Ir gan dīvaini! Izņemot gānīšanos aun apvainojumus, vēl citu kaut ko arī māki? Diez vai būs daudzi, kuri sapratīs, ko ar visu šo savārstījumu, izņemot manis aizskaršanu, vēlējies pateikt.
Ja tu nebūtu tik paštaisns un pieļautu, ka var būt arī citāds viedoklis, ne tikai "pareizais", tev būtu bijusi iespēja ar mani pabraukāties, un tu saprastu, ka es nemeloju, tiešām izbaudu braukšanu, nekaroju, ievēroju noteikumus, un tas viss ir iespējams pat bez tās manas pieredzes, par kuru man te visu laiku jātaisnojas... Vienkārši uz lietām var paskatīties citādi, ne tikai no tava redzes punkta!
Satiksmi uztveru kā dzīvu organismu, kas nepārtraukti mainās, māku pielāgoties šai kustībai un attīstībai, jo man ir vajadzīgās tehniskās iemaņas un zināšanas. Tas dod iespēju izbaudīt! To arī popularizēju, lai tie, kuri spējīgi domāt un saprast, varētu mācīties un izmantot domāšanas veidu, kas ļauj brīvi un droši pārvietoties pa ielu, nevienu neapdraudot, nečakarējot. Rezultātā mājās vakarā esi nonācis "vienā gabalā", mierīgi dzer savu tēju un nelamā savu suni tikai tāpēc, ka uz ceļa pa visu dienu esi uzvilcies kā ģitāras stīga.
Un tas viss ir iespējams jebkuram auto vadītājam, kurš ir normāls, domājošs homosapiens, nevis tups, pašpārliecināts un paštaisns kompleksu nomocīts indivīds!
Jau tava piebilde par "karali uz ceļa" liecina, ka tev ir problēmas ar uztveri!
Ja es esmu karalis, tad pats nemanāmākais un neuzkrītošākais, kādi jebkad pasaulē redzēti.
"Ja es esmu karalis, tad pats nemanāmākais un neuzkrītošākais, kādi jebkad pasaulē redzēti."
Labs... Ar vienkāršu karali vēl nepietika - tev taču vajag būt pašam krutākajam karalim :D
Cik tupam ir jābūt, lai vainotu mani, ka nespēju pieņemt tavu viedokli, ja tādu vispār nespēj izteikt. Vienā vietā saki, ka ātrumu jāievēro burtiski, bet citā, ka jāparkāpj, lai iekļautos plūsmā. Sākumā izlem, kurš tad ir tavs viedoklis!
Vai tad tev VISPĀR ir viedoklis? Zini - neesi interesants oponents, jo tev viedokļa par tēmu nav! Tev ir viedoklis par mani, Vernonu, Palaidnieku un citiem, bet par tēmu nav! Pirmajā klasē aritmētikā māca ka 2x2=4. Augstākās matemātikas padziļinātajā kursā pierāda, ka 2x2 var arī nebūt 4! Ja tavas smadzenes vairāk par pirmo klasi nepavelk, tad izpausmes ir tādas, kādas tev tās ir!
Vispārējus noteikumus gribi pielīdzināt aritmētiskajam 2x2 - tas arī noved pie tupajiem avāriju izraisītājiem, kuriem vienmēr ir taisnība un pieder gala vārds. Šī ir tāda ļaužu kategorija, kuriem ar likumu būtu jāaizliedz vairoties, lai tie gēni neturpinās.
Nezinu, cik gadus esi šo pasauli ar sevi mocījis un terorizējis, bet iemācījies gan šajā laikā neko neesi!
Pat saprast izlasīto nē - visu tulko pēc savas deformētās sapratnes. Šitādus esmu redzējis gana daudz - bezjēdzīgi, bezcerīgi eksemplāri...
Tu to par sevi? Psihologs...
Man viedoklis ir, es to esmu izklāstījis un tu pat tam esi piekritis. Tagad atkal raksti kaut ko citu, jo šajā tēmā jāpasaka, ka Ansis ir muļķis. Piedevām vēl augstāko matemātiku ar jau velc klāt - rallista-pshiloga statuss jau par švaku?
Piekrītu, kad esi noformulējis savu domu tā, ka es tam piekrītu. Tā arī ir atšķirība - tu manas domas pat nelasi, izvelc tikai kādu vārdu, vai vārdkopu no konteksta, lai mēģinātu mani, vai kādu citu "apčurāt". Tev te domubiedru maz, jo pārsvarā mēģini kādu nogānīt, vai uzdot nekorektus jautājumus. Tavi "apčurāšanas" argumenti arī pirmās klases līmenī - gluži tā pat, kā šobrīd manējie, jo citādi tu ne sūda nesaproti!
Tieši otrādi - lasu tavas domas pietiekami uzmanīgi, lai redzētu cik brīvi tavi uzskati mainās. Un visdrīzāk tad, kad gribas kādu personiski apvainot. Ne jau es šeit lepojos ar psihologa kvalifikāciju un uzstādu diagnozes.
??? kur tad tās domas mainās? Cik manu, tad manus, Vernona, Palaidnieka, msh un citu komentārus lasi, kā tu esi domājis, savus arī - kā tu esi domājis. Visi ir kretīni, ja neraksta un nelasa, kā tu esi domājis. Tu arī ne pārāk labi orientējies, ko pats esi propogandējis, kā tu esi domājis, jo parasti domā, ko tu par to varētu domāt, bet tādas īstas skaidrības pašam nav...
Būtu uzmanīgi lasījis, 95% no taviem komentāriem nemaz nebūtu, jo nebūtu tā īsti ko komentēt. Starp citu, man kaut kad ieteici nelīst, kur nevajag un nekomentēt, ja es nesaprotot, pēc tavām domām, "drēbi".Tu to iesāki! Iesaku arī tev to pašu - tava erudīcija nepavelk!