lūdzu noprecizē. kur tieši kļūdas. Tas ir raksturīgi cilvēkiem, kuriem ir savs subjektīvs viedoklis, precīzāk, citu cilvēku pasniegtais viedoklis, un tādiem cilvēkiem patiesība, kura ir pretrunās ar viņam pieejamo informāciju, liekas kļūdas.
ASV visa armija balstās uz distances karošanu. Pat apšaužu laikā karavīri gaida, kad atlidos kāds tomahauks vai lidmašīna.
To apstiprina arī cipari ar bojāgājušajiem dažādos karos un konfliktos. Un ja tu zinātu kaut ko vairāk par ASV armiju, tu zinātu, ka viņiem ( atšķirībā no krieviem) galvenais ir UZDEVUMA izpildīšana, nevis konkrētās teritorijas iekarošana un sava karoga izkāršana. Tāpēc pamuļķiem liekas, ka ASV ja neizkāra savu karogu Afganistānā, vai Irākā, vai Sīrijā, viņi zaudēja. Viņi izpildīja savu galveno uzdevumu, un viss.
Un runājot par karavīru upuriem, pēc KATRA nāves gadījuma notiek izmeklēšana, kurā izmeklē KOMANDIERI. Un ja tā bija viņa kļūda, viņam ir ziepes.
Lielgabalu gaļa ir krievijā.
Kļūdas par skaudību?Bet vai tad tā nav? Es, kā praktizējošs psihiatrs varu pateikt, ka Ir trīs varianti -
A) Tu atbrauci kā nabags. Ieraudzīji viņu dzīvesveidu, viņu iespējas, un uznāca skaudība zemapziņas līmenī. Pats to neapzinies, bet tāds riebums un naids uzradās. Kā tā - viņi var, es nē.
B) Tu saskatījies filmas, iedomājies, ka tur ir laimes zeme, iedomājies, ka tur aizbrauksi - un nauda birs no visām pusēm. Visi būs priecīgi, laimīgi. Bet ieradies kaut kādā bomžu, imigrantu rajonā, vai kādā lielpilsētas vidū, ieraudzīji bomzi un uzreiz vīlies. Nauda nebirst, cilvēki raud, lamājas...
C) Tu saskatījies propogandu, ka viņi ir okupanti, stulbi, jo lūk - nezin, ka Latvijā galvaspilsēta ir Rīga, apsituši indiāņus...tikai indiāņus apsita vācieši, īri,angļi,spāņi, holandieši, krievi, un citi. Tajā laikā pat nebija tāda termina kā - amerikānis.
Bet tāpēc jau pamuļķi tikai uzķeras uz propogandas.
Malacis, ka savu viedokli paskaidro utml. BET
Tīri skaidrībai - man nav skaudība, es tur ja gribētu varēju palikt. Es šeit Latvijā nekad neesmu slikti dzīvojis, tādēļ jā ASV varētu dzīvot labāk, bet ne tas manā dzīvē ko mainītu, ne arī kā savādāk.
A) man nav naids pret ASV, bet es neciešu tos kas daudz virina muti pirms ir kārtīgi padomājuši - un Tramps virina stipri par daudz
B) vēl krutāku stereotipu no kura pats acīmredzami vaļā netiec izdomāt ir grūti. Tas kas man ASV nepatika ka valstī ar itkā lielām brīvībām utml. dzīvesveids ir izcili puritānisks, domāšanas veids pārsvarā stipri aprobežots, izņemot aprindās ar izcili gudriem piemēram matemātiķiem, fiziķiem utml. Nenoniecinot arī pārīti sastaptu vienkāršu cilvēku kas bija superīgi cilvēciski utt. Bet es baudiju ASV kultūru dejojot Square dance, apmeklējot senās klasiskās mūzikas koncertus utml. Ar velo apbraukāju vietas kur kādreiz cīnījušies kanādieši ar amerikāņiem utt. Ja domā ka mans redzes loks par ASV ir bijis šaurs neviens tev neliedz tā domāt, tik nebāzies lūdzu nebazies ar psihoanalīzi, izklausās mazakais muļķīgi
C) tu esi ieciklējies uz saviem stereotipiem par citu stereotipiem
Diemžēl tevis rakstītais nekādu labo iespaidu par tevi pašu nerada.