Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Maskavā šobrīd saslimstības pīķis. Daudzās nozarēs strādājošajiem (ap 60% no visiem strādājošiem) būs jāvakcinējas obligāti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kas ta' nu? Sputņiks nepalīdz?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Pagaidām tikai ap 10% vakcinējušies, bet nezinu, vai visi ar Sputņiku.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
6 19 Atbildēt

Ar citu jau neskaitās vakcinēts, tikai Putņiks Krievijā ir vakcīna kamēr citur tas joprojām ir placebo.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Vispār smieklīgi - antivakseri, "Brīvvalsts" tē-vē šērotāji, Toča fani un citi "ar galvu domājošie" var droši skriet uz aptiekām pirkt sirdsdrapes...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 4 Atbildēt

-bet Čiekuru kanibaaldirsā /bālajā ievietot tiešām vajadzētu, lai pārbaudītu vai un kā placebo nostrādā.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Putņika reklāmas aģents arī jau klāt, aizskāru šī akciju portfeli.

"Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu"

filip Reģ.: 14.01.2019
0 0 Atbildēt

COVID-19 saslimstības rādītāji 16. jūnijā:

Latvijā: saslimuši - 141, miruši - 7.

Lielbritānija: saslimuši - 9055, miruši - 9.

latvijā vakcinācijas līmenis vecu cilvēku vidū ir viens no sliktākajiem Eiropā. rudens latvijā atkal būs ļoti interesants.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
7 23 Atbildēt

Būs dabiskā atlase, paši vainigi. Pret gripu jau arī retais vakcinējās un rezultatā attapās slimnīcā vai morgā. Domāju visus iekšējos ierobežojumus vasarā var atcelt, jo ar visi kas gribēja jau sen ir vakcinējušies. Saprotu ka ierobežo, lai motivētu, bet tā nav pārāk laba motivācija, cik pāķi ir motivēti jau redzējām nupat vēlēšanās, tad tur piķis pie ieejas jādala lai motivētu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
7 6 Atbildēt

Tieši par to rakstīju pāris lpp. atpakaļ. Ierobežojumiem šobrīd nav pilnīgi nekādas jēgas vairs. Tie septiņi, kuri pēdējās diennakts laikā mirurši, vismaz lielākā daļa no viņiem, ir visādi vakcīnu pretinieki, antivakseri un pārējie "man sievasmātes kolēģa 8.pakāpes brālēna tēvocim iepotēja faizeru un pēc 10 dienām viņš nomira. Teiksiet, sakritība?" propogandu saklausījušies, kuri uzskata, ka viņiem jau imunitāte ir stipra un kaulainā no šamiem nobīsies, jo Tas Kungs pasargās. Nu, līdzīgi kā vairums pie stūres šmigotāju uzskata, ka šmigā brauc labāk un viņi jau nenositīsies, citus arī nenositīs. Vai pīpmaņu, kuri uzskata, ka viņus jau nu plaušu vēzis neķers...

Problēma ir tajā, ka valstij, saskaņā ar Satversmi, ir jāaizsargā ikviena indivīda dzīvība, attiecīgi, neviens antivakserim, kurš, kā zivs spainī, tvers pēc skābekļa, nepateiks - nu, ja neuzticējies ārstiem un medicīnai, kad tie teica, ka jāvakcinējas, tad nah.. tu tagad prasi viņiem tev palīdzēt, ej pie visām tām marinām, aldiem, fūres evaņģēlistiem un pārējiem favorītiem, lai viņi "uzņemas atbildību", ko vakcīnu ražotāji nedara. Rezultātā gadu no gada sezonāli tiks čakarēta veselības aprūpes sistēma, attiecīgi, pilnvērtīgu palīdzību nevarēs saņemt ar citām kaitēm sirgstošie... nu un, protams, turpināsies visādi jēdzīgi un bezjēdzīgi ierobežojumi - slēgtas skolas, pulciņi, veikali, teātri, restorāni utt.

Vakcinācijai, protams, ir jābūt brīvprātīgai, bet, nu, tiesību realizēšana nozīmē arī seku apzināšanos...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
10 9 Atbildēt

Psc. Reāls dalbajobs.

Drusku atsit sektanta uzrunu saviem sekotājiem...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Smieklīgi, ka to saka "reāls" kartupelis...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 4 Atbildēt

Klau, mēsl, tu atkal lieliski "aizmirsti", ka valsts jau sen nerūpējas par "katru dzīvību" un tagad atbalsti atbildības novelšanu par sačakarēto sistēmu uz "antivakseriem", lai attaisnotu sava noziedzīgā režīma vainu to cilvēku nāvē, kas mira pirms Covid un kas mirs un savādāk cietīs tev tik mīļo ierobežojumu seku rezultātā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 2 Atbildēt

Ironiski, ka cilvēciņš, kurš apgalvo, ka nodarbojas ar norādīšanu uz citu domāšanas kļūdām, pats joprojām nav aizdomājies, ka ar savu lamāšanos pats sevi, ne jau oponentu, pazemo.,,

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Mēslu nav iespējams pazemot vēl zemāk. Tādēļ es to pat necenšos. Tikai norādu, ka tava režīma pakalpiņa daba atkal lien ārā. Par domāšanas kļūdām varu norādīt cilvēkiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

"Tikai norādi", "necenties", kā tad... Tikai nez kāpēc no tevis lien ārā tieši pretējais. Ar tevi te vispār neviens nerunāja, atkal nevarēji saturēt un iebāzies pudelei par korķi. Bet, nu, kā jau rakstīju, labāk dari to šeit, nekā ej savu smuko sievu dauzīt, kā tev līdzīgie to bieži dara.

Smieklīgs tu esi, pusij, sēne vai kā tevi tur...

eidis Reģ.: 07.11.2001
4 2 Atbildēt

Vot īsti nesanāk.

Šamie antivaxeri rudenī būs aizņēmuši visu slimnīcu un tev nebūs iespējams saņemt palīdzību sava sastrutojušā naga jautājumā. Tas ir sliktākais visā šajā.

Protams šie te apmīrs. Tgd lēnāk, rudenī ātrāk, bet sliktā ziņa, ka pa ceļam šim procesa nobeigumam viņi paspēs sačakarēt citiem dzīvi.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 1 Atbildēt

Pag, ar ko tad atšķirās tas hroniskais pīpētājs/alkāns no tā, kurš negrib potēties? Vienīgi ar to ka pīpētājam plaušu vēzis var atklāties arī vasarā, bet nepotētais kovidu var noķert tikai "sezonā"? Jebkurā gadījumā abi tērēs veselības sistēmas kapacitāti. Vien pirmajā gadījumā tam pussprāgušajam pīpmanim mēs neko neteiksim, bet otrā gadījumā lamāsim no panckām ārā? Tā pastulbi sanāk. Ja jau gribam zākāt tos, kas nevakcinējas, tad jāsāk lamāt arī tos kas dzer, pīpē, ir ar lieko svaru, piekopj ekstrēmus hobijus, utt. Kāpēc šķirot, galvenais ka viņš nezahuj var tērēt "veselības aprūpes sistēmu". Par ko tikai kovidtriperis tad tāds īpašs?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 1 Atbildēt

Tu jau pats atbildēji uz jautājumu. Pīpmaņu dēļ pagaidām vēl nav bijusi situācija, ka ves.apr. sistēmas kapacitāte liegtu sniegt palīdzību citiem. Bet varam paskatīties no otras puses - arī pīpmaņiem tiek ieviesti ierobežojumi - pieaug nodokļi cīgām, aizliegumi pīpēt 10m no durvīm, uz balkoniem, sabiedriskās vietās utt. Nez kāpēc tad netiek bļauts par "genocīdu". noziedzīgo režīmu, kas ierobežo nabaga smēķētājus. Kur ir visi "jūs mums vienādi mīļi" nešķirotāji? Turklāt, liekais svars un pārējās "pievienotās vērtības" nav lipīgi. Bet vispār jau, es "nelamāju" tos, kuri nevakcinējas (antivakseri ir cita lieta), vien norādu uz lietām, kas ir jāapzinās, izdarot šādas izvēles.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
2 1 Atbildēt

Nu ja - norādi uz lietām, kas jāapzinās - bet tajā pašā laikā nekur netiek līdzvērtīgi nosodīts litrs šnabja un divas pakas cīgu dienā...

Un par to ko tu lamā vai nelamā - nu tu tur sazīmēji visnotaļ skaidru bildi, ko tu domā par pēdējās diennakts septiņiem kovida upuriem. Kas tad tas bija, ja ne lamāšanās?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 3 Atbildēt

Kad atvērsi tēmu par pīpmaņiem un viņu dēļ visā valstī tiks piegriezti veselības pakalpojumi, tad "tiks līdzvērtīgi nosodīti".

Nē, tā nebija lamāšanās. Tu jau sāc griezt lietas tāpat kā tas sociopāts sēne/ansis/pusijs. Un pasaki tieši, kas tajā domā bija nepareizs, ja mēs zinām, ka vakcīnas glābj no nāves un smagām komplikācijām un līdz šim visiem, īpaši riska grupām, kas ir vēlējušies vakcinēties, tāda iespēja ir bijusi?

Bet, ja par lamāšanos, tad jā, to man var pārmest - uzskatu un palieku pie domas, ka valdības vainošana pie visiem sūdiem, kā te viens otrs mīl darīt, liecina par šī vainotāja stulbumu.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 1 Atbildēt

Mēģināšu vēlreiz paskaidrot savu domu. Pieņemot ka tā medicīnas sistēma tiek pārslogota ar kovidniekiem, un nevar saņemt palīdzību tie, kuriem to "vajag" - jebkurā gadījumā lielākajai daļai no tiem "vajag" tā palīdzība ir vajadzīga sliktu lēmumu vai hujova dzīvesveida rezultātā. Kāpēc mēs nesūtam pīpmani ārstēties pie tā torgaša, kas viņam zem letes bloku notirgo? Šis nav vienīgais piemērs tiem sliktajiem lēmumiem un hujovam dzīvesveidam. Bet tos jau mēs nelamāsim. Tikai tos, kas nepotējas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Un es mēģināšu vēlreiz paskaidrot savu domu. Tad kad pīpmaņi tā pārslogos veselības aprūpes sistēmu, kā to gadu mijā darīja kovidnieki, es lamāšu un "sūtīšu pie torgašiem" arī viņus. Esmu gan diezgan pārliecināts, ka par šo - lielākajai daļai no tiem "vajag" tā palīdzība ir vajadzīga sliktu lēmumu vai hujova dzīvesveida rezultātā - tu kļūdies. Diabēts var rasties arī veselīga dzīvesveida piekritējiem un tiem, kuri neēd saldumus - pietiek, piemēram, pārsimot to pašu Covid, kas sačakarē aizkuņģa dziedzeri, tāpat onkoloģija, sirds kaites un viss pārējais. Arī liekais svars ne vienmēr ir negausīgas ēšanas rezultāts.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
3 0 Atbildēt

Pīpmanis pīpē un maitā savu veselību, reizēm piesmirdina balkonu, kāpņu telpu vai virtuvi, tādējādi citiem arī tiek.

COVID ir infekcijas slimība.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 4 Atbildēt

Raimi - ja es negribu no flekša dabūt metāla skaidu acī, es velku aizsargbrilles. Ja ES negribu slimot ar kovidu, ES potējos. Ja TU pīpē, fleksē dzelžus bez brillēm, metini bez aizsargmaskas, vai nepotējies - man ir PAJĀT. Kāpēc vajag sākt šķirot cilvēkus, mēģinot pēc savas samaitātības pakāpes vērtēt viņu rīcības "sliktumu" vai "kļūdainumu"? Lūk, šitais, pieņemot lecot no tilta upē, lauž sprandu, vai šitais, visu mūžu kurījot, dabū krabi, tiem mēs neko. Bet jasportisks cilvēks savos 25-30 gados neskriem potēties ar, kā pareizi kasiņš saka - eksperimentālu huiņu, tad viņš mums skaitās "antisociāls" (kā mūsu prezis teica) un zlostnijs narušiteļs? Bļe, kad bija antisociāli pusotru gadu jāčakarējās, tad bija viss ok. Kad kāds pateiks prastu paldies tiem, kas pa visu šo laiku vispār pamanījās nesaslimt?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Turpināšu mēģināt paskaidrot savu domu. Ja 25-30-gadīgs sportiskais neskrien potēties, veselības aprūpes sistēmai arī viņu saslimšana liekākoties neko nenodarīs. Nu, tikai tad, ja pēc pārslimošanas viņi saslims ar pieminēto diabētu un citām huiņām, ko var izraisīt C-19, bet tas jau cits stāsts. Bet... cik mūsu sabiedrībā tādu vispār ir? Tie septiņi, par kuriem tu man pārmet, diez vai bija 25-30 gadīgi sportiski cilvēki, vai ne tā? Sabiedrība noveco, mirstība gandrīz vienmēr ir pārsniegusi dzimstību, ar dažādām zarazām slimo arvien vairāk, arī mazi bērni. Nav, protams, man statistikas un precīzi pateikt nevaru, bet, cik ir runāts ar pazīstamiem ārstiem, Latvijā riska grupās (dažādās) ir ap 60% iedzīvotāju - vecums, diabēts, onkoloģija, sirds, astma, liekais svars un viss pārējais... Un te jāpiekrīt manam draugam pusijam/sēnem/ansim, kurš bez manas necilās personas izlamāšanas nespēj mierīgi dzīvot (kā tur bija - bjot, značit, ļubit ) - patiesībā pietiktu vakcinēt tikai riska grupas. Jo, ja visi riska cilvēki vakcinētos, tad tas jau arī būtu diezgan tuvu pūļa imunitātei...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Viņķele pa ministri, Pfizer nenopirkšana, dziesmu svētku direktore par biroja vadītāju, komunikācija vispār nebija spožākie panākumi.

Vīrusam vienalga, tas izplatās, mainās, saslimdina, ja tam dod iespēju. Gan valsts pārvalde, gan cilvēki paši.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nevis dziesmu svētku direktore, bet Pavļuta bijusī kolēģe.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 4 Atbildēt

Mēsl, veselības aprūpes sistēma valstī ir pārslogota VIENMĒR. HORONISKI. Tikai tavā mēsla izpratnē visi, ka pirms Covid nav saņēmuši pietiekamu veselības aprūpi, nav pietiekami svarīgi. Tev vajag tagad vainot "antivakserus", lai palīdzētu noslēpt tava varas režīma iznīcināto veselības aprūpes sistēmu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

"Mēsl, veselības aprūpes sistēma valstī ir pārslogota VIENMĒR. HORONISKI." Parādīsi, lūdzu, kur esmu apgalvojis pretējo? Nu tā, konkrēti, nevis kā gadījumā ar tavu "principā pašnāvību izdarījušo radinieku, kuram es esmu nāvi vēlējis" un pārējiem murgiem, ko te regulāri dzen?

Bet vari arī to pašu, kā papagailis, vēl trešo reizi uzrakstīt, lai iespaidīgāk izskatās, ja jau neko jaunu nespēj izdomāt...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

"Tad kad pīpmaņi tā pārslogos veselības aprūpes sistēmu..." Tikko šeit.

Tevi neuztrauca tas, ka pīmaņi ir darījuši visu laiku pirms Covid. Tevi neuztrauc nauda, kas fotoradariem "trūkst" vairāk, nekā kardiologiem. Tevi uztrauc tikai tās dzīvības, kuras ir "svarīgas" pareizajam politiskajam un otkatu naratīvam.

To tu demonstrē atkal un atkal. Nu nesanāks tev savu mēsla dabu noslēpt. Jo esi tikai noderīgais idiots, nevis tas, kurš ir pietiekami gudrs, lai tevi izmantotu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Tu apzināti neieliki pārējo teikuma daļu, vai ne? Hmmm, interesanti, kāpēc?

Bet, ja par svarīgākajām dzīvībām - tu jau dari tieši to pašu, ko man bāz acīs. Tevi arī "uztrauc tikai tās dzīvības, kuras ir "svarīgas" pareizajam politiskajam naratīvam." Reku, pat dadomājies līdz leģendai par sava tuvinieka "principā pašnāvību ierobežojumu dēļ", lai bīdītu savu "noziedzīgā režīma" naratīvu.

Labi, es off. Kad izdomāsi ko jaunu vai atkal sagribēsies sievu padauzīt, vari nākt atviegloties šeit, man nekas nav pretī...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

"Tad kad pīpmaņi tā pārslogos veselības aprūpes sistēmu, kā to gadu mijā darīja kovidnieki, es lamāšu un "sūtīšu pie torgašiem" arī viņus."

Ieliku visu, ja vajag izvērstāk. Tātad tu neslēp, ka tev tikai "kā to gadu mijā darīja kovidnieki" ir svarīgi. Tev ir labi zināms, ka no Covid mirušo ir mazāk, nekā no pasīvās smēķēšanas. Tev ir labi zināms, ka smēķētāji ir cēlonis ilgstošai veselības sistēmas slodzei, no kuras varētu izvairīties. Bet tikai tagad, atbalstot noziedzīgo varas režīma politiku, tevi satrauc mirušie. Tikai dēļ "antivakseriem" valstij izrādās ir "jāglābj visas dzīvības". Kādēļ no citām kaitēm visas dzīvības nebija jāglābj?!

Kādēļ mēģini man kaut kādu "režīmu" piesaukt, kurš neeksistē - tu aizstāvi pastāvošo varas režīmu, ne es.

Kādēļ saceri kaut kādas pasaciņas par "sievas dauzīšanu"? Jo nekā argumentēta, salīdzinot ar tavu noderīgā idiota dabu, kuru nespēj noslēpt, tev nav?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Mmmm, kārtējā ironija - "pasaciņu sacerēšanu" man pārmet indivīds, kurš pats sacer visādas pasaciņas - par radinieku nāves vēlēšanām, Un argumentācijas trūkumu - indivīds, kura paša vienīgie argumenti ir "tu esi mēsls un noderīgais idiots", kuru kā bojātu plati visu laiku drillē. Bet nav jau nekas sacerēts. Pats vari guglē sameklēt, kādas rīcības ir raksturīgas sociopātiem un agresīvajiem i-neta komentētājiem. To "nesacerēju" es...

Bet par pasīvo smēķēšanu - te tikai atliek piekrist eidim par divu orgānu salīdzināšanu. Covid mirušo mazāk? Pēc SPKC mājas lapā rakstītā, Eiropā gada laikā no pasīvās smēķēšanas izraisītajām mirst ap 79000. Cik EIropā pēdējā gada laikā ir miruši no Covid? Un te būtu jāskaita arī klāt no kovid izraisītām blakus slimībām, to pašu diabētu, kas ir pasaulē 3. lielākais nāves cēlonis, ieskaitot? Turklāt vai no pasīvās smēķēšanas cilvēki mirst 2-4 nedēļu laikā, visai strauji nokļūstot slimnīcā un pie elpināmajiem? Un vai pasīvās smēķēšanas izraisītās sekas ir lipīgas? Vispār jau, man pat nebūtu nekādu iebildumu, ja smēķēšanu vispār aizliegtu. Nebūtu ne aktīvās, ne pasīvās, vismaz legāli ne. Te, protams, ir nākamā ironija, ko tev savā aklajā naidā nav izdevies sajēgt - ka kopumā jau mūsu viedokļi par to, ka veselības sistēma ir pakaļā un palīdzība ir vajadzīga visām slimnieku grupām, diezgan sakrīt, atšķiras tikai viedokļi par metodēm, kā to panākt. Ko tu tur zemāk ļurināji par strīdēšanos ar spoguli? Nevienā brīdī neesmu apgalvojis, ka citas dzīvības nebūtu jāglābj, tieši otrādi, esmu uzsvēris, ka ierobežojumi bija vajadzīgi, lai būtu iespējams tās glābt un viņiem paredzētās gultas neaizņemtu kovidnieki. Un tam nav nekāda sakara ar politiku. Bet to jau tu, protams, izvēlies nepamanīt, "jo tas nesakrīt ar tavu politisko naratīvu".

Un vēl viena ironija šajā visā - noderīgo idiotismu man piedēvē tipisks Kremļa noderīgais idiots.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Cik ļoti gan tev gribas savu mēsla dabu kaut kā noslēpt. Nesanāks - tagad kaut kā izlocīsies un pēc brīža atkal izspļausi kārtējo cilvēku dalīšanu vērtīgajos un nevertīgajos. Vai zini cik cilvēkus nogalināja Hitlers un Staļins? Nevienu! Visas zvērības viņu vārdā izpildīja tādi kā tu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Pusijam kaut ko pateikt vajag, bet nekā jēdzīga nav, tāpēc atkal un atkal velk ārā savas jau sen piekakātās apenes un bāž citiem degumā. Un šāds tipāžs pārmet kādam argumentācijas trūkumu, LOL...

Tev arī jauku dienu!

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tas visticamāk ir kāds no tīkla mārketinga veidiem un bez tīriem papīriem tur neviens, neko neuzsāktu. 100% gan jau kāds ir uzsūtījis kādu vietējo milici, bet šie izvelk papīrus un saka : u nas vse dokumenti v porjadke youtu.be/mur0QdwvHgg

P. S. Tur nav nekāda saistība ar nelegālu turzniecību.

Nu nu? Tīkla marketinga produktiem (piem Amway) nav pilnīgi nekādu papīru. Nekur. Valsts vnk izliekas, ka tos neredz, jo čakars. Bet pasākums ir 100% nelegalizāts. Nekādā jomā tur nav nekas legāls un ar papīriem

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Esi veiksmīgi palaidis garām to sīkumu, ka plikā statistika uzrāda, ka valstīs ar sliktāku veselības aprūpi (t.i. tur, kur nav pieejama tā invazīvā ventilācija) mirstība ir... MAZĀKA! No tā gan ir pāragri izdarīt secinājumus, jo valstīs ar sliktāku veselības aprūpi vidējā sabiedrības veselība mēdz būt labāka.

Es neesmu pret brīvprātīgu vakcinēšanos un valsts pienākums ir nodrošināt vakcinācijas iepēju visiem, kas to vēlas. Bet vienlaikus - nedrīkst to uzspiest un attaisnot politiski motivētus ierobežojumus ar propagandu par pūļa imunitāti un sociālo atbildību. Nevienam nav piespiedu kārtā jāvakcinējas tādēļ lai aizsargātu kādu riska grupā esošu, kas pats to nevēlas.

oooooo Nu jau atkal tos divus orgānus jauc. Un man ir ļooooti stingras aizdomas, ka apzināti.

Valstīs ar sliktāku veselības aprūpi Covid nolēmētie nemaz NEIZDZĪVO līdz Covid. Šajās valstīs ir ievērojami īsāks dzīves ilgums un augstāka dzimstība.

Secīgi: Covid mirstība ir mazāka TĀPĒC KA veselības aprūpes sistēma ir vāja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Es jaucu? Pamēģini izlasīt, ka es uzrakstīju to pašu ko tu, mēģinot manu viedokli apstrīdēt Ar spoguli strīdēties neesi mēģinājis, kad pietrūkst pretī runātāju?

650 Reģ.: 25.01.2017
2 3 Atbildēt

Labi ka atradās pietiekošs daudzums Lohu.Kuri varonīgi metās iekšā melnajā caurumā un veiksmīgi nodrošināja Sabiedrībai Nepieciešamo uzpotēto personu minimumu.Tagad varam droši runāt par Kopējām Uzvarām.Restaurantos ir atļauts sukāt/salmiņus, jaunass apskšbikses ir pieejamas klātienes plauktos un var atsākties visu novājējušo tricepsu atpumpēšana Nākotnes Uzvaru vārdā..Tramtaram,rampam Pam.Paldies jums, cien.Lohi.Jā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Čats, A jūs esat ievērojuši, ka visās valstīs pirmriednīcēs vakcinēto procents apstājas uz 64%? Seišeļās jau kādu mēnesi atpakaļ bija 64, Izraēlā tad bija kādi 61, tagad 63. San marīno, kas ziņoja par masveida nopotēšanos ar Sputņiku arī 64. Tālāk lkm ir neiespējami pa virzīties, bet te kkādi sapņo par 75-80%.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bija domāts vakcinēto procents.

P. S. Kā es mīlušādus vakarus - šašliks, baltvīns un ideāls laiks lai pasēdētu ārā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

+klausos Caribean international, nav nemaz nekur jāperās

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Vienīgā nelaime - odi kož!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nezinu, man šodien neviena oda. Iepriekš kādus 2-3 nositu. Ar karsto laiku šiem ir jāpazūd, nu un zālē jāpļauj.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Mēsls tāds, tev odu dzīvības nemaz nerūp.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Ārā ir labi,odu nav diezko daudz.Bet iekšā nupat pa LTV1 dPumpis draudēja ar gripas atgriešanos rudenī un atkāl izteica pateicību Lohiem.Jo reku dēļ viņiem kaut kādi ne-lohu kinderi varēšot apmeklēt skolu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
11 5 Atbildēt

Tādēļ vēlreiz, paldies visiem drosmīgajiem, kuri potējas ar eksperimentālo vakcīnu Paši vien parakstījāties necelt nekādu pretenziju Arī žurkas neēd ēsmu uzreiz, kad pamazām pierod pie tās, pirmās uzķeras jaunās žurkas. Vecās nogaida. Dabas likums. Ar labvakaru.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 11 Atbildēt

Nu, ja jau velkam paralēles, tad šis izskatījās apmēram tā - paldies visām tām drosmīgajām "jaunajām žurkām", kuras kaujā gāja pa priekšu, lai es varētu slēpties aiz viņu mugurām. Viņus apšaus pirmos, bet es būšu kara varonis. Īsāk sakot - vecās it kā gudrās žurkas patiesībā ir mīksti haļavščiki un viņu viedums izpaužas kaut kā tā www.youtube.com/watch?v=FiLG9_0LtwM

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
7 19 Atbildēt

Kurā vietā ši ir eksperimentāla vakcīna? Tās visas it apstiprinātas vakcīnas. Eksperimentālas tās ir tāda ziņā, ka nesagaidīja rezultātus no bērnu vai grūtnieču vakcinācijas un tāpēc nerekomendēja šīs grupas vakcinēt. To kāpēc grūtniecēm nerekomendē te jau viens nespēja atbildēt un intelekta testu nenokārtoja. Tik tie paši nez ko popularizē Sputņiku kas reāli ir eksperimentāla, dīvaini.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Sputņiku tagad var dabūt par 50 eiro.Jāceļo uz San marīno, kas ir tā pati Ziemeļitālija.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 18 Atbildēt

Un kā dēļ, ja īstu mantu dod pa "brīvu"?

Kaut ko buksē, pirmā beigās būs pēdejā - www.la.lv/vai-es-plano-apstiprinat-krievijas-izstradato-covid-19-vakcinu-sputnik-v-jaunaka-informacija

650 Reģ.: 25.01.2017
1 3 Atbildēt

Mēsl, tak iebāz to suudu pakaļā sev un saviem piederīgajiem- ja vien tādus esi saražojis ;p

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 15 Atbildēt

Tu jau aizskriesi man priekšā palikšu bešā. Pēc tavām prognozēm uz šo brīdi jau miljardam sūdu devu bija jābūt saražotam bet nav.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tur pat var aizbraukt bez visādiem testiem un štempeļiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 4 Atbildēt

Nav nekur jābrauc.Mērķele mums sacīja 20g pavasarī,ka akcija turpināsies pusotru gadu.Un Dampis šodien neparvelti gripass atgriešanos cieti piesolīja.Rudenī būšot.Viņš zin.Putnieka reģisstrāciju atlika līdz rudenim,jo jāizmanto esošais patiesais labums.Kanaalizācijā tak dzīvu naudu nelies.Ieskaitot to jaunāko vācijass 40% meeeslu kukurekuvak.. kvakvak ;p

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Ražotājs tak vienalga piķi saņem, šprice plecā vai kanalizācijas trubā.

Kāda jēga uzspiest potēt?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 18 Atbildēt

Tas tikai tavā paralēlajā pasaulē Merkele valda par pasauli. Prasi labāk ķīniešiem kad beigsies akcija. Šie akciju iesāka, lai tagad izbeidz.

Bet tavs Krievijas pasaulē pirmais mēsls 0% Putņik v zhopu ir vēl lielāks kva kva, toč tikai kanalizācijai derīgs, bet naudiņa par to ripo, redz pat Putnik pilij(uj atvainojos viesnīcai) renovācijai pietiem no otkata piķa.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 3 Atbildēt

Tavs ziņojums satur pilnīgu hyjņu un ģešofkas stila izdomājumu piedēvēšanu.Tas nav "mans" meesls- es to neesmu nedz reklamējis nedz arī atbalstījis.Ja kāds ietiepīgi neatšķir sarkasmu no realitātes- tā nav mana problēma.Acīmredzot, līdz taviem domu orgāniem nav arī nonākusi itin nekāda info par farmācijass industriju tepat tavā tuvākajā apkārtnē.Kā arī par to, kas dažkārt aizkadrā notiek gluži otrādi ar kājām gaisā, pretēji tam,kā Lohiem tiek oficiāli passniegts.

Ja Merķele valdītu pār passauli, tu drošvien jau sen runātu citā valodā un 26/9 bez atlīdzības vilktu propāna vadus antarktīdass apkurei.Šis drīzāk ir kā grandmutteres reakcija uz mazdēlu huligānismu- ak, nu ko ta es te vairs,nu lai ir kā ir. Bet TO, ka visādas it kā knapi kustošas vecenes bieži vien zina "kā ir", truli noliegt arī būtu Loha cienīgi.

Pieminēt kkādu tur Putēna viesnīcu uz visu pārējo šodienas notikumu fona- spožs lohpropagandass rezultāts.Tavs reku likumīgais presidents tavus depputātus nespēj novirzīt valstiski svarīgu darbību veikšanai un vienkārši kārtējoreiz draud no kanceles.Sabierdrība sašķelta vēl totālāk, nekā nesenajā tupajā ru/lv dalījumā.Katrai suuda frakcijai savas intereses,bet Lohi ar saviem iepotētajiem procentiem visdrīzāk šobrīd ir izdevīgi gandrīz visiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 19 Atbildēt

Neizlocies kremļa dzeguze, turpini tālāk stumt pilnīgu tuftu. Netver laukumu nu ne tā ka nemaz, bet vispār nemaz.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 12 Atbildēt

Bet ir jau arī atškirība starp vakcinēto skaitu janvārī un tagad. Sandis ir bija un būs pajoliņš to pat neizdodas šim noslēpt var stīvēt uzvalkus cik grib. Gāzi grīdā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Sandis, izskatās, nolēmis turpināt savu politisko karjeru kādā no folijgalvu partijām...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Noteikt, tur viņu gaida

Visi brīvības braucienu dalībnieki gaida Sandi lai saņemtu sodos nomaksāto naudiņu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Domāju, ka gaida gan... pirmkārt, to var izspēlēt kā pazudušā dēla atgriešanos pie patiesām vērtībām... nu, un laba sektu reklāma - es agrāk bija tāds un tāds, bet, pateicoties Jānim un Andrim, manī notika apgaismība un esmu jauns cilvēks...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Baigā sazvērestības teorija, bet dodu 99% ka tā nebūs gan. Tas ir sistēmas cilvēks un varētu, varbūt, mēģināt ZZS vai Reģionus. Tas man izskatās bišku ticamāk

650 Reģ.: 25.01.2017
0 6 Atbildēt

Netikai gāzi grīdā, vispirms čiekuru tev dirsā!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 18 Atbildēt

Turpini vien pelnīt čiekurus. Iemācies rakstīt, medālis jau vien vairāku gadu garumā tiem kas tavus murgojumus lasa.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 5 Atbildēt

Pamēģini pats/sev ievietot, jo diez vai kāds gar tevīm savus locekļus ies lieki smērēt.Vienkārši prasts pirdars, līdzīgi kā tur kkādos apoolo,kassjaunsos un vēl šur tur savstarpējām laipnībām apmainās "polistiskie" diskutanti.Nebrīnīšos, ja tu izrādītos kāds no viņiem.Tavs patoloģiskais domugājiens ir sen skaidrs- izteikt kaut kādu perversu apgalvojumu un pēc tam pašam trīs dienas to apzelēt un izskaistināt.Mani ne reizi mūžā neviens nav nosaucis par kkādu kremļa piekritēju, ko tu šeit savā dalbajoba passaules uztverē esi izkladzinājis.Acīmredzot, tas krievu režims ir vai nu tevi personīgi vai nu tavu ģimeni smagi izjaajis visos caurumos,ka tev tas tā rādās sapņos un katru dienu to bezjēgā piemini.Es jau sacīju- lielākie šodienas varoņi ir tie, kuri "īstajā" krievu laikā laizīja tiem krieviem pakaļas un bija gatavi "lietas labad" ziņoit par saviem kaimiņiem un tautiešiem.Pilna pasaule tādu,turklāt viņi šodien ir itin labi iekārtojušies.Ja cilvēks ir MĒSLS pēc savas būtības- tas ir lieliski konstatējams pat attālināti un virtuāli.Attiecībā uz Tevi tas ir 600% konstatējams.Vienkārši mēsls.Pacentīšos,Mēsl, savu iespēju robežās to tev atgādināt pie tavām šeit turpmākajām publikācijām.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 15 Atbildēt

Pataloģisks Stokholmas sindroms tev ir, gaidi krievu atbrīvotajus vien tālāk, kas vedis uz laimīgo zemi. Visādi globāli procesi fonā šim notiekot, kā tad.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Visu cieņu antivaxeriem, neskatoties uz visaptverošo sakaršanu šamie strādā!

Šovakar 20.00 FB live, Ciekurs ziņo www.facebook.com/100014710185710/posts/1167005477133114/?sfnsn=mo

650 Reģ.: 25.01.2017
0 4 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Neizlocies kremļa dzeguze, turpini tālāk stumt pilnīgu tuftu. Netver laukumu nu ne tā ka nemaz, bet vispār nemaz.

Skatos,ka TU, lētais KROPLI, nu tu tā galīgi pilnīgi esi suudus pārēdies un drosmi samēlies?? Nu taču meesls beidzamais kāds vien var būt- es tev nupat vakar atgādināju lai tu atpisies! Mēsls totāls , vienkarši slims kroplis, nav ko teikt.Brīnumi ka neviens tev zarainu čiekuru nav dirsā iebāzis par šito sūudu te gadu garumā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 7 Atbildēt

Berimõr, kas tur par lohiem uz ielas klaigā?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 3 Atbildēt

-par tevīm, Mēsl, tavi kolēģi tur klaigā.Izmanto šo brīvdienu pilnvērtīgi, parevidē atejasspapītra un/vai vazelīna krājumus, lai pietiek uz Svētkiem.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 2 Atbildēt

Uzrunājot mēslu nav obligāti jālieto lielais M

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 15 Atbildēt

Šnuk, šņuk virtuāls tēls aizvaino citu iedomu tēlu, kādas šausmas. Ārpus iauto tādi 650, Shiirs un Kanibaals neeksistē, tā kā variet nemaz nemētāties ar tipa apvainojumiem tie tāpat iet garām.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 2 Atbildēt

Es nedomaju ka sis bija baigi gudri pirdien ;)

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 12 Atbildēt

Nestāsti nu, ka tāds lecīgs pāķis esi arī ikdienā. Šis ir vien tavs alter ego.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kaut kā uz karsto laiku daži te pastiprināti sāk rast veldzi, vārtoties mēslos. Viens jau sen to dara, tagad šamajam kompānija...

darklight Reģ.: 29.10.2013
5 4 Atbildēt

650, cilvēkam ar tavu humora izjūtu nevajadzētu būt tik viegli aizvainojamam un agresīvam :-/

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 8 Atbildēt

Tāda palīgskolas zēna un zemāk par jostas vietu tā humora izjūta vien ir, nekas īpašs. Pie tam vēl kā izrādās liekulīgs divkosis.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Jā,laikam vajadzēs te kādam pieredzējušākam personāžam piekontaktēt, laicīgi lai tos mellos miskastes maisus pagādā.Ja nu gadījumā kādam tr akurāt jĀņos sanāknopisties.Cerams, ka ne ar galvu pret assfaltu.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 12 Atbildēt

Cieti, tev arī priecīgus. Jā.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 10 Atbildēt

650 rakstīja:

Kanibaals rakstīja: Neizlocies kremļa dzeguze, turpini tālāk stumt pilnīgu tuftu. Netver laukumu nu ne tā ka nemaz, bet vispār nemaz.

Skatos,ka TU, lētais KROPLI, nu tu tā galīgi pilnīgi esi suudus pārēdies un drosmi samēlies?? Nu taču meesls beidzamais kāds vien var būt- es tev nupat vakar atgādināju lai tu atpisies! Mēsls totāls , vienkarši slims kroplis, nav ko teikt.Brīnumi ka neviens tev zarainu čiekuru nav dirsā iebāzis par šito sūudu te gadu garumā.

Galvas bomārs esi un tāds arī paliksi. Āmen!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Un Tu tāpēc pierakstījiez šeit?

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 7 Atbildēt

Parasti pierakstās pie ārsta, ko šajā gadījumā vajadzētu Tev izdarīt. Forumos vai citās vietnēs reģistrējās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Jajā, vecais īpašā gadījuma deminetist..TU visdrīzāk esi tik daudzos forumos iefekalizējies, ka ne visus pieejas datus un piedirstās tēmas spēj atcerēties.Pasauciet vēl kādu savā 3šakāļu barā, lai drošāk.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bernis analizē un dibina partiju. Šitā būs tīra antivaxeru partija un iauto antivaxeri var norezervēt laiku pie notāra un atbalstīt www.facebook.com/105955711544520/posts/177778791028878/

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 17 Atbildēt

Ja bet tā mērķauditorija ir partijai viendienītei. Tā jau KPV sanāca, elektorāts, ko knapi vienreiz uz iecirkni atvilināt, tagad čušs.

Tomēr arvien vairāk izskatās, ka Idiocracy ir dokumentālā filma par gaišo nākotni nevis komēdija.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Jā,cien.politpippeles sukātāj.Tev/taisnība.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 13 Atbildēt

Protams un jau no paša sākuma, teicu ka spirinoties pretī nekas labāks politiski nesanāks, covid iesnām politika pie kājas.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Jajā,prottams,drosmīgais politVaroni.Būtu interesanti paklausīties reālos varoņstāstus par TO, ko lielākā daļa no šodienas assiem reāli darīja tur tajos reālajos spaidu un bezcilvēktiesību gados.Kur daudziem nabadziņiem klājās tik grūti, ka viņi bija burtiski spiesti ziņot,kalpot un visvisādi atbalstīt to reālo okupācijas režīmu.Jo lielākā mērā tolaik bija gatavi savas trīcošās ādas dēļ jebkuram krievam dirsu nolaizīt un savu māti pārdot, jo lielāka tā orālā varonība ir šodien.Kad sen ir zudusi orientācija jēdzienos un jebkura atbildības sajūta par savu trulo bazāru.

Protams, ka vēsture atkārtojas- tāpat šodien ir Varoņi, kuri veiksmīgi "izturēja" drūmo vaksācijass režīma spiedienu un uz Lohu rēķina nupat panāca ievērojamus ierobežojumu samazinājumus.Tie taču bija vienkārši Lohi, kuri nomīza un novakcinējās,vadoties kaut no minimālas atbildības sajūtas pret apkārtējiem.Savus vecākus,darbabiedrus,padotos un biznesus ieskaitot.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 14 Atbildēt

Nu i salīdzināji pirkstu ar pirkstu dsā. Cerams mašīnā ar drošības jostu nesprādzējies un vismaz tā nesūkā varnešiem un izrādi protestu. Toč traumēts ar savu padomju rēgu. Skaidrs baidies sadarboties ar esošo pagaidu valdību, jo būs represijas kad ilgi gaidītā padomju vara beidzot atgriezīsies. Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 3 Atbildēt

MĒSL, nu tu vismaz ja ne priekš manis, tad visumā priekš pārējiem lasītājiem pafiltrē savu šo trulo orālo dršanu! Ar padomju rēgu esi traumēts konkrēti TU, jo šeit nemitīgi iepin politiku un pats sev "atbildi" uz sevis ģenerētajiem MĒSLA jautājumiem un secinājumiem.Acīmredzot, kāds tas okupanta pārstāvis (vai visdrīzāk viņa latviskais pakalpiņš) pārāk dziļi izjājis dsā tavu galvu un/vai tavus tuvākos,kurus tu neesi bijis spējīgs no tā paglābt..Pilnīgi skaidrs, kas jūs te daži klātesošie Mēsli īstenībā esat par kontingentu, kuri šādā te manierē pieraduši uzvesties.

Es "esošajai" valdībai par godu esmu 100% izpildījis pilnīgi visus tās izvirzītos noteikumus un ieteikumus, tāpēc labprāt atdotu savu balsi par "to", lai Jūs/Mēslus kāds tā kārtīgi izp/is visos iespējamos veidos un caurumos.Tāpat, kā savulaik p/sa tos, kuri bija nonākuši okupācijas varasiestāžu redzeslokā pirms pusgadsimta.Kad tas process vēl nebij pārvērties par tūdaliņtāgadiņ izklaides pasākumu,par ko pēc tam lielākā daļa šī balagāna dalībnieku sev piekarināja medaļass par drošsirdību un varonību.

Kad pirms pusgada šeit ieteicos, ka dažādi meesli un miizalas nezko pēkšņi massveidīgi nejauši sākuši saslimt un ka parādījiusies patoloģiska tendence izslimojušos sertificēt un bāzt vienā maisā ar vakcinētajiem- nu lūk, tad nu šodien vērīgi palasām publiski pieejamo informāciju LV badacietēju portālos.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 10 Atbildēt

Tāds viszinis, bet pat uz manu štrunta IQ testu nespēji atbildēt tā kā lohu lohu kārtā vien esi ķepurojies cik gribi.

Lielākais divkosis un dirsējs te kādu audzinās, kopš te parādījies iepriekš ar citu pseidonīmu un pēc tam ar 650 tā nelāga smaciņa ir visur kur iepird, ja tev visi apkārt ir mēsli tad pats tādos arī vārties, smirdīgu taciņu. Ej stukač pasūdzies blakus tēmā redaktoram uz to tu esi nasks.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Ā,jā, turpini vien par stukačiem- šaubu nav, no tādiem esi cēlies.Nākošreiz, kad šakāļi atkal kādus pensionārus sāks plosīt, nekavējoties uzrakstīšu.No tām dažām reizēm jums tas mīslis drusku īsāks palika,tas gan tiesa.

Ja pzdonīmu kāds nomainītu sakarā ar kaut kādu tābrīža aktualitāti, tas būtu saprotams.Pat foruma noteikumi paredz šādu iespēju.Citādi ir, ja ikdienā te tīšām rakstīt xyiņu ar8gab dažādiem un vēl pats/sev krustus likt.Mēslu daudzums apkārtnē maz ko ietekmē ,ja nu kāds pats ir cieti izvēlējies kļūt par mēslu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 25 Atbildēt

Divkosi tas taču ir tieši tas ko tu šeit dari un ko vēl pārmet citiem, mīnuso ar klikšķu robotu, nikus maini penzionārus aizstāvot un stukačo. Tas gan neliedz tev cēlais bruņiniek šeit pat ieņirgt par no Covid mirušajiem indiešiem ko Gangā samet. Turpini vien liekuļot tas tev labi sanāk.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Ā, mēsl, nu palasi vēl ko es tur esmu ieņirdzis.Klikšķu robotu tev vajadzētu pie aizmugurējās atveres piekombinēt, vnk negribas lieki rokas smērēt.Aizbrauc tajā Grāvī iemērc savu saskābušo smadzeņpodu, iespējams labāk paliks.

Cerams, ka tev un taviem ekobezdibenbrāļu ordeņa kavalieriem tagad uz iekodēto Latvijas Lohu un Pensionāru rēķina taps atviegloti arī svētceļojumu noteikumi- būs iespēja attīrīt smadzenes un/vai izžāvēt urīnvadus.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
4 3 Atbildēt

es tak sešpiecnullei uztaisīju topiku, kur viņš var lamāties, a ko viņš te lien? te veči runā par kovidproblēmām!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 4 Atbildēt

Jā,.Tēmu parasti izveido,savukārt "uztaisīt" visdrīzāk var Minetu.Tev tas labi sanāk, mēģini/vēl

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 3 Atbildēt

Interesē vai tas minetists Raimis šogad jāņus svinēs viens pats?

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 2 Atbildēt

650 rakstīja: Jajā, vecais īpašā gadījuma deminetist..TU visdrīzāk esi tik daudzos forumos iefekalizējies, ka ne visus pieejas datus un piedirstās tēmas spēj atcerēties.Pasauciet vēl kādu savā 3šakāļu barā, lai drošāk.

Tev, kā folijgalvai, atmiņu čurūdens un lohatronu valdes priekšsēdētājam vienā personā, noteikti visas tēmas ir pa zilo līniju. Tā tuprini. ;)

650 Reģ.: 25.01.2017
0 3 Atbildēt

Kas ir,veicais 3personu šakāli, miizalus no galvass izgulēji un tagd esi sagatavojis argumentus saturīgai diskusijai? Atmiņu čurūdeni tu labāk kādam savam partnerim pietaupi,zilās līnijas dezinfekcijai..

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 1 Atbildēt

Nesaprotu ko tu tur murgo. Izklausās, ka tu mani jauc ar kādu citu kas šeit ir reģistrējies jau gadiem, un tev uzkāpis uz varžacīm vai sāpinājis sirdi. Ja tev ir mentālās problēmas, tad tās ir jārisina.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Kā ta, nu ja, prottams, tev/taisnība,vecais mentālmenstrukonstruātōr.

Tu te kā tāds batmans no nekurienes ielaidies akkurāt Svētku priekšvakarā, kāreiz "autoforumā" tikko kā iereģistrējies.

Uzreiz uztrāpīji "pareizajā" tēmā.Tev nebij ko mentāli iekomentēt par sat/droš,aut/vad, un/vai, abet uzreiz ar visu savu galvu iemeties personiski intīmo attiecību kārtošanass karstākajā tēmā.To tu labi pārzini.Prassās vismaz uz kādu x-perta titulu.Jā.

Te ir tēma par vīrusu- iepazīšanās nolūkā varbūt nevis uzreiz lien pie attiecību kārtošanas,bet vispirms iemet savu pisloniskās nostājas "sertifikātu"- tā lai cilvēki zinātu, kas tas par varoņtītaru ir te atlidojis.Ko viņš pārstāv,ko atbalsta, utt.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Apskaties uz reģistrēšanās datumu. Nav brīnums ka viss ko tu ieraksti ir smadzeņu vēzis, droši vien skolā nebiji iemācījies kalendāru un tā vietā spēlējies ar puņķiem un tos ēdi. Vai arī Tu nemaz nēesi gājis skolā, tik cik iemācījies lasīt un internetā ieiet.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Sešsimtpiecdesmitniek, šito kadru par "veco" nesauc, tas ir zaļš gurķis, ap 20 gadus vecs, specializējies forumu verbālajā caurejā

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Galīgi garām. Bet labs stāsts gaterist. ;)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

iauto atgriežas vecie "labie" laiki...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Jaunie "Mērnieku laiki"

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 2 Atbildēt

Nedomaju ka tu zini ka bija vecajos labajos laikos.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Nu nekass, līdz rudenim vēl tālu,gan jau tur tie mutantu Gangsteri vēl kādas pāris reizes izpeldēsies un viss nesmukums taps tīri nomazgāts.Starptautiskā atzinība viņiem garantēta,drošvien daudzas valstis uz turieni nosūtīs arī savus peldētājus un līdzjutējus.Vienīgi ka tuvojas slavenaiss jun30 un (mums) naudas vairs nav tikdaudz/kā.Tagad visdrīzāk nāksies mēslus tīrīt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Sputņiks izglābs, tas ņem visus mutantus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vecais pļutņiks drošvien stingri/ņem tikai caureju un 3peri, tapc šodien jau tā mutants Laits esot steigā palaists.Krievu "kariņš" izziņojis,- vai nu tagd cykas visi pagalovna uz vakcināciju, vai nu tūliņ būs vispārējs lohdauns.

Savukārt Gangmassterpeldētāju indīgais mutants ir pārņēmis Masskavu, turklāt "pa ceļam" tam vēl kaut kāds papildus lohmodelis esot pa virsu uzmuttējis.Gaidām.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
mefisto Reģ.: 22.05.2017
3 0 Atbildēt

Izskatās, ka ķīniešu vakcīnai Sinovac švaka efektivitāte pret jauno Delta variantu. Citās valstīs, kur pamatā izmantota Sinovac, arī pieaug saslimstība.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 4 Atbildēt

mefisto rakstīja: Izskatās, ka ķīniešu vakcīnai Sinovac švaka efektivitāte pret jauno Delta variantu. Citās valstīs, kur pamatā izmantota Sinovac, arī pieaug saslimstība.

Tev ir švaka efektivitate uz veselo saprātu. Piedod, nevarēju noturēties.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 1 Atbildēt

mefisto rakstīja: Izskatās, ka ķīniešu vakcīnai Sinovac švaka efektivitāte pret jauno Delta variantu. Citās valstīs, kur pamatā izmantota Sinovac, arī pieaug saslimstība.

Pajāt Delta vai Stella Toties tā ir vienīgā klasiskā vakcīna pret covid. Nevis gēnu terapija. Ja akurāt nekādi citādi dzīvot un līdzāspastāvēt nevarēs, man Ķīnas vakcīnu, lūdzu.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 5 Atbildēt

AstraZeneca, Johnsons, Sputnik arī visas pēc klasiskas tehnoloģijas.

Jūtu līdzi krieviem. Obligāti jāvakcinējas, bet izvēle tikai starp savām vakcīnām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 3 Atbildēt

Klasiskās?! Tpat ĢMO, tikai cita veida. "Klasiskās" būt novājināts vīruss, nevis adenovīrusa nesējvektors, kas sakombinēts ar Covid uzbrukuma pīķa proeteīnu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

O jā klasiskā pote pret vējbakām ir manta, pēc tās vīrusa nēsātājs uz mūžu. Sputnik arī ir klasisks, blaknēs rakstīts, ka daži adenovīrusi ir vairoties spējīgi un var paslimot arī ar tiem.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

"Problēma ir tajā, ka valstij, saskaņā ar Satversmi, ir jāaizsargā ikviena indivīda dzīvība"

Par shiem vaardiem shito demagogu nolaadeetu visi tie onko slimnieki, kam valsts kaut kaa ir aizmirsusi iedaliit liidzekljus vinju retajaam diagnozeem un kuri ir spiesti bichot naudu no ziedotaajiem. Un tie reto slimiibu beerni, kuriem valsts nogrieziis kompenseetaas zaales kuras vinjiem apmaksaa liidz 18 gadiem. Pēc tam jaamirst, ja nav ziedotaaju.

Jaacer ka demagogs regulaari vismaz ziedo, vai paljaujaas ka valsts aizsargaa vinju dziiviibas?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tās onko un retās diagnozes tā kā būtu pandēmijas un epidēmijas nevis medicīniskā palīdzība?

111. Valsts aizsargā cilvēku veselību un garantē ikvienam medicīniskās palīdzības minimumu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti