja atbrīvos Hersonu, tag gan būs beigu sākums.

Šodien Hersona atbrīvota un atkal YT stāv Feigina video "Putina režīms kritīs pēc Melitopoles atbrīvošanas"

Atlaist ekspertus!

cik lielam jābūt stulbenim, lai domātu, ka krievija nobankrotēs pie naftas cenām - 80 usd par mucu, vai kaut kādas SPECOPERĀCIJAS ( pēc krievu viedokļa) apturēšanu, karojot pret visu NATO un ASV ( pēc krievu viedokļa).

Krievi kara zaudēs divos veidos -

1) Ja naftas cena nokritīs zem 20 usd par mucu

2) Ja krievija zaudēs kādu SAVU teritoriju, piemēram - kaļiņingradu.

Citos gadījumos par krievu zaudēšanu var sapņot slapjos sapņus.

Bet atkārtošos -

bet jebkurā gadījumā tas būs nevis zaudējums un miers, bet zaudējums, pamiers, pārgrupēšanās, armijas reorganizācija un vēl lielāks karš.

Tāpēc vajag demilitarizēt krievus kaujas laukā. Tas ir labākais veids

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Turklāt, jaņem vērā, ka krievi vēl neko daudz nezaudēja. Tikai metāllūžņus.

Stratēģiskie bumbvedēji, kuri laiž raķetes, lido, aviācija gandrīz visa vesala, tanki - mazāk par pusi tikai iznīcināti.

Karavīri.

1) Ukraina min 85 000. Ja tā būtu, tad pēc proporcijas ievainoto skaits būtu vismaz 300 000, ( kopā 385 000 + 2000 gūstekņu) bet krievi uz ukrainu sūtīja tikai 280 000, ieskaitot cilvēkus, kuri sēž pašā krievijā, Baltkrievijā pie robežām.

Tad jau sen ukraiņi varētu atkarot visu teritoriju, jo mobilizācija nevarētu aizpildīt vietas. Turklāt, pat pēc šīs mobilizācijas pēc pašu ukraiņu ( arestoviča) vārdiem 100 000 nemaz nav frontē.

2) Lielākā daļa bojagājušo ir no DNR un LNR, tā, ka tie nemaz nav krievu zaudējumi.

3) Statistika.

PSRS - Somijas karā psrs zaudēja 126,875–167,976.

Ukrainā 85 000, ja ticēt ukraiņiem. Atņemot daunbasiešus, nekas daudz nesanāk.

Tāpēc karam jāturpinās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, pagaidi drusku. Attiecībā uz krievu zaudēšanu tev ir kaut kāda pašdefinīcija, kuru tu uzskati par vienīgo pareizo. Par zaudējumu uzskata nespēju sasniegt izvirzītos mērķus. Un Krievijas mērķi Ukrainā visu laiku sarūk. Attiecībā uz zaudējumiem, ja dzelži krieviem vēl diezgan, tad zaudēti virsnieki un apakšvirsnieki un zaudēti piloti. Un labam pilotam ir apm. majora dienesta pakāpe, jo kamēr viņš kļūst par labu pilotu, šo pakāpi sasniedz.

Un patlaban nekādas lielas aktivitātes frontē nenotiek tāpēc, ka stepe vēl nav izžuvusi un sasalusi , un netur bruņutehniku. Tāpat, kā kādreiz smago kavalēriju, šajā ziņā Ukrainā nekas nav mainījies simtiem gadu. Kad grunts būs piemērota, sagaidāms Harkovas virziena uzbrukumam līdzīgs scenārijs, jo vieglo bruņutehniku ASV un citi Rietumi tagad jau piegādājuši pieklājīgos apjomos.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

ceru, ka tā būs, kā raksti.

es rakstu zaudējumu krievu izpratnē. Krievu izpratnē viņi ziemas karu arī uzvarēja, jo paplašināja savu teritoriju.

Tagad viņiem pievienota krima un daunbass. Veļikaja pobeda.

Turklāt, karā pret Nato un visu pasauli, jo tieši tā tas tiek padots vidējam krievam.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šim es piekrītu - krieviem primārā uzvara būs jebkādas teritorijas saglabāšana, kaut vai tikai Krimas. Ja radīsies risks zaudēt Krimu, tad maksimāli tiks pumpēta doma par to, ka karojam ar NATO (varbūt arī sākts ierobežots konflikts ar NATO), lai pat tādā gadījumā varētu turpināt stāstīt, ka uzvara ir savas oriģinālās teritorijas saglabāšana.

Krievi ne reizi 9 mēnešu laikā nav paskaidrojuši savas "specoperācijas" mērķus, visu laiku ir kaut kādi mīklaini izteikumi, propogandisti kaut ko izmet ēterā, bet nav nekā pēc kā reāli vērtēt to vai operācija ir izdevusies. Tehniski sākotnējais plāns Putina uzrunā bija LDNR iedzīvotāju aizsardzība un tādā kontekstā pat šo teritoriju zaudēšanu varētu pasniegt ar tekstu, ka iedzīvotāji taču evakuēti uz Krieviju, tātad aizsargāti. Principā krievi iekšējā tirgū nevar zaudēt kamēr vien Putins nesāks nospraust konkrētus mērķus, pie tam nav jau ko zaudēt, "specoperāciju" taču nevar zaudēt, zaudēt var tikai karu, bet Krievijā kara nav.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā,jā.Urā, za/rōģinu ;p ...2 часа на/Zaд ...Пятнадцатилетний Адам К, сын главы Ч Рамзана К, носит часы за $1,4 млн. Их обнаружила команда оппозиционного политика Алексея H. ...Pulkstenis redzams Instagram ievietotajā fotoattēlā.AudemarsP zīmola modelis, kas maksā gandrīz 1,4 miljonus dolāru..nabagDēls valkā arī LouisV somu/par 170 tūkst rubļu un/vai Burberr T-kreklu par 30 tūkstošiem urbļu.Tajā pašā laikā vidējā alga reģionā ir 32 tūkst bļu, norāda N-komanda.Jā.

...Nezināma persona uz Kremmļa sienas uzrakstījusi frāzi «нет войне», vēsta telegramm kanāls Bāza. Uzraksts tika ātri nodzēsts, un ducis policistu un FSO darbinieku tika norīkoti sargāt sienu.Uzraksts/uz parādījās pirms dažām dienām. Pēc tam tika pastiprināta apsardze: tagad pie sienas visu diennakti dežurē trīs ar ložmetējiem un pistolēm bruņotas policijas patruļas.Ok. А учительницу из Санкт-П ЕкатеринуВ задержали/за надпись «Нет войне» на сумке...Zae Biss.

ā,Jā. ...Sankt pēter burgas autoritatīvākais miljardieris tika piekauts Airoflot lidmašīnā.Naktī uz 24.nov miljardieris un daudzu jūras termināļu īpašnieks Iļja Traberis lidoja no Mosk uz Sanktpē un sastrīdējās ar 35 gadus veco AnvaruN...Nijāzovs pat nesaprata, ar ko viņam ir darīšana, un pēc mutiskas sadursmes ar nāves draudiem sāka sist 72 gadus vecajam uzņēmējam pa galvu un seju.Cīņu izjauca stjuartes. Pēc piezemēšanās Trabērs devās uz slimnīcu, viņam tika konstatēts pirksta lūzums un galvas traumas. Ps., T-bers bija viesis Puh-na dzimšanas dienas svinībās 2004. un 2016. gadā, rakstīja Ze Insaider. Hm.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pats vainīgs tas Trabers, miljardieris, lido satiksmes lidmašīnā un bez neviena apsarga. Vispār liels čiekurs, kružka čļena Putina dalībnieks, no zināmās Pēterburgas mafijas.

www.spisok-putina.org/en/personas/traber-2/

identificētas dažas "kareivju mātes", ar kurām satikās Putins: Ольга Бельцева - она заместитель директора государственного бюджетного учреждения "Центр досуга и спорта "Юность" и член Отраднинского совета депутатов; Еще одна собеседница президента РФ - руководитель Подмосковного исполкома провластного общероссийского народного фронта (ОНФ) Юлия Белехова; Также идентифицирована Надежда Узунова, которая отвечает в Усть-Абаканском "Боевом братстве" за сбор гуманитарной помощи для мобилизованных;член общественной палаты Орехово-Зуева Марина Мигунова u.c

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu kā tad, tas Pmpis tak ar sievietēm māk runāt.Reku,vispirms stjuartes un gimnastes,bet tagad arī zaldātu Mātes.Vēl viņš pabliski pateica, ka tāpat jau lielākā daļa cilvēku kādreiz Nomiršot, kāda starpība, no kā un par/ko..Mama ņegarjuj, passmatri na moj *uj ;p

Mutibiljardieris protams, ka pats vainīgs.Ņe/uj pirkstus pa gaisu vicināt, tie var salūzt.Visādi var (sa)gadīties.Kādi tur apsargi- tak pilngadīgs cilvēks, va ta kādam vislaik pakaļ jāstaigā.Bet varbūt ka Augstākie spēki viņam vnk atsūtīja mesidžu/Par.

Vakardien gandonziņas vēstīja, ka ap puZdienass laiku iekš moskau esot uzkāries kāršarings.Lohi neesot varējuši tikt ne ārā ne iekšā, un daļa tr-līdzekļu esot apstājusies brauciena laikā.Pēc kādām pāris h gan esot izdevies pārpratumu "novērst".

Šodn Apv.Karalistes razvedka ziņo, ka krievs patlaban triecieniem izmantojot novecojušās ballistiskās raķetes, kurām vnk neesot pievienots savulaik paredzētais ātom bojeZarjads.Tajā atomgalovkas vietā vnk piekarinot balastu.

Zelenskis esot saskaitījis, ka krievs esot jau izšāvis 4700gab raķešu, bet UA Aizsardzības ministrs norāda, ka krievam to esot palicis vēl 8000gab.Izskatās, ka vismaz pāris gadiem vēl pietiks...

К настоящему времени в стране повреждено почти 50% энергосистемы. Из-за нехватки электроэнергии правительство попросило не возвращаться около 7 млн беженцев. А глава крупнейшей частной энергетической компании Украины ДТЭК Максим Тимченко рекомендовал гражданам покинуть страну до наступления зимы. ООН предупредила о надвигающейся гуманитарной катастрофе в Украине в связи с приближением зимних холодов...

Savukārt pārliecinošie pornogandoni tīksminās/par 2d veco NASAs blekauta foto un apgalvo, ka šon esot iznīcionanājuši veselu skladu ar haimarsiem domāto munīciju.Cik atceros, šis ir jau kāds 5tais šāds ziņojums beidzamo 3mēn laikā.Attiecīgi to skladu drošvien ir vairāk, nekā pašu haimarsu ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Heh, labrīt.

FBI izsludinājusi 250k atlīdzību par Prigožinu!

t.me/UAonlii/42261

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tad jau par viņa saimnieku vajadzētu pasludināt visus 300,- (trista,- atsasi u traktarista) ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kaut kāds Roberta Lansinga Institūts ( uz kuru atsaucas arī jau ukraiņu avoti, apgalvo, ka Kremlī pieņemts lēmums sagatavot atentātu pret Lukašenko, lai Krievija varētu izmantot Baltkrievijas armiju.--

Kā vēsta avoti Krievijas militārajā vadībā, Kremlis ir pieņēmis lēmumu par radikālu “risinājumu” jautājumā par Baltkrievijas ievilkšanu Krievijas bruņotajā agresijā pret Ukrainu.

"Pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina norādījumiem pēc viņa atgriešanās no pēdējā CSTO samita, Krievijas militārā izlūkdienesti tuvākajās dienās var mēģināt īstenot scenāriju, kas ietver vai nu slepkavības mēģinājumu pret Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko, vai tā imitāciju, lai galu galā iebiedējot pēdējo un mudinot viņu beidzot dot pavēli savam karaspēkam tieši iesaistīties karā pret Ukrainu kopā ar Krievijas karaspēku, ziņo avoti.

Krievijas GRU štābs izskata scenāriju, kas paredz Lukašenko nogalināšanu operācijas laikā, kā rezultātā viņa pienākumi tiks uzticēti Krievijai pilnībā lojālajam un GRU kontrolē esošajam CSTO ģenerālsekretāram Sanislavam Zasam.

Abos scenārijos, vai tas būtu neveiksmīgs vai veiksmīgs atentāta mēģinājums, tiks prezentēti safabricēti “pierādījumi” par “Ukrainas un Polijas iesaistīšanos NATO izlūkdienestu vadībā”, kas piedāvās formālu ieganstu Baltkrievijas turpmākai dalībai kaujas operācijās Ukrainas teritorijā.

lansinginstitute.org/2022/11/25/kremlin-plotting-to-liquidate-lukashenko-seize-control-of-belarus-army/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Drošvien uz to arī patlaban velk.Tak jau vasarā solīja, ka baķka tikšot novākts vai vismaz pastumts.Vienīgi ka šamais esot samērā gudrs un viņam iestrādnes visos debesu virzienos.

...Ārlietu ministrijas pārstāvis Anatolijs Glazs atzīmēja, ka vakar Makejs apsprieda nedēļas darba plānus un viņa veselība bija ideāla. "Viņš pēkšņi nomira pirms dažām stundām. Nekas (to) neparedzēja. Liels zaudējums mums visiem".. savukārt Aleksandrs/Baķko izteica līdzjūtību diplomāta ģimenei un draugiem. Ministra negaidītās nāves cēlonis netika atklāts...viņš nomira no sirdslēkmes savās mājās Drozdi. ..dodrozģelsja, tāteikt...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Heh, šodiena nebeidz pārsteigt.

Cimbaļuks ziņo, ka baltkrievu ĀM tavo - izbeidzies. Rinkēvičs, diez, jau ir depešu sagatavojis?

youtu.be/xMK8uCgP-kw

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nelaiķis Vladimirs Makejs šonedēļ bija tajā konferencē Erevānā arī, diezgan ticami, ka iebarots kaut kas ar dzīvību nesavietojams; Arī dw apcer viņa nāvi:

www.dw.com/en/belarusian-foreign-minister-vladimir-makei-dies-suddenly/a-63902019

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Volx, tu raksti arī twitterī? Ja jā, kā var palasīt?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vispār rakstu gan. Tiko uzrakstīju garu threadu par naftu un Venucuēlu twitter.com/Volx2U/status/1596907418067562496?t=hohn9iywpT_eZ5X4pkz94A&s=19

Tev ir jāinstalē tvitter aplikācija un jāpiesekojās man nospiežot podziņu follow. Tad tu redzēsi visus manus tvītus. Var to arī nedarīt vienkārši kādreiz meklētājā ierakstot Volx2U un izlasot visu kompakti par nedēļu, mēnesi satvītoto

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Nelaiķis Vladimirs Makejs šonedēļ bija tajā konferencē Erevānā arī, diezgan ticami, ka iebarots kaut kas ar dzīvību nesavietojams; Arī dw apcer viņa nāvi:

www.dw.com/en/belarusian-foreign-minister-vladimir-makei-dies-suddenly/a-63902019

Info par Makeja nāvi twitter.com/Nevzlin/status/1596874054308605953?t=dOxXIwhL7pnndpOjMeqy5w&s=19

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Makejs bija izveicīgs starpnieks starp baltkrieviem un eiropu.Baķka ar viņa starpniecību attiecīgi manevrēja un muļķoja puttaino.Vairāk kā skaidrs, ka krievam tas traucēja un bija jānovāc.Ar kaut ko jāsāk.Cik ta var.Jā.

Vienīgi ka varētu "uzprasīt" no tiem tur starptautiskā passākuma rīkotājiem.Kā tā.Ko diez saka "armēņu rādio".Ja baķka spētu tur kko oficiāli "pierādīt",tas būtu iemesls uzmest puttaino.Bet te jau drīzāk viņš ir sajutis, ka pats būs "nākošais".

Vispār visas šo brīvdienu ziņas ir samērā suudīgas.Krievs turpina draudēt,progandoni joprojām drirš,terors izvēršas un visas iepriekš apzelētās varoņprognozes/par arvien vairāk izliekas fufelis.Nefeikajām zaldātu mātēm arī nāksies paplāni.Opozīcija un oligarhija ir pilnīgā dsā un tur neviens galvu celt pat i netaisās principā.Miljardieris reku lidmašīnā dabūja par/purnu,- nu prottams, ka sagadīšanās.

ASV iekšzemē burtiski ar katru dienu pieaug demagogu centieni ierobežot palīdzību ukraiņiem.Eiropas valstis (pat pēc ne īsti gandonversijas) esot jau par 2/3 iztērējušas savējās iespējas palīdzēt.Trūkstot resursu un bruņojuma kā tāda.Ziema nāk, cerību maz.Pasākums ieilgst, gals nav redzams.Kam taisnība- nu hvz.

Krievgandoni šovakar lepni tīksminās, ka nākamais trieciens būšot pa ukraiņu banku sistēmu.Vienlaikus tiek uzsvērti publicēts, ka ukraiņi šodien stāvot rindās pie bankomātiem.Izcilākais gandonresurss šonakt nupat 0:55 ir publizējis ziņu, ka Военные беспилотники НАТО пытались нарушить границу России под Псковом.Губернатор П-бласти Ведерников заявил о попытках военных беспилотников нарушить границу России со стороны НАТО и напомнил, что регион граничит сразу с тремя государствами, два из них входят в блок НАТО...pie kam, viņam liekoties aizdomīgi arī tas, ka krieviem "pierobežas" guberņās esot pasākuši piešķirt ES pases.Vai tik (mēs) tagad nepretendējam/uz, un ka tik netaisamies tur kko vardarbīgi "okukupēt"..

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Par tiem iztērētajiem ieroču apjomiem - kaut kur brīvdienās lasīju, ka gan ASV gan Eiropas ieroču ražotāji velk pat no pensijas ārā pieredzējušus cilvēkus lai varētu atjaunot un paplašināt ieroču ražošanu. Praksē tas nozīmē, ka kara mašīna Rietumos palēnām sāk iegriezties un krievu interesēs ir šo karu pabeigt maksimāli ātri, praktiski līdz gada beigām. Ja ražošana aizies, tad tas nebūs process uz pāris mēnešiem bet gan uz pāris gadiem un pat ja krievi pie pilnībā atjaunotas ieroču ražošanas būs gatavi miera sarunām, skatoties no Rietumu grāmatvedības puses - vietējā ieroču ražošana tomēr rada darba vietas un molāro pacēlumu tautā, attiecīgi karš beigsies tad kad beigsies krievi. Ja procesā beigsies ukraiņi - sūdi gadās, bet tehniski NATO viņus var atriebt.

Rekur kontekstā pat Orbāns pēkšņi kļuvis demokrāts, starptautisko tiesību aizstāvis, Armēnija pasūtījusi ODKB trīs mājas tālāk, un citi tamlīdzīga kremlim netīkama informācija.

Principā Krievija turpina grimt purvā ko pati izveidojusi, problēma tik, ka Ukraina tiek izmantota kā enkurs.

Par pēdējo rindkopu - man patīk igauņi, kas aizbildinoties ar iespējamiem elektroenerģijas pārrāvumiem, iesaka saviem iedzīvotājiem izņemt skaidru naudu, sagatavot krājumus, utt. Laikam viņi kaut kā pa savam interpretē šīs kremļa kustības.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Nu es par to Venecuēlas naftu nebeidzu priecāties.

Jā viss saprotams - diktators, cilvēktiesības utt.

Bet tas naftas dīls ar Amerikāņiem ir globāls pagrieziens, neviss vienkārši kāds kko tirgos un Maduro bāzīs kabatās dolārus.

Pirmkārt tas ir signāls tirgum, ka tagad, ja vajadzēs naftas ieguve tiks kāpināta un tur Krievi ar Saudiešiem tik viegli nevarēs turēt augstas cenas.

Otrkārt, Čavesa laikā tak visu nacionalizēja un būtībā izmeta amerikāņus ārā no Venecuēlas. Šis dīls paredz amerikāņu atgriešanos ieguvē nevis pliku tirgošanos. Tas nozīmē, ka krievi ar irāņiem tiek izmesti no šī reģiona. Viņi tur palīdzēja to atlikušo Ven naftu pārdot. Piemēram Irāna tankerus piegādā, kas izvadā to naftu apejot sankcijas. Krievi sajauc ar savu naftu un tā vairs nav venecuēliešu utml muhļāžas. Tomēr pašu galveno - palielināt naftas ieguvi viņi nav spējīgi. Tur smagā nafta, sarežģīts tehnoloģisks process un amerikāņi to varēja izdarīt. Tagad viņi ir atpakaļ itkā nekas nebūtu noticis un neviens viņus nav izmetis no valsts.

Maduro gan jau tas palīdzēs nosēdēt, jo ekonomika augs. Bet galvenais ieguvums ir tas, ka Venecuēla principā atsakās no saviem toksiskajiem draugiem un palīdzēs nospiest gan RU, gan Irānu. Varbūt kkas Maduro saies uz īso un šams atkal metīsies pie draugiem, bet kkā tas tā neizskatās. Nauda tomēr nosaka visu un tie draugi jau kardināli neko viņam nevar palīdzēt. Uzturēs savu kreiso retoriku, kā daudzi Lamerikas politiķi un sadarbosies ar amerikāņiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Hmm.Vienīgi varbūt tad cerība, ka tos jaunos ieročus izdalīs tuvākajiem pretendentiem priekš aizsardzības, nevis uzreiz izšaus trubā.Suudīgi, ka morālo pacēlumu nac.līmenī nespēj radīt Sniega tīrīšana.Mēs ar' varētu piedalīties ;p

Porngandoni jau te visu rudeni citē tos igauņus.Ka šamējo valdība šiem likusi rakt pagrabus kur slēpties, un ka kanaalizācijass globāl atteikuma gadījumā vajagot dr/st atkritumu maisā.Vēlams mellajā, 200 litrīgajā, vienīgi ka to tad vajg ņemt (uzreiz) Labas kvalitātes.Jo citādi zin kā, mazums/kass..

Nesste elvē kā pa brīnumu šoreiz ir noreaģējusi uz to Venezuēlas draudzīgo aicinājumu.Plus vēl brīvdienu 5sant arīdzan darbojas.Ok.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Heh, labrīt.

FBI izsludinājusi 250k atlīdzību par Prigožinu!

t.me/UAonlii/42261

Šī summa parasti tiek izsludināta pat kaut kādiem izvarotājiem vai sīka kalibra teroristiem.

vai nu tas ir ņirgāšanās par prigožinu, vai vnk humors!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas ir drīzāk ir tāds tipa "atgādinājums".Laikam ka zinošie iedzīvotāji nav diezko aktīvi un ziņo samērā Kūtri. Pirms tam vasarā bija izsludināts drusku vairāk: ..VAŠINGTONA , 2022. gada 29. jūlijs, 00:32 — Par informāciju/par krieva uzņēmēju Je Pirgožinu un interneta pētījumu aģentūru (IRA) ASV Valsts departaments sola atlīdzību līdz 10 miljoniem dolāru.Tā teikts 28.jūlijā izplatītajā ASV Ārlietu ministrijas preses dienesta paziņojumā. Jā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Президент Венесуэлы Николас Мадуро приглашён посетить Москву до конца года — посол России в Каракасе.

=========

Tas izklausās šādi - lops, brauc šurp un atskaities par līgumiem ar amerikāņiem.

Diez, riskēs un brauks? Var tak kā Makejs atbraukt atpakaļ un pēc 2 dienām infarkts.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nezināma lidmašīna svētdienas naktī sabombardējusi vāgneriešu bāzi CĀR. ( beidzot. brīnījos, ka tas nav noticis agrāk ) Pie kam visi nez kāpēc brīnās, ka lidmašīna lidojusi bez navigācijas gaismām ;)

"Centrālāfrikas valdība paziņoja, ka lidmašīna, kas aizlidoja atpakaļ uz kaimiņvalsti, pirmdien bombardēja tās armijas un Krievijas paramilitāro sabiedroto bāzi ziemeļrietumos, un CĀR valdība draud ar atriebību.

Lidmašīna "iemeta sprāgstvielas Bossangoa pilsētā", "mērķējot uz mūsu, mūsu sabiedroto aizsardzības spēku bāzi, kā arī uz kokvilnas rūpnīcu", šīs valsts valdību, kurā atrodas armija un simtiem Krievijas privātās drošības grupas kaujinieku. Vāgners cīnās pret nemierniekiem, teikts paziņojumā. Šī ir pirmā reize, vismaz publiski paziņota, ka aizdomīgs naidīgas lidmašīnas uzbrukums noticis vismaz kopš pilsoņu kara sākuma 2013. gadā."

www.africanews.com/2022/11/29/central-africa-says-border-nation-bombed-its-troops-and-russian-allies//

Неопознанный самолет разбомбил базу Вагнеровцев

www.youtube.com/watch?v=_aDoIrgErj4

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Doždjā šodien stāstīja, ka krievi paņēmuši Bahmutu operatīvajā aplenkumā.

Ukraiņu tg kanāli par šo klusē

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nu pēc kartēm skatoties varbūt tur arī kaut ko līdzīgu operatīvajam aplenkumam var pievilkt, jo tehniski krievi var apšaudīt visus piebraucamos ceļus, bet salīdzinot ar to pašu Severodoņeckas aplenkumu, šajā gadījumā vēl ļoti tālu līdz pilsētas krišanai.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Kaut kur internetā pēdējās dienās lasīju vai dzirdēju interesantu domu - krievi savu lielgabalgaļu izmanto lai iztērētu ukraiņu armijas resursus, kā arī atklātu pozīcijas, un pēc tam jau zināmām ukraiņu pozīcijām uzbrūk kompetentāki krievu spēki, spiežot ukraiņus atkāpties. Skatoties Donbasa virzienā izskatās, ka vāgnerieši tiešām pielieto šo metodi un šeit sākas stipri globālāka problēma - kas beigsies pirmais: krieviem lielgabalgaļa vai ukraiņu materiālie un cilvēkresursi? Ja ukraiņi šīs maltās gaļas taktikas rezultātā zaudēs savus spējīgākos spēkus, tad vienā brīdī masa pati par sevi kļūs par kvalitāti un ukraiņi būs spiesti atdot vismaz LDNR teritorijas.

Ja pašā Krievijā nesāksies protesti, tad domāju, ka krievu komandieri vienkārši nomētās ukraiņus ar malto gaļu, nemaz nebrīnīšos, ja nākošajām mobilizācijas kārtām nebūs formastērpu un būs viens ierocis uz diviem. Un kas pats trakākais - ja maltās gaļas metode aizies, tad pieļauju, ka krievi turpinās karu ar ukraiņiem, pēc tam ar Baltijas valstīm un poļiem, utt., principā līdz pēdējam krievam.

Pēc pašreizējām ziņām izskatās, ka krievi kā tauta vienkārši grib izmirt, paķerot pēc iespējas vairāk citu tautu pārstāvju sev līdzi. Ok, vadoņi varbūt negrib mirt kodolkarā, bet tauta ir tādā bezizejā, ka ir gatavi mirt kara laukā zem kaut kādas idejas, nevis dzīvot savā pastāvīgajā tupikā un alkoholismā. Ukraiņi principā karo nevis ar Putinu, bet gan to bezcerīgo pūli, ko Putins pārstāv un te jau ir jautājums nevis par dažiem simtiem tūkstošu vateņu, bet gan dažiem miljoniem vateņu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tā artilērija, ko ukraiņiem piegādāja Rietumi, netur slodzi, jo neviens neparedzēja 2. Pasaules kara līmeņa artilērijas kaujas. Resp., piem Rietumu haubices līdzīgas forsētiem motoriem, jauda lielāka, bet kalpošanas laiks īsāks. Šajā sakarībā Polijā sāks darbu militārās tehnikas remonta fabrika.

Bet, attiecībā uz krievu skaitlisko pārsvaru, ģenerālis "ziema" vēl ieviesīs korekcijas. Dzīvei pozīcijās ziemas laikā jābūt skarbai, daudzi slimojot jau tagad, sevišķi tie, kuri gados. Krievi cer, ka izsaldēs ukraiņu civilos, bet liela iespēja, ka izsaldēti tiks krievu karavīri.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Neviens neparedzēja ne artilērijas kaujas, ne to, ka krievi savā attīstībā ir palikuši otrā pasaules kara līmenī un pret karavīru dzīvībām izturās tikpat vieglprātīgi. Te jau problēma ir tajā, ka pat ja tā artilērija būtu izturīgāka, ar to vienalga nepietiktu lai noklātu visu nomirt gribošo varzu.

Ģenerālis "ziema" protams ieviesīs korekcijas, bet ja krievu vidējā tauta redz problēmu tajā, ka karavīriem trūkst aprīkojuma un krāsniņu, nevis tajā, ka viņi jau 9 mēnešus karo karā, kuru līdz galam nesaprot, tad šitas pasākums nav te uz pāris mēnešiem, vidējā tauta rēķinās, ka kādi pāris gadi būs jākaro.

Ja es kara sākumā vēl tā pusnopietni rakstīju, ka pat ja krievi papisīs visu tehniku, tas viņiem netraucēs karot ar Ukrainu un pat NATO, tad tagad sāk izskatīties, ka tāds ir reālais stratēģiskais plāns. Principā brīdī, kad frontē sāks parādīties mobiki bez formas tērpiem, mūsu aizsardzības ministrija var mierīgi sākt gatavot ložmetēju ligzdas gar Krievijas robežu, un taisīt iepirkumu uz ložmetējiem un patronām. Pretgaisa aizsardzību nevajadzēs, vien labi daudz ložmetējus un pāris prettanku ieročus.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Šodien tiek ziņots, ka galv.progandonša simona esot jau pasākusi bīdīt tekstus par Gāgas tirbunālu.Ka "zaudējuma" gadījumā uz/turieni varot gatavoties jebkurš savu suudaino roku pielikušais,sētniekus ieskaitot.Viņi neviens neko tur nekad negribēja/bombardēt, vnk "tā tas sanāca".Savukārt gandon-solovejs esot atteicis, ka po/uj un ka zaudējuma gadījumā uz to kaut/ko drīzāk esot jāgatavojās visai passaulei.Puttainais atteicis piešķirt atsročku no iesaukuma zinātniekiem un/vai pētniekiem.To krievu skaits,kuri vēlas iekļūt ASV pār pa Meksikas robežu, esot palielinājies pa apaļiem 4600%.Kā viņi līdz turienei nokļuva- to hvZ.

Šodien Ķīna esot atteikusies apkalpot ogļu un naftas kuģus ar krieva apdrošinātāju sertifikātiem.Taču vakar novērots, ka no Ķīnas krieva virzienā pasākušas regulāri izlidot daudzas smagās transportlidmašīnas.Ko tās vedot, un tāa.Lielsuuda valstī trūkstot papīra un vairs neesot printeru, ar ko pases izdurkāt,taču ifonu 14to joprojām tur varot nopirkt bez rindass...

Poļu aizsardzības minestrija gatavojas karam,kurā "stipri iespējams" viņiem nākšoties ņemt dalību.NATO atgriezies pie idejas piešķirt ukraiņiem lidmašīnas.Ukraiņi arvien uzstājīgāk prasa gaisatelpas "aizslēgšanu".Krievgandoni tīksminās, ka ukraiņi drīz noslīkšot ierakumos,taču no ukraiņu puses tiek apgalvots, ka pats krievs savos izraktajos grāvjos drīzvien nosalšot un nosprāgšot no iesnām un gangrēnas.Hm.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Hāgas

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nē, akurāt "gāgas". Jārunā ir tikai oriģionaālvalodā.Tieši šhitā viņa teica.Jo viņa nemāk zilbi "hā". Jā.

Bet gavilles var trupināties, jo viss štokos un/vai nekādam ssatraukumam nava pamata:

Обновлено: 6 часов в/на/Zад: Соединенные Штаты не будут включать Россию в список «стран-спонсоров терроризма», Zаявил постоянный представитель США при ОБСЕ Майкл Карпентер. По его словам, среди прочего такой шаг может помешать «зерновой сделке»..

Все крупные украинские теплоэлектростанции и гидроэлектростанции получили повреждения, Zаявил руководитель правления компании «Укрэнерго» Владимир Кудрицкий...Ku/ku.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Kā tad nemāk, Harkovu par Garkovu tak nesauc. Lūk šito RU valodā es neesmu izklodis kā viņi pamanās ielikt vienā variantā H un citā G.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ai, nee, tur nav vērts iedziļināties, jo lielākoties viņi paši nezin savu to dolbannuju pareizrakstību.Vienkārši tos dažus vārdus ir iegaumējuši.Patskaņi zvonkijie ar uzvaru,mazāk zvonkijie bez uzsvara uz 1mo zilbi, svešvārdi, uttt- princis Garrijs, petuhs Gamburgskijs, garem,ganteļ,Gaaga,taču Harjkov un/vai ham..

msh Reģ.: 16.04.2007
0 5 Atbildēt

Pfff... Karš Ukrainā turpināsies tik ilgi, cik ilgi tas globālistiem būs vajadzīgs rietumeiropas ekonomikas graušanas nolūkiem. Tāpēc arī tas notiek Ukrainā nevis Latvijā - ja kaut kādu šitādu karu muļļātu Latgalē, tad ātri vien rietumos lielākām tautas masām nāktu apskaidrība par patieso notikumu būtību un panestos protesti, kamēr ja tas notiek Ukrainā, nekādu problēmu. Ja būs nolemts Baltijas valstis oficiāli pārdalīt atpakaļ pie Krievijas [faktiski jau nekur prom neesam], nebaidies, nebūs nekāda kara, būs tikai Krimas variants ar kaut kādu simbolisku pašaudīšanos un simboliskiem upuriem.

Abet par to "krievu tauta vienkārši grib izmirt" - nu bet tas ir normāli, tas pats kas pie mums. Vai redzi lielos protestus vecrīgā? Cik protestu akcijās pats pirms gada piedalījies? Mums ir precīzi tas ko tu aprakstīji - "pastāvīgais tupiks un alkoholisms".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Ukrainā nekāds ilgstošs karš nebija paredzēts - plānots bija 3dienu karš ar tam sekojošu ilgu un pamatīgu "auksto". Pašlaik velk garumā, jo iznākums ir skaidrs - Putina un globālistu abpusējs zaudējums, kas iestāsies dienā, kad Ukraina uzvarēs. Tādēļ velk garumā cik vien var un izmisīgi domā, ko darīt. Savukārt nekāda rietumeiropas ekonomikas graušana nenotiek - tieši otrādi - globālistu eksportētā ekonomika atgriežas Eiropā un grūst globālistu shēmas.

Taisnība par mūsu lokālo vidi - mums tauta ir tikpat inerta kā Krievijā, tikai otrā robežas pusē esot, atbalsta nevis pustinu, bet "Putina sejas glābējus" - t.i. izmisušos globālistus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Definē globālistus. Vai tie būtu tradicionālie ( Bildenberga grupa + Volstrītas baņķieri + Soross + masoni) jeb kādi citi ? Vai Ķīna tur ietilpst ? Vēl, karu momentā apturēt varētu Putins. Tātad, iznāk, ka Putins arī ir globālists vai to aģents, jo karu turpina.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ķīna spēlē savu spēli diplomātijā ar globālistiem. Tradicionālajos esi sajaucis vienā putrā reālos ar mītiskajiem. Un Putins ir viņu rūpīgi finansēts un izlolots - savā ziņā aģents, lai gan ne tādā nozīmē, ka pilda viņu uzdevumus tiešā veidā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Es tikai uzmetu kādu paraugu msh, proti, tādu kādu parasti min diskusijās "par globālistiem", nevis tieši savas domas.

Attiecībā uz globālismu, diez vai globālistu plānos ietilpst militāri spēcīgas Ržecpospoļitas radīšana un vēl savienībā ar Turciju, bet izskatās, ka tieši tā notiks. Jo Polija grib kļūt par militāru "superspēku, un militārismam Polijā esošo notikumu iespaidā ir un būs daudz lielāks vēlētāju atbalsts, nekā vecajos Rietumos. Nu, un pēc kara NATO iestājusies Ukraina arī būs apbruņota līdz zobiem un armija un tās vadība topā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tieši to jau saku - pašreizējā notikumu gaita ved uz Putina un globālistu partnerības abpusēju zaudējumu. Tādēļ jau arī dara visu iespējamo, lai vilktu garumā, jo tieši nostāties pret Ukrainu nevar - to neviens elektorāts nepiedotu, lai vai cik ir propagandas varā. Un nedomāju, ka Ukraina jebkad iestāsies NATO vai ES - ticamāk, kopā ar Poliju un UK veidos jaunu ekonomiski militāru aliansi ar pavisam savādākiem plāniem, nekā to gribētu globālisti.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

Nezinu nianses, un pārāk arī neinteresē. Ir tikai acīm redzams ka pirmajā vietā ir Eiropas ekonomikas graušana, priekš kam tad arī tur tas pasāciens Ukrainā ir uztaisīts. Jeb tu, aizrāvies ar teātra skatīšanos, arī esi noticējis ka bariņš žīdu nav varējuši kaut ko sadalīt un tāpēc karo, kamēr ES, it kā negrib Ukrainas uzvaru, bet grib pietiekami lai iznīcinātu dalībvalstu ekonomikas? Tas ir tāds pats teātris kā pie mums vietējā mērogā, kur pēc apšaubāmām vēlēšanām politmafijas brigādes it kā nespēj izveidot valdību.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, bet ASV ekonomika arī "tiek grauta", un arī Ķīnai lielas problēmas. Pastāv uzskats, ka Ķīnas pilsētu kvartālu slēgšana reizi no reizes un dažādas manipulācijas tajā sakarā, nav tik daudz Kovida dēļ, kā informācijas iegūšana par "cilvēku masu uzvedību" , lai to varētu izmantot reālu nemieru gadījumos.

Vēl attiecībā uz ASV, dīleriem sākot krāties nepārdotie auto, jo cilvēki atsakoties no pirkumiem. Sakarā ar "federālo rezervju" procentu likmju celšanu, sadārdzinās arī banku kredīti auto iegādei.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ilustrācijai par Ķīnu:

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Var redzēt, ka neinteresē. Tikai tad nevajag apgalvot, ka ir "acīm redzams" tas, ka patiesībā ir pavisam pretējs. Ekonomikas graušana ir procesā pāris nenozīmīgās valstiņās, kā mūsējā, kur pie varas ir neierobežota globālistu ielikteņu komanda. Kopumā Eiropā notiek tieši pretējais - globālistu izveidoto atkarības shēmu mazināšanās un savas ekonomikas nostiprināšanās. ASV ir mazliet savādāk - tur notiek ļoti agresīva iekšēja ekonomikas pārdale no demokrātu komunistu štatiem uz republikāņu kapitālismu.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 1 Atbildēt

Tak liecies mierā - vnk Nīcā vairs 100-latnieku darba nav. Un modernāku ienākumu veidu atrast vai izdomāt šim ķobis nevelk. Tapēc arī iršas par virtuāliem globālistiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka Prigožinu grib norakt jeb viņa nozīmi mazināt ar melno pīār pašā Krievijā. Uzradies tāda krim. autoritāte Саша Кураре ( niks, protams, jo kurāre ir Amazones indiāņu inde ), kurš esot sēdējis kopā ar Prigožinu un publicējis materiālu, kurā apgalvots, ka "pavārs" tiešām esot apuščennijs, resp. "gailis. Un, tādā gadījumā zeku vervēšana var mazināties, jo kurš iet zem "gaiļa karoga", iegūstot tādu pašu, vai pat zemāku statusu kriminālās aprindās. Feigins pat par to gatavojas uztaisīt speciālu video, jo skaidrs, ka pretputina un ukraiņu blogeri labprāt arī grib paplucināt Prigožinu. Redzēs, ko pēdējais uz šo visu atbildēs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu jau sasapņojies ka neviens vairs neies. Tur jau ir izveidota pavisam cita sistēma, ko pārņēmusi vara, jeb FSB.

Zekiem jau vispār nedrīkst turēt rokās ieroci un karot par valsti. Ja esi bijis armijā, tad arī tas skaitās "slikti" cietumā, nemaz nerunājot par faktu, ka no cietuma tu ej armijā. Tā ir sadarbība ar varas orgāniem, tas pats kas stukačs.

Šobrīd tur tak izveidotas speciālās moku brigādes, kas ar švabru varo tos zekus un visi sadarbojās ar varas orgāniem, ja negrib lai par to uzzina citi. Tā pat arī Vāgnerā iesi, ja negribēsi tur nomirt.

Osečkins par to YT stāsta gari un plaši. Gulagu net

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, runa ir par Prigožina "monopola uz zekiem" mazināšanu, protams, saskaņā ar FSB. Esot jau piešķirtas tiesības kaut kādam pēc izcelsmes armēnim vākt zekus, un privāto finansējumu sākotnēji it kā nodrošināšot viens armēņu oligarhs.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu te ir otrs virziens - Prigožins ar savu komandu kara vietā var pievērsties iekšējām cīņām un kriminālās autoritātes sākt "razborkas" savā starpā. Tehniski jau tu neesi "gailis" ja visi, kas par to zināja ir miruši. Cietumā tā sistēma protams strādāja, jo no zemākajām kastām ir grūti tikt uz augšu, bet šobrīd Prigožina rīcībā ir resursi lai konsolidētu savu varu kriminālajās aprindās.

Katrā ziņā Prigožinam uz šo kaut kas būs jāatbild, jo tajās aprindās klusēšana ir piekrišana un aizejot ziņai tālāk tautās Prigožina projekts būs beidzies. Tauta ar cietumnieku mentalitāti un domāšanu varbūt ir gatava noticēt tam, ka Putins viņus 20 gadus velk ārā no nabadzības, bet ne cilvēkam, kas cietuma sistēmā ir ieņēmis zemākās kastas.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Grūti Prigožinam - visu laiku jāspicē ausis vai pacani viņu vēl ciena vai vairs nē

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Neviens neparedzēja ne artilērijas kaujas, ne to, ka krievi savā attīstībā ir palikuši otrā pasaules kara līmenī un pret karavīru dzīvībām izturās tikpat vieglprātīgi. Te jau problēma ir tajā, ka pat ja tā artilērija būtu izturīgāka, ar to vienalga nepietiktu lai noklātu visu nomirt gribošo varzu.

Ģenerālis "ziema" protams ieviesīs korekcijas, bet ja krievu vidējā tauta redz problēmu tajā, ka karavīriem trūkst aprīkojuma un krāsniņu, nevis tajā, ka viņi jau 9 mēnešus karo karā, kuru līdz galam nesaprot, tad šitas pasākums nav te uz pāris mēnešiem, vidējā tauta rēķinās, ka kādi pāris gadi būs jākaro.

Ja es kara sākumā vēl tā pusnopietni rakstīju, ka pat ja krievi papisīs visu tehniku, tas viņiem netraucēs karot ar Ukrainu un pat NATO, tad tagad sāk izskatīties, ka tāds ir reālais stratēģiskais plāns. Principā brīdī, kad frontē sāks parādīties mobiki bez formas tērpiem, mūsu aizsardzības ministrija var mierīgi sākt gatavot ložmetēju ligzdas gar Krievijas robežu, un taisīt iepirkumu uz ložmetējiem un patronām. Pretgaisa aizsardzību nevajadzēs, vien labi daudz ložmetējus un pāris prettanku ieročus.

Ļoti daudz ložmetēju ligzdu un vēlams attālināti darbināmu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ļoti daudz ložmetēju ligzdu un vēlams attālināti darbināmu., Aha, kaut ko tamlīdzīgu ;)

www.youtube.com/watch?v=nbH_Xi_z1Q4

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

tieši tādu jā

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Gaisa trauksme visā Ukrainā 14:37, jādomā, pacēlušies krievu stratēģiskie bumbvedēji no Engelsas militārā lidlauka Saratovas apkaimē. ( Satelīti bija fiksējuši to pulcēšanos šajā lidlaukā )

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Gaisa trauksme atsaukta 15:36, Iemesls bijis trīs MIG-31, kuri var nest "kinžal raķetes, pacelšanās no Balkrievijas, bet tie devušies uz Krieviju.

Vēl Baltkrievijā ieradusies Krievijas ģenerāļu grupa ar TU-154 un kaut kāda VIP persona, jo lidojusi ar Krievijas īpašo lidojumu vienības valdības VIP lidmašīnu Dassault Falcon 7X (RA-09007). Krievijai tādas ir tikai divas tikai, šī un RA-09009.

www.pravda.com.ua/eng/news/2022/12/1/7378782/

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Tad jau baķkam laikam viss, finišs. Otrā maiņa atbraukusi, čalis drīz malku skaldot saaukstēsies, noķers plaušu karsoni un nomirs vai vienkārši paklups un uz cirvja uzkritīs.

wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

uz vismaz trīs dažādiem cirvjiem un pāris reizes.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Зеленский ответил, когда закончится война: есть два варианта.Президент заявил, что война закончится, когда Украина одержит победу, или когда этого захочет Россия."Будем верить, что это закончится в ближайшие месяцы", – добавил он.

Напомним, ранее замглавы Минобороны Украины Владимир Гаврилов выразил мнение, что война закончится весной 2023 года...

Это заявление прокомментировал глава Офиса президента Андрей Ермак, который сказал, что война вряд ли закончится весной...

В то же время, по оценкам главы украинской разведки Кирилла Буданова, война может закончиться к лету 2023 года...

Советник главы ОП Михаил Подоляк сказал, что война может закончиться раньше, чем ВСУ все освободят военным путем...

Atjaunināts: 5 часов на/зад...Naida zinātne: FSB pieprasa no universitāšu profesoriem disertācijas, kas attaisno karu...2.decembrī Krievijas FSB Pētniecības centrs kopā ar Maskavas Valsts universitāti rīkos starpresoru konferenci "Zinātniskās pētniecības prioritārās jomas par Krievijas Federācijas drošības nodrošināšanas problēmām". Uz turieni tiek aicināti Maskavas universitāšu pasniedzēji un maģistrantūras studenti.Konferencē izsludināti ziņojumi/par kolektīvajiem Rietumiem un nacionālismu Ukrainā.

...pasākuma mērķis ir dot pasniedzējiem tēmas pētniecībai, kas varētu zinātniski attaisnot karu.Šīs tēmas tiks ieteiktas kā prioritāras pētniecībai un zinātnisko darbu rakstīšanai...ar pētījumu rezultātiem tiks iepazīstinātas "ieinteresētās valsts iestādes" un tie tiks īstenoti praksē... lielākajai daļai passniedzēju un maģistrantu dalība konferencēs ir priekšnoteikums prēmiju saņemšanai vai līgumu pagarināšanai...ja nav dalības konferencēs un publicētu zinātnisko rakstu/tekstu, augstskolai ir tiesības līgumu ar darbinieku nepagarināt.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu zinātniekiem šis principā ir pipec, uzrakstīsi šādu rakstu - vari aizmirst par jebkādu sadarbību ar labu daļu pārējās pasaules, pie noteikuma, ka netiksi aizvilkts uz nākamā režīma izmeklēšanām. Neuzrakstīsi - izmetīs no augstskolas, un tur jau tiešais ceļs uz fronti.

No otras puses - ja zinātnieks vēl joprojām atrodas Krievijā, tad visticamāk šos riskus ir izvērtējis un ar prieku šādu "pētījumu" uzrakstīs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja, bet tur jau tā lieta, ka represēs tieši disertāciju Nerakstītājus.Te pēc būtības ir darīšana ar šausmīgu represīvo aparātu,ko dažādi demokrātijass apjūsmotāji sen ir aizmirsuši.Tie ir miljoni atkarīgo, kuri izpildīs jebkādu esošās varas uzdevumu.Izdzīvos tikai tas, kurš nodos vai noēdīs kādu citu.

Reāli tur ne kāds opozicionārs, ne oligarhs, ne zinātnieks,ne vispār neviens regulārais Lohs pat ne pie kādas viedokļa izpaušanas netiks pielaists.Nekāda tur ne tautasfronte nedz arī saviesīga baļķu pakurināšana srakanajā laukumā viņiem nespīd.Vara tur var mainīties tikai "sarunāšanas" rezultātā.Skepse nāk virsū pat izskatot iespējamo (tradicionālo) iejaukšanos no ārmalas- kad veco varu pārliecina/par vajadzību atteikties un attiecīgi jaunajai piesola dažādus ieguvumus.Kuŗš tur riskēs pieņemt kādu "ieguvumu", ja no otras puses viņam draud kūvalda un/vai infarkts.Nekas tur nespīd,krievam vēl ilgi nāksies pašam savus suudus ēst.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Podoļaks ziņo, Ukrainas armijas kritušie 12-13k

t.me/UAonlii/42582

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vai Kremļa rīkojums jeb pašdarbība ? Uz Ukrainas vēstniecībām un konsulātiem 6 valstīs: vēstniecībām Ungārijā, Nīderlandē, Polijā, Horvātijā un Itālijā, kā arī konsulātiem Neapolē, Itālijā; Krakovā, Polijā un Čehijas pilsētā Brno, nosūtītas paciņas ar asiņainām ( vai ar asiņu imitāciju ) dzīvnieku acīm. ( Konsulāts Neapolē saņēma tikai zivju acis )

Ņevzorovs savā kanālā stāstīja, ka okultismā, piemēram suņu acis esot domātas baiļu iedvešanai, ja kāds skatoties uz līdz nāvei pārbaidīta suņa acīs, pats pārbīstoties.

Tātad, vai nu kādā prokrieviskā organizācijā vai specdienestos vai pašā Kremlī ir tiešām tērēti kadri, vai grib radīt tādu iespaidu.

"Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuļeba paziņojis, ka bijuši 17 gadījumi, kad vēstniecības saņēmušas vēstuļu bumbas vai vēstules, kurās ir dzīvnieku ķermeņa daļas, piemēram, govju un cūku acis."

abcnews.go.com/International/wireStory/parcels-animals-eyes-ukrainian-embassies-94340166

www.pravda.com.ua/rus/news/2022/12/2/7379047/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Обновлено: день на/Zад .. Президент Пу признал проблему с психическим здоровьем россиян. По его словам, в соответствующем лечении нуждаются 15% насcеления страны...При этом среди молодежи показатель выше — 35%, то есть психолог требуется каждому третьему.

Глава комитета Госдумы по делам семьи Нина О. заявила о намерении подготовить законопроект об уголовном наказании для колдунов и целителей. Она пояснила, что речь идет о мошенниках, которые вредят здоровью и наживаются на россиянах...Ранее с анаaлологичным предложением выступил депутат Виталий. Он отметил, что занятие оккультизмом в целях «оздоровления» должно быть признано нарушением Уголовного кодекса, «поскольку человек без медицинской лицензии не может «лечить» людей с помощью непроверенных методик...

-23:44, 02.12.22..США внесли ЧВК "Вагнер" вместе с "Талибаном" в список организаций, вызывающих беспокойство в сфере свободы вероисповедания.Tā teikts ASV valsts sekretāra Entonija Blinkena paziņojumā.Turklāt EP deputāti ierosina atzīt "Vāgneru" par teroristisku organizāciju...

Prezidenta biroja vadītāja padomnieks Mihails Podoļaks sacīja: "šķiet, ka tagad krievu taktika ir nedaudz mainījusies: viņi gaida sala pieaugumu,rupji sakot, lai temperatūra naktī noslīdētu līdz 8-10 grādiem zem nulles. Un šajā brīdī viņi vēlas Ukrainai dot visjūtīgāko triecienu». Viņš šādus krievu iebrucēju plānus nosauca par "pilnīgi kanibālistiskiem".

...Krempļa propagandisti, kuri savās programmās runā par Hāgu , tādējādi gatavo krievus/parastos uz (vispārēju) Puhtina armijas atkāpšanos no Ukrainas.Šo viedokli kanālā24 pauda politiskais stratēģis Mihails Šeitelmans. ..propagandonisti vēlas pārdot krievu tautai ideju par tautas vai Tēvijas karu. Ka ne tikai kara noziedznieki, bet arī lohi/regulārie nokļūs tribunālā, tāpēc (viņiem/visiem) ir jāstāv līdz galam. Ura.

-ā,jā, atjaunināts: 9 часов на/Zад - Zaporožjes atomelektrostacija varētu tikt nodota Kijevas vai SAEA kontrolē, vēsta Meduza, atsaucoties uz Kremplim un/vai valdībai pietuvinātiem avotiem.

Stacija, kurā kopš septembra nedarbojas neviens no astoņiem energoblokiem, varētu kļūt par darījuma objektu: apmaiņā pret karaspēka izvešanu no atomelektrostacijas Kremplis grasās nodrošināt garantijas nepārtrauktam naftas tranzītam un gāzi caur Ukrainu, stāsta Medūzas avoti.

Krievs turpina pārsūknēt gandrīz ceturto daļu naftas eksporta caur Ukrainas teritoriju: pa diviem naftas vada Družba atzariem uz Vāciju, Poliju, Ungāriju, Čehiju un Slovākiju tiek piegādāts līdz miljonam barelu dienā. Ukrainas gāzes pārvades sistēma joprojām ir pēdējais kanāls, pa kuru krieva gāze nonāk Eiropā: Gazproms 42 miljonus kubikmetru dienā sūknē Austrijas un Vācijas virzienā. Ok.Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Peskovs, savukārt, teica, ka krievu karaspēka aiziešana no AES nav apspriežama. Bet tas notiks tā kā tā, jo krievi nespēs noturēt arī Dņepras kreiso krastu.

Attiecībā uz netraucēto naftas un gāzes sūknēšanu caur Ukrainas teritoriju, katram skaidrs, ka elektroapgādes kārtējās sabojāšanas gadījumā sūknēšanu var pārtraukt, pat ja attiecīgās apakšstacijas netiks bojātas, jo jaudas būs jānovirza uz pilsētām, gāzes un naftas vadu kompresori un sūkņi nebūs prioritāte.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sūknēšanu (iespējams) VAR pārtraukt, taču (kāda sagadīšanās..) neviens to pagaidām nav pārtraucis.Laikam jau nekam un nevienam to (pārtraukšanu) īsti ne na/uj nevaig.

Tas tur texts gan ir gūūgles tulkojums no tāda visai normāla avota, acīmredzot vnk 1:1 fakta konstatācija.Katru dienu, dien dienā, miljoni barelu un kubisko metru.Karā kā jau karā - aci za aci, un biznesu pret biznesu.

Karu vajag pārtraukt, vienkārši ir jāvienojas/par Cenu.Kā senā/dziesmā.Če pa čem.Kamu čo, kamu ņičo, a kamu h*uj čerez/pļečo..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ukraina 15. novembrī. Pa vadu Družba vienu diennakti nepumpēja, un, kad atjaunoja , tad ar mazu spiedienu kādu laiku. Ungārija tad jau paspēja uztraukties.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Eiropas Savienība piektdien vienojās par Krievijas pa jūru transportējamās jēlnaftas cenas ierobežojumu USD 60 par barelu pēc tam, kad Polija atsauca iebildumus , paverot ceļu oficiālai apstiprināšanai nedēļas nogalē. (Reuters)

TheWatcher Reģ.: 07.11.2022
0 0 Atbildēt

60 ir tikai iesildīšanās. Ja/kad nozare veiksmīgi pārorientēsies, būs arī par 50, 40 un 30.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Dzirdēju komentāru par šito.

60 esot tāpēc, ka daudzās vietās naftas ieguves pašizmaksa RU sastāda 50. Tas nozīmē, ka var pavisam pārtrūkt naftas piegāde, ja būs zem 50.Rietumi vēl nevar pilnībā nodrošināt alternatīvu RU naftai un tāpēc tas tāds Zālamana lēmums, lai peļņa būtu minimāla.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti