Vislētāka OCTA

onealz Reģ.: 26.08.2015

Gribētu uzzināt kur ir visizdevigāk pirkt octu, kāds zin labu octa kalkulātoru?

 
1 2 3 4
torkjis Reģ.: 05.10.2013
0 0 Atbildēt
kalik Reģ.: 26.08.2015
0 0 Atbildēt

Salidzinot visus kalkulātorus www.octa123.lv/ ir vislētākais, un letāk nekā gudriem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Atkarīgs no tā, ko saproti ar jēdzienu - visizdevīgāk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Paturpinot tēmu - ja jēdziens "visizdevīgāk" ir saistīts ar cenu un tikai, tad ieej gudriem.lv vai octa123.lv, apskatīes 3 lētākos apdrošinātājus un ieej to mājas lapās, dabūsi vēl par kādiem 10-15% lētāk (tā ka, cienījamie spameri - iizi un agga trollīši, nemaldiniet tautu, te ir diskusiju, nevis spamu forums). 100% tas, protams, negarantē, ka dabūsi VISlētāko, jo apdrošinātāju aģenti un arī brokeri dažās kompānijās var dabūt labākas cenas nekā interneta kalkualtoros. Jautājums, protams, vai viņiem tas ir interesanti, jo OCTA jau tā nekādu peļņu nenes, plus vēl jājiens, lai saskaņotu atlaidi.

Ja ar "visizdevīgāk" saproti normālu produktu (tāds, kurš nečakarējas ar regresiem plus neapbižo jau tā apbižoto cietušo) plus vēl saņem neatkarīgu konsultāciju un palīdzību dokumentu formēšanā (kā zināms, saskaņotā paziņojuma gadījumā vainīgajam arī auto jāatrāda savam apdrošinātājam) par daudzmaz sakarīgu cenu, tad viennozīmīgi brokeris. Tikai ar tiem arī ir kā ar bitēm, neko zināt nevar. Ir tādi, kuri tikai iekasē naudu un, ka kas, tad tiec pats galā un ir tādi, kas patiesi iestāsies par klienta interesēm, palīdzēs (un pat klienta vietā aizpildīs) dokumentus, nosūtīs, kur vajag un aizstāvēs klienta intereses, ja būs kašķis ar apdrošinātāju.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

vissliktāko apdrošinātāju tak šogad nopirka kaut kāds puslīdz normāls ( it kā) kantoris. kurš tagad ir pakaļgalā?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tas nebija vissliktākais. Vissliktākais bija un ir Teilāna kantoris BAN. Bet tas puslīdz normālais arī pamazām sāk vilkt uz leju pēdējā laikā. Bez tam, cik zināms, kādu laiku šie abi točno neapvienosies. Tā ka, tur nekas pagaidām nemainīsies. Kas būs pēc apvienošanās, tad jau redzēs - šaubos, vai viņi meklēs jaunus darbiniekus. Gan jau ka to pašu krievam kalpojošo un ar viņu filozofiju strādājošo stafu atstās ar visām no tā izrietošajām sekām.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Vislabāk cenu salīdzināt Latvijas transportlīdzekļu apdrošināšanas biroja mājas lapā www.ltab.lv/

.

Cenas ir vēl zemākas nekā gudriem.lv utt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Arī tur nav precīzas cenas, jo viņi ņem tās cenas, kas uzreiz uzrādās sistēmā, bet dažiem apdrošinātājiem ir tā, ka sākumā parāda vienu cenu (bez atlaides), bet, kad uz tās uzklikšķini, tad parādās jau cena ar atlaidi.

Plus vēl tas, ka LTAB kalkulators bieži gļuko un kādus 3-4 apdrošinātājus neparāda vispār.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Gābešņik, a kāpēc jārunā caur puķēm? Tak interesanta tēma, bet blakus kristāla bumbas nav...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tev, puisīt, vēl jāpaaugas un laikam diezgan ilgi, lai saprastu, par ko cilvēki runā.

P.S. Kā tur bija ar to tavu 90. audī līdz B6 pasāta līmenim 2 gadu laikā? Nu jau divi ar pusi ir pagājuši...

Konuss Reģ.: 10.02.2015
0 0 Atbildēt

GB12, mūsdienās jau tie vecie supervelosipēdi modē ;)

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā nu piedod onkulīt ka es neesmu aizrāvies ar aptirsinātāju izpēti. Man tiešām būs spēcīgi jāpaaugas lai iegūti tik daudz infas par lauciņu, kurš dabiskā veidā manu interesi par to vākt informāciju nerada. Tas līdzīgi kā ar citām sfērām, kurās arī nodarbojas ar naudas radīšanu no zila gaisa, un arī par kurām es kaut ko jaunu uzzinu tikai tad, ja gadās ar vienu aci ieraudzīt ko kāds parasts cilvēks ir kaut kur uzrakstījis. Bet mēs toties varam parunāt par, teiksim, velosipēdu uzbūves īpatnībām un dažādu dzelžu izmaksām

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tu tagad pinies pats savās kājās - augstāk raksti, ka tēma interesanta, te - ka interesi nerada... bet stāsts jau nav par to, vai interesē, vai nē, bet gan par to, ka, ja kaut ko nesaproti, tad vai nu nebāzies pudelei par korķi, vai arī vienkārši uzjautā, ko nesaproti. Bet, nekas, varbūt kādreiz pieaugsi un sapratīsi.

Un tu apzināti izvairies no atbildes par to A90?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Te pat iAuto labajā pusē ir OCTA kalkulators, ja kāds atrod, kur lētāk un labāk dodiet ziņu

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Mana pīšanās nav lielāka par tavējo. Es jau paprasīju ko es nesapratu - nav iespējams nopirkt aptirsināšanas polisi, uz kuras būtu rakstīts AAS "puslīdz normālais apdrošinātājs" ne arī AAS "sūdīgākais apdrošinātājs".

Audī nu jau apaļi divi gadi apkārt kopš tas stāv pusizjauktā kondīcijā garāžā, pēdējā gada laikā vispār praktiski vairs neko nedaru - nu reizēm kaut ko bik pabakstos - jātaisa jau tomēr to, ar ko brauc, un man tie ir divi velosipēdi. Velosipēds, piemērots pēc iespējas ērtākai braukšanai [nevis sportam], tomēr ir fantastiska lieta - jā, arī tāpēc ka nav jāuztraucas kur nopirkt lētāko oktu Ja nebūtu tajā mašīnā ieguldījis tik daudz laika un naudas, vispār kratītos vaļā, noteikti vēl pāris trīs gadus pēc tās nebūs reālas vajadzības.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

rAUDI ir labs bet salieķis vēl labāks?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kā to ņem. Bet vismaz nav jāsatraucas par TA, OCTA, benzīns pusgada laikā ir varbūt kāds litrs aizgājis, eļļa kādi simts grami... Nesen ierēcu ka es esmu nopircis vairāk velosipēda virsdeķu nekā mašīnas riepu.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

klau, xc.lv vai poweris ir piemērotāka vieta, kur pagvelzties par pedāļu topikiem. nevis te visu piecūkot. kad dabūsi atpakaļ tiesības, vari nākt pie mums.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Interesanti. Vienmēr esmu pircis no:

iizi.lv

Un nekad neesmu aplauzies ne ar cenu piedāvājumu, ne ko citu.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Salīdzini tad mūsējo un LTAB OCTA kalkulatoru

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Onanīmais, man nekas nav jādabū atpakaļ - pati kartiņa vienīgi būs pēc kāda gada jāmaina, jo būs jau desmit gadi apkārt

sirga Reģ.: 29.10.2002
0 0 Atbildēt

labakā apdroshināshana ir....

darba devēja - apdrosinashana

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"nav iespējams nopirkt aptirsināšanas polisi, uz kuras būtu rakstīts AAS "puslīdz normālais apdrošinātājs" ne arī AAS "sūdīgākais apdrošinātājs""

Priekš tam ir internets... vari dažādos forumos parakties un paskatīties, par kuriem ir vairāk sūdzības, par kuriem ir mazāk. Priekš tā ir tādi kā es, kuri arī pasaka, kuri nečakarējas ar izmaksām, bet kuriem labāk mest līkumu...

"Audī nu jau apaļi divi gadi apkārt kopš tas stāv pusizjauktā kondīcijā garāžā, pēdējā gada laikā vispār praktiski vairs neko nedaru"

Tad jau sanāk, ka lielīdamies to divu gadu laikā uzcelt līdz B6 līmenim, esi, tā teikt, mazliet satukšmuldējis... gan jau būsi dzirdējis teicienu par tītaru, kurš, uzkāpjot uz s..u čupas, arī domā, ka ir varens un visu var... īsts vīrs būtu atzinis - nu jā, kļūdījos, toreiz bija plāns, bet naudas/laika vai kā tur dēļ tā arī nesanāca...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Sauc kā gribi. Tolaik bija citas domas. Tagad es būvēju savus velosipēdus, par cik es ar tiem braucu, mašīnai es pieskaros reizi pa pāris nedēļām, ar diviem pirkstiem. Kaut kad gan tur būs šis tas jāsadara, gan tāpēc lai dzīvokli atbrīvotu no mašīnas detaļām, gan tāpēc, ka tur tomēr ir bik aizgājis naudas un darba, gan arī tāpēc lai kaut kad atbrīvotu to garāžu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Citas domas nav nekas slikts. Laiki mainās, apstākļi arī, gan uz labo, gan slikto pusi. Arī es pirms 2 gadiem ar baigo entuziasmu ķēros pie vecā 900. saaba atjaunošanas, dabūju pat līdz skatei, vienu vasaru un rudeni nobraucu, un vēl šo to sanāca izdarīt, bet tad sapratu, ka nav jēgas - iegrūdīšu kudi vairāk kā tāds auto labā stāvoklī Zviedrijā maksā. Tāpēc projektu kancelēju un šobrīd tas auto ir aizrunāts kā donors vienam klasisko saabu entuziastam.

Bet stāsts jau nav par to. Cerams, ka pēc tādas izgāšanās būsi kaut ko iemācījies - neskatīsies no augšas uz tiem, kuri nedomā, kā tu Kā saka, muļķis nav tas, kurš kļūdās, bet gan tas, kurš no savām kļūdām nemācās.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti