Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Ja Tu, GNOMS man prasi peec noteiktas adreses un telefona, tad man japainteresejas siikak.

Riiga shuj pa 25 Ls, Jelgava 10-18 Ls. Jebkuraa placi tac tiek parsuutas stuures, man tad jasazvana

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Man ar dikti interesētu!

0 0 Atbildēt

Viņa gan jau ir ādas, bet var jau pa virsu arī.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Viņa gan jau ir ādas, bet var jau pa virsu arī.

Ok, man 6-dien kaa reizi reids pa placiem, savakshu informaciju. Bet pa virsu nekas nav jashuj, tur diira to veco aadu nost un shuj normalu jaunu.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Par to pusasi , lai kā negribētos, ka ir tas smagākais variants. Laikam tomēr būs, jo nepiebildu vakar, ka biju pacēlis uz domkrata un kā reiz pagrozīju un mēģināju pakustināt kreiso pusasi. Neko, kas radītu aizdomas nemanīju. Bet pazīmes līdzīgas Crash aprakstītajām. Tā kā kamēr netikšu uz operāciju galda neko pateikt nevarēšu.

Vienīgi, ja nu kāds var, kur lētāk dabūt ejošu kārbu vai ideālais variants neejošu kurai kas cits nojaukts. Vai arī kādi citi varianti šamā situācijā.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Skumji,ka tev tā neiet,mēģini caur sm-reklamu meklēt,varbūt pat nospīd tieši tas minimums kas nepieciešams.

0 0 Atbildēt

Nu ko darīt, a neko Būs ļoti laba mācība uz nākotni. Mani mierina doma, ka pat automeistari un cilvēki kas diendienā ņemas ar autiņiem ir iepirkušies ne sliktāk , kā es Zinu reālus gadienus.

Nu tagad jautājiens zinātājiem. Mani ir VOLVO 850 2.5i 10V 1993g. sedans - no kura līdz kuram gadam no citiem Volvjiem manējam derēs kārba. Ja pareizi saprotu cits tilpums un Turbo neder

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Derees arii no turbo un 20V...

0 0 Atbildēt

Riitdien ne, droshi vien pariit braukshu uz Riigas pusi. Apkastiis, kas Tev tur iisti ir....

0 0 Atbildēt

Paldis , paldis Parīt būšu droši mājās.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Nu ko darīt, a neko Būs ļoti laba mācība uz nākotni. Mani mierina doma, ka pat automeistari un cilvēki kas diendienā ņemas ar autiņiem ir iepirkušies ne sliktāk , kā es Zinu reālus gadienus.

Nu tagad jautājiens zinātājiem. Mani ir VOLVO 850 2.5i 10V 1993g. sedans - no kura līdz kuram gadam no citiem Volvjiem manējam derēs kārba. Ja pareizi saprotu cits tilpums un Turbo neder

Der noteikti no jebkura benciina dzineeja tikai turbo kaarba buus daargaaka un arii paarnesumu attieciibas buus savaadaakaas

0 0 Atbildēt

Skaidrs paldies, a tā es jau gandrīz sataisījos Turbo īpašniekiem zvanīt.

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:ar ko atšķiras Mārupes Saša no MM dotajā situācijā?

Droshi vien, ka ne ar ko! Abi nodzeesiis kljuudu caur portu. Liidz 95 gadam vareeja nolasiit pats. Labajaa stuurii motortelpaa bija "data link conector" Peec 95 jau ir salonaa

0 0 Atbildēt

To Arnijs

Ap cikiem rītu varētu parādīties ? Ja nu kau kur jāāizšauj lai zinu, ja nenosakāmi tad tā arī pasaki

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: To Arnijs

Ap cikiem rītu varētu parādīties ? Ja nu kau kur jāāizšauj lai zinu, ja nenosakāmi tad tā arī pasaki

Peecpusdienaa.... No riita veel shaadi taadi darbi

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:Volvo 850 2.5 10v '95 - lampiņa Service un kā ar viņu cīnīties? Tikai MM pie stenda?

Tā lampiņa tev atgādina ka jāveic kārtējā tehniskā apkope, es to lampiņu vinkārši izņēmu ārā.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Gnoms rakstīja:Volvo 850 2.5 10v '95 - lampiņa Service un kā ar viņu cīnīties? Tikai MM pie stenda?

Tā lampiņa tev atgādina ka jāveic kārtējā tehniskā apkope, es to lampiņu vinkārši izņēmu ārā.

Man ir arī tāds motors. Paskaties uz rādītāju panelī jābūt diviem caurumiem. Vienā ir poga ar kuru nomet mazo spidometra skaitītāju un nullēm, bet otrs caurums vienkārši aiztaisīts ar gumijas zaglušku. Noņem gumiju, redzēsi, ka dziļāk iekšā arī ir poga. Ar kaut ko tievu nospied to, un service lampa nodzisīs. Šitiem motoriem tikai tā var nodzēst.

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Droshi vien, ka ne ar ko! Abi nodzeesiis kljuudu caur portu. Liidz 95 gadam vareeja nolasiit pats. Labajaa stuurii motortelpaa bija "data link conector" Peec 95 jau ir salonaa

Ja kas, tad

www.rcboat.ru/volvo850/diag1.htm

aprakstītā metode arī darbojas - pārbaudīts uz 850 '95. Service lampiņu gan laikam nevar nodzēst, bet lamdas lampiņu gan Tb kļūdas nolasīt un nodzēst mierīgi. Ja nav lodāmurs svešs, var kādu braucienu uz servi sev aiztaupīt..

0 0 Atbildēt

Fūūūū... Tomēr biju kļudījies. Kārba ira kārtībā, vaina tiešām bija pusasīs. Es līdz galam nebiju sapratis konstrukciju, tāpēc arī likās, ka kārba pie vainas. Arnijs apskatījās, uzcēlām uz domkrata, uzklapēja ar āmuru un tā prātīgi, un ar apdomu varēs braukt. Bet vispār naudas ziņā kapeikas remonts maksās. Jāsagaida tikai kad atsūtīs sprostgredzenu, tā laikam sauca, un uz priekšu. Kāds akmens no sirds nokrita ja jūs zinātu. Es te jau sāku zvanīt par kārbu, tak man par lietotu paprasīja 400 eiro !!!!!

0 0 Atbildēt

Gnoms.... Saakumaa neiebraucu, bet taa bija , skiet zobsiksnas mainjas intervaala lampinja! Caur taadu pashu cauruminju esmu dzeesis Mazdaam Protams peec zobsiksnas nomainjas

0 0 Atbildēt

Paldies Ivkam par saitu!

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Fūūūū... Tomēr biju kļudījies. Kārba ira kārtībā, vaina tiešām bija pusasīs. Es līdz galam nebiju sapratis konstrukciju, tāpēc arī likās, ka kārba pie vainas. Arnijs apskatījās, uzcēlām uz domkrata, uzklapēja ar āmuru un tā prātīgi, un ar apdomu varēs braukt. Bet vispār naudas ziņā kapeikas remonts maksās. Jāsagaida tikai kad atsūtīs sprostgredzenu, tā laikam sauca, un uz priekšu. Kāds akmens no sirds nokrita ja jūs zinātu. Es te jau sāku zvanīt par kārbu, tak man par lietotu paprasīja 400 eiro !!!!!

Tur gan saakumaa taa pusass ir jaaiznjem un jaanopeeta vai shlices nav aprautas.

0 0 Atbildēt

Nu es ceru , ka līdz kādam servim vismaz varu tikt. A tā jau vienreiz buksējos, nekas patīkams nav.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Tur gan saakumaa taa pusass ir jaaiznjem un jaanopeeta vai shlices nav aprautas.

Iekshaa iegaaja pez probleemaam.... Ja buutu aprautas, tad tikai ar sishanu vareetu. Domaaju, ka, ja uzliks jaunu sprostu, buus miers! Sprosts jau tika pasuutiits un naakoshnedeeljas beigaas vareetu buut dabuujams

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

curmis rakstīja:Viņa gan jau ir ādas, bet var jau pa virsu arī.

Ok, man 6-dien kaa reizi reids pa placiem, savakshu informaciju. Bet pa virsu nekas nav jashuj, tur diira to veco aadu nost un shuj normalu jaunu.

Kādi rezultāti?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti