Vai tos krustinjus var dabuut jaunus un cik tas vareetu maksaat?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai tos krustinjus var dabuut jaunus un cik tas vareetu maksaat?
nu neskriešu uzreiz, tikai vēlēsanās zināt uz ko būt gatavam
asprātis ... cik saprotu stuures reiku var tikai restaureet vai kaa tamliidziigi, a jaunu dabuut nevarot... Vai varbuut var? Cik varētu maksaat jauna(to Yonas)?
wiests rakstīja: asprātis ... cik saprotu stuures reiku var tikai restaureet vai kaa tamliidziigi, a jaunu dabuut nevarot... Vai varbuut var? Cik varētu maksaat jauna(to Yonas)?
Maksā tieši tik,lai nerastos ne mazākā vēlēšanās pirkt jaunu(dabūt jau var gan).
wiests rakstīja: Vai tos krustinjus var dabuut jaunus un cik tas vareetu maksaat?
To kas tuvāk reikai, varu piedāvāt, lietots bet labs, nopirku sev, bet izrādījās ka nevajag pa 10 ls atdošu.
ko tauta saka par kliirensa palielinaashanu 850- tajam?
kaads ir licis virsuu 195/65r15 vai 185/70r15 ripuljus? kaa izskataas? gribetos taakaa mazliet piepacelt, no otras puses mainiit atsperes un so ar diezko nevelk...
2 draco man stav 195/65 r15 galereja var apskatit ....
Alex-GT rakstīja: 2 draco man stav 195/65 r15 galereja var apskatit ....
..un riteņi arkās nestrīķējas ?
pats biju izbriniits kad nopirku... nea nekas nestrikeejas......
soryyyy par dezinformaciju...
205/60 r15
bet 195/65 augstums buus lidziigs...vai ne?
nu,tuvs.
ritenja apkaartmeers
205/60r15 = 1.97m
195/65r15 = 1.99 m
185/70r15 = 2.01m
standartam 195/60 un 185/65 bija 1.93 / 1.95 rajonaa,liekas...
195/65R15 tomeer nedaudz kjeraas(shvirkst) galeejaas poziicijaas, tas ir ja stuure izgriezta pa labi liidz galam, tad striikeejas labais rats un otraadi. IIsteniibaa traucee tikai apgriezhoties. Izmeers ir akcepteejams lietoshanai.
jautajums par sedeklu apsildi-
cho ta diivaini skiet ka vina silda
iesleedz un tad kadu laiku nekas nenotiek
bet pec kadam 5-10 min tikai saaku cepties
cik atceros SAAB uzreiz saaka sildiit
- tapec jautajums kaa jums sedeklu apsilde silda - seezamvietas?
(zinu ka izklausas diivaini)
Labi silda. Neteiksim ,ka uzreiz paliek karsti bet pēc 10min parasti jau slēdzu ārā.
Nu 960- jam arī labi silda, nu kāda minūte jau ira jāpagaida līdz tam siltumam, nevar jau uzreiz uz sitiena.
Flints rakstīja: Labi silda. Neteiksim ,ka uzreiz paliek karsti bet pēc 10min parasti jau slēdzu ārā.
Tur jau taa lieta, ka jasledz araa, jo paliek par karstu. Cik esmu citaam mashiinam sho visnotalj patikamo fiichu testejis, tik citur t vienmeriigi silda visu laiku un var pat atseviskjiemeksemplariem to padarishanu reguleet.
Volvo uzcepina un kad saak smarzot peec ceptas galjas, tad vai nu izsledzas vai arii pats izsledz.
jaa, uzsilst peec kaada laika un tad atsleedzas. Tikko saac kjert kaifu taa aplauzh. Neteikshu ka baigi cepina, laikam pakalja ar biezu izolaaciju. Ko tad ziemas beigaas jautaa?
Rudais rakstīja: jaa, uzsilst peec kaada laika un tad atsleedzas. Tikko saac kjert kaifu taa aplauzh. Neteikshu ka baigi cepina, laikam pakalja ar biezu izolaaciju. Ko tad ziemas beigaas jautaa?
beidzot zinkare sasniedza tadu liimni ka radas velme aptaujaties apkart - istneiba nesen sedeju audika un ta skaudiigi izbaudiiju seedekla siltumu...
Tur , pēc idejas, ir divi režīmi;
1.ja salonā lieli mīnusi( pēc nakts salšanas), tad ierubī uz pilnu jaudu un ātri sasilda
2.ja ap O grādiem vai +, tad silda lēnām un krietni mazāk
He Uzmanies ka nesanāk kā Alexam, tur noklājās termostats un benkjii izdega caurums un apsvilinaaja dibenu ...
A tu papēti vai vispaar apsilde darbojas, jo 850jiem bija neveiksmīga termostata izvietošanas vieta un ja paaraak biezhi benkji turpu shurpu biida tad tam meedz noluuzt vadi... un apsilde njefurichit...
"He Uzmanies ka nesanāk kā Alexam, tur noklājās termostats un benkjii izdega caurums un apsvilinaaja dibenu ... "
japs... taa arii notika
Radās neskaidrība kāds dzesēšanas šķidrums tiek lietots VLV850: "parasts", zils antifrīzs vai kaut kāds "īpašs"?
kaspx rakstīja: Radās neskaidrība kāds dzesēšanas šķidrums tiek lietots VLV850: "parasts", zils antifrīzs vai kaut kāds "īpašs"?
Oriģinālais.... Bet, ja maini, tad no zaļaa uz augshu. Zilo nav ieteicams, jo tas pēc priekshrakstiem ir visnekvalitatiivaakais
Paldies Arnij. Zvanīju uz MM prasot pēc oriģinālā, bet tur man pateica lai gāžu iekšā parasto zilo kas dabonams uz katra stūra.
kaspx rakstīja: Paldies Arnij. Zvanīju uz MM prasot pēc oriģinālā, bet tur man pateica lai gāžu iekšā parasto zilo kas dabonams uz katra stūra.
Es savam njeemu no Hydro Texaco LongLife antifrīzu, koncentraata 5L laikam maksaaja ap 15Ls, daargi, bet vismaz laba manta. To ko var uz katra stuura nopirkt, bai njemt...
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.