siamriP rakstīja: priekš poketa man nav nekāda softa, vari moš parunāt ar redu.... bet domāju, ka arī viņam būs attiesme tāda pati kā man. tobiš - tev pašam ir jāsaprot kāpēc un kā tas viss darbojās, jo nobraukt pa gludu ceļu lūrot kompa ekrānā var lielākā daļa lošu.
ja pašam ir slinkums kautko tādu taisīt, tad ir iespēja vajadzīgo atrast.... cik zinu sābisti taču mauc pēc dažādām programmām, kur problēma padalīties komandas ietvaros?
ja runa ir par LAPSU, tad es varu mācību nolūkos padalīties ar ierobežoto versiju, kas nestrādās iauto pasākuma laikā pretī gribēšu sakarīgus ieteikumus attiecīgā produkta uzlabošanai vai vismaz kasti piebalgas
1.kāpēc, esmu sapratis - lai uzvarētu, kas vēl ir jāsaprot regularitātē? Formula, kā izrēķināt vidējo ātrumu? To es viendien izkodu
Vienā posmā pat tiešām līdz pusleģendas pierakstam tikām ar kalkulatoru, pēc tam iestājās ZB un labdari iedeva "norakstīt"
! Vai ar saprašanu ir domāts "programmas koda" atkošana? Mani uzjautrina, ka katrreiz saņemot leģendu, visi dodas pie saviem kalkulatoriem, laptopiem un pocketiem un tusiņš reāli atgādina programmētāju salidojumu. Dažreiz man tas patīk, dažreiz nē, pieļauju, ka bez šī pirmsstarta matemātiskā strjoma iAuto pasākumi nebūtu tas
2.programmēt nemāku un arī i-netā pagaidām nav izdevies atrast drošu produktu, komandas biedri, protams, dalās, bet pagaidām tas nepalīdz. Re, iAuto.lv arī ir i-neta resurss, kur softs ir, bet dabūt nevar
3.njā, nav laptopa, nav lapsas
4.Red, cik maksā Tavs megasoft for PocketPC dummies?