Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Esi pārsteigts, ka tik maz? Domāju, ka tas nav īstais cipars, ko beigās ekonomika zaudēs.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

O, jā! Reirs ir pēdējais, kuru vispār ņemt vērā. Man vairāk interesē, cik ļimoni ir samaksāti un kam, lai to zagli iebāztu ministrijās.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 3 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Idiotu sekta ir tā, kas tic, ka Marinka par katru cenu ir jāapklusina, lai gan tikai prasa izmeklēšanu par dokumentiem, kas viņas teikto viennozīmīgi apgāztu, ja jau viņa melo. Kādēļ varas iestādes neiet šo acīmredzamo un vienkāršo patiesības ceļu? Izcils tupums vai tomēr nedrīkst patiesību atklāt?

Skat antivakser, izbēg no durkas pacients, uzvedas viņaprāt adekvāti, saplēš citu mantas un špļauj virsū civlēkiem un kad policija šo ņem ciet, sāk bļaut par vardarbību un cilvēktiesību ierobežošanu. Nav runa par konkrēto valdību, bet vispār - vai da jebkādai valdībai būtu jāpievērš trakomājas pacienta izteikumiem uzmanība? Valdībai ir iesniegti citu "feldšeru" dati un pēc tiem arī vadās. Ja tavi dati un statistika no letālo apkopšanas palātasa ir citāda, tad tieši tev būtu jāskrien pie viņiem un jābļaustās, ka viņu padomdevēji melo, nevis jāizplata dezinformācija un dzeltenā prese.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Lai piešķirtu kaut kādu vērtību tavam murgojumam un cilvēka nomelnošanai ar neadekvātu salīdzinājumu, tev atkal mani vajadzēja nosaukt par "antivakseri"

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 2 Atbildēt

Es te velku paralēles, ka uz antivakseriem pote iedarbojas savādi. Bet nu jebkurā gadījumā, no Gobzema jau neatpaliec.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Interesanti. Ja jau es neatpalieku no Gobzema, tad sanāk, ka viņš nav politiķis ar personīgu ieinteresētību no situācijas "izcelt" politisko kapitālu, bet vienkārši cilvēks, kam nav vienaldzīga pastāvošā situācija. Tā to jāsaprot?

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 6 Atbildēt

Tas nozīmē to, ka abi divi esat vienāda līmeņa lošpeki.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Es Gobzemu neuzskatu ne par politiķi, ne par adekvātu cilvēku. Ha...tā kā domā kā gribi. Vai pareizāk sakot - iegrozi tā, kā tev ērtāk. ...nu... kā parasti tu to dari.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Argumentu jau tev nav, vai ne... Jo negribas iedziļināties diskusijā pr to, ka "briesmīgā, trakā Marinka" apvaino RAKUS... PVO rekomendāciju piemērošanā. Jā, tieši tā. Ne jau kaut kādos izdomātos un tikai viņai zināmos notikumos, bet gan PVO rekomendētas eksperimentālas ārstēšanas prakses piemērošanā. Tādas, kura reiz bija publiski pieejama un izlasāma, un par kuras radītajām nāvēm notiek izmeklēšanas arī citās valstīs. Ā nē. Nevis "arī", bet tikai tur. Tur, kur nevēlamos lieciniekus nevar tik viegli apklusināt.

Vai var gadīties, ka izcilie RAKUS ārsti, par spīti PVO rekomendācijām, neizmantoja metodes, kurās tiek apvainoti un Marinka tikai tos kaut kāda iemesla dēļ nomelno, salasījusies šīs rekomendācijas? Jā, protams. Bet vai tas šķiet ticamākais šī stāsta atrisinājums?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

mefisto rakstīja: Varbūt tādēļ, ka vēlas nolikt deputāta mandātu un iespējams jau izstājusies no partijas?

Ja nemaldos, viņa nemaz Vienotībā nav iestājusies, tikai startēja konkrētajā pašvaldībā no tā saraksta. Bet varbūt kļūdos. Un tur nav nekā nosodāma - varētu vairāk interneta tukšpļūtītāju, īdētāju un "tā ir labāk" zinātāju iet politikā un censties mainīt procesus. Bet, protams, sēdēt stundām forumos un lamāt "varu" ir vīrieša cienīgāks pasākums. Turklāt... www.la.lv/cipule-atstaj-ogres-domes-deputates-amatu

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 2 Atbildēt

Klasiskais mēsla izgājiens - "ko tad paši neejat politikā?" Jo tas ir labākais veids, kā "piesegt" savu politmafiju, kurā nevar tā vienkārši "iet un censties". Ir kaudze filtru, kuriem nupat ir pievienojies ar vakcinācijas statuss, lai politikā nevarētu nonākt "nepareizās" personas.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 5 Atbildēt

Mēsl, neviens tev neliedz pievienoties sev tīkamam politiskam spēkam un ar savu līdzdalību virzīt sev vēlamu rezultātu. Tava intelektuālā kapacitāte tevi ātrāk ierobežos nekā vakcīnas nēesamība.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Nu jā, neviens neliedz. Ja vien tīkams ir kāds no pastāvošajiem "pareizajiem" spēkiem. To, kā izrēķinās ar mēģinājumiem radīt jaunus, nevēlamus, esmu pieredzējis pašreizējā militāristu piesaistīšanas fana Bordāna izpildījumā. Tā - lai nemaz neriskētu ar 5% barjeru, "nepareiza" partija ir jāiznīcina pirms vēlēšanām.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 7 Atbildēt

Ej un taisi savu partiju "Bradypus un līdzīgi domājošie dalbajobi".Ja spēsi savākt 500 biedrus (nevajadzētu būt grūti, ne?), tad varēsi dibināt partiju un tālāk kandidēt uz Saeimas vēlēšanām. Savāc budžetu lai varētu nodrošināt savu "Platformu" un startē. Tagad ir vēl vieglāk - ir visādi soctīkli, nav jāmet lapiņas pastkastē.

Ā, pareizi, bet ir taču slabo - baigais darbs, valdība man nobloķēs facebook ierakstus un tādā garā. Interesanti, kā Bordāns un co varēja JKP pacelt un pārvarēt 5%.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Laikam palaidi garām to daļu, kurā teicu, kā Bordāns nodarbojās ar "nepareizo" partiju iznīcināšanu. Bordāns ir vecs aizkulišu "kaujinieks", kurš "pārvarēja 5% barjeru", tad, kad izlēma, ka ir jāmaina pelēkā kardināla statuss uz publisku.

Par soctīklos notiekošos cenzūru varētu tev ļoti daudz pastāstīt, jo tā skar ne tikai manu politisko hobijinteresi, bet arī tiešos darba pienākumus. Bet, ņemot vērā tavu zināšanu bāzi, tas būs diezgan neiespējami.

Kaut ko mēģināt var tad, kad "aiz tevis" pret pastāvošo iekārtu stāv AB.LV vēlme un resursi atriebties, vai tādi dienesti, kas mūsu drošībnieku provokācijas novāc kā mazus ežus. Nevis tik naivi un vienkārši, kā tu esi iedomājies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 4 Atbildēt

Klasisks sociopāta izgājiens - žultainā naidīgumā manipulēt ar oponentu viedokļiem, cenšoties panākt sev vēlamo un izrādīt savu pārākumu.

Varētu jau ieteikt iet ārstēties, bet vēl viena tipiska sociopāta pazīme ir nevēlēšanās mainīties, attiecīgi, to laikam ārstēt īsti nevar.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Labi, ka vismaz spēj paškritiski savu mēsla dabu aprakstīt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Tālāk par bērnu dārza līmeni ticis neesi - tur tādā "šito par sevi pateici" stilā gāja vaļā, kad nebija ko pretī teikt...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Pareizi pamanīji, kādā līmenī ar tevi ir vērts sarunāties.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 6 Atbildēt

Tev vispār nav vērts ar mani sarunāties vari neuzbāzties... ak jā, bet tā psihiski nelīdzsvarotā sociopāta tieksme jau kaut kā jāapmierina. Neies jau šito varas pakalpiņu, "režīmam" lojālo noderīgo idiotu un mēslu naratīvu bliezt virsū Augstsprieguma Tīkla juridiskajai padomniecei. Vajag kādu citu atrast.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, šitas ir, to Ogres domi gan derētu pappurināt.Jo tur reta sagadīšanās- šīs domes Priekšsēdētājs vizuāli un verbāli atgādina vīrieti un visai droši nekandidē uz Loha statusu..

Vakar viņš televīzijā publiski teica, ka "politiķu" pienākums esot (bijis..) uzrunāt VISAS iedzīvotāju (un/vai lohu) grupas.JO (izrādās,tomēr) viņi visi dzīvojot (kaut/kādā/tur) LVijā.Jā.Šāda brīvdomība nedrīkst taču palikt nesodīta, vane, cien.L...?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

msh rakstīja: Viena pazīstama čaļa draudzenei forša dilemma - šī strādā slimnīcā - pavasarī sapotējās un gandrīz nolika karoti; pēc tam trīs nedēļas gulēja mājās ar sirdsdarbības problēmām - tagad pusgads ir pagājis un jādomā ko darīt un ar ko riskēt - dzīvību vai darbu...

Viņa savulaik arī uzrāvās citam potēšanās lohotronam - lai strādātu slimnīcā, jābūt potētam pret gripu - sapotējās un atrāvās to gripu...

Tad gripas pote ir mānīšanās?

msh rakstīja: Abet par to ka valdībai saziņā nevajagot pielāgoties stulbākajiem - nu redzi, normālā līmenī viņi jau neko nedrīkst teikt - nu kā tas izklausīsies "mēs stumjam potes lai bīdītu savu biznesa projektu un pārbaudītu kāda līmeņa tirāniju tauta ir gatava panest"? ....

It kā jau pasaulē ir tādas ziņas, ka tā vakcīna tomēr darbojas. Vairāki miljardi devu ir sapotēti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Gripas pote ir lohatrons - ja paveiksies, "trāpīs" pareizajai mutācijai. Bet par poti jāmaksā, neatkarīgi no "trāpījuma". Un tāpat ar to slimo un mirst.

Jā, ir ziņas, ka vakcīna darbojas (ko tu laikam virsrakstu līmenī esi spējis izlasīt) un tāpat arī ziņas kā tā darbojas (un to izlasīt tev ir bijis par sarežģītu).

gunbox Reģ.: 23.12.2016
3 6 Atbildēt

Tu gribēji teikt, ko potēties vispār nedrīkst ne pret ko? Hmmm... vai tik kādam šeit bailes no adatām nav izraisījušas antivaksera sindromu? Vai kas tur vēl bija tajā pašā sarakstā? - Amīši?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

Es gribu teikt, ka tev atkal nākas melot. Par to, ko es gribu teikt, par bailēm no adatām un vēl nez ko.

Vēlreiz - esmu vakcinēts un esmu par riska grupu vakcinēšanu. Esmu pret politisku situācijas ļaunprātīgu izmantošanu un vakcīnas ļaunprātīgu izmantošanu. Pat likumā ir ierakstīts, ka uz zālēm jāraksta "Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai". Bet tas neliedz tev izteikt apgalvojumus ka es zāles, nevis to pielietojumu saucu par sliktām. Jo tikai tā vari aizstāvēt sava noziedzīgā režīma politiku.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Nav grūti 6to reiz pajautāt- VAI (un/vai/varbūt) tajā tur "pasaulē" massveida vakcinātija visur notika akurāt sērgas uzliesmojuma pašā pīķī?

Vai potes pret gripu ir rekomendētas tieši pašā gripas epidēmijas laikā? Ir vai nav vismaz KĀDAM godīgam komentāram jābūt?

KO darīs tagad tie visi caurvējā un LKP nozīmētajos kabrioleta tipa trolebusos traucošie Lohi, ja zināms, ka sava veida sagurums un/vai paaugstināta temperatūra pēc potes ir bijusi vismaz pusei pretendentu? Kas ar viņiem notiks, kad 1jā saguruma nedēļā, tikko izvakcēti, tie spaidīsies pa apspļaudītajiem lielveikaliem vai stāvēs kkur tur rindā/caurvējā pie mazajiem?

Patisons Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Jā, tieši tā notika UK. Bet tā nav EU un droši vien neskaitās. Vēl ir Dānija, Austrija, Somija. Vakcinācija nekur nav apstādināta nevienā brīdī un C19 nav gripa.

Atbilde vienkārša, izvairīties no kontaktiem uz pāris nedēļām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, protams, tie visvistuvākie kontakti veidojass tieši pēc 8;pm.Jā.Tur nav ne mazāko izredžu izmainīties 2m attālumā un/vai nesavienoties kopējā Dziesmā vismaz uz 15min.Nee.Jā.

Prottams, ka c19 nav gripa.Fortūna nav Penis, rokā nepaņemsi..

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Te jau stāsts ir par pasaules uzskatu un ticību.

Antibiotikas, aseptika, antiseptika un vakcīnas ir trīs lielākie divdesmitā gadsimta medicīnas sasniegumi.

Ir jau pilsoņi, kas uzskata, ka vakcīnas vispār nedarbojas.

Nezinu, kur jūs tās blakusparādības vakcīnām uzzināt, cilvēki, kas nav ar iepriekšēju attieksmi, parasti zina 2 vai 3 tādus, kam tādas ir bijušas un caur draugiem un paziņām varbūt vēl kādus 5, kam ir bijušas reālas blakusparādības un kādus divdesmit vai trīsdesmit, kam nav bijis nekas vai gandrīz nekas, pasāpējusi roka vai viegls sagurums potēšanās dienā un viss.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Jā, jā - par ticību. Jo svarīga taču ir zinātne, nevis tās pielietojums.

Tas nekas, ka zinātnes sasniegumi ir izmantoti, lai atombumbas uz cilvēkiem mestu, tos indētu gāzes kamerās un pavisam maigā pieeja - ar labākajiem nodomiem izaudzēt jaunu, pret antibiotikām rezistentu, baktēriju paaudzi, kas vistiešākajā veidā ir salīdzināma ar to, kā šobrīd noziedzīgi tiek pielietotas pieejamās vakcīnas?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 7 Atbildēt

Pazīstama večiņa vai vecītis ar paaugstinātu asinsspiedienu, diabētu un vēl kādām kaitēm prasa, dēliņ, tu tāds gudrs, cilvēkus pazīsti, Rīgā dzīvo, komfjūteru proti, svešvārdus zini, vai man pret to gripu potēties vai ne. Un daktere man saka, ka vēl tāda pneimokoku vakcīna esot, vai man to vajag?

Ko atbildēsi!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
6 2 Atbildēt

Atbildēšu to, ko jebkuram šādā situācijā - tikai ģimenes ārsts kompetenti izvērtējot paceienta veselības stāvokli ir tiesīgs "izrakstīt" vakcīnu. Vispārīgā izpratnē veciem cilvēkiem vakcinācija ir ļoti ieteicama, bet iespējamās konkrētās kontrindikācijas ir speciālistu kompetencē.

Mazāk klausīties politiķus un neiedomāties potēties kapu svētkos, ja vien nav vēlme turpat uzreiz arī palikt. Vakcīnai ir jābūt recepšu medikamentam, kas piemērojams saskaņā ar ārstējošā ārsta, nevis vakcinētājpianista rekomendāciju vai šantāžu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Nu, labi, tas veciis vai večiņa vienkārši ir turpat blakus saviesīgā sarunā un tur viņi uzzina, ka vakcīnas ir mānīšanās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

No kā "uzzina"?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

No musinatāja un sazverestību teoriju upura Bradypus, piemēram.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Nu kādēļ atkal jāmelo? Vel neesi pamanījis, ka es esmu par vakcināciju riska grupām. Un neticu sazvērestības teorijām, kuras izdomā tev līdzīgie, lai attaisnotu sev tīkamo politiķu rīcību.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 3 Atbildēt

Teorijām netic, bet aktīvi izplata. Ķirzakcilvēki pārņem varu, visu piegriezīs, glābiņa nav...

Kādas vēl riska grupas, vakcinē visus un miers, vakcīnas netrūkst. Tik tev nav piedāvājuma kā, musini lai politiķiem neuzticas un tai pat laikā prasi, lai politiķi pārliecina. Uz īso esi sagājis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nu nu... Nosauc kādu sazvērestības teoriju, ko esmu izplatījis

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 6 Atbildēt

Ivermektīna efektivitāte pret Covid. Ivermektīns ir tas pats, kas jaunais Merck pretkovidmedikments. u.c.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Sazvērestības teorijas no tevis birst kā no pārpilnības raga pie jebkura globāla notikuma. Pieķeries pie vismaziespējamākā scenātrija un tik mal, jo jābūt tak opozīcijā. Kaut vai nesenā Lukašenko lidmašinas nolaupīšanas operācija ar viltu piepiežot to nolaisties. Tad ar malies uz riņki un ieciklējies par kādu nebūtisku faktu, jo nekà cita jau nebija ko oponēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Nu jā - ticēt propagandas teorijai un primitīvi nosaukt faktus, kas ar to nesader, par nebūtiskiem ir pareizā pieeja noderīgajam idiotam.

Kā tur paliek ar to "pieķeršanos vismazākticamajam scenārijam", kuram tavējie propagandisti pieķēras pat līdz tiešas cenzūras līmenim, pasludinot visus citus par sazvērestības teoriju bīdītājiem, līdz labais dakteris pats kongresa priekšā atzinās, ka tā "sazvērestība" ir īsta?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā slimīgā pieķeršanās personālijām ar neko labu neluecina. Tātad vēl nosliece uz teoriju, ka pasauli pārvalda mītiskie varenie.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Nu, nevajag jau tieši to tanti vai onkuli maldināt. Turpat viņi vien ir tanīs viesībās, darbā pīppauzē vai atnācis ko pasūtīt, nopirkt.

Paņemam citātus tepat no topika.

Gripas vakcīna - lohatrons.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Tipa tev visa pasaule melnbalta. Vai jūs visas vakcīnas ir absolūti labas vai nē. Tā jau nevarētu gadīties, ka vakcīnu noderīgums ir dažāds? Un tas, ka gripas vakcīnu veido sezonai, mēģinot uzminēt, kuram paveidam jātrāpa, ir sazvērestības teorija?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 9 Atbildēt

Pilsonis msh jau pats varētu kā nebūt pateikt, kāpēc gripas vakcīna viņaprāt ir lohatrons?

Viņš jau vakcīnām netic vispār.

Vai tomēr tic?

msh Reģ.: 16.04.2007
1 4 Atbildēt

Vakcīnām es neticu, potēm - lielākoties ticu. Pēdējoreiz kaut kādu poti dabūju pa vasaru, traumu punktā, pret stingumkrampjiem - atšķirībā no kovida potes kuru man cenšas brutāli uzspiest, tā bija brīva izvēle un nebija īsti iemesla atteikties. Tas no kā es tajā reizē atteicos bija pretsāpju līdzekļi [nejaukt ar anestēziju] pret kuriem, līdz zināmai robežai, es esmu pret - kā pēc tam izrādījās, māsiņas bažām nebija pamata, nekas arī nesāpēja ne tajā dienā ne nākamajās.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 5 Atbildēt

Kas tā par klasifikāciju?

Tad gripas vakcīna vispār darbojas?

COVID vakcīna darbojas?

spainis Reģ.: 27.04.2006
5 0 Atbildēt

Man te vienam čomam paziņa stāstīja, ka šī no drošiem avotiem uzzinājusi, ka komandantstunda no astoņiem būšot tāpēc, ka pavasarī nepaspēja visas 5G antenas salikt. Nu vot, un lai to izdarītu un cilvēki nezinātu kur tās antenas liek, tāpēc arī komandantstunda. Būs komandantstunda, neviens nezinās un nevarēs nofilmēt un pateikt citiem, kur saliktas. Un kad obligāti visi būs sačipoti, tad tikai jautrība varēs sākties, kad iedarbinās čipu, cilvēks vairs nebūs pac un darīs ko liek.

Un vēl, lidostu neaizslēdza tāpēc, ka lai oficiāli varētu lidmašīnas lidot un kaisīt to kovidu, lai kliķe var pelnīt miļonus.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Jā, un nauxjam tagd katru/dienu līst..Reptiloihtiloīdiem esot vajadzīgs slapjums,tapc jau viņi visas sēnes vasarā bij izēduši.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Prīmā

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Šitas izklausās ļoti labi.

Vakar man parādīja latviešu Aiku.

Vot tur, man liekas, var just jau mākslīgi pieliktu roku. Speciāli uzcept profils, atdarina īsto Aiku twitter.com/IvetaBuike/status/1449807508286095363?t=dHdWZxv7b3cyId63EC6Bkw&s=19

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Starp citu, man radās jautājums - ja es, piemēram, atgriežos Latvijā no ārvalstīm laikā, kad ir jāsēž mājās? Nu, piemēram, vienpadsmitos vakarā? Ko darīt tad? Tupēt lidostā? Ja atgriežos ar auto, gaidīt uz robežas? Kāds ir šo pētījis?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Nākamnedēļ man komandējums uz Itāliju. Atlidošu 23:30. Un tad man būs šovs ar policijas posteņiem līdz mājām, ja?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Pieļauju, ka nē, ja varēsi apliecniāt ka komandējums, tb., darba brauciens. Droši vien, ar vairākiem poličiem iepazīties nāksies. Bet, ja brauciens privāts?

Man te viens brauciens plānojas novembra beigās. Atgriešanās laikam ir plānota tieši naktī. Tiesa, tas ir pēc 15.11 un LD varb'ūt būs jau atcelts. Bet vispār grbējās te vienu dienu līdz Narvai aizskriet.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Somas rūpīgāk pieskati.Ka neizkrīt pa lūku/ārā, kad virs grenctāles sāks Smidzināt.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Ja atgriezies ar auto, visticamāk jā. Ar ko Polijas brauciens būtu savādāks, nekā mans brauciens uz laukiem? Tev apgalvos, ka varēji ieplānot agrāku startu.

Ar lidmašīnu tomēr ir tā - tur esi atkarīgs no sistēmas un gribēt vari visu ko, bet cikos ved, tikos ved. Ir tikai normāli arī uzskatīt, ka cilvēks var būt nopircis biļetes kādus mēnešus iepriekš un nav viņa pienākums zināt, kādi likumi būs tajā laikā.

Pieņemu, ka ar lidmašīnas biļeti, kas nepārprotami liecina, ka esi ielidojis pirms brīža, gan jau tiktu cauri, bet ej nu sazini. Pieņemu, ka būs bardaks, jo normatīvie akti noteikti ir diezgan vispārīgi, policijas vadība domās tā, katrs policists vēl papildus piedomās šitā un kas tur beigās sanāks?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 2 Atbildēt

Jautājums viszinim Bradypus kā tas nākas, ka apgalvo to ka vakcinētie ir asimptomātiski izplata Covid, ja jau tas tiek noteikts ar PCR testu, kas nenosaka vai vīruss ir infekciozs, kā arī taču nevarot noteikt precīzi vīrusa slodzi, jo tur kaut kādi ciklu skaiti nederot.

No kurienes tāda pārliecība par asimptomātiskajiem, ja iepriekš apgalvoji ka jāskaita tikai simptomatiskie, jo testi nekam neder?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Ja būtu lasījis uzmanīgāk, tad pamanītu, ka uzsveru vieglākus simptomus - "parastas ienas", ar kuriem var vazāties riņķī, nevis ārstēties. Asimptomātiskajam stāstam ne pārāk ticu, bet nav pētījumu, kas pārliecinātu. Bet jebkurā gadījumā, ja tāds eksistē, tad notiekti lielāka iespējamība "asimptomātiski slimot" ir tieši vakcinētajiem - jo "asimptomātisks" patiesībā nozīmē tik vieglus simptomus, ka tos nevar pat pamanīt. Un vakcīnas taču atvieglo slimības gaitu (t.i. samazina simptomātiku), vai ne?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Tā jau zināju atkal vien tavas spekulācijas un nekā konkrēta. Es apgalvoju, ka tiešām vakcinēti, kam vakcīna nostrādājusi ražo vien vairoties nespējīgus vīrusus, kurus uzķer tests, bet tie ir "nedzīvi".

Par taviem otriem maldiem, kur atkal ir tikai tavas spekulācijas arī nevakcinētie var ilgstoši vazāties apkārt un aplipināt daudz lielāku skaitu cilvēku nekā asimptomātisks vakcinētais, kurš nespej nodrosināt nepieciešamo vīrusa slodzi. Te arī ir C19 bīstamiba, ka atsķirībā no gripas inkubācijas periods ir ilgāks un organisms novēloti var reaģēt uz infekcjju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Tavs pirmais apgalvojums ir nepatiess. Klīniskajos pētījumos Izraēlā un ASV ir pārbaudīta vakcinēto spēja izplatīt vīrusu un tā ir 40% - 90% atkarībā no vīrusa varianta, salīdzinājumā ar nevakcinēto.

Par "otriem maldiem" - nav klīnisko pētījumu, jo tas vairāk ir sociālās inženierijas jautājums, bet veselais saprāts liek domāt, ka riņķī ticamāk vazāsies tas, kuram ir vieglas iesnas un nav temperatūras, nevis tas, kas jūtas noguris, sāpošs un ar augstu temperatūru - nu vai vispār jau pie sistēmas pieslēgtais. Un nevajag pārlekt uz gripu, ja salīdzinājums ir vakcinētajiem pret nevakcinētajiem - inkubācijas periodu vakcinācija nemaina.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 2 Atbildēt

Kā ta nemaina inkubācijas periodu, ja organismā ir antivielas. Un kas tiecpar pētijumjem un kāda ticamība tam, ka vakcinēts var inficēt citu. Kā tas tiks noteikts? Iepriekš tev tā metode nederēja, bet ja pierādīt ka vakcinēti izplata vīrusu tad tev pēkšņi der. Dubultstandarti. Švaki tev ar veselo saprātu, vienas spekulācijas vien, vazāsies, nevazāsies, varbūt aplipina varbūt nē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Kāda tev vēl metode? Klīniskajos pētījumos neviens neizmanto PCR testus. Tas tikai apliecina, ka tie nekam neder.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Nu un ko tad izmanto? Ja vakcinētie neaplipināja nevakcinētos tad tā arī ir vien spekulācija. Tā kā tev un man nav nekādu pierādījumu par saviem apgalvojumiem tad ieteiktu pieturēties pie jau zināmā, ka vakcinētie samazina izplatību.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nez, ko, tavuprāt, izmanto laboratorijās, kurās veic vīrusa paraugu izdalīšanu un tā genu sekvencēšanu. Tiešām PCR testus?

Man ir pierādījumi - kā jau minēju, to, ka vakcinētie var inficēties paši un inficēt citus, ir pierādījuši gan Izraēlas, gan ASV pētījumi. Jā - šajos klīniskajos pētījumos vakcinētie to dara ar mazāku 40%-90%, atkarībā no vīrusa paveida, iespējamību.

Bet kā jau minēju - tie ir klīniskie pētījumu izolētos apstākļos, kuros nav ņemti vērā vakcinēto un nevakcinēto uzvedības faktori. Tikai tādēļ, ka šādi pētījumi nav veikti, tev nav nekāda pamata prasīt pieturēties "pie zināma", jo tas NAV zināms. Bet ir pamats domāt, ka vakcinēto un nevakcinēto uzvedības saslimšanas gadījumā ir atšķirīgas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Kā piemēram drošibas jostu lietošana palielina risku iekļūt avārijā? Bet tas nav zināms, jo nav pierādāms.

Jā ļoti svarīgs parametrs, tu esi neatzīts ģēnijs.

Neesi uzvedības speciālists, tad nespekulē šajā lauciņā, tā ir cita nozare.

arba Reģ.: 16.12.2002
1 0 Atbildēt

Cik vecus cilvekus esi parliecinajis - aizvedis vakcineties ?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Kā jau teicu, visticamāk nevienu - manā paziņu lokā nav neviena veca cilvēka, kuru būtu nācies pārliecināt. Iedrošinājis dažu šaubīgos sava vecuma esmu.

spainis Reģ.: 27.04.2006
3 1 Atbildēt

Statistika liecina, ka vakcinētie kopumā ir valstij samaksājuši vairāk nodokļos, nekā nevakcinētie! Ja tu gribi lai kliķe uz tevīm iedzīvojas - ej vakcinējies. Indi ielaidīs un vēl naudu no tevīm nokāsīs! Atlajst sajmu!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

iciks rakstīja: Kad es vasarā paremontējos, arī es tērēju vairāk, bet tas nav korekts salīdzinājums.

Runa ir par ikdienu.

Es jau arī runāju par ikdienu, pilnīgi parastiem ikpiektdienas Depo apmeklējumiem...

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Var jau būt, katram jau pirkšanas paradumi savādāki.

Vien lai vai kā, par to depiķi runājot. Tagad jau nebūs vaļā, ne? Jebšu tas ir uzskatāms par pirmo nepieciešamību? Ja pirms tam karantīnas laikā daļa mājās remontējās un vismaz tādā veidā lietderīgi izmantoja laiku, kā būs tagad?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Nav ne jausmas, es tur tāpat iekšā netieku

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 5 Atbildēt

Pākiem, pāķu problēmas. Pats sevi vien appiš un čakarējas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Depo ir interneta bode Vēl ir arī buvserviss.lv u.c. Skumji laiki tiem, kuri vien klātienē

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Piedod, bet internetā pirkt daļu es neieskatu par iespējamu. Tehniski var, bet kā nu kaut vai tapetes var iegādāties? Tādas lietas bez klātienes? Varbūt kādam der, man ne.

Ja vajag nopirkt dažus maisus ar cementu, tad var.

msh Reģ.: 16.04.2007
3 2 Atbildēt

Skumji laiki tiem kas nesajēdz ka Depo var nopirkt arī kaut ko mazāku par reģipša loksni vai cementa maisu. Pirms kovida es lielākoties Depo staigāju bez jebkāda iepirkumu turekļa - kopš kovida es dodu priekšroku groziņam, jo parasti nopērkamās lietas ir sīkumi, bet līdz trešdaļai piepildīts groziņš pie kases var arī likt atstāt, teiksim, 80 eiras. Lielākoties iepirkšanās notiek pēc tāda principa kā sieviešiem pastaigas pa lielveikalu - apstaigāju man saistošās nodaļas [pamatā instrumenti, elektrība un velosipēdi/mašīnas, reizem vēl arī stiprinājumi] un izdomāju ko man vajag. Šad un tad arī gadās situācijas kur es zinu ko man vajag panākt, bet nezinu ar ko to vajag panākt, un tad nu jāiet uz attiecīgo nodaļu un jāpēta plaukti lai saprastu ko man vajag.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Draugs, es to visu saprotu un arī mani tas tracina. Nedomāju, ka nepārtikas veikalos ir problēma. Tad kaut vai lai vēl mazāk tautas laiž iekšā, bet lai vismaz ļauj iepirkt nepieciešamo (celtniekiem - pat vitāli svarīgi) un nesmacē biznesu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 5 Atbildēt

Nu re sieviešveidīgie msh arī ir iemesls kāpēc piegriež nepārtikas veikalus, jo iet tur pastaigāties ja nu kaut ko noderīgu atrod, kaut īsti šobrīd vajadzības nav.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
7 1 Atbildēt

Tu varbūt jau pirkumus sastādi konkrētu sarakstu mēnesim uz priekšu, bet ne visi tādi ir. Es arī esmu gājis uz saimniecības preču veikalu ar domu, ka man kādam hobijprojektam vajag šo vai to, bet gatavu produktu nevar nopirkt. Un tad jā, tiek lasīts pa plauktiem tas, ko var mājās modificēt vai apstrādāt tā, lai iegūtu sev vajadzīgo. Tas pats ar dažādiem remontiem saimniecībā - ne visam vienmēr ir gatavs risinājums, ko vari pasūtīt internetā ar piegādi mājās. Ja tev visa dzīve notiek pēc šabloniem un nekad neko nestandarta nevajag, nu ko lai saka - labi tev.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 2 Atbildēt

Kādu laiku atlikt to visu vispārēja labuma vārdā nu nekādi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Ko tik neizdarīsi vispārēja labuma vārdā... Tu uz gāzes kameru arī esi gatavs doties vispārēja labuma vārdā? Vai kas tev labāk patīk no viediem kā vispārējā labuma vārdā izrēķināties ar tautas ienaidniekiem? Koncpets jau nu nemaz nav jauns... Izrādās - tu ar pie atbalstītājiem.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

Raimi - protams, ka būsim spiesti kopējā sabiedrības "labuma" vārdā daudzko atlikt. Es ne par to. Es par to, ka daži kadri te atļaujās citiem dirst virsū pēc kautkādas pašizdomātas paštaisnuma skalas - redz - msh esot sliktais, jo grib pa depo staigāt nevis ar mēnesi iepriekš rakstītu sarakstu, bet tāpat, skatoties. Bet ja preža sieva vazājās pa tejāteriem, kamēr šis pats slims, tur nekas, tur viss kārtībā. Galvenais ka msh pie visa vainīgs...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Laikā, kad vīrusa īpašību, iepriekšēju valdības kļūdu un neizdarību un patērētāju sabiedrības uzvedības un ne to prioritāšu dēļ slimnīcām ir problēmas ar pacientu ārstēšanu, uz pāris nedēļām pievaldīt savus patērētāja centienus iepirkties ir kaut kas neiedomājams un slikts?

Jā, slimnīcu pārslodze ir vai nav?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Tautas ienaidnieku apkarošana vienmēr notiek sabiedrības labā un to atbalsta stingrā kursa piekritēji.

Bet par šo ierobežojumu efektivitāti jau ārvalstu eksperti viedokli ir izteikuši - epidemioloģiskajā ziņā tam nebūs nekāda būtiska efekta.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vajag vienkārši neizplatīt vīrusu pāris nedēļas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Visu vasaru neizplatījās. Domā tagad pāris nedēļas apturēs? Vispār jau par "pāris nedēļām" Fauci kaut ko teica pirms pāris gadiem... Meloja? Vai kā to tu izproti?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 2 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

www.la.lv/karins-liek-reformet-veselibas-aprupi

Par daudz mums to slimnīcu, par daudz...

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 0 Atbildēt

Slimnīcu ir vairāk, nekā jelkad ir bijis!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Intersanti kas ir novērojums un kas tajā murgā īsti ir secinājums, ārstu nepietiekamība man nekorelē ar tādu secinājumu kā "pārāk daudz slimnīcu", tas man korelē tikai ar vienu - acīmredzot par maz studē medicīnu, vai arī pārāk daudz no LV aiztinas prom pēc studiju beigšanas.

Eksistē lietas ko ārsts var veikt attālināti, un nav jābūt uz vietas + tad varbūt ir rajonu slimnīcas jāveido kā lielu slimnīcu filiāles, apvienojot vadību un finanses, ar domu ka tā moš kāda ekonomija sanāk ... nu vai arī vairāku rajonu slimnīcas apvienot, un tad paši izlemj kas kurā rajonā un kādā apjomā pieejams ...

Bet nu tas laikam nespīd, tagad visi baigi noskaņoti centralizēt varu Rīgā ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Bez labiem pierādijumiem, netiešas norādes liecina, ka ārstu mafija tur rezdentūras, kā rezultātā jaunie ārsti nemaz netiek pie darba / prakses. Ļoti līdzīgi ir zvērinātiem revidentiem, notāriem, utt.

Nu un sekas: tie jaunie ārsti, kas nevar ilgi gaidīt, dodad uz ārvalstīm.

Slimnīcu samazinājums ir progresa sekas- jaunās tehnoloģijas kādas 4x samazināja gultas dienas. Sovoka slimnīcu sistēma nudien nav nekam vajadzīga šodien.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Sovoka nē, bet neticu ka plānveidīgi attīstot noteiktu nepieciešamu pakalpojumu pieejamību Madonā, Rēzeknē, Valmierā, Saldū, Talsos V-pilī, Liepājā vai kaut kā līdzīgi sadalot vienmērīgi pa visu LV, tas strādātu sliktāk kā gandrīz visu sastiepjot 'ūdensgalvā' ...

Valsts utml. pārvaldē vispār ir kaut kāda huiņa raksturīga, kur viļņveidīgi, tad visu decentralizē, tad atkal centralizē, kaut patiesība ir droši kaut kur pa vidu ... un nah tā revolūcijas ... un otrs aspekts, es gan esmu dumjš runas mākslā, taču arī man pa reizei izdodas pamatot jebko (nu tā ka vienam iebaro vienu versiju, bet otram otru versiju par vienu un to pašu lietu) , tā ka domāju ka par veselības sistēmu mums arī karina makaronus sev vēlamajā virzienā, ar cerību, ka darbaspēks neaizstiepsies uz laukiem prom no Rīgas ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tur nav tik daudz cilvēku, lai veselu neirologu turētu. Pārdzersies kafiju neirologs Saldū.... vai ne kafiju, bet pārdzersies.

Domāju, ka slimnīcas seko ekonomikai. Savukārt ekonomikā skaitļi pārliecinoši uzrāda ūdensgalvas priekšrocības. Piem 1sqm cena NY vs Portlenda.

Savukārt decentralizācijas plāni IMO ir bezcerīgi. Kazahstāna nupat to atkal pierādija. Cilvēki apvienojas baros, jo tādā var vairāk pārdot vienā laika nogrieznī un tas ir vairāk $$$$$

A vot to mafija pamatā vada pensijas vecuma doki, kuru interešu horizonts nepārsniedz 5 gadus. Viņiem ir pilnīgi poh vai darbaspēks kkur aizstiepsies. Galvenais lai savējiem 5 gadus saglabājas tarifu likmes un pieeja tām. Un šo var redzēt arī mediķu protestos, kas īsumā skan kā "iedo $$$$ un at&^%ies".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ko, ko bet neirologu jopcik vajag ļoti "tuvu tautai", tik vot nevelkās pie šamā tauta ! Man ģimenē veicies tuvi ģimenes draugi kur vienā gadījumā neirologs mazpilsētā, un otrā rentgenologs (vai kā to pareizi sauc).

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Vēl ir jāsaprot, ka centrā nodaļa un speciālists, kas veic 500 konkrētas procedūras, izmeklējumus, operācijas gadā vai nomalē veicot 5 tādas pašas procedūras vai operācijas, diezgan stipri atšķiras pieredze, iemaņas un kvalitāte.

To risina visādas izbraukuma pieņemšanas rajonos uz vietām, kad Rīgas nodaļas speciālists divreiz mēnesī pieņem arī divsimt kilometrus no Rīgas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kvalitāte neatšķirsies ja speciālists ar 5 purniem Rēzeknē, piemetīs klāt 5 purnus Madonā, Daugavpilī - tur šur, vēl kaut kur ...

Un nebūs nepieciešamības visas lauku "pakaļas" vilkt uz Rīgu. Man personīgi vairākkārt labāk tīk aizbraukt laukos kaut pie zobārsta, jo 95% gadījumu man tas labākais Rīgas ārsts nav bijis nepieciešams, un diemžēl tā viena reize kad vajadzēja, izārstēja, bet problēmas cēloni neatrada ... vai arī tiešām bija ļoti stulbā veidā apsaldēts acs nervs ... nesarežģīti, nepatīkami, bet labi ka Rīgā tur vēl šis un tas no padomijas terapijas metodēm bija saglabājies

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Šorīt TV - ģimenes ārsti satiekot savus COVID pozitīvos veikalos.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Šovakār kāri pašķirstīju lohNetu un no izlassītā gandrīz pilnā pilnībā aphu-jēju.Jā.Runa tur bij par/to, kādas ir visrijīgākās LV oficiaāli reģistrētās zivju sugas.Ok, katrs lohs pazīst karpu un paltusu, nu tas pats pa sevi.Bet,izbrīnu rada fakts,ka citugadu populārāko Līdaku mums nupat ir apsteidzis Lentenis.Un izskatās,ka diezgan jau pārliecinoši.Jā.

Tāpēc,(Ļ.cien.LOHI..) lūdzu sekojiet bazaaram un tā jaunākajām tendencēm.Ja reiz drīzumā "šķiros" tā saucamos paceentus,tātad (sabiedrībai,kuram gan citam) būšot jāpašķiro arīdzan (katram/savi) tā saucamie (kopējās) mājsaimniecības Locekļi.Tāteikt, neatkarīgi pat no dzimuma un/vai.Jo,sākot ar 4dienu,iekāpt (personīgajā) auto nebūs gluži tas pats, kas uzsēsties uz/locekļa.Trijatā uz/viena,tāteikt,tas vairs nesanāks.Vienigā (atlikusī) cerība ir ka vismaz tālvadības maz/turbātoru skaits netikšot ierobežots un tomēr katrs kādu/vienu (pa visu dienu) varēs tā riktīg paņemt/priekšā.Jā.

Ā,uii,sorrī,gandrīz aizmirsu atgādināt izpagājušajā jājā gadsimtā dzimušajiem- izmantojiet lietderīgi atlikušo 3dienu.Iegādājieties papildu slēdzenes savam (pagaidām) privātajam īpašumam.Gadījumam,ja nu kāds pie tā uzstājīgi pieklauvē un/vai pat sāk raustīt Kliņķi.Jā.

Jā. ).(

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 1 Atbildēt

Iegādājieties papildu slēdzenes savam (pagaidām) privātajam īpašumam.Gadījumam,ja nu kāds pie tā uzstājīgi pieklauvē un/vai pat sāk raustīt Kliņķi.Jā.

≠============++++++++

Domā vaxeri sāks pārkāpt visas robežas un sāks ielauzties mājās?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
6 0 Atbildēt

Volx Tev kājminamā domāšana ps. uz viena riteņa max 2 braucēji...Varētu mācīties augstākā skolā, neklātienē, bet tikai ja esi piemērots noteikumiem

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nevarēs vazāties apkārt pēc noteikta laika.

Tad nu stāsts ir tāds - 2 vai 3 reizes nedēļā divas, trīs un vairāk stundas nestrādā e-veselība. Ģimenes daktere raksta piezīmes burtnīcā. Vakarā atgriežas mājās, atpūšas un tad dodas uz praksi un savada datus e-veselībā.

Vai ir iespējams izsniegt kādu izziņu, ka tā e-veselība tajā dienā nav strādājusi un daktere drīkst doties atpakaļ uz mājām no savas prakses?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tās tak ir rūpes par latvieš pastalniek taut, lai pa tums mežā, vai uz lauk sev kād locekl nenošķērē ... citāk dakters vakar tumsā pie eļļas lamp ... var ne tur piešūt, vai ne to piešūt ... risk liel, tapēc tup mājas un nebāž neko tur kur nevajg ... jo īpaš to degun ...

msh Reģ.: 16.04.2007
2 1 Atbildēt

Nejauc drīkstēšanu ar varēšanu. Bet nu jā - iepriekšējo reizi visi diezgan mierīgi uzņēma komandantstundu no desmitiem tad nu na jums tagad no astoņiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Jauns prikols protams tagad no Kariņa teiktā izriet - grasas sodīt ārstus kas ieteikuši nevakcinēties, tagad Kariņš un Co, vai VP būs tie kas spēs novērtēt,vai pacientam konkrētā rekomendācija bija vietā ???

Moš mums vairs ārstu konsīlijus nevajag, mums ir "labāki politiskie un iekšlietu speciālisti" ...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 5 Atbildēt

Nav tāda mehānisma ko var ierosināt vakcīna, bet nevar ierosināt vīruss. Ja nepanes vakcīnu, tad slimību jau vēl, jo mazāk. Kontrindikācija ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām, bet ir plašas izvēles iespējas no vakcīnu ražotājiem izvēlēties piemērotāko.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 3 Atbildēt

Jā, bet vakcīnas un vīrusa ietekme nav vienāda - jau tagad ir pierādīts, ka jauniešiem un īpaši puikām, mrna vakcīnu komplikāciju risks ir lielāks par vīrusa radīto attiecībā uz asinsrites sistēmu. Bet tas jau tavā galviņā nav vērā ņemams arguments pret bērnu vakcināciju, vai ne? Jo nav jau tā, ka vīriešiem kardioloģijas nozarē būtu manītas kādas problēmas?

Jā, kontrindikācijas, kā izrādās tomēr ir, bet tās var "katrs pats sev dakteris" izvērtēt bez analīzēm, potējoties lieveikalā un nav vajadzīgs kaut kāds muļķigs "recepšu medikamenta" statuss un analīzes šo kontrindikāciju noteikšanai?

Kaut kā tāds tas tavs "zinātniskais" viedoklis?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 4 Atbildēt

Nav taisnība. Blakusparādība miokardīts novērojama ļoti reti (biežāk jauniem zēniem), pēc Pfizer Commirnaty retāk nekā pēc Modernas. Turklāt tie retie gadījumi, kas bijuši, ir pašlimitējoši un atgriezeniski.

Savukārt, Covid pārslimošanas riski ir daudz lielāki. Nāve nav vienīgais Covid risks. Kopumā bērni panes daudz vieglāk Covid infekciju nekā pieaugušie, bet arī bērniem mēdz būt smagas komplikācijas, tādēļ arī bērniem ieteicama vakcinācija.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Nu jā, daži tā saka. Kas interesanti - tie paši, kas visticamāk tīši vai netīši ir šī vīrusa radītāji un sākotnēji vispār centās patieso informāciju slēpt. Vai jātic tev un viņiem? Vai tomēr tiem, kas šaubās un aicina nersikēt ar bērnu veselību, īpaši ņemot vērā, ka statistika uzrāda labus ciparus tur, kur, pretēji mūsu greizo spoguļu karaļvalstij, ir augsta vakcinācijas aptvere senioriem un zema jauniešiem. Bet tur, kur stumj visaptverošu - nekā spīdoša un jau vajag trešo kārtu un sākt runāt par potenciālu ceturto?

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Njā tie VIŅI ir kautkādi pārcilvēki liekas. Visu VIŅI var un visu VIŅI paspēj. Ja brady neturētos pretī, vispār būt pakaļā....

Varbūt vari pačukstēt kā vārdos sauc VIŅUS, moš jāmeklē pie tiem darbs? Nereāli veiksmīgi čaļi tomēr

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Pačukstēt, jo tu savā mucā neko neesi dzirdējis par Antonio Fauci, CDC, NIH, WHO, Uhaņas laboratoriju?

Vai par nereāli veiksmīgo čali Džordžu Sorosu, viņa ilggadējo pārstāvi Latvijā Egilu Levitu un tā skolnieku Krišjāni Kariņu esi dzirdējis? Vai tiešām tu vēl šaubies, ka viņa interesēs strādāt ir ienesīgi gan materiāli, gan labu amatu ziņā? Galu galā tas taču pat būtu ievērojams ieguldījums Latvijas labā - strādāt kādam, kurš personīgi no Vairas Vīķes-Freibergas ir saņēmis valsts augstāko apbalvojumu - Triju Zvaigžņu ordeni.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Tas taču ir trollings.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Eu statistiķi pameklē labāk datus cik ir miokardīta "normālais " līmenis un vai tur ir korelācija ar vakcināciju.

Nu nav tāda mehānisma, kas ko tādu ierosinātu no vakcīnas, kur nu vēl mēnesi pēc potes. Kā jau zini no pētījumiem ir lietas, ko nevar izpētīt, jo pētījuma rezultāts ir zem pētijuma kļūdas. Nu un tad mums ir pētījumi, ka mobilais telefons izraisa vēzi galvā, bet kā nevar tā nevar to pierādīt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 4 Atbildēt

Pilsonis msh pats varētu kā nebūt pateikt, kāpēc gripas vakcīna viņaprāt ir lohatrons?

Viņš jau vakcīnām netic vispār.

Vai tomēr tic?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 4 Atbildēt

Tic viņs pasaku grāmatām, bet nu jau vairs netic pat savām metinājuma šuvēm, jo tiek pie citām šuvēm uz sejas. Tad gan medicīnai tic un skrien ārstēties ne pa dabisko un sašutis, ka rindas.

Tā kā nepareizi uzdots jautājums paliks bez tiešas atbildes, mēģini pārfrāzēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 4 Atbildēt

Izraēla jau vairs nav nekāds piemērs ir arī valstis ar labāku vakcinācijas aptveri. Vakcīnu sacensībā Pfizer sāk iepalikt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 2 Atbildēt

"Vairs nav?" Kas tad nu notika ar pirmrindnieci, ko propaganda stūma visiem pa priekšu? Varbūt ir laiks sākt to nopietni analizēt? Nevis vienkārši noslēpt, jo tas "vairs nav" ir tiešā pretrunā ar agresīvas vispārējas vakcinācijas programas saistību ar veiksmes stāstu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu mēs arī tagad esam pirmrindnieki.

Izraēlā ir 60%vakcinēto, ko tur vēl anālizēt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Google

why Israel still have covid cases

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

Kur ir analīze valdības propagandas mēdijos, kas joprojām stumj "Izraēlas kursu" un ignorē acīmredzamos rezultātus Polijā? Es māku atrast arī datus, ka Google ir slikts padomdevējs, jo tā ĻOTI daudz ko cenzē - interesanti, protams, ka tu aicini izmantot tieši tādu cenzējošu "palīgu".

Bet kā tavs padoms palīdzēs pārleicināt tos nevakcinētos pensionārus? Diez vai atsauce uz Google pārspēs atsauci uz Panorāmu. Vai kas nu ir uzticamais informācijas avots...

Kādēļ tev negribas risināt patieso problēmu, bet tā vietā vajag izdomāt, ka tie, kas zina vairāk par tevi, vienkārši nezina, kas ir Google?!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Reizēm ir tā, ka, atrodot atbildes, tas, kurs tās prasījis, nemaz nelasa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Reizēm? Tev tā ir vienmēr.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Sameklē 5 kritiskas publikācijas par tēmu un tikpat pozitīvas, uzraksti galvenās tēzes un rad prasi viedokļus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Nu jā - apmēram to mēs tev te mēģinam iestāstīt. Kā izrādās, labi zini, kas jādara, bet pats tā vietā visu laiku publicē tikai probagandu vai "uzmini, ko es iedomājos".

Patisons Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Tev visi ir mēsli, propagandisti utt. Tik pats kaut kā pamanies izplatīt nepatiesu info, tad viss ir bumbās. Kā tad ar to Poliju? Apgalvoji, ka lokdauna nav bijis! Kaut gan tāds bija. Un Polijā arī ir nepietiekams vakcinācijas līmenis, strauji aug C19 skaits. Tāpat apgalvojums, ka maskas nevelkot Polijā, nevajagot. Mandatory ir obligāti.

www.gov.pl/web/coronavirus/temporary-limitations

Kaut kā tu grozies kā vējrādis, ka tik vējš pūš!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Kā ar Poliju? Tā, ka tur nekāds lokdauns kopš vasaras nav bijis. Protams, tu atsauksies uz notikumiem pirms vakcinācijas un pirms vasaras, kad Covid mūsu platuma grādos nokritās atbilstoši sezonai. Bet starta punkts, no kura var vērtēt vakcinācijas ietekmi ir jaunā sezona, kurā Polija joprojām "atpaliek" no "labi vakcinētajām" valstīm, līdz ar to apgalvojums par to, ka struji aug, jo ir nepietiekams vakcinācijas līmenis, ir ārkārtīgi apšaubāms. Parasti cilvēki kļūdās, automātiski uzskatot korelāciju par cēloņsakarību, vai jauc cēlonšakarībā dominējošo un atkarīgo komponenti. Bet tu pamanies apgalvot, ka cēloņsakarība pastāv bez korelācijas. Tas ir jauns argumentācijas līmenis!

Un apgalvojums, ka Polijā maskas nevelk nav tas pats, kā apgalvot, ka tās nav jāvelk. Es norādīju uz to, ka poļi šo prasību visai švaki ievēro, nevis ka tādas nav.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kapēc par katru cenu jādraud, ka "nu tik sāksies", ja labāk vakcinētajās valstīs tas jau sen ir sācis?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 1 Atbildēt

Kurš draud? Tas ir Polijas veselības ministra viedoklis. Gan jau attapsies turpat kur mēs šobrīd.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

"Gan jau attapsies turpat kur mēs šobrīd."

Aizdomājies, uz ko esi gatavs, lai tikai izrādītos, ka tev ir taisnība. Es, atšķirībā no tevis, ļoti priecātos, ja Izraēlas un vakcinācijas veiksmes stāsts būtu uzvarējis un izrādījies, ka mani pieņēmumi ir nepareizi.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
2 2 Atbildēt

Kā parasti izlocies, to tu māki.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
lynx85 Reģ.: 21.12.2005
5 0 Atbildēt

No raksta citēju: "Tie, kuri saņemuši divas vai trīs vakcīnas devas, veido ceturto daļu no hospitalizētajiem"

Ceturtā daļa slimnīcā ir ar 2-3 potēm. Te tev arī atbilde, vai vakcīna strādā. Pareizāk - cik labi strādā. Jo darīt jau kautko viņa dara...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 4 Atbildēt

Jēga meklēt nopietnākus avotus pilnīgi skaidra.

Tur tajā pat jaunselvē bija vēl vismaz piecas informācijas vienības.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/latvija-atklaj-vel-2599-covid-19-gadijumus-no-24-mirusajiem-viens-20-29-gadu-vecuma.a426435/

Latvijā aizvadītās diennakts laikā reģistrēti 2599 jauni inficēšanās gadījumi ar Covid-19. Saņemti ziņojumi par 24 mirušiem Covid-19 slimniekiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) informācija.

Pēdējās 24 stundās veikti 19 377 Covid-19 testi un reģistrēti 2599 jauni inficēšanās gadījumi. No atklātajiem inficēšanās gadījumiem 1984 cilvēki nebija vakcinēti pret Covid-19 vai vakcinācijas kursu nebija pabeiguši, bet 615 bija vakcinēti.

Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem: 13,4%.

Saņemti ziņojumi par 24 mirušiem Covid-19 slimniekiem:

viens cilvēks 20-29 gadu vecumā,

trīs 50-59 gadu vecumā,

pieci 60-69 gadu vecumā,

trīs 70-79 gadu vecumā,

desmit 80-89 gadu vecumā,

divi 90-99 gadu vecumā.

14 dienu kumulatīvais gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotāju ir 1400,8.

Latvijā ar Covid-19 kopumā inficējies 191 321 cilvēks. Kopš pandēmijas sākuma Latvijā miruši 2944 ar Covid-19 inficētie.

Aizvadītajā diennaktī slimnīcās nogādāts vēl 171 ar Covid-19 sasirgušais, bet izrakstīti 120 pacienti. Kopumā stacionāros ārstējas 1162 Covid-19 slimnieki, tostarp 142 cilvēki ar smagu slimības gaitu, vēstīja Nacionālais veselības dienests.

Šāds slimnīcās esošu smagi slimo Covid-19 pacientu skaits ir rekordliels Latvijā.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 1 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Kalvi, tak beidz. Es tak biju iedevis Ciekura pētījumu. Pie nevakcinētiem pieskaita 1 dozu saņēmušos un pat 2 dozu saņēmušos, ja nav pagājušas x dienas.

Šobrīd Velsa fokusā. Tur tagad tendence tieši jauniem, vakcinētiem nonākt hospitālī. Agrāk tā bija senioru prioritāte, tagad vairs tā nav.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
1 0 Atbildēt

Linku par Velsu studijā, man te viens arī klāstīja, ka UK 70% mirst potētie, info no government lapas, meklē jau nedēļu.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Nebūs normāls links. Volx nesen no drošiem avotiem rakstīja, ka vakcināciju atcels.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pašlaik vēl analizēju, miršanas datus nav izdevies atklāt. Tur strauji aug saslimstība un līdz ar to arī mirušie. Kā jau norādīju daudz jauno

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

80% hospitāļos atrodas ar 2 potēm

Bet 99% pozitīvi testēti ir zem 60

www.google.com/amp/s/www.walesonline.co.uk/news/health/covid-hospital-cases-wales-vaccinated-21665863.amp

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 4 Atbildēt

Bez potēm - morgā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Datus studijā, citādāk man ar viens teica, ka britos visi nepotētie mirst

Patisons Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Jaunus un vakcinētus neredzu, pārskatīju divas reizes.

Te varēsi izrakāties visādos griezumos un dati būs patiesi.

www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/bulletins/deathsregisteredweeklyinenglandandwalesprovisional/8october2021

Te var apskatīties vai potes strādā vai nē(un Eiropā visur skaita dienas pēc otrās potes, tas nav LV izdomājums):

www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/articles/deathsinvolvingcovid19byvaccinationstatusengland/deathsoccurringbetween2januaryand2july2021

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tas neder, es jau tos biju uzgājis.

Fokusā ir Velsa un dati vajadzīgi par šodienu, oktobri

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Meanwhile, almost 31% of 12 to 15-year-olds have now been given the Covid vaccine, Public Health Wales figures show.

www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/uk-wales-58973788.amp

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 2 Atbildēt

Izlasi visu rakstu, pamuļķi.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Jā par to ka vakcīnas nav elektrības slēdži jau sen ir skaidrs. Pēc pirmās potes mrns šķiet bija ap 50% efektivitāte. Tulīt pēc otrās arī pieeaug bet nav tā maksimālā 95% norādītā. Papildus tam visam ir vairāk datu, ka efektivitāte krītas 6 mēnešu laikā līdz pat 50%. Neesmu drošs par minēto skaitļu precizitāti.

www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
2 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Nākamnedēļ man komandējums uz Itāliju. Atlidošu 23:30. Un tad man būs šovs ar policijas posteņiem līdz mājām, ja?

Bez satraukuma: arī mājsēdes laikā cilvēkiem būs tiesības nokļūt no/uz lidostu, autoostu, dzelzceļa staciju, sabiedriskā transporta tuvāko pieturu

Tā runā Tālis Linkaitis

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
5 0 Atbildēt

Man sestdien mātei jābrauc pakaļ uz lidostu, ielido jau vēlu pēc lohdauna stundām. Tad nu varēšu ziņot, cik reizes tikšu pa ceļam apturēts, un ar kādiem rezultātiem...

robchix Reģ.: 04.03.2002
2 1 Atbildēt

Valdošās histērijas ietvarā kaut kā pilnīgi neatbilstoši klusi un nemaz ne pirmajās lapās ir paziņots par Cimdara nāvi no baisā vīrusa.

Tas, ka viņš bija Šlesera partijā un pret obligāto (piespiedu) vakcināciju pēc dažu ļaužu sacītā nenozīmēja ka viņš nebija pilnībā vakcinēts.

Par ko arī visdrīzāk arī liecina tāda dīvaina, neveikla klusēšana masu medjos, pretēji tam, kad nomirst kāds kurš nav vakcinējies un tad tas gārgdams esot lūdzis glābšanu pirms nāves!

Nē, es nekādā gadījumā neapgalvoju, ka ļaužu runās ir taisnība... bet! Tās dažas uz lapu beigām nostumtās sēru ziņas kurās nav ne pušplēsta vārda par vakcinācijas statusu par to liek aizdomāties.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

LSM ir pašā pirmās lapas augšā, bet no TVNet titullapas, šķiet, vispār pazudis. Jā, gribētos uzzināt par to vakcināciju.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tā ir.

spainis Reģ.: 27.04.2006
3 1 Atbildēt

Volx rakstīja: 80% hospitāļos atrodas ar 2 potēm

Bet 99% pozitīvi testēti ir zem 60

www.google.com/amp/s/www.walesonline.co.uk/news/health/covid-hospital-cases-wales-vaccinated-21665863.amp

Te jau īsti nav ko brīnīties. Ja lielākā sabiedrības daļa ir sapotējusies, tad arī slimnīcā potēto būs vairāk. Tad, kad sapotējušies būs visi, tad slimnīcā visi 100% būs ar divām potēm. Tas tak skaidrs, ka arī potētie būs slimnīcā, vienīgi kopējais slimnīcās esošo skits būs krietni mazāks.

Bet ja cilvēks ģemperī iet uz toleti un pa ceļam nositot ķūsku domā kad gaņau viss būs labi arī bez kliķes uzspiestās 5G potes, tad šadā statistika ir tas, ko vajag.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Intersanti secinājumi, potes tak itkā tēmētas uz to lai riska grupas skartu mazāk, bet absolūtos skaitļos es tā īsti nespēju saskatīt atšķirību no laika kad bijām 100% nevakcinēti ...

Jā jā stāst ka Delta ir lipīgāks un vēl visādu sviestu ... mans skatījums gan ir ka esam daudz neyzmanīgāki un nevīžīgāki attieksmē pret vīrusu, tur arī rezultāts, un IMO nevis antivaxeri ir šīs problēmas liela daļa, bet gan tie kas var atļauties būt neuzmanīgāki, tātad - vakseri !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 3 Atbildēt

Jau šobrīd lielākā sabiedrības daļa ir sapotējusies, bet slimnīcās katastrofa. Tā notiek, kad zinātni pielieto politiķi, kurus atbalsta noderīgie idioti.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 4 Atbildēt

Brady tu esi riktīgs trollis! Texto tikai to, kas derīgs lai nepareizi izlasītu teikto. Šī ir šmucīga prakse un tā bojā infotelpu. Ja sāki teikt, pasaki līdz galam.

Sapotējusies ir puse un turklāt tie, kas aktīvi. Pensori nepotējas un tie ir tie, kas piedzen slimnīcas un mirst.

Dati šādi:

twitter.com/MartinsAbolins/status/1450436987710738436?t=Yw9zxvID9CzkH6ZIJnTbUA&s=08

Viss ir ļoti ļoti slikti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Interesanti gan, ko es te visu laiku mēģinu pateikt... Varbūt patin atpakaļ, ka tieši tas, ka potēta ir nepareizā sabiedrības daļa ir tas, kas ir reālā problēma, kuru tu un tev līdzīgie visu laiku mēģina noslēpt.

Tieši tu un tev līdzīgie visu laiku runā par abstraktu "lielāko daļu", izvairoties no neērtā fakta, ka tieši tā ir noziedzīgā vakcinācijas politika, kas pie šāda rezultāta ir novedusi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Sūdīgi mēģini pateikt! Maldina ļoti. To mēģinu pateikt.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 2 Atbildēt

51% ir lielākā daļa... Nē nu protams viņš nemelo... Bet tas ko saka ne tuvu nav patiesība.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Nu tāda jau tā diskusija ir - precīzi raksturo tavu propogandas telpu, kurā ir iespējams "nemelo... Bet tas ko saka ne tuvu nav patiesība."

Nemelo - tas nozīmē, ka teiktais atbilst faktiem. Ne tuvu nav patiesība - jo atšķiras no tavas propagandas patiesības.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kalviņa atbildes par Izraēlas situāciju.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

TV1 no rīta būs Kalviņš.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

No plkst 8. trešā minūte par Izraēlu.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

robchix

as, ka viņš bija Šlesera partijā un pret obligāto (piespiedu) vakcināciju pēc dažu ļaužu sacītā nenozīmēja ka viņš nebija pilnībā vakcinēts.

.

Arī par to padomāju . Bet ja pafantazē tad jocīga situācija .

Lai iesistu Šleseram , antivakseriem tad ideāli derētu . Re pie kā noved antivakseri un kas vainīgs .

Bet ja cilvēks vakcinējies . Te vienīgi varētu vainot divkosībā . Bet var dabūt labu propogandas pretsitienu , re vakcinējās un ....

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Viņš NEBIJA vakcinējies!

Savu pozīciju arī atklāti demonstrēja. Teica, ka vakcīna var būt tikai un vienīgi novājināta vīrusa formā.

Savukārt tas ko tu piedāvā, saucas dejošana uz kapa. Tieši lai tur nenonāktu, ziņa aizgāja lejā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ā, ja kāds idiņš iebāž pirkstis rozetē un nositas ar elektrību, tad nedrīkstam to pieminēt kā muļķību?

Vienīgais ko parasti dara ir nogaida kamēr apglabāts un tad var uzdejot.

robchix Reģ.: 04.03.2002
4 2 Atbildēt

Runā ka bija pilnībā pabeidzis vakcinācijas kursu, un aicināja uz to, lai vakcinācija būtu brīvprātīga. Atšķirībā no daudziem, viņam vismaz bija sava pārliecība. Un viņš par to samaksāja visdārgāk!

Par to dejošanu uz kapa ir dīvaini, ka to piemini. Jo nez kāpēc, ja nomirst pārliecināts nevakceris, tad dejas ir atļautas un pat vēlamas, pie tam uzsverot, ka tam mirušajam vakcīnas nebija. Bet Cimdara gadījumā tās ir dejas uz kapa un vakcīnas esamība vai neesamība pat netiek pieminēta. Pašam sev neriebies?

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Nu ko pļurksti. Sameklē 24. augusta mesidžu un izlasi.

Un atkal - tu lasi vai tikai murgo? Es tak paskaidroju, ka nedanco

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Es rakstu. Pļurksti visdrīzāk tu. Un kā redzams dejotāju skaitā tev ir draudzene! Kas nepārsteidz.

imgur.com/cCvIUmg

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti