Pirmaa doma jau bija, ka buus izrauta kjiilja vieta, bet , par laimi taa ir vesela. Tad gan laikam nebuutu to motoru veerts celt...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmaa doma jau bija, ka buus izrauta kjiilja vieta, bet , par laimi taa ir vesela. Tad gan laikam nebuutu to motoru veerts celt...
curmis rakstīja:
s70-740d Kaa izdevumi sadalaas? Cik motoraa un cik ritos'ajaa?
Sūknis 240, motoram kapitalka 900, bremžu kluči ~70, miroņgalva 75, pakaļas gultnis 70, +visādi sīkumi (signalizācija, jauns maģis...)
Aizmirsu vēl stūres reika 80, stūres sūknis 40.
s70-740d
Jautaaju taapeec, ka "tiirais" Volvo neprasa lielas naudas uzturees'anaa, bet tie VW/oooo diizelji ir nekam nederiigi...
Dzinēji viņiem ir labi, taču ja auto noskrējis 500.000 tad prasās pēc kapitalkas.
To Crash. Niks ja kas man ir Aicene nevis Aicien . A kur tu par to kārbu interesējies. Manā gadienā derētu kārba kas ir no cita gala nokauta. Nu sakrustot varētu Un vēl kādas pazīmes par to pusasi varētu būt? Jo Arnijs saka, ka izskatās pēc kārbas, bet nevarot saprast kas tur un kā varēja noplīst, lai šitā kā man būtu.
To Aicene.
Miroņgalvu pārbaudi tā, ka piedarbini mašīnu, ieliec robā un paskaties vai viena no pusasīm negriežas, ja griežas tad vainīga miroņgalva.
Cik es varēju apskatīt tad nekas negriezās. To man Arnijs uzreiz teica apskatīt. Varbūt ne tur skatījos
Aicene rakstīja: Cik es varēju apskatīt tad nekas negriezās. To man Arnijs uzreiz teica apskatīt. Varbūt ne tur skatījos
Tikpat labi varbuut pusass gals izraavies no kaarbas aaraa un gala shlices apraavushaas un liidz ar to neredzeesi vai pusas griezhaas vai nee.
Pakustini pusass ieksheejo galu shurpu turpu, ja stipri kustaas probza var buut tur.
Arnijs rakstījairmaa doma jau bija, ka buus izrauta kjiilja vieta, bet , par laimi taa ir vesela. Tad gan laikam nebuutu to motoru veerts celt...
Nu peec MM servisa vechu staastiitaa 850 dzineejiem zobsiksnu atliek nokljuudiities par 1 zobu un vaarstiem chau...
Hmmz... Mēģinu saprast kas jākustina, it kā saprotu, it kā nē. Ar tehnikas pārzināšanu man ir probzas. A lai to varētu izdarīt jāceļ uz domkrata vai var tāpat tikt klāt? Paskatīšos Volvo manuāli un mēģināšu saprast kas un kā.
Aicene rakstīja: Hmmz... Mēģinu saprast kas jākustina, it kā saprotu, it kā nē. Ar tehnikas pārzināšanu man ir probzas. A lai to varētu izdarīt jāceļ uz domkrata vai var tāpat tikt klāt? Paskatīšos Volvo manuāli un mēģināšu saprast kas un kā.
Visreaalaak ir uz paceelaaja, savaadaak neko iipashi vari arii nesaprast un nepamaniit. Jaaskataas pusass ieksheejie gali, kas ieiet kaarbaa un tie tad arii jaapameegina pakustinaat uz priekshu, atpakalj. Arii vizuaali tas ir uzreiz pamanaams, ja nav iisti liidz galam iekshaa.... Kaut gan, par izrautaam pusasiim ir noveerots tikai pie stipri sapuvushiem, vai arii kaadreiz deformeetiem un nepareizi sataisiitiem kuzoviem. Jo, kad liku iekshaa, atceros, ka sprosti fikseejaas normaali....
Crash rakstīja:
Arnijs rakstījairmaa doma jau bija, ka buus izrauta kjiilja vieta, bet , par laimi taa ir vesela. Tad gan laikam nebuutu to motoru veerts celt...
Nu peec MM servisa vechu staastiitaa 850 dzineejiem zobsiksnu atliek nokljuudiities par 1 zobu un vaarstiem chau...
Nocelshu galvu , tad jau redzees... Bet briivkustiiba ir +/- 2-3 zobi. Un nekas cits jau arii nevar buut
Turpinājums manai sāgai par kārbu. Šodien noeju pie sava autiņa, šādus tādus sīkumus novērst, bija sakrājušies. Iedarbinu autiņu, mēģinu kustināt - kustas. Nu domāju zili brīnumi un tikai. Bet nu kā tai teicienā 'osadok ostalsja'
Zvanīju Arnijam. No viņa teiktā ir parādījusies iespēja 50 uz 50, ka nav tik traki. Ka pusasis pie vainas, izlekušas no vietas un velkot ielīdušas atpakaļ. Otra iespēja, ka tomēr kārba. Arnija tekstu par asīm kārbā īsti nesapratu Bet saliekot visu kopā, man tomēr nelāga aizdoma par kārbu. Gaidu , kad varēs tagad tikt uz operāciju galda Aizņemts dikti esot.
Aicene rakstīja: Turpinājums manai sāgai par kārbu. Šodien noeju pie sava autiņa, šādus tādus sīkumus novērst, bija sakrājušies. Iedarbinu autiņu, mēģinu kustināt - kustas. Nu domāju zili brīnumi un tikai. Bet nu kā tai teicienā 'osadok ostalsja'
Zvanīju Arnijam. No viņa teiktā ir parādījusies iespēja 50 uz 50, ka nav tik traki. Ka pusasis pie vainas, izlekušas no vietas un velkot ielīdušas atpakaļ. Otra iespēja, ka tomēr kārba. Arnija tekstu par asīm kārbā īsti nesapratu Bet saliekot visu kopā, man tomēr nelāga aizdoma par kārbu. Gaidu , kad varēs tagad tikt uz operāciju galda Aizņemts dikti esot.
Ja ir shitaads joks tad 90% ir viena no pusasiim izlekusi aaraa, dodu otrs 90% par to ka taa ir kreisaa
Nu jaa, turaas jau taa pusass ieksha uz vienu sprostgredzenu. Ar likajam spiceneem paplesh valjaa no ass rievas un velkas taa pusass araa. Nav nekads briinums, ka nomalies nost tas gredzens un pusas izlien araa.
Vienkaarshi man vienam autinjam bija liidziigi, sprosts bija saluuzis, un pussass no kaarbas izliida aaraa un apraava pussgala asij shlices kaadu 10mm no pasha gala un liidz ar to pusasi vairs nepiedzen. pastumdiiju shurpu turpu auto un viss ok atkal nobrauc kaadus metrus liidz pirmai bedrei, sitiens un pussass aaraa.
A kreisaa pusass taapeec ka labaa tiek stiprinaata bish savaadaak un tajai izrauties no kaarbas ir pilniigi neiespeejami....
sveiki volvo guru
man ir paaris jaut....
1. neslida saanu spogulis..... kaa to izdemoleet pa daljaam....
2. kaa nomainit lampinjas spidometra apgasmojumam un klimas apgaismojumam....
thnx in advance
AL
Alex-GT rakstījaveiki volvo guru
man ir paaris jaut....
1. neslida saanu spogulis..... kaa to izdemoleet pa daljaam....
2. kaa nomainit lampinjas spidometra apgasmojumam un klimas apgaismojumam....
thnx in advance
AL
1. spoguulim buus apdegushi sildiitaajspiraales kontakti, man nav izdevies saremonteet, jo jaapleesh nost spogulis zem kura ir spiraale utt. leetaak ir pasuutiit jaunu kreiso spoguljapamatni ar stiklinju. Protams var buut gadiijums ka vadi ir nokritushi vai kaa. katraa zinjaa taa spogulja pamatne turaas uz motorinja uz sasholkaam un sameeraa vienkaarshi nopleeshas un tad var testeri pameeriit vai pienaak shpanis un vai spiraale uzraada kaadu pretestiibu.
2. Jaanjem nost panelis un jaaiznjem instrumentu bloks: www.volvospeed.com/Dashremove.php
klimas apgaismojumam, iznjemam magji un tad var iznjemt klimas bloku, tad tas izjaucaas iekshaa ir divas vai triis lampinjas, sameeraa specifiskas, var nopirkt tikai ieksh MM uz pasuutiijumu...
2
Runājot par lampiņām - man ir pazudis visu veidu apgaismojums no logu/spoguļu apsildes slēdža (S70'9. Apskatījos - lampiņa tāda tā kā nestandartīga, nevienā veikalā pagaidām nav izdevies to pamanīt (lai gan diži aktīvi neesmu centies to meklēt). Vai šitā lampiņa arī gadījumā nav MM pasūtāma????
Crash rakstīja:2. Jaanjem nost panelis un jaaiznjem instrumentu bloks : www.volvospeed.com/Dashremove.php
klimas apgaismojumam, iznjemam magji un tad var iznjemt klimas bloku, tad tas izjaucaas iekshaa ir divas vai triis lampinjas, sameeraa specifiskas, var nopirkt tikai ieksh MM uz pasuutiijumu...
Gunars_V rakstīja:Runājot par lampiņām - man ir pazudis visu veidu apgaismojums no logu/spoguļu apsildes slēdža (S70'9. Apskatījos - lampiņa tāda tā kā nestandartīga, nevienā veikalā pagaidām nav izdevies to pamanīt (lai gan diži aktīvi neesmu centies to meklēt). Vai šitā lampiņa arī gadījumā nav MM pasūtāma????
Crash rakstīja:2. Jaanjem nost panelis un jaaiznjem instrumentu bloks : www.volvospeed.com/Dashremove.php
Ir ir, man liekas ka pie vinjiem to uzreiz nopirkt, cena gan sameeraa zveeriiga ap 1,5Ls par lampinju, apskati tikai vai iisaa vai garaa lampinja.
"leetaak ir pasuutiit jaunu kreiso spoguljapamatni ar stiklinju"
ko tu ar sito gribeeji teikt
Alex-GT rakstīja:"leetaak ir pasuutiit jaunu kreiso spoguljapamatni ar stiklinju"
ko tu ar sito gribeeji teikt
To arii gribeeju
ka leetaak ir atrast kantori kas ieved pashus spoguliishus ko nomainiit, jo tef jau naf jaamaina viss lielais spogulis bet tikai stikls ar plastmasas pamatini uz kura ir apsildiishanas spiraale
Spogulja stiklam jau nav nekada vaina. Uzmanigi novelc vinju no tas pamatnes nost, jo tas turas uz 3-4 'tapinjam'. Par pamatni CRASH taisniba, to vieglak nopirkt jaunu ar visu apsildamo spirali.
Ir vienigais umnjiki, kam tas 'tapinjas' ir no stiklinja noluzushas un stikls pielimeets, tad gan naksies pirkt gan stiklu, gan pamatni - plastmasas groziklis.
ok...ponjal
tad parbaudiishu vai tur vispaar kas pienaak ..un tad 4ekoshu to spiraali...
Kāds nezina, kur vai ar ko var pārkrāsot stūri, krāsa nedaudz padilusi.
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.