Volvo 850 - Forums - iAuto

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Graps Reģ.: 27.02.2006
0 0 Atbildēt

Jā, un tagad pajautāšu vai man kāds nevarētu dot padomu kur es varētu nopirkt ģenerātora siksnu kura ir biskiņ saplaisājusi, un gofru nogaisa filtru uz karburātoru (arī tā pati nelaime). Man godīgi sakot ir info tikai par MM un viss! Jābūt taču vēl kādām vietām Rīgā, padalieties lūdzu ar koordinātēm un tel. nummuriem....

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Graps rakstīja: Jā, un tagad pajautāšu vai man kāds nevarētu dot padomu kur es varētu nopirkt ģenerātora siksnu kura ir biskiņ saplaisājusi, un gofru nogaisa filtru uz karburātoru (arī tā pati nelaime). Man godīgi sakot ir info tikai par MM un viss! Jābūt taču vēl kādām vietām Rīgā, padalieties lūdzu ar koordinātēm un tel. nummuriem....

Siksnu da jebkur! Bet gofra buus tikai MM. Tur nav variantu, ja nu vieniigi Scantech arii piedaavaa (Ape motors, Auto Gross)

0 0 Atbildēt

Paldies, es jau sapratu kad nebūs kā VW, kuram daļas var nopirkt katrā maizes veikalā....

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

Graps rakstīja: Jā, un tagad pajautāšu vai man kāds nevarētu dot padomu kur es varētu nopirkt ģenerātora siksnu kura ir biskiņ saplaisājusi, un gofru nogaisa filtru uz karburātoru (arī tā pati nelaime). Man godīgi sakot ir info tikai par MM un viss! Jābūt taču vēl kādām vietām Rīgā, padalieties lūdzu ar koordinātēm un tel. nummuriem....

kas ta tas pa 850-taa motoru ar karburatoru? tu makjeniit teemas neesi sajaucis?

0 0 Atbildēt

draco rakstīja:

kas ta tas pa 850-taa motoru ar karburatoru? tu makjeniit teemas neesi sajaucis?

Teemas, domaaju , nav sajaucis... Un ir tachu piedodami, ja visas detaljas neprot pareizi nosaukt... Galvenais, ka paareejie saprot

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Ja nu akurāt naudiņu gribas ietaupīt, tad gofru var arī salīmēt ar savām roķelēm, kādu laiku jau ies

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Khmmm 850tais un ar karburatoru...tas noteikti ir muzeja exponaata veerts

Tu domaa gofru no gaisa filtra kastes uz droseljvaarstu? tad iesaakumaa pameklee shrotos... nē labāk no sākuma noskaidro cenu iekš MM un tad pameklē šrotos, jo bieži gadās ka džeki šrotos prasa pa to detalju vairāk nekā MM par jaunu

Ģenģera siksnu noteikti var nopirkt aftermarketa, nomanja ar tur ir 5min darba. Kaut gan iekš MM tā ar nemaz nebij tik traki dārga. Atceries ka ir divi varianti pēc garuma modelim ar kondišku un bez...

0 0 Atbildēt

draco rakstīja: dienaas biju savam automaatam ellju mainiit uz raap - vinju taa sauktaa pilnaa mainja. izmaksaa taads prieks apaljus 63 ls - 15 par darbu,un 48 par ellju (petro canada dexron 3).

visumaa ok,neko sliktu nemaniiju. vieniig nomainjas proceduura imho diivaina - liinijaa starp elljas radiatoru un kaarbu iesleedz to mainjas automaatu, padzenaa (nomaina) ellju ar jauno, tad veel izlaizh ellju no kaarbas izskruuveejot kartera elljas nolieshanas skruuvi,tad veel dolej jaunu un viss. man agraak kautkaa likaas,ka ja maina ar aparaatu, elljas izlaisshana no kartera nevaid vajadziiga, bet nu xz. mainiitaajs - latvietis btw

a par kratiishanos bremzeejot - nelabas aizdomas man,ka taki viens no aizmugureejiem br diskiem sameties...nu,nomainiis prieksheejos,ta jau redzees...

interesanta procedūra.. Iekš MM elju maina divos piegājienos tipa pirmoreiz nolej no kartera cik var noliet, iepilda jauno un tad brauc kādus 10kkm un tad atkal nolej un pielej klāt jauno. Tas ir tāpēc ka no hidromuftas elja normāli ārā netek un aptuveni puse no eljas tilpuma ir tur iekshaa... A iet tur laikam kārbā kopumā 8L eljas...

0 0 Atbildēt

To Gunars_V

Tu laikam puis gribi likties baigi asprātīgs, bet īstenībā jau tāds Losis vien esi kad jaunpienācējam tā sabrauc uzreiz augumā. Uz tādiem jau neapvainojas.

0 0 Atbildēt

Graps rakstīja: To Gunars_V

Tu laikam puis gribi likties baigi asprātīgs, bet īstenībā jau tāds Losis vien esi kad jaunpienācējam tā sabrauc uzreiz augumā. Uz tādiem jau neapvainojas.

Neredzēju kur Gunars tev buutu sabraucis augumaa.... vinjsh tev ieteica reaalu risinaajumu liidz tam momentam kameer neatradiisi to gofru...

Un ja tev ieteikums saliimeet izklausaas kaa uzbraukums augumaa nu tad man pat buus bail tev ko ieteikt ka tik jaunpienaaceejs neapvainojas ....

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

sveiciens

vajadziiga paliidziiba

ko jūs zinat par vējstikla augšējo gumiju? gaudoja, gaudoja un aizgaudoja

skaidrs ka vajag šrotos pavandīties. jautājums, kādās cenās jamā iet un kas ar ielīmēšanu - respektīvi ar ko un vai pašam to darīt?

paldies

0 0 Atbildēt

miezis rakstīja: sveiciens

vajadziiga paliidziiba

ko jūs zinat par vējstikla augšējo gumiju? gaudoja, gaudoja un aizgaudoja

skaidrs ka vajag šrotos pavandīties. jautājums, kādās cenās jamā iet un kas ar ielīmēšanu - respektīvi ar ko un vai pašam to darīt?

paldies

Kaada veel augsheejaa gumija Veejstiklam gumija ir vienaa gabalaa + skiet, dekoratiivaa joslinja tai gumijai pa vidu.

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

draco rakstīja: pasuutiiju savam zimmerman pa 20 ls gab. jaagaida tik ilgi buus. bet nu zimmermans itkaa esot diezgan ok kvalitaate...

cerams uz atnaakshanas laiku laikapstaaklji uzlabosies,tad vareeshu ariidzan pats nomainiit, tem bolee uz to laiku no amazona haynes manuaaljiem jau buutu jaaatnaak - buus tik dinamometriskaa atsleega jaasameklee....

Kā un kur var pasūtīt zimmermans diskus?

0 0 Atbildēt

Sorry.... Ir gan tur augsheejaa gumija, bet saprotu, ka esi atvadiijies no taas dek. liistiites! Neko daudz vinja nemaksaa arii jauna. Tur jaaintereseejas stiklu kantoros. Domaaju ka ~ 10 +/- Ls

0 0 Atbildēt

Siksparnis rakstīja:

draco rakstīja: pasuutiiju savam zimmerman pa 20 ls gab. jaagaida tik ilgi buus. bet nu zimmermans itkaa esot diezgan ok kvalitaate...

cerams uz atnaakshanas laiku laikapstaaklji uzlabosies,tad vareeshu ariidzan pats nomainiit, tem bolee uz to laiku no amazona haynes manuaaljiem jau buutu jaaatnaak - buus tik dinamometriskaa atsleega jaasameklee....

SaltaM Valmieras- Matiisa stuuris (bruuns koka kiosks)

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Paldies Arnij, apskatīšos.

niekalbis Reģ.: 04.11.2002
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Siksparnis rakstīja:

SaltaM Valmieras- Matiisa stuuris (bruuns koka kiosks)

khmm, izklausās pēc saldējuma kioska

sry par offtopic

kriviks Reģ.: 25.01.2006
0 0 Atbildēt

Reala problema. ) izstastiet man ludzu, ka var nonjemt logu pecelaja rokturi!?

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Parasti tādiem rokturiem dekoratīvais vāciņš uz sāniem bīdās nost un tur apakšā droši vien būs skrūve. Bet nu negalvoju, pienāks spečuki pateiks precīzi.

0 0 Atbildēt

kriviks rakstīja: Reala problema. ) izstastiet man ludzu, ka var nonjemt logu pecelaja rokturi!?

Pagriez rokturi, lai vinjsh atrodas horizontaalaa plaknee. Aizmugures daljaa apmeeram pa vidu atspied meeliiti un vareesi nonjemt aizsargvaacinju. Peec tam jaapiespiezj urbumaa uz ass ar skruuvgriezni, vienlaiciigi velkot nost rokturi. Tas arii viss!

0 0 Atbildēt

kriviks rakstīja: Reala problema. ) izstastiet man ludzu, ka var nonjemt logu pecelaja rokturi!?

Arnij nav taa kaa tu saki

Rokturiitim virsuu ir taads plastmasas vaacinjsh kuru biidot var nonjemt nost. Tada apukshaa ieraudziisi caurumu tajaa caurmaa jaabaazh iekshaa stieniitis ~7mm tas atspiezh valjaa atsperi un tad to klokj var nonjemt nost.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Arnij nav taa kaa tu saki

Rokturiitim virsuu ir taads plastmasas vaacinjsh kuru biidot var nonjemt nost. Tada apukshaa ieraudziisi caurumu tajaa caurmaa jaabaazh iekshaa stieniitis ~7mm tas atspiezh valjaa atsperi un tad to klokj var nonjemt nost.

Taapat jau ir! Lai vaacinju vareetu nobiidiit, vinjam aizmuguree jaabuut meeliitei, kuru atspiezj un novelk to vaacinju. Un stieniitis (var izliidzeeties ar skruuvgriezni) ir 6mm

kriviks Reģ.: 25.01.2006
0 0 Atbildēt

Padies par padomiem.

Ta ka ari ar jusu ieteikumiem man nekas neizdevas, es paravu nost vacinus ari citu durvju rokturiem(to jau sen vajadzeja izdarit)

Tajas ir gan jusu pieminetais sprosts, un atspiest to,ka ari novilkt rokturi izdevas bez jebkadas piepules, ta ka ta vienai nelaimigajai durvij rokturis acimredzot ir vienkarsi uzdzits, vai ieedies. Naksies lauzt. )

Starp citu,ja kadam ir paris zili rokturi,labprat atpirksu.

P.S. Deres ari citas krasas,bet tad velams visi cetri.

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

Volvo 850 ...griezjot stūri un turot izspiestu saajuugu var just (ar kāju), ka kaut kur kaut kas kjerās, bet dzirdet neko (pagaidām) nevar. Kas tas varētu būt?

0 0 Atbildēt

wiests rakstīja: Volvo 850 ...griezjot stūri un turot izspiestu saajuugu var just (ar kāju), ka kaut kur kaut kas kjerās, bet dzirdet neko (pagaidām) nevar. Kas tas varētu būt?

Visdrīzāk stūres kardāna krustiņš ir tavo...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti