Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Jelgava shuj visleetaak - gan salonus, gan stuures ut. - 9153355 (Vilnis). Atsaucies, ka kontakti naak no Doebeles, no Henrija un tad jau sakariigak dialogs buus. Noslogots jua ir, bet kvalitaate un materialu izvele liela.

Kaut kad dabushu arii datus Riiga, bet te stures shushana zem 20-25 Ls diemzeel nebuus.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Paldies.

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Nebiju paspeejis padaliities priekos, apriilii iegaadaajos 850 wagonu, '95, 2.0 10V. Neba par sho staasts. Peerkot bija tikai 1 probleema, mazi apgriezieni tukshgaitaa un veel mazaaki kad iesleedz AC un auto noslaapshana liidz uzsilshanai. Peec juusu a-la recenzijaam apmekleeju maarupiites Sashu. Paaris stundu darbs, draudziigs izcenojums un auto kaa jauns. Citu probleemu shajos 5 meeneshos vispaar nav bijis, tikai braukshanas prieks. Mekleeju Gates zobsiksnu, taakaa vajadzeetu nomainiit, bet Leynod'i ejot uz grunti, Gates nav dabuujama. Ar kaadaam juus braucat?

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:Nebiju paspeejis padaliities priekos, apriilii iegaadaajos 850 wagonu, '95, 2.0 10V. Neba par sho staasts. Peerkot bija tikai 1 probleema, mazi apgriezieni tukshgaitaa un veel mazaaki kad iesleedz AC un auto noslaapshana liidz uzsilshanai. Peec juusu a-la recenzijaam apmekleeju maarupiites Sashu. Paaris stundu darbs, draudziigs izcenojums un auto kaa jauns. Citu probleemu shajos 5 meeneshos vispaar nav bijis, tikai braukshanas prieks. Mekleeju Gates zobsiksnu, taakaa vajadzeetu nomainiit, bet Leynod'i ejot uz grunti, Gates nav dabuujama. Ar kaadaam juus braucat?

Nezinu kā sauc, bet pērku APE Motors.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Rudais... A nafig tev tieshi Gates?... Veel ir normaali brendi, kaa Lemforder, Contitech.... Nu bet, ja akuraat veelies Gates, tad ApeMotors, ADBaltic (bijushais Kemi).... varbuut veel kaut kur...

berozix Reģ.: 06.09.2005
0 0 Atbildēt

Man baigaa probleema, man volvo pie maziem apgriezieniem mirst nost(850 2.5i 20v, 1992gads) reizeem braucot ar pie luksafora apstaajoties un pilniigs murgs meedz buut ka pielaizh aukstu, kameer uzsilst apgriezieni leekaa kaa negudri? Man deg lamda zondes lampinna, gribu zinaat vai tas var buut no taaa? un vai taa zonde ja ir beigta nebeiz motoru?

kas tai zondei vareetu buut par vainu un cik maksaa taas remonts?

P.S. vareetu luudzu kaads pateikt kur jurmalas pusee var atrast kaadu labu volvo spechuku? taadu kas sataisa par sapraatiigu samaksu?

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Nu par Jūrmalas pusi neesu dzirdējis, bet Tev varētu būt izdevīgi Mārupes Saša. Varu iedot tel. nr. Nu un ja Tev tā lambda zonde ir kopš auto uzražošanas , tad ir tāda iespēja ka jāmaina. Jauna maksā 120 Ls liekas, lietota tepat forumā pa 50 Ls ir manīta. Bet labāk diagnostiku uztaisi. Mārupes Saša neizceļas ar zvērīgām cenām, drīzāk saprātīgām. Bet ja kas liels jādara tad izdevīgāk perifērijā to darīt, piemēram Tukumā.

IeviSh_850 Reģ.: 26.11.2004
0 0 Atbildēt

to berozix

Man nopērkot 850 `94.gada bija tāda pat problēma. Pie šīs stulbās slāpšanas pie vainas bija caurā motora gofra, tiklīdz to nomainīja, atlika tikai aizdzīt uz MM un izdzēst lambdas zondes uzrādītās kļūdas- pielikšana pie kompja un kļūdu dzēšana maksāja 12Ls

Man ir mācība, ka nevar sākt uzreiz ar zondes maiņu, ka jāmēģina tikt tāpat skaidrībā, kas pie vainas. Degoša lambdas zonde nozīmē arī lielāku degvielas patēriņu uzreiz, par motora bojāšanu gan nemācēšu teikt, bet man domāt tas vairāk attiektos uz kompja bojāšanu

Parādīsies Crash un Arnijs tie izteiks visas versijas

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

lambda zondes lampa var noziimeet ap 100 dazhaadu motora elektronkas defektu. Viss kas var noraadiit uz pasu zondi ir nestapila darbiiba tukshgaitaa palielinaats degvielas pateerinjsh. Ieteiktu no saakuma paarbaudiit pie kompja kaadu kljuudu uzraada, vareetu buut ka probza buus temperatuuras deveejaa... un vispaar slaapshana pie zemiem apgriezieniem vareetu noraadiit ka sen jau bija elja jaanomaina...

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Rudais... A nafig tev tieshi Gates?... Veel ir normaali brendi, kaa Lemforder, Contitech.... Nu bet, ja akuraat veelies Gates, tad ApeMotors, ADBaltic (bijushais Kemi).... varbuut veel kaut kur...

Gates man beerniibas trauma, Contitech truuka uz 59'000 aplauzhot vaarstu rokerus Opel diizeliitim.

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:kāpēc leinods iet uz grunti?

Tauta runaa, gan Ogres pusee, gan Riigaa.

0 0 Atbildēt

Man te veel viens jautaajiens nogatavojies. Klasiskaa 850to wagonu kaite - izbaleejushi(mateeti) aizmugures lukturi. Kaa ar to var ciiniities? Teoreetiski vareetu nopuleet, bet cik ilgi buus spiidiigi? Kaadreiz vechi lukturus lakoja ar dazhaadaam lakaam, tumshajaam(aizliegts CSDD), sarkaniigajaam, tjipa tjuunings, nezinu vai paliidz. Varbuut kaads ir meegjinaajis dariit ko liidziigu? Raadiju paaris meistariem, saka, ka esot mikroplaisas, ka puleet esot nu taa, bez garantijas. Kaa juus esat ciiniijushies ar sho nesmukumu, kur un pa cik?

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Patiesi, papriekšu ir jātiek skaidrībā par to, kas kopumā vāģim kaiš, nevis jāsteidz mainīt zonde. Jo, var gadīties, ka zonde aizgājusi bojā dēļ motora vai barošanas darbības traucējumiem (dedzina eļļu, degviela nesadeg pienācīgi). Otrkārt, ja zonde ir beigta kāda nopietna defekta dēļ, tad šis defekts var nobeigt arī katalizatoru (ja tāds, protams, vēl ir).

Jau minētā caurā motora gofra un apsūbējuši kontakti kādam dačikam arī ir gana izplatīti iemesli dažādiem motora darbības traucējumiem. I ar tiem var sākt problēmas izpēti.

IeviSh_850 rakstīja: to berozix:

Man nopērkot 850 `94.gada bija tāda pat problēma. Pie šīs stulbās slāpšanas pie vainas bija caurā motora gofra, tiklīdz to nomainīja, atlika tikai aizdzīt uz MM un izdzēst lambdas zondes uzrādītās kļūdas- pielikšana pie kompja un kļūdu dzēšana maksāja 12Ls

Man ir mācība, ka nevar sākt uzreiz ar zondes maiņu, ka jāmēģina tikt tāpat skaidrībā, kas pie vainas. Degoša lambdas zonde nozīmē arī lielāku degvielas patēriņu uzreiz, par motora bojāšanu gan nemācēšu teikt, bet man domāt tas vairāk attiektos uz kompja bojāšanu

Parādīsies Crash un Arnijs tie izteiks visas versijas

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:Man te veel viens jautaajiens nogatavojies. Klasiskaa 850to wagonu kaite - izbaleejushi(mateeti) aizmugures lukturi. Kaa ar to var ciiniities? Teoreetiski vareetu nopuleet, bet cik ilgi buus spiidiigi? Kaadreiz vechi lukturus lakoja ar dazhaadaam lakaam, tumshajaam(aizliegts CSDD), sarkaniigajaam, tjipa tjuunings, nezinu vai paliidz. Varbuut kaads ir meegjinaajis dariit ko liidziigu? Raadiju paaris meistariem, saka, ka esot mikroplaisas, ka puleet esot nu taa, bez garantijas. Kaa juus esat ciiniijushies ar sho nesmukumu, kur un pa cik?

Es rīkojos, kā tu jau rakstīji augstāk. Vispirms ar smalkāko smilšpapīru (2000) noņēmu kādu milimetra simtdaļu(to trakāk balējušo slāni), tad ņēmu visparastāko autopulieri, el. urbjmašīnu, kurā ielikts filca disks pulēšanai un uz priekšu. Pa stundu ar vienu pusi tiku galā. Izskatās tīri labi. Cik ilgi turēsies nezinu, bet gads ir pagājis un izskatās labi.

0 0 Atbildēt

Šodien,manējais tdi uzdzina man stresu, braucot, kad tahometrs iet pie 2.000, šis tā ka aizrijas nav jaudas, a pie divi tik turbīna sāk savu darbu, es jau sāku rēķināt cik tad šoreiz , jo turbīna nav lēta, bet pār mani nāca apgaismība un es sāku pētīt vakuma šļauciņas un štekerus, viens no štekeriem stāvēja savā vietā, bet tākā drusku patālāk, viņš ari bija tas vaininieks. )

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Nost ar pārgudriem autiņiem!

Manam karburatora membrānu uz trim pirkstiem varēja uzmaukt i ne vainas > urkšķināja. Tā pavairāk ēda, bet ar rūcēšanu nesavienojamais defekts netraucēja.

Jaunajiem ta šitas izkustējies ta tas ...... Mēs vēl līdz tādām gudrībām neesam izauguši.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Papucītis!

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:lukturu pulēšana:

www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=17041&forum=20

Paldies! Meegjinaashu ko dariit. Ko tik tas Dans G netirgo!

0 0 Atbildēt

ja kādreiz maināt stūres sūkni, tad dīzelim un benzīnniekam sūknis ir vienāds, atšķiras tikai šķīvis, tas ir jāmaina, savādāk sanāks kā man - bija jāmaina arī siksna.

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

sveiciens visiem! padalieties ar pieredzi:

man te pirms kaada jau palielaaka laika iedegās lambda skaidrs kāpēc - bija gofra pārdegusi/pārrīvējusies, to salaboju, pie Sašas notīrīja kļūdu kodus, viss ierulēja (vienīgais kompis rādija ka uz degmaisījumu tiek padots par ~1kg mazāk gaiss nekā vajadzētu).

Tagad ir tā, ka ik palaikam lambda iedegās, jūs teiksiet aibrauc un noskaidro kas par kļūdu, bet, kad es sadomāju to darīt, nodziest. Sanāk tā izbraucu no Rīgas uz laukiem pavizinos pa šoseju lambda nodziest, iebrauc Rīga - pirmais korķis - viņa jau deg. Vai kādam ir kas sakāms dārgie biedri?

danke jau savlaiciiigi

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

miezis rakstījaveiciens visiem! padalieties ar pieredzi:

man te pirms kaada jau palielaaka laika iedegās lambda skaidrs kāpēc - bija gofra pārdegusi/pārrīvējusies, to salaboju, pie Sašas notīrīja kļūdu kodus, viss ierulēja (vienīgais kompis rādija ka uz degmaisījumu tiek padots par ~1kg mazāk gaiss nekā vajadzētu).

Tagad ir tā, ka ik palaikam lambda iedegās, jūs teiksiet aibrauc un noskaidro kas par kļūdu, bet, kad es sadomāju to darīt, nodziest. Sanāk tā izbraucu no Rīgas uz laukiem pavizinos pa šoseju lambda nodziest, iebrauc Rīga - pirmais korķis - viņa jau deg. Vai kādam ir kas sakāms dārgie biedri?

danke jau savlaiciiigi

Mosh kaut kur njekontakts ? Man bija liidziigi izraadiijaas lambadai kontaktos bija zaljumballe iestaajusies...

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Tas, ka taja bridi nedeg, tas jau nenozime ka atminja ta kljuda netiek kompim ieraxtiita.

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:Tas, ka taja bridi nedeg, tas jau nenozime ka atminja ta kljuda netiek kompim ieraxtiita.

Viss protams iespeejams. Jāpārbauda būs kontakti. Fakts - svētdien atbraucu no Bauskas - vakarā nodzisa un pashlaik nav vēl likusi par sevi manīt.

Crash, pats tīriji vai kā. Ja pats, kas tur vajadzīgs, ņemt visu trubu (izapūtēju) nost utt ???

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Manuprāt tur neko nevajag ņemt nost. Galvenais tikt autiņam no apakšas klāt. Pacel haubi un ieraudzīsi kur ir vadi pie izpūtēja caurules klāt. Tā arī ir lambda zonde.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Vismaz manam 940 štekeris nav apakšā, bet zem kapota netālu no sadalītāja. Nekur nav jālien.

Var gadīties ka zondei nav masas katalizatorā, jo ir trīsvadu zonde.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti