Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

draco rakstīja: un kaa kvalitaate? ok? nekaadas blakusparaadiibas un so nav noveerotas?? pa cik un kur mainiiji,ja nav nosleepums?

Nē, viss ir good. Vai tu tiešām domā, ka Volvo pats arī diskus un kolodkas ražo? Protams ne. A mainīju pats, bija silta augusta svētdiena, un cik tad tur tā darba.

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

nu xz,kaukaada kvalitaates kontrole jau shamiem ir, jebkurus kjiiniizeru skaarda diskus jau vinji zem sava leiblja (volvo) netirgo.

bet nu paldies - pasuutiiju savam zimmerman pa 20 ls gab. jaagaida tik ilgi buus. bet nu zimmermans itkaa esot diezgan ok kvalitaate...

cerams uz atnaakshanas laiku laikapstaaklji uzlabosies,tad vareeshu ariidzan pats nomainiit, tem bolee uz to laiku no amazona haynes manuaaljiem jau buutu jaaatnaak - buus tik dinamometriskaa atsleega jaasameklee....

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Ko tad dinamometrēsi?

0 0 Atbildēt

UUSA rakstīja: Ko tad dinamometrēsi?

peec booka supportu stiprinaajuma skruuves itkaa 10 kgm, diska stiprinaajums spiljka 0.8 kgm...

jaapasuuta veel supportu stiprinaajuma skruuves btw - peec booka iesaka katru reizi jaunas lietot...

0 0 Atbildēt

draco rakstīja:

UUSA rakstīja: Ko tad dinamometrēsi?

peec booka supportu stiprinaajuma skruuves itkaa 10 kgm, diska stiprinaajums spiljka 0.8 kgm...

jaapasuuta veel supportu stiprinaajuma skruuves btw - peec booka iesaka katru reizi jaunas lietot...

Un riteņi jāpievelk ar spēku 110Nm. Ko tu tur ņemies. Uzsmērē uz skrūvēm speciālo skrūvju līmi un pievelc. Ja darīsi visu, kā saka Volvo grāmata, tad drīz bankrotēsi.

0 0 Atbildēt

skruuvju liime peec graamatas tur nav jaalieto.

galugalaa taas skruuves maxaa 1.5 ls gab - 6 ls prieksh prieksheejo disku nomainjas. un taas skruuves tomeer tieshaa veidaa ietekmee droshiibu,turklaat katru gadu jau diskus nemaina, taadeelj, domaaju, shii nav iistaa vieta,kur ekonomeet...bet nu katram savs funktieris....

aber kur ir probleema pievilkt ritenjus ar 11 kgm? slinkumaa? nekaadas papildizmaksas jeb darbi tur klaat nenaak. toties "sduru" riktiigi pievelkot to skruuvi pec tam nebuut nav viegli pasham valjaa dabuut pie vajadziibas, da i disku itkaa var samest....

0 0 Atbildēt

draco rakstīja: skruuvju liime peec graamatas tur nav jaalieto.

galugalaa taas skruuves maxaa 1.5 ls gab - 6 ls prieksh prieksheejo disku nomainjas. un taas skruuves tomeer tieshaa veidaa ietekmee droshiibu,turklaat katru gadu jau diskus nemaina, taadeelj, domaaju, shii nav iistaa vieta,kur ekonomeet...bet nu katram savs funktieris....

aber kur ir probleema pievilkt ritenjus ar 11 kgm? slinkumaa? nekaadas papildizmaksas jeb darbi tur klaat nenaak. toties "sduru" riktiigi pievelkot to skruuvi pec tam nebuut nav viegli pasham valjaa dabuut pie vajadziibas, da i disku itkaa var samest....

Nu tad es domāju, ka arī riteņu skrūves būtu jāmaina pēc katras skrūvēšanas.

0 0 Atbildēt

peec graamatas ritenju skruuves nav jaamaina. ne jau no griestiem oficiaalos remonta manuaaljos tie ieteikumi tiek doti.

manis peec "uz-visu-taupiitaaji" var kaut ziepjuudeni liet bremzu sisteemaa bremzu skjidruma vietaa un nemainiit skidrumu pa 10 gadiem, bet nu - kaa jau teicu,katram savs. ar sho uzskatu ka diskusiju par to,vai bremzu diskus mainiit pie noteikta biezuma,vai braukt kameer diskaa gabals izluuzt,utt, var uzskatiit par izbeigtu

0 0 Atbildēt

Ok!

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Kurš zin cik maksā 850 93g. 2.5 10v radiators apmēram. Manīju jau agrāk , ka šķidrums kau kā pazūd biki pa ātru, bet nupat jau pa traku. Nostāvēja 4.dienas , un tur kur stāvēja kārtīgi nolijis. Vēl ceru , ka varbūt kas cits. Pazīmes tādas , ka abās pusēs sulojās, no kurienes nevaru pateikt, nebija iespējas pacelt vēl.

0 0 Atbildēt

5252 motoram ar automaatu - 182 ls. tikai originaals esot,neorig neesot.

vispaar uz gogoljielas ir volvo veikalinsh, tel 722 81 40 - info ir no turienes.

veel - radiatoram apakshaa ir skjidruma izlaisshanas skruuve, vienam pazinjam tai skruuvei bliive bija pushu,un ar viss antifriizs izteceeja - paarbaudi visaadam gadiijumam.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

NU njez Draco, tad tev tas volvis bija pa dārgu un tagad ieliekamās detaļas pa lētu, MM serviss par sūdīgu... kāa sacīit jāasak opredeljis beidzot... Ja nepatīk serviss remontē pacs.. Un MM ir tīri normāla attieksme no rīta aizdzen auto un vakarā nāc pakaļ( varbūt man tikai tā liekās..).

Par diskiem ... nav obligāti jāpērk diski par 100Ls gabalā var nopirkt normālus Lucas vai Zimmermann diskus pa 50Ls komplektā. Arī klučus teiksim textārus var dabūt pa kādiem 25Ls komplektu...

Nu pat nezinu ko tev vēl ieteikt un pateikt...

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Kurš zin cik maksā 850 93g. 2.5 10v radiators apmēram. Manīju jau agrāk , ka šķidrums kau kā pazūd biki pa ātru, bet nupat jau pa traku. Nostāvēja 4.dienas , un tur kur stāvēja kārtīgi nolijis. Vēl ceru , ka varbūt kas cits. Pazīmes tādas , ka abās pusēs sulojās, no kurienes nevaru pateikt, nebija iespējas pacelt vēl.

Tu esi pārliecināts ka radiators tek? Vai nav kāda truba vai stiprinājums atnācis vaļā?

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Aicene rakstīja: Kurš zin cik maksā 850 93g. 2.5 10v radiators apmēram. Manīju jau agrāk , ka šķidrums kau kā pazūd biki pa ātru, bet nupat jau pa traku. Nostāvēja 4.dienas , un tur kur stāvēja kārtīgi nolijis. Vēl ceru , ka varbūt kas cits. Pazīmes tādas , ka abās pusēs sulojās, no kurienes nevaru pateikt, nebija iespējas pacelt vēl.

Tu esi pārliecināts ka radiators tek? Vai nav kāda truba vai stiprinājums atnācis vaļā?

Jauns radiators maksaja ap 70-80 Ls vagonu ielaa. Uzzvani uz 1188 un pajauta telefona numuru un uzzini precizak. Viekals ir tieshi pretim ATLAS MOTORS.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Paldies par padomiem. Jaunnedēļ dzīšu uz servi, lai izietu atkātoto apskati, pateikšu lai paskatās. Tad arī uzzināšu. Nu dikti negribās lai būtu radiators jāmaina saprotams Vai ir kādam pieredze ar tiem specšķīdumiem, kas aizpilda caurumus? Nedomāju , ka tas ir kas labs, bet ja nu tomēr. Braucējs esu neaktīvs, tāpēc varbūt var kā izlīdzēties.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja: NU njez Draco, tad tev tas volvis bija pa dārgu un tagad ieliekamās detaļas pa lētu, MM serviss par sūdīgu... kāa sacīit jāasak opredeljis beidzot... Ja nepatīk serviss remontē pacs.. Un MM ir tīri normāla attieksme no rīta aizdzen auto un vakarā nāc pakaļ( varbūt man tikai tā liekās..).

Par diskiem ... nav obligāti jāpērk diski par 100Ls gabalā var nopirkt normālus Lucas vai Zimmermann diskus pa 50Ls komplektā. Arī klučus teiksim textārus var dabūt pa kādiem 25Ls komplektu...

Nu pat nezinu ko tev vēl ieteikt un pateikt...

kuraa vietaa esmu teicis,ka volvo detaljas man "pa leetu" skjiet? gribeetos citaatu redzeet

par paareejo - MM servisaa ir lietas kas man nepatika - piem tas,ka meistaru vispaar neredzi. luudzu lai paskataas zobsiksnu, kurai patlaban buutu jaabuut zem 1k noskreejienam - cenu lapaa tas figuree. rezultaats = 0. nobubinaaja,ka nez,kad taa siksna mainiita, leibelja uz pashas siksnas par datumu neesot,un kko tml. un elljas ielieshanas bliivi piesavinaajaas. nu ja tu nejeedz,kas tur maisinjaa par "lieku " bliivi ielikta, piezvani taksh klientam un uzprasi, galeejaa gadiijumaa noliec atpakalj mashiinaa... bet nee, aciimredzot kaads noleema ka jaaieliek savaa kabataa.

par brezmeem: saki textar ir tie labie? veel kaada ok kluchu firma ir, ja nu autoplusaa textaaru peexnji nau?

paldies jau ieprieksh...

0 0 Atbildēt

Cik es esmu runājis ar MM tad attieksme ir normaala, kā normālam servisam pienākas. Pirmkārt klientu pie meistara nelaist lai neuzmācās ar muljkjiigiem jautājumiem. Otrkārt MM nepraktizē klienta atvestu detalju ielikshanu(manuprāt pilnīgi normāli). Treškārt ja būtu ar piņēmējiem aprunājies, būtu pasaukts gan meistars kas to ar tavu auto njēmās gan ar blīvīti būtu atdevuši(vispār paskaties varbūt bardacinjaa meetaajas ).

Textar kluchus ir samērā grūti dabūt jo jamie visār ir materiāla ražotāji, bet ja labi pameklē tad var atrast. Par diskiem runājot neieteiktu likt lētos Brembo diskus, jo tie ir samērā slikti. Pats savam volvim esmu licis Otto Zimmermann sporta diskus un Lucas parastos. Ļoti labi diski.

Volvo Orģināldaļas diski un kluči nāk no ATE tāpēc ar tāda cena...

0 0 Atbildēt

nu es itkaa zhiidu (cimmerman or so) pasuutiiju. laikam jau ka kautkaadi parastie / standarta, ne sporta. cerams,buus labi. par kluchiem - papeetiishu.

0 0 Atbildēt

Zimmermann diski ir ljoti labi, tā ir neliela vaacu ruupniica kas razho tikai diskus... un no ljoti laba materiāla..

kaspx Reģ.: 08.04.2005
0 0 Atbildēt

Labrīt, man ir jautājums, varbūt Crash var paskatīties. Spriegotājam (ģeneratora siksnai) ieplīsis korpuss (apaļš, alumīnija). Vai tas dīzieļiem ir vienāds ar kādu no benzīna motoriem? Man ir 96g 2,5 Tdi. (Vin: YV1LW7202V2323000). Iepriekš pateicos.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

kaspx rakstīja: Labrīt, man ir jautājums, varbūt Crash var paskatīties. Spriegotājam (ģeneratora siksnai) ieplīsis korpuss (apaļš, alumīnija). Vai tas dīzieļiem ir vienāds ar kādu no benzīna motoriem? Man ir 96g 2,5 Tdi. (Vin: YV1LW7202V2323000). Iepriekš pateicos.

Nu nebuus vis vienaads! Tev det OE nr. ir 9179314, ja tas kaut kur var paliidzeet. Un auto peec win koda ir 97 gada.

kaspx Reģ.: 08.04.2005
0 0 Atbildēt

Paldies Arnij. Un kā tur ir ar tiem spriegotājrullīšiem (kustīgo un nekustīgo), vai tiem gultņi (SKF vai citi) ir atsevišķi pērkami vai nē? Ir doma sameklēt šrotā spriegotāju un ielikt tam jaunu gultni; servisā teica kads no rullīšiem ejot uz izbeigšanos (vēl gan netrokšņo)

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

kaspx rakstīja: Paldies Arnij. Un kā tur ir ar tiem spriegotājrullīšiem (kustīgo un nekustīgo), vai tiem gultņi (SKF vai citi) ir atsevišķi pērkami vai nē? Ir doma sameklēt šrotā spriegotāju un ielikt tam jaunu gultni; servisā teica kads no rullīšiem ejot uz izbeigšanos (vēl gan netrokšņo)

Par Volvo nezinu. SAAB auto vienam no spriegotaajiem gultnis ir mainaams un tas ir parastais sleegtais 6203, tas pats, kas naak arii paarsvaraa generatoros. Bet to neviena programma nepateiks. Ir jaanjem nost un jaaskataas.

0 0 Atbildēt

dienaas biju savam automaatam ellju mainiit uz raap - vinju taa sauktaa pilnaa mainja. izmaksaa taads prieks apaljus 63 ls - 15 par darbu,un 48 par ellju (petro canada dexron 3).

visumaa ok,neko sliktu nemaniiju. vieniig nomainjas proceduura imho diivaina - liinijaa starp elljas radiatoru un kaarbu iesleedz to mainjas automaatu, padzenaa (nomaina) ellju ar jauno, tad veel izlaizh ellju no kaarbas izskruuveejot kartera elljas nolieshanas skruuvi,tad veel dolej jaunu un viss. man agraak kautkaa likaas,ka ja maina ar aparaatu, elljas izlaisshana no kartera nevaid vajadziiga, bet nu xz. mainiitaajs - latvietis btw

a par kratiishanos bremzeejot - nelabas aizdomas man,ka taki viens no aizmugureejiem br diskiem sameties...nu,nomainiis prieksheejos,ta jau redzees...

Graps Reģ.: 27.02.2006
0 0 Atbildēt

Sveiciens kā speciem tā arī delitantiem!!! Ja ņemsiet savā pulciņā tad arī es jums pievienošos jo gadījās pilnīgi negaidīti iegādāties 94g. 850 2.5 20v., un palasot šo forumu sapratu kad būs nepieciešams arī Jūsu visu padoms.Pats autiņu tik pagājušo nedēļ atdzinu un ejot skati biju patīkami parsteigts kad izgāju pa nullēm, bez aizrādījumiem. VOLVO rullē!!!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti