Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

nu ja tu teko nezini par gps, tad es tev varu izīrēt tavām vajadzībām atbilstošu programmiņu uz sestdienu

ja interesē, vari piebraukt pie manis, es tev parādīšu kā tas izskatās....

ja sagribēsi, tad uzlikšu tev uz kompja, par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību

p.n.

es pats sestdien nebūšu

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: nu ja tu teko nezini par gps, tad es tev varu izīrēt tavām vajadzībām atbilstošu programmiņu uz sestdienu

p.n.

es pats sestdien nebūšu

Pirmais! Par simbolisku atlīdzību esmu gatavs no tevis nopumpēt,iekačāt vai veikt līdzīgas darbības,lai tiktu pie tevis izmantojamajiem fīčiem.

Man patreiz vitāli vajag ejošu JS3 un to tavu lapsu.Kā tā lapsa(vai kā viņu tur)darbojas,tu taču izstāstīsi,jo man kā iesācējam, par šito visu,ir diezgan plāna saprašana.

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

siamriP rakstīja: nu ja tu teko nezini par gps, tad es tev varu izīrēt tavām vajadzībām atbilstošu programmiņu uz sestdienu

p.n.

es pats sestdien nebūšu

Pirmais! Par simbolisku atlīdzību esmu gatavs no tevis nopumpēt,iekačāt vai veikt līdzīgas darbības,lai tiktu pie tevis izmantojamajiem fīčiem.

Man patreiz vitāli vajag ejošu JS3 un to tavu lapsu.Kā tā lapsa(vai kā viņu tur)darbojas,tu taču izstāstīsi,jo man kā iesācējam, par šito visu,ir diezgan plāna saprašana.

Kad un kur ar tevi var iekontaktēt,lai tiktu pie visiem labumiem?

0 0 Atbildēt

nav man iautoziņotāja un es esmu par skopu lai to iepirktu

priekš poketa man nav nekāda softa, vari moš parunāt ar redu.... bet domāju, ka arī viņam būs attiesme tāda pati kā man. tobiš - tev pašam ir jāsaprot kāpēc un kā tas viss darbojās, jo nobraukt pa gludu ceļu lūrot kompa ekrānā var lielākā daļa lošu.

ja pašam ir slinkums kautko tādu taisīt, tad ir iespēja vajadzīgo atrast.... cik zinu sābisti taču mauc pēc dažādām programmām, kur problēma padalīties komandas ietvaros?

ja runa ir par LAPSU, tad es varu mācību nolūkos padalīties ar ierobežoto versiju, kas nestrādās iauto pasākuma laikā pretī gribēšu sakarīgus ieteikumus attiecīgā produkta uzlabošanai vai vismaz kasti piebalgas

0 0 Atbildēt

Ko nozīmē ierobežotā versija?

Moš pats esi progas autors

Kaut kā viss kas ir saistīts ar šitām lietiņā ir baigi konspiratīvs un miglā tīts.

Čota tut ņečisto!

0 0 Atbildēt

ierobežotā versija būs tāda, kas vienkārši strādās piemēram no 5.11.2006 līdz 5.12.2006 pa šo laiku tuvarēsi jamo brīvi izmantot un ģenerēt idejas uzlabošanai...

0 0 Atbildēt

Un vispār...kas attiecās uz programmām,protu tās tikai apgūt un lietot,jo mans čaiņiks nav paredzēts izkost bināro sistēmu.

Ar ieteikumiem varu nebūt skops,jo bērnībā lasīju daudz dažādu fantastiku no Aizaka Azimova.

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: ierobežotā versija būs tāda, kas vienkārši strādās piemēram no 5.11.2006 līdz 5.12.2006 pa šo laiku tuvarēsi jamo brīvi izmantot un ģenerēt idejas uzlabošanai...

Cik nojaušu tas ir tevis paša garadarbs.Bet vai kas tamlīdzīgs jau ir gatavs(licenz.),vai arī tu izgudro jaunu ASV ?

0 0 Atbildēt

Lapsu vari apskatīt praktiski jebkurā laikā

vajag tikai noķert mani.... var arī ārpus dušas...

p.n.

redu bredberiju arī lasīji?

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: Lapsu vari apskatīt praktiski jebkurā laikā

p.n.

Daudz ko lasīju,bet vispilgtāk atceros A.Azimovu un Žilu Vernu.

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

siamriP rakstīja: Lapsu vari apskatīt praktiski jebkurā laikā

p.n.

Daudz ko lasīju,bet vispilgtāk atceros A.Azimovu un Žilu Vernu.

Mīļākas grāmatas bija "20'000 lje pa jūras dzelmi"(izlasīts reizes 50) Naudas Koks,Andromedas miglājs,Marakotas Bezdibenis, pēdējiem autorus precīzi nenosaukšu.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: priekš poketa man nav nekāda softa, vari moš parunāt ar redu.... bet domāju, ka arī viņam būs attiesme tāda pati kā man. tobiš - tev pašam ir jāsaprot kāpēc un kā tas viss darbojās, jo nobraukt pa gludu ceļu lūrot kompa ekrānā var lielākā daļa lošu.

ja pašam ir slinkums kautko tādu taisīt, tad ir iespēja vajadzīgo atrast.... cik zinu sābisti taču mauc pēc dažādām programmām, kur problēma padalīties komandas ietvaros?

ja runa ir par LAPSU, tad es varu mācību nolūkos padalīties ar ierobežoto versiju, kas nestrādās iauto pasākuma laikā pretī gribēšu sakarīgus ieteikumus attiecīgā produkta uzlabošanai vai vismaz kasti piebalgas

1.kāpēc, esmu sapratis - lai uzvarētu, kas vēl ir jāsaprot regularitātē? Formula, kā izrēķināt vidējo ātrumu? To es viendien izkodu Vienā posmā pat tiešām līdz pusleģendas pierakstam tikām ar kalkulatoru, pēc tam iestājās ZB un labdari iedeva "norakstīt"! Vai ar saprašanu ir domāts "programmas koda" atkošana? Mani uzjautrina, ka katrreiz saņemot leģendu, visi dodas pie saviem kalkulatoriem, laptopiem un pocketiem un tusiņš reāli atgādina programmētāju salidojumu. Dažreiz man tas patīk, dažreiz nē, pieļauju, ka bez šī pirmsstarta matemātiskā strjoma iAuto pasākumi nebūtu tas

2.programmēt nemāku un arī i-netā pagaidām nav izdevies atrast drošu produktu, komandas biedri, protams, dalās, bet pagaidām tas nepalīdz. Re, iAuto.lv arī ir i-neta resurss, kur softs ir, bet dabūt nevar

3.njā, nav laptopa, nav lapsas

4.Red, cik maksā Tavs megasoft for PocketPC dummies?

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:

siamriP rakstīja: priekš poketa man nav nekāda softa, vari moš parunāt ar redu.... bet domāju, ka arī viņam būs attiesme tāda pati kā man. tobiš - tev pašam ir jāsaprot kāpēc un kā tas viss darbojās, jo nobraukt pa gludu ceļu lūrot kompa ekrānā var lielākā daļa lošu.

1.kāpēc, esmu sapratis - lai uzvarētu, kas vēl ir jāsaprot regularitātē? Formula, kā izrēķināt vidējo ātrumu? To es viendien izkodu Vienā posmā pat tiešām līdz pusleģendas pierakstam tikām ar kalkulatoru, pēc tam iestājās ZB un labdari iedeva "norakstīt"! Vai ar saprašanu ir domāts "programmas koda" atkošana? Mani uzjautrina, ka katrreiz saņemot leģendu, visi dodas pie saviem kalkulatoriem, laptopiem un pocketiem un tusiņš reāli atgādina programmētāju salidojumu. Dažreiz man tas patīk, dažreiz nē, pieļauju, ka bez šī pirmsstarta matemātiskā strjoma iAuto pasākumi nebūtu tas

2.programmēt nemāku un arī i-netā pagaidām nav izdevies atrast drošu produktu, komandas biedri, protams, dalās, bet pagaidām tas nepalīdz. Re, iAuto.lv arī ir i-neta resurss, kur softs ir, bet dabūt nevar

3.njā, nav laptopa, nav lapsas

4.Red, cik maksā Tavs megasoft for PocketPC dummies?

Es pat tik daudz nejēdzu...nu katrā ziņā vēl nekad neesmu rokā turējis kalkulatoru.Man viņu vienreiz pamatskolā parādīja,tas arī viss.

Laikam jau ar tām progām ir problēma.

0 0 Atbildēt

lapsa praktiski nav gatavs pārdodams produkts

ja tu vēlies uzzināt cik analītiķa un cik programmētāja darba stundas Lapsa ir izmaksājusi, tad to es varu aptuveni saskaitīt.... varēsi pareizināt ar stundas likmi un uzzināsi minimālo īres cenu

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: lapsa praktiski nav gatavs pārdodams produkts

ja tu vēlies uzzināt cik analītiķa un cik programmētāja darba stundas Lapsa ir izmaksājusi, tad to es varu aptuveni saskaitīt.... varēsi pareizināt ar stundas likmi un uzzināsi minimālo īres cenu

Pirmais tipo - Bils Geits ???

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

siamriP rakstīja: lapsa praktiski nav gatavs pārdodams produkts

Pirmais tipo - Bils Geits ???

nobrauc vispirms dažus iauto rallijus tāpat, tad sapratīsi ko tev īsti vajag

Roi Reģ.: 21.01.2004
0 0 Atbildēt

to yukki:

Par softiem negribu iedziljinaaties...

Par lukturiem ir taa ka driikst buut uz priekshu veersti 6 gab atsevishkju lukturi.

taatad piem 2 golfs kam ir atsevishkji tuvie un taalie var uzlikt veel 1 kompl. papildnieku vai miglinieku.

Saabam cik zinu tuvie/taalie ir kopaa vienaa korpusaa tad driiksti likt gan papildniekus gan migliniekus.

Matemaatika vienkaarsha uz priekshu veersti 6 gab lukturi un viss.

P.S. papildniekiem jaasleedzas iekshaa tikai kopaa ar taalajiem.

miglinieki var buut gan ar gabariitiem, gan tuvajiem gan talajiem.

taakaa labaak izdomaa ko tev vajag.

0 0 Atbildēt

Roi rakstīja: to yukki:

Par softiem negribu iedziljinaaties...

Par lukturiem ir taa ka driikst buut uz priekshu veersti 6 gab atsevishkju lukturi.

taatad piem 2 golfs kam ir atsevishkji tuvie un taalie var uzlikt veel 1 kompl. papildnieku vai miglinieku.

Saabam cik zinu tuvie/taalie ir kopaa vienaa korpusaa tad driiksti likt gan papildniekus gan migliniekus.

Matemaatika vienkaarsha uz priekshu veersti 6 gab lukturi un viss.

P.S. papildniekiem jaasleedzas iekshaa tikai kopaa ar taalajiem.

miglinieki var buut gan ar gabariitiem, gan tuvajiem gan talajiem.

taakaa labaak izdomaa ko tev vajag.

Kā ir ar izvietojumu.Tobiš esmu dzirdējis,ka migliniekiem ir jābūt zemāk par parastajiem lukturiem,bet vai papildnieki var būt vienā līmenī ar lukturiem?

Koroč,kā ir ar izvietojumu?

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

farruh, re ku slēguma un novietojuma pareizumi aprakstīti: www.csdd.lv/... . Miglām jāslēdzas vismaz kopā ar gabarītiem, tālajiem papildniekiem kopā ar tālajiem standartiem. Miglai jāatrodas zem vai vienā līmenī ar tuvajiem, tālo augstums nav ierobežots.

0 0 Atbildēt

Vo blins! Būs riktīgi ko pajāties. Īsts ziemas rallis briest.

Braukšu ar tanku.

Tie lauku ceļi ta nebūs attīrīti.

Šņores,lāpstas,villas zeķītes un paika trīs dienām,ja nu kaut kur ar galiem ierokās.

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Vo blins! Būs riktīgi ko pajāties. Īsts ziemas rallis briest.

Braukšu ar tanku.

Tie lauku ceļi ta nebūs attīrīti.

Šņores,lāpstas,villas zeķītes un paika trīs dienām,ja nu kaut kur ar galiem ierokās.

Paņem tak kombikormu un graudus. Ko ta cūķim citu vajag

Uzuala Reģ.: 03.11.2006
0 0 Atbildēt

paņemiet plastmasas maisiņus līdz, lai ir ar ko šļūkt no kalna.

lapsa Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

2007.gada pirmais posms pavisam droši NEBŪS 10.februārī.

Būs nedēļu ātrāk vai nedēļu vēlāk - sekojam līdzi informācijai. Tas tādēļ, ka laika apstākļu dēļ sāk mainīties citi ralliju datumi (amatieru un lielie), sačakarēts viss kalendārs.

Precīzs info būs tikai trešdien - pēc LAF sēdes.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

lapsa rakstīja: 2007.gada pirmais posms pavisam droši NEBŪS 10.februārī.

Būs nedēļu ātrāk vai nedēļu vēlāk - sekojam līdzi informācijai. Tas tādēļ, ka laika apstākļu dēļ sāk mainīties citi ralliju datumi (amatieru un lielie), sačakarēts viss kalendārs.

Precīzs info būs tikai trešdien - pēc LAF sēdes.

&@!!@^%^%@ akal sākas..... izskatās, ka atkal netikšu datumu pārbīdīšanās dēļ

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

2007.gada pirmais posms pavisam droši NEBŪS 10.februārī.

Precīzs info būs tikai trešdien - pēc LAF prezidija sēdes.

Pagaidām bez panikas - nav pat vēl īsti zināms...

Pamatproblēma - minirallijs Ķekava, kur braucam ne tikai mēs, bet arī daļa iAuto dalībnieku, no 3.februāra gatava pārcelties uz 10.februāri - tieši mūsu datumam virsū... Mums tomēr jārespektē "lielā brāļa pasākumi".

Bet par to, vai Ķekava tiešām būs 10.februārī , uzzināsim šodien.

Līdz ar Siguldas autorallija (Vidzeme) pārcelšanu uz 3.martu sākusies liela putra...

Bet vēlākais trešdien vakarā viss būs skaidrs.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti