Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

A ko, antifrīzs vai eļļa izrāda tendenci strauji zust? Ja tā nav - tad liecies mierā, nomaini šķidrumus un brauc. Jo vairāk utis meklēsi, jo vairāk arī atradīsi

draco rakstīja: da nez,vienk Archijs kautkaa baigi jau nu droshi kaadu laiku atpakalj noteica, ka ja svaigi mainiita ellja jau melna, ta motors visdriizaak ticis vaariits. aiz tam man radaas aizdomas par kompleksu probleemu,kas uzrodas uzvaarot to motoru...

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

nu,pa tiem 400 km ko esmu nobraucis,itkaa nekas strauji zuudoshs nav konstateets. bet ellju tomeer gribeetos tiiru,un antifriizu bez ruusas

lab,mainjas ellja ar filtru jau nopirkta, antifriizu ar pie viena pie kartera ventilaacijas tiiriishanas pamainiishu.

jaasakraaj tik nauda visiesm shiem darbiem, un jaasaak pamazaam eskorts rs turbo tirgot prom

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja: Vai kādam ir viedoklis par tēmu: Lukoil Sintētiskā motoreļļa. Maksā mazliet virs 4 Ls litrā, nopērkama Lukoil bendzīntankos. Nez ir vērts riskēt?

Varu teikt,ka tikpat maksā Mobil 5w40...Vēl jautājumi?

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Ja godīgi, es ieteiktu vienkārši to eļļu un antifrīzu kādas 2-3 reizes nomainīt krietni ātrāk (piem., pēc 5000 km), vienlaikus pavērojot šo šķidrumu patēriņu, un ja patēriņa nav, vai arī tas ir samērīgs - tad likt tam motoram svētu mieru Attiecībā uz antifrīzu - es gan neesmu nekāds speciālists par šo šķidrumu, bet... kaut kur atminos lasījis, ka ilgi nemainīts antifrīzs zaudē savas īpašības, tostarp arī pretkorozijas, tāpēc, iespējams, vaina var būt arī sen nemainītā antifrīzā. Attiecībā uz eļļu - ja esi ielējis ļoti kvalitatīvu eļļu, varbūt tā pastiprināti atmiekšķējusi visādus uzdegumus, no vecākiem laikiem, kad varbūt tikušas lietotas mazāk kvalitatīvas eļļas.

draco rakstīja: nu,pa tiem 400 km ko esmu nobraucis,itkaa nekas strauji zuudoshs nav konstateets. bet ellju tomeer gribeetos tiiru,un antifriizu bez ruusas

lab,mainjas ellja ar filtru jau nopirkta, antifriizu ar pie viena pie kartera ventilaacijas tiiriishanas pamainiishu.

jaasakraaj tik nauda visiesm shiem darbiem, un jaasaak pamazaam eskorts rs turbo tirgot prom

0 0 Atbildēt

es tur veel nekaadu ellju leejis neesmu, bet patlaban tur,ja var ticeet uzliimei, ir castrol 0w30 kaukaada GLX or so.

par ellju - domaaju pat aatraak mainiit - peec 1-2 tuukstoshiem,atkariibaa no taa cik strauji jaunaa kraasu mainiis.

antifriizu ar laikam muusa motoraa nomainiishu, tik 2rreiz mainiit vinju laikam roka necelsies - viena nomainja uz 25 ls kautgan ja taa pastaas, elljas mainja ar apm tikpat izmaksaa + veel par darbu...

kameer auksts veel kaukaa aizdomiigi straadaa,taads iespaids ka ne uz visiem katliem, buus jaanomaina sveces - taas ar noteikti dieszinkad mainiitas... ngk iepirku...

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

0W30 Castrol shim motoram jau SEN kaa ir lieka grezniiba! Castrol 10W40 Magnatech buus pashaa laikaa! Veel var Mobil, Valvoline, Motul un tmldz. brendus. MM dzeses skidrums par 2.5Ls/l nav paredzeets mainiit visu ekspluataacijas laiku, taadeelj arii taa cena! Negribi OE, var liet "Polar" antifriizus! Zaljais buus uz 3 gadiem, sarkanais (longlife) uz pieciem... Ieteiktu sisteemu paskalot ar tekoshu uudens struuklu, ieprieksh iznjemot termostatu... Sisteemaa iet ~8l skidruma, noliet var ~5l. Visvienkaarshaakais ir ieliet peec tam 4l koncentraata un peec tam iztruukstosho papildinaat ar uudeni. Un buus normaals skidrums ar -36 graadu salizturiibu. Ja ir bijis vaariits, tai eeljai buus specifiska smaka (noraxturot gan nemaaceeshu , bet deguns ir pieshauts ) Nu un sveces mainiit - sveeta lieta!

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Arnij pie teviim tach staav manis atstaatais vecais antifriizs...truukumcieteejiem

0 0 Atbildēt

Vispaar 2,5Ls litrā ir tiiri normaala cena par Antifriizu. Texaco Longlife(labākais kas pie mums nopeerkams) koncentraata 5L pudele maxaa ap 12Ls

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja: Ja eļļa paliek tumša, tas nozīmē, ka viņas atmazgājošās piedevas strādā.

Tā ir... tikai tas, ko vajag atmazgaat, arii no kaut kaa rodas!

0 0 Atbildēt

2Arnijs: paldies par ieteikumiem, to 0w30 ne es leeju iekshaa.

pats domaaju palikt pie valvoline 10w40,un paprobeet valvoline maxi life pussinteetikas seeriju.

0 0 Atbildēt

veel jautaajums par 850taa bez kondicioniera, "airmix" sisteemu - cik instrukciju lasiiju,iisti neko nesaprotu.

cik sapratu, to airmix riteni griezot uz vienu pusi divu centraalo puuteeju pluusmai piemikseejas aara aukstais gaiss,uz otru pusi aara aukstaa gaisa piemikseeshanai vajadzeetu aizveerties?

man experimentaaali jebkuraa airmix staavoklii pa abiem centraalajiem deflektoriem naak auksts gaiss...

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

draco rakstīja: veel jautaajums par 850taa bez kondicioniera, "airmix" sisteemu - cik instrukciju lasiiju,iisti neko nesaprotu.

cik sapratu, to airmix riteni griezot uz vienu pusi divu centraalo puuteeju pluusmai piemikseejas aara aukstais gaiss,uz otru pusi aara aukstaa gaisa piemikseeshanai vajadzeetu aizveerties?

man experimentaaali jebkuraa airmix staavoklii pa abiem centraalajiem deflektoriem naak auksts gaiss...

Tad tev ir saluzusi ta svirinja, kas virina luuka ciet klapi. Kad sava laika njemu nost 850 panelja augshu, tur to sviru var redzeet.

lvrisk Reģ.: 22.10.2003
0 0 Atbildēt

sofera puse iestregusi drosibas josta. vina ir remontejama? vai izmetama? cik atceros pagasreiz bij pirms kadiem 4 gadiem ta pati vaina otra pusee, tad srota nopirku 'jaunu' (vecu).

0 0 Atbildēt

lvrisk rakstīja: sofera puse iestregusi drosibas josta. vina ir remontejama? vai izmetama? cik atceros pagasreiz bij pirms kadiem 4 gadiem ta pati vaina otra pusee, tad srota nopirku 'jaunu' (vecu).

Jāmaina nost, man ar 850tajam bija tāda probza, paliidzeeja tiaki nomainja...

0 0 Atbildēt

draco reku tef par deveejiem:

www.ulriknoergaard.dk/... ,%201995%203.jpg

lvrisk Reģ.: 22.10.2003
0 0 Atbildēt

paldies. atceros - bij pec skata galigi primitiva, bet ka es vinu tur nemudiiju nekas nelidzeja- ja izvelc aaraa nevelk atpakal, vai ievelk ieksaa un vienkarsi nevar izvilkt jau no cita starta punkta....

Kadam nav kraajumaa????

0 0 Atbildēt

lvrisk rakstīja: paldies. atceros - bij pec skata galigi primitiva, bet ka es vinu tur nemudiiju nekas nelidzeja- ja izvelc aaraa nevelk atpakal, vai ievelk ieksaa un vienkarsi nevar izvilkt jau no cita starta punkta....

Kadam nav kraajumaa????

Man ir beigta , bet ar veselu piropatronu

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

No rīta palielieties, kā dīzeļi lec salā. Mans -22 dienu nostāvējis diezgan stīvs

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja: draco reku tef par deveejiem:

kautkaa nestraadaa tas links. visaadi izmeeginaajos - nekaa...

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

jā, džeki. Šitik garš defektu uzskaitījums, un vēl viens otrs te klāsta cik volvo slavējama mašīna... ieejiet kādā toijotas forumā, tur mašīnu defekti tiek apskatīti ~ 70 % mazāk... nez par ko tas liecina? Nu bet ņematies vien, katram savs

0 0 Atbildēt

Galvenais rakstīja: jā, džeki. Šitik garš defektu uzskaitījums, un vēl viens otrs te klāsta cik volvo slavējama mašīna... ieejiet kādā toijotas forumā, tur mašīnu defekti tiek apskatīti ~ 70 % mazāk... nez par ko tas liecina? Nu bet ņematies vien, katram savs

Uzradaas mljin gudriitis, tad nu ar seedi savaa toyotas topikaa taalaak , paskatiisimies kas notiks kad kaadaa krustojumaa tava izslaveetaa tojota satiksies ar Volvo (es te protams nerunaaju par lancruizeri) Un vispaar te runas ir ne tikai par remontiem...

0 0 Atbildēt

draco rakstīja:

Piekopē to gala penteri linkam klaat

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

draco rakstīja:

tipa tā:

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Crash rakstīja:

draco rakstīja:

tipa tā:

mljin

www/... .

ulriknoergaard.dk/billeder/biler/reduced/Volvo%20850%20T5R,%201995%203.jpg

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

Tapēc jau arī saku - ņematies vien

P.S. Pričom te vispār lenkruīzeris, tas kamēr sasniedz normālu ātrumu pusstunda paiet.

Crash rakstīja:

Galvenais rakstīja: jā, džeki. Šitik garš defektu uzskaitījums, un vēl viens otrs te klāsta cik volvo slavējama mašīna... ieejiet kādā toijotas forumā, tur mašīnu defekti tiek apskatīti ~ 70 % mazāk... nez par ko tas liecina? Nu bet ņematies vien, katram savs

Uzradaas mljin gudriitis, tad nu ar seedi savaa toyotas topikaa taalaak , paskatiisimies kas notiks kad kaadaa krustojumaa tava izslaveetaa tojota satiksies ar Volvo (es te protams nerunaaju par lancruizeri) Un vispaar te runas ir ne tikai par remontiem...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti