Ar tālajiem pamirkšķināt nemāki? Ja dari, neko, bet ja slalomē bez, tad par ko tu sūdzies, ja no savas puses neko nedari?
Nesen par šitādiem dzimumlocekļiem, kas bez jebkāda mēģinājuma braukt normāli tikai slalomē, lika aizdomāties viena situācija. Braucu liepājā pa brīvībeni, pa kreiso joslu, labajā fūre, kura brauc diezgan jestri un mums ātruma starpības praktiski nav - loģika saka novākties pa labi, bet negribas to darīt kamēr nav uzaudzēta pietiekami liels attālums, ja nu nejauši šim sāktu maisīt - bet es ātrāk pa 60 braukt negribu, un aizmugurē braucošais minis arī aiz manis gandrīz fūres garumu, tātad nekur nesteidzas. Kā tad - kā biju no fūres kādu pāris mašīnu garumus uz priekšu, bet joprojām kreisajā joslā, tā minis piepeši ieskrējās un strauji apslalomēja mani - lai turpinātu braukt tālāk ar max +5 vairāk nekā man. Kas tas ir - dižās pilsētas tvaiks galvā sakāpis?
Vakar gan uz ganībenes redzēju vienu ļoti centīgu slalomistu ar pajaunu bitsumišī lanceri, varbūt steidzās ka tik ļoti vajadzēja jāt sev prātu, braucot nemitīgā zigzagā - jo plūsma, dabiski, kā jau liepājā pieņemts, gāja uz 55-60 un pa abām joslām vienādi.
Tu laikam nesaproti, kas tur par publiku pārvietojas
Viņi nereaģē uz pamirkšķināšanu, jo statuss nepieļauj mukt malā, laižot citu ātrāku vai ar lētāku auto utt.
Tur CP ir reāli jāmēž, lai to niķi izskaustu.
Lai jau būtu kā tu saki. Nekad necenšos skriet pa ceļiem vai ielām ar divām vai vairāk joslām, tāpēc pašam nesanāk pārbaudīt