- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
smaidiigais rakstīja:Viss ir vienkāršāk. Delta variants ir lipīgāks, un arī vakcinēti slimo. Ja nebūtu tik daudz vakcinēti situācija būtu sliktāka. Skat LV datus.
2 mīnusi
raimondsm rakstīja: Vai tik Tu nedomā, ka šis te zinātniski pierādītais arguments kaut ko nozīmē?
7 mīnusi!
iciks rakstīja: Piekrītu, ka medmāsai noteikti motivācija varētu būt lielāka, taču arī viņai ir ko zaudēt.
Mans medicīniskais info avots saka, ka tagad vispār esot izveidojusies ļoti savdabīga situācija saistībā ar šo. Ārsts ļoti raustās no medmāsas un otrādi. Abi apzinās, ka kaut kādu sūdu gadījumā labi nebūs. Protams, mans info avots neaptver ne tuvu visu Latviju, tā ka varbūt kādā citā novadā rūpals plaukst, taču atkārtošos - šaubos par masveidību.
Runājot par to parakāšanos. Man jau liekas, ka neviens tik stulbs nebūtu lai tik atklāti sludinātos. Izblēdīsi kādam 300 eur. Ko tad cietējs, ies uz policiju, vai? Gribēju nopirkt kreiso covid papīru, mani piekāsa ![]()
Arī domāju , ka pamatā vilto labi pazīstamiem , radiem . No savas vakcinācijas sapratu , ka galvenais ir tas kas dur ,nav nemaz jāuzpērk visi . Manā gadījumā atsevišķā telpā viena medmāsa dur un pie datora cita ,citā telpā . Diezgan ticami , ka dažās ģimenes ārsta praksēs viens otram neuzticās . Jo sākumā jau aizdomas kritīs uz visiem , būs pārbaudes u t t
GB12 rakstīja: Ziņās saka - neoficiāla informācija liecinot, ka Cimdaram esot bijis viltots sertifikāts....
Man te Jelgavā no dažādiem med. avotiem teica , ka nav vakcinēts . Par viltojumu , vai pat aizdomām neviens nerunāja .
iciks rakstīja: Jā, bet kā to var uzzināt? Nu tā, nevis neoficiāli, bet pavisam droši. Ja ārsts atzīstas, tad laikam nebūs iemesla apšaubīt, bet citādi?
Ir arī tādi gadījumi , cilvēks ārstam saka nav vakcinēts . Bet pēc datu bāzes ir .
Volx rakstīja: Es pat varu iedomāties to rosību, kad propagandistu s rokās nonāca ziņā par Cimdara nāvi. Tai uzreiz tik piesprausts Covid, jo visi tak zināja(savā galviņā) ka tas ir sliktais, nevaksējies. Neviens neko nepārbaudīja. Tieši tāpēc tikai nākošā dienā parādījās info par vakcinācijas faktu. Bija kkas jādara Vispār es nesaprotu ko es te drukāju, tas tak iR tik acīmredzams. Tak piemēru ar Kalniņu tak tev iedeva
Vai tad Kalniņš no covid ?
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10