Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
arba Reģ.: 16.12.2002
5 1 Atbildēt

Šodien atcerējos pēdējo partijas sekretāru Jāni Vagri, kurš uz jautājumu - vai Latviju okupēja? atbildēja, ka 1940. gadā nevienu krievu tanku neesot redzējis

msh Reģ.: 16.04.2007
2 3 Atbildēt

kontradmiral rakstīja: Apsveicu! Esam otrajā vietā pasaulē aiz Barbadosas (Daily new confirmed COVID-19 cases per million people, Oct 14, 2021) Jāatzīst manā burbulī cilvēki sāk palikt reāli pikti uz nevakcinētajiem un daži jau grib sadot pa zobiņiem visiem tiem gudrīšiem, kuru dēļ cieš bērnu izglītība, pašu bizness/darbs un valsts ekonomika kopā. It kā ir saprotams, ka liela daļa ir vienkāršā tauta, kam pajāt uz citu nāvēm, jo nesavelk elementāro korelāciju un kamēr pašus tuvu neskar, tikmēr viss ir tāls un nereāls. Īpaši jaukumiņi ir tie, kas atrunā vecās tantes no vakcinēšanās un kad tās saslimst un paliek kopjamas uz gultas, tad uzliek mīksto un ģimenes ārste (kas jau tāpat ir nereāli pārslogota) dabū vest ēdienu tantei. Kariņš ir ieknābis s*** ar pārāk vāju cīņu pret vieglprātību. Inside info no ārsta, kas bija komisijā par ierobežojumiem ar valdību. Mediķi vispār visu gribēja aizvērt, bet valdība baidoties (pieņemu, ka nauda biznesu stutēšanai arī vairs īsti nav) no Gobzemveidīgajiem izvēlējās kompromisu, kas prognozējami nozīmē pāris tūkstošus vairāk mirušos. Tagad uz valdību būs dusmīgi gan apzinīgie, jo valdība bija par bailīgu tagad un atslabušu vasarā, gan nevakcinētie, jo viņiem vienmēr valdība pie visa ir vainīga . Skarbākais, ka zems vakcinēto % ir riska grupās, tādēļ vecos pļaus arī vareni. Karoč sūdi būs, man no 5 bērniem šodien arī pēdējais ir kļūvis k-persona, pirms gada nevienam klasē/grupiņā nebija saslimušie, šogad 6 nedēļu laikā visiem ir sanācis. Var protams veikt supergudro analīzi un meklēt pārgudras teorijas par New world order u.tml no otras puses jāsaprot, ka šī pārgudrība iemet LV varenā bedrē vismaz uz pusgadu.

ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?tab=map&zoomToSelection=true&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=International~LVA

Ļoti šaubos ka tie tavi daži varenie pa muti devēji grib dot pa muti "tiem gudrīšiem kuru dēļ cieš bērnu izglītība utt" - es varu saderēt ka viņi vēlas sist līdzcilvēkus nevis tos, kuri šos ierobežojumus izdomāja.

Abet par to tavu statistiku - ja ir kā tu saki tad ar vienlīdzīgu testēšanu mēs jau būtu pirmajā vietā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 1 Atbildēt

Kontradmirālis postē parastu propagandu, kas nav saistīta ar reālo dzīvi. Iesaku īpaši nepievērst uzmanību

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Šis apgalvojums iespārda. Propaganda un tās bīdītāji IR reālā dzīve. Tieši tā visvairāk ietekmē tavu ikdienu - atšķirībā no patiesības, ka sen ir novirzīta otrajā vai vēl tālākā plānā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu, jā, tā varētu būt. Bet vienalga tīri daudz laika tērējat lai visādas pasaciņas atspēkotu.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Kāda ir tā patiesība? Varbū var paskaidrot, bet tā, lai tāds parasts cilvēciņš ar saprot. Ar kādu uzskates materiālu un tā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Vienkāršākā - pašreizējās vakcīnas švaki aizsargā no saslimšanas, tādejādi padarot izturīgāku nesātāju, kas potenciāli nozīmē lielāku risku nevakcinētajiem, kurus šāds vakcinēts izplatītājs var aplipināt. Vakcinējot tos, kas nav riska grupā, jo riska grupa nevakcinējas, palielinās gan izplatība, gan risks tiem, kas jau tā ir riska grupa. Uzskates materiālu nav, jo propaganda stāsta citu - diemžēl ir jālasa pa tiešo pētījumi un dati, lai šo uzzinātu.

Lieliski rezultāti Covid apkarošanā ir tur, kur vakcinē riska grupu un pārējiem ļauj dzīvot normālu dzīvi veidojot dabisku pūļa izturību (nevis imunitāti) pret šo konkrēto koronavīrusu, kura izskaušana nav paredzama, bet organismam "jāiemācās" ar to sadzīvot endēmiski - tieši tāpat kā ar citiem koronavīrusiem, kas ir endēmiskajā apritē. Izolēšana no ekspozīcijas ar vīrusu tikai paātrina organisma aizsardzības spēju atrofēšanos.

spainis Reģ.: 27.04.2006
1 3 Atbildēt

Nu OK, bet ko mums darīt? Penši špricēties neiet un neies, krievi arī nē, kamēr nebūs sputņiks. Attiecīgi, riska grupu nesavakcinēs un, ņemot vērā penžu skaitu kopējā vakcinācijas aptverē, aptvere vērā ņemamu lielumu nesasniegs. Ko darīt? Varbūt tomēr ir jēdzīgi propogandēt, lai pēc iespējas visi, arī neriska grupas, vakcinējas un pārslimo vieglāk, nevis gaida, kad atnāks kāds ar "Koka sūdiņu ar latviešu zīmēm" vai "Jumi" un noņems lāstu. Šādā scenārijā tomēr lielāka cerība, ka simnīcas tiks galā ar kovidniekiem.

Jeb es kaut ko nesaprotu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Jā, izskatās, ka tev ir pagrūti saprast, ka potējot nepareizos, izplatība un riska grupas apdraudējums pieaug.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

Riska grupas tāpat nepasargāsi ļaujot "normāli dzīvot". Palielināta izturība tāpat būs līdzvērtīga vakcinēšanai un tiks riska grupai tieši tāpat. Pamodelē nevis spekulē, tu taču esot atbilstoši izglītots.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Papēti, kā atšķiras iegūtā izturība pēc izslimošanas un pēc vakcinēšanas, kuru tavejie propagandisti izmanto vakcīnu stumšanai. Tieši tur slēpjas nepieciešamība vakcīnu dot riska grupai un kolektīvo imunitāti audzēt dabiskā ceļā - lai izlīdzinātu, nevis pastiprinātu riska atšķirībae.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja ir vakcīnas nav nekādas vajadzības pēc dabiskas izslimošanas un palielinātas izplatības. Ja neesi pamanījis tava prognoze par vakcīnu trūkumu nepiepildijās.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 5 Atbildēt

To saka čalis, kas regulāri postē visādu kreiso sūdu un nevakcinēto telegram grupas, fb video un citu materiālu. Paskaties uz sevi. ;)

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Sūdu točna nē, aktuālāko.

Par ko pretenzijas?

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 1 Atbildēt

Pretenzijas ir par to, ka tu vienam lietotājam aizrādi par propogandu, bet pats regulāri iemet visādus apšaubāmu tipiņu telegrammus un citu sūdu un dēvē to par "aktualitātēm".

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Man jau gan liekas, ka aprunātais personāžs stipri ironizē liekot te tos linkus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu, te jau ir norāde nevis par saturu, bet par nepareiziem informācijas avotiem. Tjip, diskusija ir nevis par saturu, bet par formu. Tā gluži nav gan, es vispār esmu pārstājis apmeklēt kkādus Delfi, tvnet utml. Tas ir, man liekas, uz to ko tu norādi. Es tak jau atzīmēju, ka uzjautrinos par USA today utml. vietņu pūlēm informēt par southwest Airlines problēmām. Acīmredzama dezinformācija visā krāšņumā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Es nevis aizrādu, bet sazīmēju propagandu.

Tev, man liekas, ir vispirms jāpastudē kas ir propaganda. Savukārt tie "tipiņi" tiek atzīmēti kā dezinformatori, ne propaganda. Atšķirībā ir naudas zīmēs, ar propagandu nodarbojas profesionāļi, kas karina makaronus tādiem kā tev. Savukārt dezinformatori ir tie, kas vēsta kko atšķirīgu no mainstrīma un tie ir entuziasti. Par savu darbu viņi naudu nesaņem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pirmais komentus Spaiņa kgam un otrs fakenam

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Te ar to atbildēšanas secību sūdīgi. Par ironizētāju izsakoties domāju, ka Volx ironizē. Par admirāli viedokļa mav.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Ierobežojumus izdomāja LKP (Latv Komun Part).(Lejiņš Karkliņš Patersons)

KKK - kaulainā krāna kamasutra.

PSKP - Pamuti Sadot Kakāšanā Pieķertajiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu kā tad citādi.Tagad/arī.Protttams.Jā.Arkārtas ārkārtējā kārtībā, ātri un bez žēlasstības.Viss uz mata tā,kā teica KozaNostraDeĀmnuss.

Ar ierobežotu pacietību gaidām arī dzan darbadevēju konfedepfederācijas ierosinājumus par iespējamo zaudējumu piedzīšanu no nekaunīgākajiem darbeniekiem.

Šodien "daži desmiti" nekaunīgāko lohu esot bloķējuši Genujas,Ankonas un/vai Triestes (tirdzniecības brīv)Ostu darbību.Bet tas kkpd,rīgā banaānu joprojām ir vairāk nekā dakuja. tg24.sky.it/cronaca/2021/10/15/sciopero-green-pass-15-ottobre#12

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Tādi pat kā iepriekš. Nekas nav mainījies. Atcelt vispārējos ierobežojumus, kas nodara zaudējumus sabiedrībai ilgtermiņā (izglītība, ekonomika, dzīves kvalitāte) un koncentrēties uz riska grupu aizsardzību. Vispārējie ierobežojumi, kuru ietvaros tiek maksātas milzu naudas cilvēkiem, lai tos atturētu no strādāšanas, "apēd" naudu, kas būtu lietderīgi izmantojama darbam ar riska grupām, medicīnas sitēmas stiprināšanu - t.s. personāla algām.

Vai nav ienācis prātā, ka labāk būtu to "ātro kredītu" maksāt medicīnai, nevis pabalstiem vispārējas dīkdienības veicināšanai?

"...koncentrēties uz riska grupu aizsardzību..."

Kopumā piekrītu, tikai... KĀ? Ja viņi paši nevēlas sevi sargāt... Izolēt? Piespiest vakcinēties?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

Nu tāpēc piespiedīsim vakcinēties tos, kurus nevajag, jo vakcinēšanas plānu jāpilda. Tas nekas, ka faktiski tādā veidā riska grupa tiek apdraudēta vairāk?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 2 Atbildēt

Netiek apdraudēta vairāk, nespekulē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 3 Atbildēt

Nu pastāsti gan, kā vakcinētais jaunietis, kurš ar daudz lielāku iespējamibu var slimot bez simptomiem un vazaties apkārt izplatot vīrusu, neviena nekontrolēts, ir mazāks apdraudējums nevakcinetajai vecmāmiņai.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Nevakciņetās vacmāmiņas tagad ņems/priekšā pats L-kungs.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Tieši tāpat kā viņš vazājās arī iepriekš neviena nekontrolērs. Ar vakcīnu tas bezsimptomu posms ir stipri īsāks un arī risks mazāks. Bet ko gan var gribēt no tāda, kas drošības jostu lietošanu sasaista ar lielāku risku iekļūt avārijā kaut korelācija tur 0.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Nu cik debilam ir jābūt, lai līdz šai dienai nepamanītu, ka vakcinētajiem un nevakcinetajiem ir dažādi ierobežojumi? Nu vai arī necilvēciskam, ja esi kolaborants nevis noderīgais idiots.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu un kādi tad diži atšķirīgi? Un cik tie ierobežojumi maz ko ietekmē? Cik debīlam ir jābūt, ka ierobežojumi ir tāpēc, lai veicinātu vakcināciju un neaplipinātu nevakcinētos ne tik ka tie būtu superefektīvi. Tad jau esi sarēķinājis ierobežojumu efektivitāti un vari likt aprēķinu galdā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Labi, ka esi dzīvs (biji pazudis).

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Tas nav nekāds jaunums (nu vai pusgadu vecs "jaunums"), un tas ir diezgan loģiski, citādi ir grūti novadīt kolektīvas medības, un satiekoties 20 medniekiem ir jāievēro visa tā pati piesardzība + ja dzīvnieku nomedī tad sadalīšanas process nereti notiek telpās ...

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
0 0 Atbildēt
aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

Austrijā viesnīcas un kafejnīcas prasa FFTP masku un vakcinācijas sertifikātu vai testu. Bez visa mega 3 viļņa. Bet vispār 5dienas vakars un (iecienītākos) krogos vietu nav.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Vakar darbavietā nopotēja tos kas bija pret šo procedūru.Tagad kuri ir šie cilvēki?Tā kā es viņus pazīstu daudzus gadus tad tie reti stulbi radījumi, ļoti zemā attīstības līmenī.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Paliki vienīgais nepotētais?

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Piedod, nezināju kad tu esi viens no viņiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Diez vai es pie jums strādāju

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Kalvi, paskaties kas to publicē.

Tie ir tie paši, kas noklusē par southwestern airlines darbinieku streiku. Slavenais teiciens Lets go Brandon jau iekļuvis visās memēs. NASCAR sacīkšu uzvarētāju tiešraidē intervē NBC(lkm) reportiere, fonā tribīnes skandē Fuck Joe Biden, reportiere ziņo: skat kāds jums atbalsts, tribīnes uzmundrina Lets go Brandon.

Uzvarētāju sauc Brandon

Tagad visās sporta sacīkstēs parādās slavenais Lets go Brandon

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Īsti nesapratu kurš ir sliktais avots. Pielikumā tak ir orģinālie franču dati uz ko atsaucas. Daudz jau tādu republicētāju.

Vēl arī pilnīgi citi norāda uz līdzīgām sakarībām:

www.cdc.gov/library/covid19/10152021_covidupdate.html

spainis Reģ.: 27.04.2006
4 4 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Jā, izskatās, ka tev ir pagrūti saprast, ka potējot nepareizos, izplatība un riska grupas apdraudējums pieaug.

Gudri dirst nav malku cirst!

Tas, ka tu te esi visgudrākais, jau sen ir skaidrs. Varētu tomēr beidzot, izmantojot savas fundamentālo zināšanu bāzi un superanalītiķa spējas, šejienes tupeņiem paskaidrot - ko darīt. Tu tak redzi, ka te visi muļķi, tad tādam līmenim varbūt var paskaidrot, bez tekstiem "analizē pats", "apskaties sakarības" utt., jo te tak neviens no tā neko nejēdz.

Jautāšu vēlreiz. Penši nepotējas un nepotēsies, krievi arī nē. Ko darīt? Varbūt var atbildēt pāris teikumos. Teiksim, ar suņu ķeramajiem tīkliem ķeram uz ielas penšus un tur pat potējam, vai autoveikals piebrauc laukos un tur izlec specvienība un visus sapotē. Nu tā kaut kā pamēģini pastāstīt. Varbūt var arī Kariņam ar Danielu kādu padomu sniegt...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Jau vairākas reizes esmu paskaidrojis. Ja nedalec, nav mana problēma.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 3 Atbildēt

Atlaist Saeimu, izstāties no ES un tad pārvākties uz Brazīlijas mūžamežiem, kur totalitārisma roka neaizsniegs?

Tu ne reizi neesi piedāvājis nevienu konkrētu darbību, jo jebkura darbība vienmēr noved pie ļaunuma.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Tev labi sanāk, lai ko darītu viss ir slikti.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Galvenais ka nevienu nedrīkstot piespiest ne arī ka citādi finansiāli motivēt, jo tas arī radot ļaunumu. Koroč riska grupām esot jāietinās baltos palagos un jāiet jau uz kapu pusi.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
3 0 Atbildēt

Darba kolektīvā 1000+ darbinieki, ap 30% paļaujas uz savu imunitāti. Izdeva rīkojumu par 15. novembri. Nedēļas laikā vairs 6%.

Tiem kas te burkšķ, jebkuram ar simptomiem ir aizliegts ierasties darbā. Ja šādi situāciju savlaicīgi menedžētu valdība, nebūtu pasaules rekordi jāstāda.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

To jau es teicu, ka burkšķi tālāk par burkšķēšanu netiks. Pat msh un pārējie nopotēsies kā mīļie, tik pa kluso bez specefektiem.

Nē nu ir dzirdēts, ka skrien kā senos pirmsvakcīnu laikos pie saslimušā un liek spļaut glāzē kuru pēc tam izdzer ar cerību saslimt un cerams izslimot. Fuj...pļē

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

WALA rakstīja: Tas nav nekāds jaunums (nu vai pusgadu vecs "jaunums"), un tas ir diezgan loģiski, citādi ir grūti novadīt kolektīvas medības, un satiekoties 20 medniekiem ir jāievēro visa tā pati piesardzība + ja dzīvnieku nomedī tad sadalīšanas process nereti notiek telpās ...

Prasītos precezējums- kurās telpās.Vis/pareizāk būtu laupījumu novadīt sertificētā Sadales Birojā vai pa tiešo pašam P-ļutam.Lai tas pirmais ņem/priekšā.Jā

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

Šo vēl kaut un kā varētu saprast, bet kāpēc Rundāles pils dārzā ir jāaizliedz brīvdabas brīvprātīgs rožu ieziemošanas pasākums pat vakcinētajiem? Tik jau tur nekādi pūļi un kopā banānu trīšanas rindas neveidosies.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tur drīzumā raisīsies rožainaiss x-periments.Haus of ze raizing san,part2.Būšot 2/vienā.Plānots ņemt/priekšā unt potēt.Kombinēto,tāteikt,gan/gan..Uz latv.nac.halloVīna svētkiem,iespējams.Savukārt L-dienās pulcēsimies Reņģu stādīšanas passākumā.Tad priekšā un/vai ņems pats L-kgs.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Principa pēc. Vai tiešām nespējam vairs paši atrast brīvdabas izklaides individuāli un nepulcējoties? Nē nu ir jau vidējais latvietis ar izdomas trūkumu, bet ka tik ļoti.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
6 1 Atbildēt

www.tvnet.lv/7363045/rudzisa-tvits-strauji-klust-par-sestdienas-hitu

Cik daudz latvijā( tieši tā latvijā ar mazo burtu) ir gļēvu padauzu.

Ļoti ceru, ka kkāds covid 22 būs letāls visiem vakcinētajiem un varēs staigāt pa ielām un spārdīt visuresošos pret covid 19 vakcinēto līķus.

Man ka vecam pankam būs iespēja izpriecāties.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
9 5 Atbildēt

Mani vispār arī besī tie pareizie oponētāji. Arī mana ģimene patiešām priecājās par 2 cilvēku izslimošanu. Manas māsas ģimenē vēl veiksmīgāki, izslimoja visi 5 (vecāki un 3 bērni). Neredzu nevienu negatīvu faktu izslimošanā. Šobrīd Latvijā uz to lēnām iet visi, kā nevakcinētie, tā vakcinētie.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
6 8 Atbildēt

Aizej un šito sejā pasaki kādam, kas pats nevar paelpot, un tam, kas viņam sviedrus slauka.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
6 1 Atbildēt

Tu laikam taisies dzīvot mūžīgi, vai arī dod priekšroku tam lai kkādi talibi tevi nokauj kā aunu?

Dievs nav mazais bērns.

Nezkapēc, es būdams pēc parametriem vismaz 3 riska grupās galīgi neuztraucos un domāju ka vismaz pāris reizes jau esmu šo caur sevi izlaidus.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Forši ka kādam tā superviegli sanācis izslimot. Bērniem patiešām dažas dienas atguļ un viss. Meitai jau vismaz 10 pozitīvi klasē pēdējā mēneša laikā.

Slimot nav patīkami. Tāpat negatīvs fakts izslimošanā paliekošās sekas gan vakcinētiem, gan nevakcinētiem, ko es pazīstu ir traucēta domāšana un fiziski nogurums. Piem. pats braucu maratonos regulāri, bet mēnesi pēc izslimošanas aizelšos uzkāpjot 3 stāvā, kas ir pavisam netipiski man.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Kāds vēl "dažas dienas atguļ un viss"?

Izslimoju smagi. Ar paliekošām sekām uz vairākiem gadiem. Kaut ko, neidentificētu. 5 gadus atpakaļ.

Tagad Covid - nu tā, ne pārāk smagas iesnas un nekādas gulēšanas - pilnvērtīgi strādājot slimošanas laikā un nekādu paliekošu seku - tieši otrādi, pa pusgadu pat antivielu līmenis bija nokrities tik zemu, lai neradītu bažas par paaugstinātu komplikāciju risku vakcinējoties.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu un ko tabs anekdotiskais piemērs pierāda? Neko, atkal jau iekriti, statistiskās analīzes speciālist, paļaujoties un uz intuīciju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Ko pierāda? To, ka tavs apgalvojums ir tups. Neko vairāk.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Tas mani visvairāk pārsteidz. Apgalvo, ka ir izglītība statistikas analīzē un riskos, bet vispārīgus secinājumus izsaka, balstoties uz atsevišķiem gadījumiem...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kur ir kāds vispārīgs secinājums? Atkal nācās kaut ko izdomāt?

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Šoreiz es jums piekrītu ar abām rokām. Man bērni septembrī bija apslimuši, es arī paziņām izteicos: "žēl gan, ka nav kovids". Skatījās uz mani lielām acīm un teica, ka es esot idiots :-)

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 1 Atbildēt

Tā nedrīkst domāt. Cilvēkiem ir jāpaliek par cilvēkiem un jābūt vienotiem. Nav svarīgi vakcinēts, nevakcinēts. Tad mums viss izdosies.

Vēl viens lifehaks.

1955.g. Montgomerī, ASV melnā sieviete atteicās autobusā pārsēsties un dot vietu baltajam pasažierim.

Viņu izmeta no autobusa.

Nākamajā dienā visi melnie(60%) pārtrauca lietot šīs kompānijas autobusus. Transporta kompānija bankrotēja pilsētas varas dabūja pārskatīt diskriminējoša noteikumus ka melniem ir jāsēž autobusu pakaļgalā.

Secinājums - cilvēki nav ienaidnieki viens otram, ienaidnieki ir politiķi, kas pieņem cilvēkiem naidīgus likumus. Atbilstoši arī jārīkojas, visiem kopā. Nevar aiziet pie Saeimas 50 ugunsdzēsēji, ielās bija jābūt visiem ugunsdzēsējiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Visās 82 valstīs (un/vai to saimās), kuras savulaik/martā 3d laikā pēkšņi pārņēma eppidēmija.Visiem bija jābūt.Visur. Katrā.Vienlaicīgi.Korī.Vismaz pa 50.Iespējams.Mēs sūtīsim visiem savus izsūtņus.Irēne drošvien brauks izprottestēt uz maldīvēm,bet Ēva pakāpsies augšā uz džamallungmu visai passaulei uzDziedāt.Kurjers2 jau ir ceļā uz Marsu.LKP gavilē.

Vai mūsdienās iespējams kāds tāds, kurš (savu) saslimšanas faktu uzņemtu ar gandarījumam līdzīgām emocijām? Vai iespējams viltot (zaļo,zilo,bordo.).passi? Vai bez passes (parīt) nedos disrt,ēst un/vai braukt? Vai passei ir(būs) termiņš?Vai (kraāna) pagarināšanai vajadzēs likt atkārtotu eksāmenu? Vai (psrs) pisloņiem (joprojām) ir tiesības uz Darbu? Vai šoziem bērni sākot ar 5gv ies pfizodārziņā? Oi,nee,ko jūs,tur tak 100% debilam jābūt ko šitttāā'du izdomāt,kukū,kikkerigū..

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Heh, izrādās mūsu cenzori pacentušies Marinas interviju izņemt no YouTube.

Bet nu tas jau nekas jauns, cilvēki jau saglabājuši, pārpostējuši

Skatīties šeit www.facebook.com/ieniks/videos/1766765996852395/

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Kamēr te muldam tikmēr Briedis paņēmis kārtējo uzvaru ! Šovbizness turpina strādāt uz pilnu klapi, tik bāleliņi tādi drusku "puņķaini" ...;)

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 1 Atbildēt

Šodien runāju ar labu čomu - tas galīgi pārmīzis jēgu: abi ar sievu (vakcinēti!) sēž mājās, pārtiku pasūta internetā, bērnu jau nedēļu skolā nelaiž. Izteica cerību, ka pēc brīvlaika visiem būs attālinātās mācības. Pisec, nožēlojami!

Briedis rullē!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pakalpojums: aplipināšana ar Covid. Maksa: 100 EUR.

“Par labu pateicību skolotājas meklē Covid-19 pozitīvos, lai varētu saslimt.” Šāds kodolīgs sludinājums avīzē “Bauskas Dzīve” šonedēļ saviļņoja sociālos tīklus."

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/skolotajas-bauska-sludinajumos-perk-covid-19-virusu.a425959/

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 1 Atbildēt

Jautājums, kāda garantija? Nemaz TĀ vis nelīp. Atkarīgs tikai un vienīgi no cilvēka imūnsistēmas. Kāds uzreiz inficēts, kāds dzīvo pilnīgi bez stresa par covid

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Un tad, vienam no tūkstoša, nu, no tiem, kas bez stresa par COVID, vajag neCOVID jautājumu risināt.

Bet tie, kam ir tā problēma ar COVID, visu laukumu aizņēmuši.

un tas ar to neCovid problēmu tā uzreiz pie tā risinājuma savai problēmai nemaz netiek.

Un tad sanāk, ka viņam tomēr ir problēma ar COVID.

darklight Reģ.: 29.10.2013
6 0 Atbildēt

Diez kā notiek tā plānotā aplipināšana? Skolotājas vismaz smukas?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sekskeksperti un/vai citi galvenie galvājāšanass speciālisti ir vienpārtīgi paziņojuši- no pandēmiska tuvākajos mēn (mēs) pāriesim un endēmisku.Veiksmes slieksnis esot 90% vakcēto (pēc vakardien izlasāmā) līdz pat 95% (sasskaņā jau ar šodien teikto).Gluži kā benzīns, viss ceļas un smeļas.Katram, kurš tikko 5g vecumu sasniedzis- bikses/nost.Vadošie Pediatri neiebilst, viņi vnk gatavojas..

(c)...dažiem ekspertiem tas atgādinās spēcīgu gripu, citiem-saaukstēšanos).( tg24.sky.it/salute-e-benessere/2021/10/17/covid-endemia-vaccini-varianti#00

Skolotājas nemēdz būt nesmukas,bet viņas ir labi trenētas un var pietrūkt resursu.Atbilstošs laicīgi iegātāta alkohola apjoms lieliski veicina skaistuma izplatīšanos.

Interesanti, ka neviensLohs tā arī nav dokumentāli izdibinājis, kas īsti šonedēl notika tajā tur krievu Kazzaņā.Varbūt,ka augstos viesus jau aizparīt gaidām tagad/arī Zaņā? Neparvelti te pieminētajā jaukajā 16tā gada (pirms 5g) producētajā filmā figurēja "bruņoti pv organizācijas aģenti".Varbūt, ka šamiem ir vesela pagrīdes armija? Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nevienu nepiš, kas notiek Krievijā, pietiek jau arcte liktajiem video ar tur esošo satiksmes ārprātu un avārijām.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā, bet gan jau tavu saraukto prātiņu papisīs/vēl.Ar šo kategoriju nav vērts lieki runāt, tur ir uzreiz jāņem/priekšā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nekādi tā Putinlandija neko neietekmē, lai tik žvadzina ieročus un pumpē naftu. Pat savu švakcīnu nespēj legalizēt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

www.bauskasdzive.lv/forums/medicina/politkorektais-imundeficits-25695

Pirms vienpadsmit gadiem uzrakstīju rakstu par HIV un mediju un sabiedrības attieksmēm pret to, ka DAŽĀS sabiedrības grupās HIV infekcija ir izplatīta daudz vairāk. Politkorektu apsvērumu dēļ šāda informācija ir neērta un tā arī netika sabiedrībā apspriesta. Titru rindiņa TV, ka ASV HIV ir izplatīts dažās sabiedrības grupās.

Tur bija dažas līdzības ar šodienas argumentiem, piemēram, viņi (tā iedzīvotāju grupa, nevakcinētie) slimo, inficējas biežāk un pretarguments - jā, bet tie pārējie, šodienas kontekstā vakcinētie, arī slimo un izplata.

Ja mums kā sabiedrībai, valstij, mediju telpai toreiz nelikās interesanti šos delikātos jautājumus jēdzīgi apspriest, tad šodienas problēmas ir diezgan likumsakarīgs iznākums.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nu tāpēc piespiedīsim vakcinēties tos, kurus nevajag, jo vakcinēšanas plānu jāpilda. Tas nekas, ka faktiski tādā veidā riska grupa tiek apdraudēta vairāk?

Jautāšu vēlreiz - KĀ?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Ka plānu izpildīt? Vakcinējot tādus mēslus, ka tevi, katru dienu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Nē, kā panākt to, ko teici, un kam es piekrītu - mērķtiecīgu riska grupu vakcinēšanu? Bet tā jau zināju, ka atbildes pēc būtības nebūs. Neba jau pirmā reize. Taviem vārdiem izsakoties - kad argumentu pietrūkst, atliek vien ad hominem...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Argumentu nepietrūkst. Tu, mēsl, pat nejēdz, kas ir ad hominem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Protams, ka nepietrūkst... Tikai neiesi jau atklāt, vai ne?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Atzīstot politiskos melus, atkāpjoties no amatiem un atgriežot vakcināciju tur, kur tai jābūt - ģimenes ārsta nozīmējumā. Bet tas nenotiks, tāpēc, ka tādi mēsli ka tu ir gatavi notiekošos procesus atbalstīt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Atkal jau melo. Bet, nu, tas jau sen vairs nepārsteidz, nav jau pirmā reize un pilnīgi noteikti ne pēdējā.

1. "Atzīstot politiskos melus" - jā, ilgtermiņā tas varbūt nostrādās. Bet risinājumu vajag tagad, nevis kaut kad. Tu tiešām naivi domā, ka, ja Kariņš rīt iznāks tribībē un pateiks - sorī, antivakseri, mēs jums melojām. Prosjim poņaķ i prosķiķ, tad visi risku antivakseri vai bailīgie skries vakcinēties?

2. "Atkāpjoties no amatiem" skatīt pirmo punktu. Turklāt, kāpēc tu prasi šādus soļus no politiķiem? Kad savus melus esi atzinis tu pats?

3. Visi ģimenes ārsti nevakcinē. Un ģimenes ārsti ir dažādi - lielai daļai ir pofig par saviem pacientiem un viņi īpaši neiespringst.

Kaut kādi pašķidri tev tie argumenti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nu re - tieši tā kā es teicu. Mēsls atbalsta turpināt iesākto kursu. Vispār bez argumentiem. Vienkārši turpināt. Jo pareizi darīt vienkārši nevar. Bez argumentiem. NEVAR!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Un tieši kā es teicu - sociopāts un melis, kā vienmēr, iztulkos visu pa savam, lai tikai savu sūdu stumtu un atvieglotos. Pat tad, ja opoents viņa viedoklim konceptuāli piekritīs.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 1 Atbildēt

Citiem vārdiem sakot: uzjaukt vēl papildus politisku krīzi, ļaujot tikt pie varas visādiem kremļa politangažētajiem. Vai tik mēsls kas pārdevies par 30 kapeikàm neesi tu pats!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Labi, ka esi dzīvs (biji pazudis).

Domā, Moderna piebeidza? Недождешься... Vienkārši, biju mazliet ar citām lietām aizņemts.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pirmdien hokejisti ierodas pie Saeimas

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Šaibuu,Šaibuuu! ;p

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti