Daži lietotāji viekārši nesaprot, ka ar mašīnām ir līdzīgi kā ar apģērbu - ir indivīdi kam labāk patīk apspīlēts apģērbs un ir tādi kam labāk patīk neapspīlēts, brīvs. Vēlmes ir dažādas. Bet atsevišķi foruma lietotāji, par katr varu cenšās iestāstī visiem pārējiem, ka ir jānēsā apspīlētas vai neapspīlētas drēbes un spītīgi nevēlas saprats, ka gaumes mēdz būt atšķirīgas.
un ir atsevišķi foruma lietotāji, kas par katru varu cenšas iestāstīt visiem pārējiem, ka ir jānēsā vecas noplīsušas lupatas un tās ir labākas par jaunām un spītīgi nevēlas saprast, ka gaumes mēdz būt dažādas un tiem, kuri tās vecās lupatas negrib nēsāt, esot psiholoģiskas dabas problēmas.
Un vēl atsevišķi foruma lietotāji mēdz bīdīt sūdu, vai, precīzāk sakot, dzērājjokus [ar loģiskiem argumentiem kopā nelīmējas, bet lietojot alkoholu paņirgt var] pa tēmu "tev patīk tas, kas tev ir, jo tev gadījās pie tāda tikt".
Starp citu, parādīsi kurš dīleris tirgo jaunas 30 gadus vecas golfa klases mašīnas? No šī pēdējā dzērājjoka tā sanāk - ka visas golfa klases mašīnas ir vecas.
Tad tev ir pamatīgas problēmas ar uztveri, puikiņ, ja tev tā sanāk.
Bet varbūt tev? Jeb kuras tad ir tās "vecās, noplīsušās lupatas" - kompaktklase?
Netrāpīji... padomā vēl, puisīt
Te nav tas kas patīk. 90 procenti gadījumi ir saistīti ar izmaksām, nevis izmēriem. Kāds nopērk mazu auto ( jeb mazas bikses, kuras bija pēc akcijas) un visiem mēģina iestāstīt, ka tas ir labaks variants - nopirkt pēc akcijas jaunas, nedaudz par mazu bikses, nekā sekondā, normala izmēra.
Tāpēc, jau ir tie strīdi. Es arī, kā īsts taisnības cīnītājs, nevaru palikt malā, kad kāds sāk "reklamēt" mazauto, bet citus, kas ir garāki tikai par kādiem 30 cm, saukt par nepraktiskiem lempjiem. Tās ir muļķības. Tie 30 cm NEKO nedod. Tie, kas nemāk parkoties, tie nemāk gan ar maziem, gan ar lieliem, tas ir tas pats, kas slikti dejotāji vaino lielas olas.
Es, vienmēr, esmu teicis, ka ja ģimenē ir viens auto, tad tam ( ideāli) ir jābūt lielam, jo tas ir universālāks. Ja divi, tad viens var būt liels, otrs var būt kaut vai smārts.
Strīds par auto izmēriem ir tāds pats kā, ja strīdētos par telefoniem: un kāds teiktu, ka labāks ir ar podziņām nekā smārtfons, jo to ērāk ielikt kabatā. Sarunas zvana kvalitāte ir vienāda. Kāpēc vajadzīga ērtāka iekļūšana internetā, labāka kamera, ja to nav ērti ielikt kabatā?