Ja Tu, GNOMS man prasi peec noteiktas adreses un telefona, tad man japainteresejas siikak.
Riiga shuj pa 25 Ls, Jelgava 10-18 Ls. Jebkuraa placi tac tiek parsuutas stuures, man tad jasazvana
Ja Tu, GNOMS man prasi peec noteiktas adreses un telefona, tad man japainteresejas siikak.
Riiga shuj pa 25 Ls, Jelgava 10-18 Ls. Jebkuraa placi tac tiek parsuutas stuures, man tad jasazvana
Man ar dikti interesētu!
Viņa gan jau ir ādas, bet var jau pa virsu arī.
curmis rakstīja:Viņa gan jau ir ādas, bet var jau pa virsu arī.
Ok, man 6-dien kaa reizi reids pa placiem, savakshu informaciju. Bet pa virsu nekas nav jashuj, tur diira to veco aadu nost un shuj normalu jaunu.
Par to pusasi , lai kā negribētos, ka ir tas smagākais variants. Laikam tomēr būs, jo nepiebildu vakar, ka biju pacēlis uz domkrata un kā reiz pagrozīju un mēģināju pakustināt kreiso pusasi. Neko, kas radītu aizdomas nemanīju. Bet pazīmes līdzīgas Crash aprakstītajām. Tā kā kamēr netikšu uz operāciju galda neko pateikt nevarēšu.
Vienīgi, ja nu kāds var, kur lētāk dabūt ejošu kārbu vai ideālais variants neejošu kurai kas cits nojaukts. Vai arī kādi citi varianti šamā situācijā.
Skumji,ka tev tā neiet,mēģini caur sm-reklamu meklēt,varbūt pat nospīd tieši tas minimums kas nepieciešams.
Nu ko darīt, a neko Būs ļoti laba mācība uz nākotni. Mani mierina doma, ka pat automeistari un cilvēki kas diendienā ņemas ar autiņiem ir iepirkušies ne sliktāk , kā es Zinu reālus gadienus.
Nu tagad jautājiens zinātājiem. Mani ir VOLVO 850 2.5i 10V 1993g. sedans - no kura līdz kuram gadam no citiem Volvjiem manējam derēs kārba. Ja pareizi saprotu cits tilpums un Turbo neder
Derees arii no turbo un 20V...
Riitdien ne, droshi vien pariit braukshu uz Riigas pusi. Apkastiis, kas Tev tur iisti ir....
Paldis , paldis Parīt būšu droši mājās.
Aicene rakstīja: Nu ko darīt, a neko Būs ļoti laba mācība uz nākotni. Mani mierina doma, ka pat automeistari un cilvēki kas diendienā ņemas ar autiņiem ir iepirkušies ne sliktāk , kā es Zinu reālus gadienus.
Nu tagad jautājiens zinātājiem. Mani ir VOLVO 850 2.5i 10V 1993g. sedans - no kura līdz kuram gadam no citiem Volvjiem manējam derēs kārba. Ja pareizi saprotu cits tilpums un Turbo neder
Der noteikti no jebkura benciina dzineeja tikai turbo kaarba buus daargaaka un arii paarnesumu attieciibas buus savaadaakaas
Skaidrs paldies, a tā es jau gandrīz sataisījos Turbo īpašniekiem zvanīt.
Gnoms rakstīja:ar ko atšķiras Mārupes Saša no MM dotajā situācijā?
Droshi vien, ka ne ar ko! Abi nodzeesiis kljuudu caur portu. Liidz 95 gadam vareeja nolasiit pats. Labajaa stuurii motortelpaa bija "data link conector" Peec 95 jau ir salonaa
To Arnijs
Ap cikiem rītu varētu parādīties ? Ja nu kau kur jāāizšauj lai zinu, ja nenosakāmi tad tā arī pasaki
Aicene rakstīja: To Arnijs
Ap cikiem rītu varētu parādīties ? Ja nu kau kur jāāizšauj lai zinu, ja nenosakāmi tad tā arī pasaki
Peecpusdienaa.... No riita veel shaadi taadi darbi
Gnoms rakstīja:Volvo 850 2.5 10v '95 - lampiņa Service un kā ar viņu cīnīties? Tikai MM pie stenda?
Tā lampiņa tev atgādina ka jāveic kārtējā tehniskā apkope, es to lampiņu vinkārši izņēmu ārā.
curmis rakstīja:
Gnoms rakstīja:Volvo 850 2.5 10v '95 - lampiņa Service un kā ar viņu cīnīties? Tikai MM pie stenda?
Tā lampiņa tev atgādina ka jāveic kārtējā tehniskā apkope, es to lampiņu vinkārši izņēmu ārā.
Man ir arī tāds motors. Paskaties uz rādītāju panelī jābūt diviem caurumiem. Vienā ir poga ar kuru nomet mazo spidometra skaitītāju un nullēm, bet otrs caurums vienkārši aiztaisīts ar gumijas zaglušku. Noņem gumiju, redzēsi, ka dziļāk iekšā arī ir poga. Ar kaut ko tievu nospied to, un service lampa nodzisīs. Šitiem motoriem tikai tā var nodzēst.
Arnijs rakstīja:
Droshi vien, ka ne ar ko! Abi nodzeesiis kljuudu caur portu. Liidz 95 gadam vareeja nolasiit pats. Labajaa stuurii motortelpaa bija "data link conector" Peec 95 jau ir salonaa
Ja kas, tad
www.rcboat.ru/volvo850/diag1.htm
aprakstītā metode arī darbojas - pārbaudīts uz 850 '95. Service lampiņu gan laikam nevar nodzēst, bet lamdas lampiņu gan Tb kļūdas nolasīt un nodzēst mierīgi. Ja nav lodāmurs svešs, var kādu braucienu uz servi sev aiztaupīt..
Fūūūū... Tomēr biju kļudījies. Kārba ira kārtībā, vaina tiešām bija pusasīs. Es līdz galam nebiju sapratis konstrukciju, tāpēc arī likās, ka kārba pie vainas. Arnijs apskatījās, uzcēlām uz domkrata, uzklapēja ar āmuru un tā prātīgi, un ar apdomu varēs braukt. Bet vispār naudas ziņā kapeikas remonts maksās. Jāsagaida tikai kad atsūtīs sprostgredzenu, tā laikam sauca, un uz priekšu. Kāds akmens no sirds nokrita ja jūs zinātu. Es te jau sāku zvanīt par kārbu, tak man par lietotu paprasīja 400 eiro !!!!!
Gnoms.... Saakumaa neiebraucu, bet taa bija , skiet zobsiksnas mainjas intervaala lampinja! Caur taadu pashu cauruminju esmu dzeesis Mazdaam Protams peec zobsiksnas nomainjas
Paldies Ivkam par saitu!
Aicene rakstīja: Fūūūū... Tomēr biju kļudījies. Kārba ira kārtībā, vaina tiešām bija pusasīs. Es līdz galam nebiju sapratis konstrukciju, tāpēc arī likās, ka kārba pie vainas. Arnijs apskatījās, uzcēlām uz domkrata, uzklapēja ar āmuru un tā prātīgi, un ar apdomu varēs braukt. Bet vispār naudas ziņā kapeikas remonts maksās. Jāsagaida tikai kad atsūtīs sprostgredzenu, tā laikam sauca, un uz priekšu. Kāds akmens no sirds nokrita ja jūs zinātu. Es te jau sāku zvanīt par kārbu, tak man par lietotu paprasīja 400 eiro !!!!!
Tur gan saakumaa taa pusass ir jaaiznjem un jaanopeeta vai shlices nav aprautas.
Nu es ceru , ka līdz kādam servim vismaz varu tikt. A tā jau vienreiz buksējos, nekas patīkams nav.
Crash rakstīja:
Tur gan saakumaa taa pusass ir jaaiznjem un jaanopeeta vai shlices nav aprautas.
Iekshaa iegaaja pez probleemaam.... Ja buutu aprautas, tad tikai ar sishanu vareetu. Domaaju, ka, ja uzliks jaunu sprostu, buus miers! Sprosts jau tika pasuutiits un naakoshnedeeljas beigaas vareetu buut dabuujams
AutoNets rakstīja:
curmis rakstīja:Viņa gan jau ir ādas, bet var jau pa virsu arī.
Ok, man 6-dien kaa reizi reids pa placiem, savakshu informaciju. Bet pa virsu nekas nav jashuj, tur diira to veco aadu nost un shuj normalu jaunu.
Kādi rezultāti?
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.