Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Tuvojas ziema un plānojas vagonam montēt jaunas ziemenes un liidz ar to ir dilemma:

1. Ar shipiem vai bez. Manupraat prasaas shipenes.

1. Radaas doma, varbuut njemt 195/65/R15, lai drusku komfortablaaka braukshana.

Itkā pēc kataloga neder. Kāda pieredze / ieteikumi?

Paldies jau ieprieksh

Pagājušo ziemu es tādas nopirku un dabūju pirkt citas, jo uz pampakiem, ja aizmugurē sēdēja divi cilvēki strīķējās arkās

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Pagājušo ziemu es tādas nopirku un dabūju pirkt citas, jo uz pampakiem, ja aizmugurē sēdēja divi cilvēki strīķējās arkās

Varbuut: 1. prasaas nomainiit atsperes

2. Ja arkas buus piedziitas ar sniegu (kas ziemas laikaa taa arii ir) tad striikjees arii 145/60 R13

Tas , ka uz bedreem ziemaa striikeejas, nav raadiitaajs.

kaspx Reģ.: 08.04.2005
0 0 Atbildēt

Jautajums Volvo guru: aizmugurē 850 vagonam ir Novomat amortiņi un abiem ir ieplīsušas putekļu gumijas. MM saka ka tādas gumijas atsevišķi bez dārgajiem amortiņiem dabūt nevar. Varbūt ka tomēr kaut kur var? Ja var tad - kur?

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

kaspx rakstīja:Jautajums Volvo guru: aizmugurē 850 vagonam ir Novomat amortiņi un abiem ir ieplīsušas putekļu gumijas. MM saka ka tādas gumijas atsevišķi bez dārgajiem amortiņiem dabūt nevar. Varbūt ka tomēr kaut kur var? Ja var tad - kur?

Varbūt, ka APE Motors. Kaut vai piemeklēt kaut ko līdzīgu.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

kaspx rakstīja:Jautajums Volvo guru: aizmugurē 850 vagonam ir Novomat amortiņi un abiem ir ieplīsušas putekļu gumijas. MM saka ka tādas gumijas atsevišķi bez dārgajiem amortiņiem dabūt nevar. Varbūt ka tomēr kaut kur var? Ja var tad - kur?

Manam bija tā pati vaina, vecajām tika uzmauktas pa virsu putekļu gumijas no stūres reikas (neatceros no kāda auto) un viss ok.

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Esmu saruupeejis no vecaas krievu seejmashiinas seeklu vadus, izskataas ka vajadzeetu dereet. Mainjai veel neesmu sabriedis. Speci teica , ka iipashi traki tas neesot un pieveda piemeeru ar piekshas amiishiem kuriem shtoks arii ir redzams. Protams labaak ka taas gumijas ir, nekaa ka nav.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Man bija liidziiga probza, taa tika atrisinaata dabonot audi 100 stuures reikas gumiju, sagriezhot un uzmaucot amiitim.

0 0 Atbildēt

Uudensputns rakstīja:Nu ko,biju,redzēju,smuks.Auto ir ar TUR liktu gāzes iekārtu,1994gada,noskrējiens it kā 187300,pie kam saimnieks nemaz nesāka raustīt valodu,kad piedāvāju diagnostiku...Sīkumi,protams ir-radiators jāmaina>nometīšot cenu un deg lambda zondes lampiņa,pie kam peld tukšgatas apgriezieni...

Cena,ko sākotnēji vēlas saimnieks,ir 2990EUR,taču,kā jau teicu,realitāte būs mazliet cita...

Ja deg lambadas lampa un peld apgriezieni tukshgaitaa tad 85% beigta lambada -orgjinaalaa 120s , bosch(praktiski orgjinaals) ~70Ls

0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:

compact rakstīja:Tuvojas ziema un plānojas vagonam montēt jaunas ziemenes un liidz ar to ir dilemma:

Paldies jau ieprieksh

1. Esmu braucis gan ar vienaam gan otraam. Naglaam ir tikai 3 miinusi - virs 140 km/h auto nedaudz peld, extreemi bremzeejot uz asfalta tie dzelzs gabali riepaa tomeer nedaudz traucee, neielaizh Eiropaa. Bet kaads ir kaifs ar jaunu shipeni pa pliku ledu - neapraxtaamas sajuutas, noveelu izbaudiit katram.

2. Aptaujaajis aktiivo tautu panjeemu 195/65/15. Nedaudz augstaaka un pats puuslis arii triecienietilpiigaaks. Pavasarii, kad paveersies aalinjgi muusu celjos lielaaku riepu ir mazaakas izredzes sasist ( pieredze un fakti )

Taatad ja nopeerk normaalas shipenes tad:

1. pie 140kmh auto nekur nepeld un nestaigaa, ja staigaa tad probzas ir piekaree. Extreemas bremzeeshanas gadiijumaa shipi traucee tikai uz brugja. Vismaz ar GNF3 bremzeejot uz asfalta probzas neesmu sajutis

2. Kaa jau teicu izmeers 195/65/R15 ir volvo parakstiitais izmeers un liidz ar to nebuutu jaabuut nekaadaam shaubaam to izveeloties. Tu pat spidometrs pareizi raadiis...

3. Kaifs ar shipiem vai shipiem uz ledus ir aptuveni vienaads atshkjiriiba ir tikai rokaas un bliivee

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Rudais rakstīja:

Paldies jau ieprieksh

1. Esmu braucis gan ar vienaam gan otraam. Naglaam ir tikai 3 miinusi - virs 140 km/h auto nedaudz peld, extreemi bremzeejot uz asfalta tie dzelzs gabali riepaa tomeer nedaudz traucee, neielaizh Eiropaa. Bet kaads ir kaifs ar jaunu shipeni pa pliku ledu - neapraxtaamas sajuutas, noveelu izbaudiit katram.

2. Aptaujaajis aktiivo tautu panjeemu 195/65/15. Nedaudz augstaaka un pats puuslis arii triecienietilpiigaaks. Pavasarii, kad paveersies aalinjgi muusu celjos lielaaku riepu ir mazaakas izredzes sasist ( pieredze un fakti )

Taatad ja nopeerk normaalas shipenes tad:

1. pie 140kmh auto nekur nepeld un nestaigaa, ja staigaa tad probzas ir piekaree. Extreemas bremzeeshanas gadiijumaa shipi traucee tikai uz brugja. Vismaz ar GNF3 bremzeejot uz asfalta probzas neesmu sajutis

2. Kaa jau teicu izmeers 195/65/R15 ir volvo parakstiitais izmeers un liidz ar to nebuutu jaabuut nekaadaam shaubaam to izveeloties. Tu pat spidometrs pareizi raadiis...

3. Kaifs ar shipiem vai shipiem uz ledus ir aptuveni vienaads atshkjiriiba ir tikai rokaas un bliivee

1. Taas bija tikai personiigaas izjuutas - nekas vairaak

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Uudensputns rakstīja:Nu ko,biju,redzēju,smuks.Auto ir ar TUR liktu gāzes iekārtu,1994gada,noskrējiens it kā 187300,pie kam saimnieks nemaz nesāka raustīt valodu,kad piedāvāju diagnostiku...Sīkumi,protams ir-radiators jāmaina>nometīšot cenu un deg lambda zondes lampiņa,pie kam peld tukšgatas apgriezieni...

Cena,ko sākotnēji vēlas saimnieks,ir 2990EUR,taču,kā jau teicu,realitāte būs mazliet cita...

Ja deg lambadas lampa un peld apgriezieni tukshgaitaa tad 85% beigta lambada -orgjinaalaa 120s , bosch(praktiski orgjinaals) ~70Ls

To jau tik vajag-reāls iemesls nosist cenu,pie kam padaudz...Rīt ar jamo runāšu,tad jau manīs,kas un kā.Citādi-pārāk smuks auto,lai laistu garām,nu patīk man šitie!

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Ātrs jautājums - kur meklēt 850 sedana bagāžnieka stāvokļa (vaļā/ciet) sensoru/podziņu/datčiku/whatever un cik viņam viegli/grūti tikt klāt? Nav omulīgi atstāt autiņu aizslēgtu bez sidzenes, jo viņa domā, ka bagāžnieks visu laiku stāv vaļā un neslēdz ciet normāli..

PS. Esmu nešipeņu atbalstītājs 1) troksnis tomēr no šipiem lielāks; 2) uz asfalta tomēr garāks bremzēšanas ceļš; 3) Rīgā un uz lielceļiem ledus ir tikai ārkārtējos gadījumos, bet visa pārējā ziema sastāv no slapjuma un žļuras; 4) ja daļa šipu izbirst (un agrāk vai vēlāk tas notiek), tad punkti 1) un 2) paliek vēl sliktāki. Lai gan ja brauktu vairāk pa lauku ceļiem ziemā, noteikti šipi un tikai šipi... Protams arī ar šipiem jāmāk braukt, jo ja ar šipenēm noraujas ass, tad savākt ir stipri grūtāk kā bez šipiem.. Tas pats variants kas "tur kur ar AWD iesēdīsies, tur ar FWD nemaz neiebrauksi"

0 0 Atbildēt

Bagazhnieka staavoklja sleedzi meklee pashaa sleedzenee.

Par riepaam

Pa visu pagaajushoziemu no shipeneem izkritushi(izrauti ) bija tikai divi shipi

Bremzeeshanas celju var paredzeet, ja norajas no shipiem tad taapat ar shipiem var dabuut atpakalj aatraak sakjeri.

Kaa jau teicu - pie mums kaa uznaak ziema celjiniekiem taa ir stihija ar kuru tiem ir gruuti tikt galaa. Pagaajushoziem esmu uzraavies uz nekaisiitiem celjiem, apledojushiem krustojumiem utt.

Veel kas Labas shipenes maksaa vismaz 2 reizes leetaak nekaa labas bezshipenes.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Bagazhnieka staavoklja sleedzi meklee pashaa sleedzenee.

t.i. - bagāžnieka vākā? Tā jau likās, jo apakšā it kā nav nekādu kustīgo detaļu...

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Kaa jau teicu - pie mums kaa uznaak ziema celjiniekiem taa ir stihija ar kuru tiem ir gruuti tikt galaa. Pagaajushoziem esmu uzraavies uz nekaisiitiem celjiem, apledojushiem krustojumiem utt.

Veel kas Labas shipenes maksaa vismaz 2 reizes leetaak nekaa labas bezshipenes.

Izskatās, ka es esmu braucis tikai ar labām nešipenēm, bet tu tikai ar labām šipenēm . Par cenām... varbūt kādu piemēru? Atverot kaut vai laneks.lv un ievadot to pašu 195/65/15 šipenes tā vidēji ir pat dārgākas, nemaz nerunājot par "vismaz 2 reizes" . Bet nu labi - offtopiks.

0 0 Atbildēt

Es pirms kaada laika ar biju bezradzhnieks un teicu ka radzhotaas riepas nevajag un ka taas ir suuds utt. Bet kad pameegjinaaju iepatikaas .

Cenas piemeeram njemot listpraisus - vieniigaas njemamaas bezradzhu ripeas ir - Nokian RSi -123Ls riepa. , un pats Michelin Maxi ICE - 79Ls pret radzhotajaam - Gislaved NF3 - 68Ls, Barum Norpolaris - 48Ls

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Te pāris dienas atpakaļ tēma tikai aizskarta, bet nu atkārtošos.

850 vagonam kopš vakardienas aizslēdzot auto, signalizācija ziņo ka kaut kas nav aizvērts, protsms viss ir. Man ir 80% pārliecība ka probzas ir ar aizmugurējo durvju sensoru vai arī kā tur viņu. Jautājums, kas un kur jāskatās, vai to var izdarīt pats un kādas cenas. Vai arī uzticēties kādam, kam nav tik līas rokas kā man

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

2 miezis

starp citu...

man ar siga gljuko...un man ar aizdomas par aizm.vaaku...

bet man uz atveersanu kaut kaadi gljuki...to veeras valjaa centralka to neveeeras.. bet kad atver bagazniieku tad siga kaadu laiku straada normaali....

0 0 Atbildēt

miezis rakstīja:Te pāris dienas atpakaļ tēma tikai aizskarta, bet nu atkārtošos.

850 vagonam kopš vakardienas aizslēdzot auto, signalizācija ziņo ka kaut kas nav aizvērts, protsms viss ir. Man ir 80% pārliecība ka probzas ir ar aizmugurējo durvju sensoru vai arī kā tur viņu. Jautājums, kas un kur jāskatās, vai to var izdarīt pats un kādas cenas. Vai arī uzticēties kādam, kam nav tik līas rokas kā man

Nu man jau tas pats, tikai sedanam un ar bagāžnieka vāku. Atrast kurš datčiks vainīgs samērā elementāri - aiztaisam visu ciet un pa vienai virinam durvis, skatoties vai salona gaismas korekti ieslēdzas/izslēdzas. A bagāžnieks diagnosticējas analoģiski - ieslēdzam viņā gaismu un aiztaisam ciet. Pēc tam caur tuneli lūram viņā iekšā un ja gaisma joprojām deg, tad skaidrs vaininieks.. Šodien ir plāns piebraukt uz servisiņu un fixot šo problēmu, pēc tam arī zināsim čto po čom.. Pieļauju ka wagonam nekas īpaši tur neatšķiras.

0 0 Atbildēt

ivka rakstīja:

miezis rakstīja:Te pāris dienas atpakaļ tēma tikai aizskarta, bet nu atkārtošos.

Nu man jau tas pats, tikai sedanam un ar bagāžnieka vāku. Atrast kurš datčiks vainīgs samērā elementāri - aiztaisam visu ciet un pa vienai virinam durvis, skatoties vai salona gaismas korekti ieslēdzas/izslēdzas. A bagāžnieks diagnosticējas analoģiski - ieslēdzam viņā gaismu un aiztaisam ciet. Pēc tam caur tuneli lūram viņā iekšā un ja gaisma joprojām deg, tad skaidrs vaininieks.. Šodien ir plāns piebraukt uz servisiņu un fixot šo problēmu, pēc tam arī zināsim čto po čom.. Pieļauju ka wagonam nekas īpaši tur neatšķiras.

Tad skaidrs ka vainīgs aizmugurējais vāks, vakar pēc baša braucu mājas un secunu ka aizmugurē deg apgaismojums. Klau, Ivka, tad pastaasti kā tev būs gājis pa servi.

0 0 Atbildēt

muiezi ja tu buutu palasiijis tad buutu ieveerojis ka jau atbildeeju uz shaadu jautaajumu. Tur ir mikrisleedzis

iekshaa sleedzenee, aizmugureejo sleedzeni aaraa jaucis neesmu, bet pieljauju ka tur kaada plastmasas kjepa kas ir nodilusi un nespiezh vairaak s.leedzi..

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:muiezi ja tu buutu palasiijis tad buutu ieveerojis ka jau atbildeeju uz shaadu jautaajumu. Tur ir mikrisleedzis

iekshaa sleedzenee, aizmugureejo sleedzeni aaraa jaucis neesmu, bet pieljauju ka tur kaada plastmasas kjepa kas ir nodilusi un nespiezh vairaak s.leedzi..

OK Crash, es jau teicu, ka atkārtošos. Par cik pač neesmu jaucis un bija runa par sedanu, bet vienalga danke.

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

Kaads gadiijumaa nepaardod aizmugures spoileri, kas jau ar stopsignaalu naak, sedanam? kaadas cenas?

0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja:Kaads gadiijumaa nepaardod aizmugures spoileri, kas jau ar stopsignaalu naak, sedanam? kaadas cenas?

maxaa aptuveni Ls 50. dabuut... jaaskataas pa shrotiem

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja:Kaads gadiijumaa nepaardod aizmugures spoileri, kas jau ar stopsignaalu naak, sedanam? kaadas cenas?

Es nesen pirku universālam lietotu bez stopsignāla-30Ls.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti