Tieši par to rakstīju pāris lpp. atpakaļ. Ierobežojumiem šobrīd nav pilnīgi nekādas jēgas vairs. Tie septiņi, kuri pēdējās diennakts laikā mirurši, vismaz lielākā daļa no viņiem, ir visādi vakcīnu pretinieki, antivakseri un pārējie "man sievasmātes kolēģa 8.pakāpes brālēna tēvocim iepotēja faizeru un pēc 10 dienām viņš nomira. Teiksiet, sakritība?" propogandu saklausījušies, kuri uzskata, ka viņiem jau imunitāte ir stipra un kaulainā no šamiem nobīsies, jo Tas Kungs pasargās. Nu, līdzīgi kā vairums pie stūres šmigotāju uzskata, ka šmigā brauc labāk un viņi jau nenositīsies, citus arī nenositīs. Vai pīpmaņu, kuri uzskata, ka viņus jau nu plaušu vēzis neķers...
Problēma ir tajā, ka valstij, saskaņā ar Satversmi, ir jāaizsargā ikviena indivīda dzīvība, attiecīgi, neviens antivakserim, kurš, kā zivs spainī, tvers pēc skābekļa, nepateiks - nu, ja neuzticējies ārstiem un medicīnai, kad tie teica, ka jāvakcinējas, tad nah.. tu tagad prasi viņiem tev palīdzēt, ej pie visām tām marinām, aldiem, fūres evaņģēlistiem un pārējiem favorītiem, lai viņi "uzņemas atbildību", ko vakcīnu ražotāji nedara. Rezultātā gadu no gada sezonāli tiks čakarēta veselības aprūpes sistēma, attiecīgi, pilnvērtīgu palīdzību nevarēs saņemt ar citām kaitēm sirgstošie... nu un, protams, turpināsies visādi jēdzīgi un bezjēdzīgi ierobežojumi - slēgtas skolas, pulciņi, veikali, teātri, restorāni utt.
Vakcinācijai, protams, ir jābūt brīvprātīgai, bet, nu, tiesību realizēšana nozīmē arī seku apzināšanos...
Psc. Reāls dalbajobs.
Drusku atsit sektanta uzrunu saviem sekotājiem...
Smieklīgi, ka to saka "reāls" kartupelis... :D
Klau, mēsl, tu atkal lieliski "aizmirsti", ka valsts jau sen nerūpējas par "katru dzīvību" un tagad atbalsti atbildības novelšanu par sačakarēto sistēmu uz "antivakseriem", lai attaisnotu sava noziedzīgā režīma vainu to cilvēku nāvē, kas mira pirms Covid un kas mirs un savādāk cietīs tev tik mīļo ierobežojumu seku rezultātā.
Ironiski, ka cilvēciņš, kurš apgalvo, ka nodarbojas ar norādīšanu uz citu domāšanas kļūdām, pats joprojām nav aizdomājies, ka ar savu lamāšanos pats sevi, ne jau oponentu, pazemo.,,
Mēslu nav iespējams pazemot vēl zemāk. Tādēļ es to pat necenšos. Tikai norādu, ka tava režīma pakalpiņa daba atkal lien ārā. Par domāšanas kļūdām varu norādīt cilvēkiem.
"Tikai norādi", "necenties", kā tad... :D Tikai nez kāpēc no tevis lien ārā tieši pretējais. Ar tevi te vispār neviens nerunāja, atkal nevarēji saturēt un iebāzies pudelei par korķi. Bet, nu, kā jau rakstīju, labāk dari to šeit, nekā ej savu smuko sievu dauzīt, kā tev līdzīgie to bieži dara.
Smieklīgs tu esi, pusij, sēne vai kā tevi tur...
Vot īsti nesanāk.
Šamie antivaxeri rudenī būs aizņēmuši visu slimnīcu un tev nebūs iespējams saņemt palīdzību sava sastrutojušā naga jautājumā. Tas ir sliktākais visā šajā.
Protams šie te apmīrs. Tgd lēnāk, rudenī ātrāk, bet sliktā ziņa, ka pa ceļam šim procesa nobeigumam viņi paspēs sačakarēt citiem dzīvi.
Pag, ar ko tad atšķirās tas hroniskais pīpētājs/alkāns no tā, kurš negrib potēties? Vienīgi ar to ka pīpētājam plaušu vēzis var atklāties arī vasarā, bet nepotētais kovidu var noķert tikai "sezonā"? Jebkurā gadījumā abi tērēs veselības sistēmas kapacitāti. Vien pirmajā gadījumā tam pussprāgušajam pīpmanim mēs neko neteiksim, bet otrā gadījumā lamāsim no panckām ārā? Tā pastulbi sanāk. Ja jau gribam zākāt tos, kas nevakcinējas, tad jāsāk lamāt arī tos kas dzer, pīpē, ir ar lieko svaru, piekopj ekstrēmus hobijus, utt. Kāpēc šķirot, galvenais ka viņš nezahuj var tērēt "veselības aprūpes sistēmu". Par ko tikai kovidtriperis tad tāds īpašs?
Tu jau pats atbildēji uz jautājumu. Pīpmaņu dēļ pagaidām vēl nav bijusi situācija, ka ves.apr. sistēmas kapacitāte liegtu sniegt palīdzību citiem. Bet varam paskatīties no otras puses - arī pīpmaņiem tiek ieviesti ierobežojumi - pieaug nodokļi cīgām, aizliegumi pīpēt 10m no durvīm, uz balkoniem, sabiedriskās vietās utt. Nez kāpēc tad netiek bļauts par "genocīdu". noziedzīgo režīmu, kas ierobežo nabaga smēķētājus. Kur ir visi "jūs mums vienādi mīļi" nešķirotāji? Turklāt, liekais svars un pārējās "pievienotās vērtības" nav lipīgi. Bet vispār jau, es "nelamāju" tos, kuri nevakcinējas (antivakseri ir cita lieta), vien norādu uz lietām, kas ir jāapzinās, izdarot šādas izvēles.
Nu ja - norādi uz lietām, kas jāapzinās - bet tajā pašā laikā nekur netiek līdzvērtīgi nosodīts litrs šnabja un divas pakas cīgu dienā...
Un par to ko tu lamā vai nelamā - nu tu tur sazīmēji visnotaļ skaidru bildi, ko tu domā par pēdējās diennakts septiņiem kovida upuriem. Kas tad tas bija, ja ne lamāšanās?
Kad atvērsi tēmu par pīpmaņiem un viņu dēļ visā valstī tiks piegriezti veselības pakalpojumi, tad "tiks līdzvērtīgi nosodīti".
Nē, tā nebija lamāšanās. Tu jau sāc griezt lietas tāpat kā tas sociopāts sēne/ansis/pusijs. Un pasaki tieši, kas tajā domā bija nepareizs, ja mēs zinām, ka vakcīnas glābj no nāves un smagām komplikācijām un līdz šim visiem, īpaši riska grupām, kas ir vēlējušies vakcinēties, tāda iespēja ir bijusi?
Bet, ja par lamāšanos, tad jā, to man var pārmest - uzskatu un palieku pie domas, ka valdības vainošana pie visiem sūdiem, kā te viens otrs mīl darīt, liecina par šī vainotāja stulbumu.
Mēģināšu vēlreiz paskaidrot savu domu. Pieņemot ka tā medicīnas sistēma tiek pārslogota ar kovidniekiem, un nevar saņemt palīdzību tie, kuriem to "vajag" - jebkurā gadījumā lielākajai daļai no tiem "vajag" tā palīdzība ir vajadzīga sliktu lēmumu vai hujova dzīvesveida rezultātā. Kāpēc mēs nesūtam pīpmani ārstēties pie tā torgaša, kas viņam zem letes bloku notirgo? Šis nav vienīgais piemērs tiem sliktajiem lēmumiem un hujovam dzīvesveidam. Bet tos jau mēs nelamāsim. Tikai tos, kas nepotējas.

Un es mēģināšu vēlreiz paskaidrot savu domu. Tad kad pīpmaņi tā pārslogos veselības aprūpes sistēmu, kā to gadu mijā darīja kovidnieki, es lamāšu un "sūtīšu pie torgašiem" arī viņus. Esmu gan diezgan pārliecināts, ka par šo - lielākajai daļai no tiem "vajag" tā palīdzība ir vajadzīga sliktu lēmumu vai hujova dzīvesveida rezultātā - tu kļūdies. Diabēts var rasties arī veselīga dzīvesveida piekritējiem un tiem, kuri neēd saldumus - pietiek, piemēram, pārsimot to pašu Covid, kas sačakarē aizkuņģa dziedzeri, tāpat onkoloģija, sirds kaites un viss pārējais. Arī liekais svars ne vienmēr ir negausīgas ēšanas rezultāts.
Pīpmanis pīpē un maitā savu veselību, reizēm piesmirdina balkonu, kāpņu telpu vai virtuvi, tādējādi citiem arī tiek.
COVID ir infekcijas slimība.
Raimi - ja es negribu no flekša dabūt metāla skaidu acī, es velku aizsargbrilles. Ja ES negribu slimot ar kovidu, ES potējos. Ja TU pīpē, fleksē dzelžus bez brillēm, metini bez aizsargmaskas, vai nepotējies - man ir PAJĀT. Kāpēc vajag sākt šķirot cilvēkus, mēģinot pēc savas samaitātības pakāpes vērtēt viņu rīcības "sliktumu" vai "kļūdainumu"? Lūk, šitais, pieņemot lecot no tilta upē, lauž sprandu, vai šitais, visu mūžu kurījot, dabū krabi, tiem mēs neko. Bet jasportisks cilvēks savos 25-30 gados neskriem potēties ar, kā pareizi kasiņš saka - eksperimentālu huiņu, tad viņš mums skaitās "antisociāls" (kā mūsu prezis teica) un zlostnijs narušiteļs? Bļe, kad bija antisociāli pusotru gadu jāčakarējās, tad bija viss ok. Kad kāds pateiks prastu paldies tiem, kas pa visu šo laiku vispār pamanījās nesaslimt?
Turpināšu mēģināt paskaidrot savu domu. Ja 25-30-gadīgs sportiskais neskrien potēties, veselības aprūpes sistēmai arī viņu saslimšana liekākoties neko nenodarīs. Nu, tikai tad, ja pēc pārslimošanas viņi saslims ar pieminēto diabētu un citām huiņām, ko var izraisīt C-19, bet tas jau cits stāsts. Bet... cik mūsu sabiedrībā tādu vispār ir? Tie septiņi, par kuriem tu man pārmet, diez vai bija 25-30 gadīgi sportiski cilvēki, vai ne tā? Sabiedrība noveco, mirstība gandrīz vienmēr ir pārsniegusi dzimstību, ar dažādām zarazām slimo arvien vairāk, arī mazi bērni. Nav, protams, man statistikas un precīzi pateikt nevaru, bet, cik ir runāts ar pazīstamiem ārstiem, Latvijā riska grupās (dažādās) ir ap 60% iedzīvotāju - vecums, diabēts, onkoloģija, sirds, astma, liekais svars un viss pārējais... Un te jāpiekrīt manam draugam pusijam/sēnem/ansim, kurš bez manas necilās personas izlamāšanas nespēj mierīgi dzīvot (kā tur bija - bjot, značit, ļubit :D ) - patiesībā pietiktu vakcinēt tikai riska grupas. Jo, ja visi riska cilvēki vakcinētos, tad tas jau arī būtu diezgan tuvu pūļa imunitātei...
Viņķele pa ministri, Pfizer nenopirkšana, dziesmu svētku direktore par biroja vadītāju, komunikācija vispār nebija spožākie panākumi.
Vīrusam vienalga, tas izplatās, mainās, saslimdina, ja tam dod iespēju. Gan valsts pārvalde, gan cilvēki paši.
Nevis dziesmu svētku direktore, bet Pavļuta bijusī kolēģe.
Mēsl, veselības aprūpes sistēma valstī ir pārslogota VIENMĒR. HORONISKI. Tikai tavā mēsla izpratnē visi, ka pirms Covid nav saņēmuši pietiekamu veselības aprūpi, nav pietiekami svarīgi. Tev vajag tagad vainot "antivakserus", lai palīdzētu noslēpt tava varas režīma iznīcināto veselības aprūpes sistēmu.
"Mēsl, veselības aprūpes sistēma valstī ir pārslogota VIENMĒR. HORONISKI." Parādīsi, lūdzu, kur esmu apgalvojis pretējo? Nu tā, konkrēti, nevis kā gadījumā ar tavu "principā pašnāvību izdarījušo radinieku, kuram es esmu nāvi vēlējis" un pārējiem murgiem, ko te regulāri dzen?
Bet vari arī to pašu, kā papagailis, vēl trešo reizi uzrakstīt, lai iespaidīgāk izskatās, ja jau neko jaunu nespēj izdomāt...
"Tad kad pīpmaņi tā pārslogos veselības aprūpes sistēmu..." Tikko šeit.
Tevi neuztrauca tas, ka pīmaņi ir darījuši visu laiku pirms Covid. Tevi neuztrauc nauda, kas fotoradariem "trūkst" vairāk, nekā kardiologiem. Tevi uztrauc tikai tās dzīvības, kuras ir "svarīgas" pareizajam politiskajam un otkatu naratīvam.
To tu demonstrē atkal un atkal. Nu nesanāks tev savu mēsla dabu noslēpt. Jo esi tikai noderīgais idiots, nevis tas, kurš ir pietiekami gudrs, lai tevi izmantotu.
Tu apzināti neieliki pārējo teikuma daļu, vai ne? Hmmm, interesanti, kāpēc? :D
Bet, ja par svarīgākajām dzīvībām - tu jau dari tieši to pašu, ko man bāz acīs. Tevi arī "uztrauc tikai tās dzīvības, kuras ir "svarīgas" pareizajam politiskajam naratīvam." Reku, pat dadomājies līdz leģendai par sava tuvinieka "principā pašnāvību ierobežojumu dēļ", lai bīdītu savu "noziedzīgā režīma" naratīvu.
Labi, es off. Kad izdomāsi ko jaunu vai atkal sagribēsies sievu padauzīt, vari nākt atviegloties šeit, man nekas nav pretī...
"Tad kad pīpmaņi tā pārslogos veselības aprūpes sistēmu, kā to gadu mijā darīja kovidnieki, es lamāšu un "sūtīšu pie torgašiem" arī viņus."
Ieliku visu, ja vajag izvērstāk. Tātad tu neslēp, ka tev tikai "kā to gadu mijā darīja kovidnieki" ir svarīgi. Tev ir labi zināms, ka no Covid mirušo ir mazāk, nekā no pasīvās smēķēšanas. Tev ir labi zināms, ka smēķētāji ir cēlonis ilgstošai veselības sistēmas slodzei, no kuras varētu izvairīties. Bet tikai tagad, atbalstot noziedzīgo varas režīma politiku, tevi satrauc mirušie. Tikai dēļ "antivakseriem" valstij izrādās ir "jāglābj visas dzīvības". Kādēļ no citām kaitēm visas dzīvības nebija jāglābj?!
Kādēļ mēģini man kaut kādu "režīmu" piesaukt, kurš neeksistē - tu aizstāvi pastāvošo varas režīmu, ne es.
Kādēļ saceri kaut kādas pasaciņas par "sievas dauzīšanu"? Jo nekā argumentēta, salīdzinot ar tavu noderīgā idiota dabu, kuru nespēj noslēpt, tev nav?
Mmmm, kārtējā ironija - "pasaciņu sacerēšanu" man pārmet indivīds, kurš pats sacer visādas pasaciņas - par radinieku nāves vēlēšanām, Un argumentācijas trūkumu - indivīds, kura paša vienīgie argumenti ir "tu esi mēsls un noderīgais idiots", kuru kā bojātu plati visu laiku drillē. Bet nav jau nekas sacerēts. Pats vari guglē sameklēt, kādas rīcības ir raksturīgas sociopātiem un agresīvajiem i-neta komentētājiem. To "nesacerēju" es...
Bet par pasīvo smēķēšanu - te tikai atliek piekrist eidim par divu orgānu salīdzināšanu. Covid mirušo mazāk? Pēc SPKC mājas lapā rakstītā, Eiropā gada laikā no pasīvās smēķēšanas izraisītajām mirst ap 79000. Cik EIropā pēdējā gada laikā ir miruši no Covid? Un te būtu jāskaita arī klāt no kovid izraisītām blakus slimībām, to pašu diabētu, kas ir pasaulē 3. lielākais nāves cēlonis, ieskaitot? Turklāt vai no pasīvās smēķēšanas cilvēki mirst 2-4 nedēļu laikā, visai strauji nokļūstot slimnīcā un pie elpināmajiem? Un vai pasīvās smēķēšanas izraisītās sekas ir lipīgas? Vispār jau, man pat nebūtu nekādu iebildumu, ja smēķēšanu vispār aizliegtu. Nebūtu ne aktīvās, ne pasīvās, vismaz legāli ne. Te, protams, ir nākamā ironija, ko tev savā aklajā naidā nav izdevies sajēgt - ka kopumā jau mūsu viedokļi par to, ka veselības sistēma ir pakaļā un palīdzība ir vajadzīga visām slimnieku grupām, diezgan sakrīt, atšķiras tikai viedokļi par metodēm, kā to panākt. Ko tu tur zemāk ļurināji par strīdēšanos ar spoguli? Nevienā brīdī neesmu apgalvojis, ka citas dzīvības nebūtu jāglābj, tieši otrādi, esmu uzsvēris, ka ierobežojumi bija vajadzīgi, lai būtu iespējams tās glābt un viņiem paredzētās gultas neaizņemtu kovidnieki. Un tam nav nekāda sakara ar politiku. Bet to jau tu, protams, izvēlies nepamanīt, "jo tas nesakrīt ar tavu politisko naratīvu".
Un vēl viena ironija šajā visā - noderīgo idiotismu man piedēvē tipisks Kremļa noderīgais idiots.
Cik ļoti gan tev gribas savu mēsla dabu kaut kā noslēpt. Nesanāks - tagad kaut kā izlocīsies un pēc brīža atkal izspļausi kārtējo cilvēku dalīšanu vērtīgajos un nevertīgajos. Vai zini cik cilvēkus nogalināja Hitlers un Staļins? Nevienu! Visas zvērības viņu vārdā izpildīja tādi kā tu.
Pusijam kaut ko pateikt vajag, bet nekā jēdzīga nav, tāpēc atkal un atkal velk ārā savas jau sen piekakātās apenes un bāž citiem degumā. Un šāds tipāžs pārmet kādam argumentācijas trūkumu, LOL... :D
Tev arī jauku dienu!