- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eidis rakstīja: Par Cirkuli neko neteikšu, bet Bojārs pamatā pilnīgi vienmēr veic paviršas ekspertīzes. Domājams, ka šis nav izņēmums - paķerts viens parametrs un to pīļu mēslu klātbūtne citos, ir pilnīgi noignorēta. Šo raidījumu mērķis ir ar skaļiem virsrakstiem piesaistīt auditoriju reklāmām, ne veikt faktu noskaidrošanu.
Tā runā visi fanātiķi.
Video redzams, ka tur nevis pēc 1 parametra, bet pēc 10 cirklis pēdējais. Dažos pat Krievu sūds ir priekšā.
Vienīgais, ko es tā raidījuma vadītāja ( kurš izskatās pēc zombija) vietā izdarītu, notestētu krievu benzīnu. Jo dīzelis ir dīzelis, bet ar benzīnu gan tur brīnumi.
Pirmkārt, jau tas, ka vates zemē nav 98. Tur 95, kas ir kā 98, bet 92 ir mūsu 95. It kā.... bet kā ir patiesībā, tur ir ļoti interesanti. Piemēram, pie robežas 95 jau paliek par mūsu 95... un 98 vispār pazūd. Bet valsts vidienē tas paliek par 98. Jo vietējie pat mersedesiem pilda 92, bet no 95 nosvilst sveces....
Cik esmu bijis banānu valstīs - BY, RU, nekad nevar zināt, kādu benzīnu kur liet...
mrpresident rakstīja: Nez ko un kad Tev Arteh tur sastāstīja - tiešām izklausās, ka netiek gala ar SAAB tipisko problēmu, ka jāgriež gari, lai pieliktu. Nekā personīga pret Tavu auto, bet tieši pret arteh, jo citam “man tuvu esošam” SAAB, viņi tieši teica pretējo, lai lejot tikai un vienīgi neste, jo tur esot labāka degviela. Un runāju tieši arī par 98to.
Varbūt tad tu atbildēsi uz jautājumu, uz kuru te neviens "tu muldi"/"auto sūds"/: serviss lohi" u.tml. retorikas paudēji tā arī nevarēja atbildēt - kāpēc, nomainot DUS, pielekšana kļuva no rītiem nesalīdzināmi labāka?
GB12 rakstīja:
mrpresident rakstīja: Nez ko un kad Tev Arteh tur sastāstīja - tiešām izklausās, ka netiek gala ar SAAB tipisko problēmu, ka jāgriež gari, lai pieliktu. Nekā personīga pret Tavu auto, bet tieši pret arteh, jo citam “man tuvu esošam” SAAB, viņi tieši teica pretējo, lai lejot tikai un vienīgi neste, jo tur esot labāka degviela. Un runāju tieši arī par 98to.
Varbūt tad tu atbildēsi uz jautājumu, uz kuru te neviens "tu muldi"/"auto sūds"/: serviss lohi" u.tml. retorikas paudēji tā arī nevarēja atbildēt - kāpēc, nomainot DUS, pielekšana kļuva no rītiem nesalīdzināmi labāka?
ja auto viss ir kārtībā tad viņam vajadzētu lekt no pusapgrieziena ar vienalga kurā tankā pildītu dīzeli, vai arī bendzīnu kā nu kuram, dīzelim vēl mazāk jūtama degvielas kvalitātes atšķirība, nezinu ir liets dažādās vietas nekādu atšķirību nejūtu, lec no pusapgrieziena, bet ja tā nav tad jau var sākt meklēt vainu auto,kamēr problēma nav samilzusi
GB12 rakstīja: Ar Nestes dīzeli, kuru agrāk lēju, kad tas tanks bija pa ceļam, arī problēmu nebija. Tāpat, kolēģe pildās Nestē, bet 95., arī viss ir OK. Līdz ar to, es pieļauju, ka problēma ir tikai ar 98.
Laikam piekritīšu. Ar Nestes DD vispār nekādu problēmu nav bijis , kamēr darba auto leju circle DD un šoziem divas reizes bija, ka slikti lec un apgriezieni ir paaugstināti un peld. Nestē pildu DD savam auto un 95 sievas citronam. Kādu nepilnu gadu atpakaļ iepildīju 98 un ,kamēr to izbrauca bija sliktāka iedarbināšana un raustījās arī.