Inficēto skaits nokrities uz trīs simti dienā.
Tendence pareiza.
Inficēto skaits nokrities uz trīs simti dienā.
Tendence pareiza.
Tas nav inficēto skaits. Tas ir identificēto inficēto skaits, kas attiecīgi ir ievērojami mainīgs (bet neraksturojošs) lielums.
Vienīgais objektīvais skaitlis ir slimnīcā esošo skaits. Tas ar palielu novēlošanos, bet raksturo vispārējo stāvokli un ar kautkādu (nezināmu) koeficientu arī slimo skaitu.
Tas arī krītas
Jā.Tā kā izrādījies, ka atsevišķi LOHI ir savākušies procentuāli pietiekamā skaitā, uzņēmušies to slogu un ļāvuši sev iedurt, tad nu "izmanīgākā" sabiedrības daļa uz viņu rēķina var tagad droši uzgavilēt.
Šis nav pirmais, drīzāk simtmiljonais gadījums, kad visnotaļ cienījami Godājāmā Vienotā LatviJiešu sabiedrība uz LOHU rēķina trekni iegūst kādu ne/no/vērtējamu kopēji apvienoto Patieso Labumu.
Kultūras,zinātnes,eko,šmeko,nano,parakstītāju un tml sfēru darboņi mums vienmēr ir bijuši gana ibnteliģenti,atturīgi piekājīgi un izcili izmanīgi.
Ievērojiet, ka viņi ar savu iniciatīvu nekad nenāk "uzreiz" un nebūt ne pašā tajā bailīgi aktuālākajā momentā.Pareiz ir, nav ko mesties uz ambrazūru, kā tur tie daži krievu lohi savulaik.Var tak nemanot piezagties ,kad visa porcija jau izšauta un pie viena Lohiem izstāstīt, cik grūti tur bij nostāvēt visu šo gari patiesi grūto badaino Laiku. ;P
ka atsevišķi LOHI ir savākušies procentuāli pietiekamā skaitā, uzņēmušies to slogu un ļāvuši sev iedurt---
Tikai jau bija ideja atļaut tiem lohiem staigāt bez maskām, un varbūt vēlāk tā arī tiks realizēta, tādā gadījumā nelohi tiks iezīmēti ar to vien, ka viņiem būs jāturpina nēsāt maskas. Protams, prognozējamas konfliktu situācijas, ja masku nevalkājošam neloham kāds policis pieprasīs uzrādīt potēšanas sertifikātu .
Tas nav reāli Es noteikti ignorēšu masku, saplūstot ar vakcinētajiem bez maskām, domāju - ne es vienīgais. Izkontrolēt to nav reāli. Nepietiks ne resursu, ne spēciņa. Vienīgi reāli kontrolēt varētu pie ieejas. Piemēram, teātrī vai kino. Lai gan arī tas neatrisina izrādes vai seansa laikā novilktu masku utt. Good luck.
Es tev palīdzēšu, turpinot masku valkāt - pārāk smuka, lai liktu nost
"Noskenējot QR kodu ar viedtālrunī esošo QR koda nolasīšanas aplikāciju, iespējams noskaidrot to, vai konkrētais sertifikāts ir derīgs vai nav derīgs, un pārliecināties, vai sertifikāts ir autentisks."
Kāds var pateikt, ar kādu aplikāciju jāskenē?
Nu skanēt jau ar parastu QR koda skaneri, bet tālāk jau jātājums, vai notiek pāreja uz pārlūku un web saiti vai kas tas būs !
Nu man sanāca tikai ar pašu mājas lapas funkciju. Parastais skaneris nolasa kodētu simbolu virkni, kas nekur tālāk neiet - tajā nav nekāda atsauce uz validācijas servisu.
Nez, par tās aplikācijas izsrādi vienkārši aizmirsa samaksāt, bet piemirsās izņemt no jautājumu sadaļas?
Ne visi pārlūki pareizi saprot enkodētas url saites, ja tāds tas risinājums tad jā var nestrādāt.
Pēdējo rindkopu pats rakstīji vai kopēji, nav saprotams.
Kas tev nav saprotams? Covid sertifikāta lapā ir "lietošanas instrukcija", kas nav izmantojama. Kādēļ?
Sertifikātā nav nekādas saites, ko nesaprast - tas ir kodēta simbolu virkne, kas nav saprotami nolasāma "parastam QR skanerim".
a tev priekškam?
Pakasīties?
A tev priekš kam zināt, priekš kam man?
Pakasīties?
Atbildi ar pretjautājumu, kā parasti trollis
Interesanti kā vēl vajadzētu atbildēt trollim, kas grib tikai padirsties un nezin, ka man, tagad ejot pie friziera, ir pienākums pārliecināties, ka frizierim ir derīgs sertifikāts.
Nu jau gan samuldējies. Nav tāda pienākuma. Tāpat kā nav jāpārliecinās par vadītāja apliecības vai sanitārās grāmatiņas esamību
Tikko iztēlojos apzinīgu pilsoni, kurš pirms iekāpšanas taksometrā liek vadītājam uzrādīt braukšanas apliecību un iepūst trubiņā
Nav pats labākais piemērs, jo taksistam nav iespēja braukt bez derīgas vadītāja apliecības, ja vien nenotiek "maksāšana ķepā" un iemeslu "iepūst trubiņā" var konstatēt bez īpaša aprīkojuma, atšķirībā no imunitātes. Bet konceptuāli viss ir pareizi - katram pasažierim ir šādas tiesības.
Pat nešaubos, ka tādi kā pusijs to varētu.
Protams, pilnībā tev jāpiekrīt. Es netaisos pieļaut, ka dzēris taksists vadā pasažierus, lai pāri līķiem atbalstītu viņa pareizo politisko nostāju, kā to dara režīma pakalpiņi.
Taksists, tev uzprasīs to pašu QR kodu, neesi potējies - ej kājām
Nu bet loģiski, ja būs noteikts, ka nepotētos nedrīkst pārvadāt. Tieši par to jau runāju un par to arī visa diskusija sākās, kad viens pamuļķis izdomāja viņam ir jāzina, kādēļ man ir jāzina, kā darbojas sertifikāta pārbaudes aplikācija (kura neesksistē), kas izstrādāta par nodokļu maksātāju naudu.
Bradypus rakstīja: "Noskenējot QR kodu ar viedtālrunī esošo QR koda nolasīšanas aplikāciju, iespējams noskaidrot to, vai konkrētais sertifikāts ir derīgs vai nav derīgs, un pārliecināties, vai sertifikāts ir autentisks."
Kāds var pateikt, ar kādu aplikāciju jāskenē?
Atkal tu ar savām sazvērestības teorijām.
Tādam bomzim ka tev nevajag nevienam skanēt QR kodus.
Bet atbildīgas amatpersonas mierīgi skanē un skanēs.
Tāpat, kā tu nevari pārbaudīt cik naudas ir kaimiņa bankas kontā.
Kas būs, ja katrs viens otram skanēs QR kodus. Laikam nezini par jauno regulu par privātajiem datiem
Nesatraucies, vajag un skenēšu. Savā tupumā neesi pat pamanījis, ka tas serviss ir nodrošināts caur mājas lapu pilnīgi visiem un es tikai jautāju, kur ir solītā aplikācija no risinājuma pazudusi.
Un kas tā tāda par "jauno regulu"?
Nu ja, tas ērms Brady jau ir tas kašķis, kas apsūdz policistus īpašās miera stājas neievērošanā, šamo apturot, un tad brīnās, ka saņem atpakaļ tādu pašu attieksmi.
Ar tādu pieeju paliksi i bez zobārsta, i bez bārddziņa
To, ka tikai "ērms" šajā režīma pakalpoiņu sabiedrībā uzskata, ka arī policistiem ir jāievēro normatīvo aktu prasības, nemēģināšu apstrīdēt. Un saprotu arī, ka ir jāliek klāt melus par kaut kādu brīnīšanos un attiesmes saņemšanu atpakaļ - tieši otrādi, ir gadījies nemaksāt arī pelnītus sodus dēļ tā, ka likumpārkāpēji ir nobijušies fiksēt visu izdarītos pārkāpumus. Piedevām - cik tupam ir jābūt, lai nesaprastu, ka "atpakaļ" var saņemt tikai policisti, jo viņi ir tie, kas uzsāk komunikāciju un demonstrē attieksmi, nevis otrādi.
Nu vai arī vienkārši tupi jāmuld, lai varētu to mēģināt kaut kā pagriezt otrādi un man "piedraudēt", ka palikšu bez kaut kā. Dīvaini, neesmu vēl palicis... Tieši otrādi.
Arvien vairāk sāk rasties sajūta, ka pusijs ir tas pats reinkarnējies vecbiedrs Sēne, pēc tam laikam kaut kāds Aansis bija... vai vismaz viens no šiem... tāds pats komunikācijas stils, ļoti līdzīga retorika, arī tiem personāžiem ļaunie varneši un policisti uzglūnēja un nabadziņus apspieda...
Irir. Arī bmwpower.lv tik ļoti aktīvi drukā. Pilnīgi prieks. Kā jau programmists dīkdienis.
Tev tikai tagad tas daleca?
Apsveicu visusLohus el/vē..Mēēē...Sakarā ar to, ka Austrijas koLhoznieku apvienība (beidzoot) ir publiski izziņojusi vakcinācijass sertifikāta derīguma termiņu.
Tas derīgs ne ilgāk(!), kā .... pēc OTRĀS devas ieņemšanass. Jā..Bikses nost, šaibu dsā.. tg24.sky.it/mondo/2021/06/05/regole-viaggi-europa-covid#10
Esi jau paņemts dsā vai vēl nē?
Pag,smirdīgais šakāli, nu gan jau tevi kādureiz paņems.Kopā ar 2 gab taviem idejiskajiem partneriem.Tikko šeit viena epoppeja beidzās, bet TU acīmredzot nekādi nevari iztikt "bez".Ok, turpinam.Vajag kloāku šeit- turpmāk pier katra Tava komentēra centīšos pievienot sūkājamo daiktu.Ok.
tu re ko, Austrālijā jauns, lipīgāks vīrusa paveids izplatās
Galvenais jau pareizi to pavērst, nu tā ka gribas teikt uztaisīts pilnīgs bulšits clickbait stilā.
Visas lielu valstu valdības investē šādā pētniecībā, un nereti specifiskām vajadzībām pēta ļoti lielus draņķus.
Un bīstama ir nevis pētniecība, bet fakts, ka neskatoties uz pētniecību, viņi nespēj paredzēt to kas dabā parādas, vai arī pat ja pieņemam, ka COV-19 ir "izmucis", tad nemāk kvantificēt riskus. Un pat pieņemot ka visa drošība ir ļoti augstā līmenī (neticu ka var būt savdāk), ja nespēj kvantificēt riskus - tad principā strādā diezgan draņķīgi. ;)
Bet nu dzīve kļūst arvien interesantāka ...
P.S. ak jā un ņemot vērā ASV īpatnības ar slepenu info - diemžēl neko daudz par to neizlasīsim - būs ļoti "aizsmērētas dokumentu" kopijas ... tā kā varat sākt būvēt sazvērestības teorijas ar jaunu sparu ...
Pag, galvenais jau tev ir pavērst nost uzmanību no tā, ka vaininīgais ilgstoši paliek pie varas savas rīcības seku novēršanā (vai tomēr slēpšanā?).
Izrādās, ka epidemilogi melo šadā līmenī, bet... jorpojām ir uz vārda "jātic zinātnei", kad tie paši stumj savu ierobežojumu politiku?
Atklāti man ir jau kādu brītiņu pie pakaļas, kas ko un kā nezin, zin vai noklusē utt. To sapratu diezgan ātri, un attiecigi neuzmācos cilvekiem ar to kā "pareizi" dzivot ar Covid ...
Pats esmu savakcinēts, ģimenē un rados ar ļoti lielā daudzumā no ta ka savi 80+%. Neteikšu ka zinu kādu kuram pēc vakcinēšanas nebūtu nekādu blakņu, kaut gan laikam vienam kolēģim nebija.
Man nebija. Un zinu vēl daudzus, kam nebija, lai gan manā paziņu lokā noteikti nav 80% - es nedzīvoju šādā burbulī. Bet diemžēl "mācīšana dzīvot" notiek ļoti augstā līmenī. Un dzīvot diemžēl māca tie, kas, kā izskatās, paši ir šīs pandēmijas izraisītāji, kas nepavisam neizskatās labi.
Par dzīvotmācīšanu gan fakc. Bet man kolektīva pārsvara ir vakcinacijas pretinieki, un ta kā man nav izteikti par vai pret domu, tad izdomāju ka būs jēdzigi, ja vismaz jads (es) uz visu kolektīvu būs citāds, jeb vakcinēts. Vai labi vai slikti - XZ un nez vai kāds pārskatāmā periodā būs spējīgs jēdzīgi to publikai atklāti izstāstīt ... katram kaut kādi savi mērķi sasniedzami ...
Minēšu, tu seko līdzi arī Fox News?
Šis ir ta kā mūsu Apinis.
Pats saprati, ko uzrakstīji? Es ne. Fauci noteikti nav "Apinis".
Ne jau Fauci, bet Sky news un Fox news.
Čau ģirt. Aizej lūdzu pie friziera
Ā, tipa pārmeties uz ad hominem. Jo Fauci teiktajam tev nav attaisnojuma. Piedod, uzreiz nesapratu.
Nē, doma bija, ka Skynews ir tikpat tendeciozs kā Fox News. Skaidrs, ka politiskajiem oponentiem šobrīd kovidizcelsme ir jājamzirdziņš.
Un? Iepļūtiji kaut ko par kanālu, jo esi panikā, ka tavs elks dakters Aikāsāp izrādījies liela mēroga krāpnieks?
Politikā esošiem ir cita mēraukla savam ētiskumam.
Lēšu, ka Fauči (vai nu pats, vai kā tur to viņa organizāciju sauc) izlēma noklusēt to, ka (citu projektu starpā) finansēti arī Vuhaņas pētījumi - lai neveidotos panika, vai citu, viņaprāt, valstisku iemeslu dēļ.
Diemžēl šis fakts (kurš vēl nemaz nav 100% apstiprināts) tiek pārmērīgi apzelēts dzeltenajā presē. Par prieku tādiem puskoka lēcējiem kā te dažs labs.
Neesmu panikā vispār. Fauci darbībām sekoju līdzi minimāli un ASV pandēmijas apkarošanas politika mani tik ļoti neinteresē. Man patīk, kā tu uzreiz viņu nosauc par liela mēroga krāpnieku. Pēc šāda veida spriešanas vai tik gadījumā nesanāk, ka pats esi vēl lielāks krāpnieks?
Lai arī laboratorijas noplūdi šobrīd pavisam nevar izslēgt, tomēr uz doto brīdi tam tiešu pierādījumu nav.
Es gan sekoju. Ne tikai Fauci. Un atkal mēģini novērst uzmanību no paša galvenā - Fauci ir atzinis, ka ir ar nodokļu maksātāju naudu finansējis Ķīnu veikt riskantus pētījumus, ko nevarēja ASV. Un par to melojis kongresam - tāpat kā par maskām u.c. detaļām visā pandēmijas "vadībā". Jā - tiešu pierādījumu nav un tu vari mēģināt ticēt, ka vienkārši zinātnieki ir tik nespējīgi pusotra gada laikā atrast "vainīgo" dzīvnieku, bet FB jau ir atcēlis cenzūru laboratorijas noplūdes "sazvērestības teorijai" - tagad ir kļuvis atļauts par to runāt, un Barnes&Nobles kopā ar Amazon ir izdzēsuši no piedāvājuma Fauci grāmatu.
Neglābs tevi FoxNes lamāšana - daudz labāks indikators ir krišana "savējo" nežēlastībā - brūk tavs iedomātās patiesības karšu namiņš un gudrākās žurkas mūk pirmās.
" Otrais augstākais vakcinācijas rādītājs valstī šobrīd ir Rucavas novadā, kur 1.vakcīnu saņēmuši 43,97% iedzīvotāju"
www.leta.lv/home/important/77081253-5A03-442B-9BA2-CFEDCEDD33DD/
Izrādās msh reģionā aktīvākie vakcinēties gribētāji
Nezinot neko konkrēti, es izteikšu minējumu - no vienas puses daudz pensionāru, no otras puses - ļoti daudzi zemnieki iepērkas otrā robežas pusē.
Tur visvairāk skatās televizoru, laba zona
Entuāzista izveidota aplikācija
"Atkal tu ar savām sazvērestības teorijām.
Tādam bomzim ka tev nevajag nevienam skanēt QR kodus.
Bet atbildīgas amatpersonas mierīgi skanē un skanēs.
Tāpat, kā tu nevari pārbaudīt cik naudas ir kaimiņa bankas kontā.
Kas būs, ja katrs viens otram skanēs QR kodus. Laikam nezini par jauno regulu par privātajiem datiem"
Paskaties, tur nekādu mega sensitīvu datu nav, vārds un vakcīnas nosaukums, datums.
Bradypus rakstīja: Es gan sekoju. Ne tikai Fauci. Un atkal mēģini novērst uzmanību no paša galvenā - Fauci ir atzinis, ka ir ar nodokļu maksātāju naudu finansējis Ķīnu veikt riskantus pētījumus, ko nevarēja ASV. Un par to melojis kongresam - tāpat kā par maskām u.c. detaļām visā pandēmijas "vadībā". Jā - tiešu pierādījumu nav un tu vari mēģināt ticēt, ka vienkārši zinātnieki ir tik nespējīgi pusotra gada laikā atrast "vainīgo" dzīvnieku, bet FB jau ir atcēlis cenzūru laboratorijas noplūdes "sazvērestības teorijai" - tagad ir kļuvis atļauts par to runāt, un Barnes&Nobles kopā ar Amazon ir izdzēsuši no piedāvājuma Fauci grāmatu.
Neglābs tevi FoxNes lamāšana - daudz labāks indikators ir krišana "savējo" nežēlastībā - brūk tavs iedomātās patiesības karšu namiņš un gudrākās žurkas mūk pirmās.
Fauci grāmata nav vēl iznākusi. Un tā nav par covid.
Laikam neko neesi dzirdējis par "cancel culture". Grāmata ir izsvītrota no iepriekšpārdošanas tā, itkā nekad tur nebūtu bijusi. Un nav nozīmes par ko ir šī grāmata - Fauci tika "cencelēts" brīdī, kad ir atklājusies viņa loma un meli Covid afērā.
Nu tā ir republikāņu versija, kuri joprojām nav mierā ar Trampa sakāvi.
Kura ir "republikāņu versija"? Ka Fauci tika cancelēts? Vai tas, ko viņs pats šobrīd ir atzinis publiski pieejamos video?
Cik ilgi tu mēģināsi sevi apmānīt un izlikties, ka skarbā patiesība ir tikai tavos sapņos?
Nekas nav cancelēts. Citas viņa grāmatas tur brīvi pieejamas. Šitā arī būs, kad iznāks
Nu nu... Pastasti, kas tad tavā pasaulē tāds notika, kādēļ norāva iepriekšpārdošanā esošu grāmatu no tirdzniecības? Kādēļ BigTech pārstāja cenzēt un saukt par sazvērestības teoriju par vīrusa noplūdi no laboratorijas?
Pašas kompānijas skaidrojums: The book was prematurely posted for pre-sale, which is why it was taken down.
Jo daži neliekas mierā par WHO slēdzienu. Protams laboratorijas noplūdi nevar pilnībā izslēgt, bet joprojām uz doto brīdi dabiskās izcelsmes versija ir ticamāka:
Pats tam tici? Nejauši izlika iepriekšpārdošanā, ierastajā kārtībā un tieši īstajā dienā sakritības pēc pārdomāja. Tāpat kā pavisam ticami ir, ka tikai pilnīgi nejaušas sakritības pēc tas dzīvnieks, kuru līdz šai dienai nav izdevies atrast, dabiski klīda tieši ap laboratoriju, kur tiek veikti šī vīrusa pētījumi.
EU ievieš digitālu Covid sertifikātu. Kas attiecināms uz vakcinētajiem, izslimojušajiem un arī... negatīvu testu saņēmušiem. Pavļutu ziepēs, kad nespēja to atzīt, PČ hokejā apmeklētājus apstiprinot. Tā iet, kad āzis par dārznieku
Tur dzīvo gudrāki cilvēki
Da ko jūs tur ņemās, no sākta gala par 70% ir skaidrs, ka tā zaraza ir pasprukusi no laboratorijas. Tikai ko tas baigi maina? Jācīnās jebkurā gadījumā. Tam, ka speciāli palaista - tam gan neticu. Bet par visiem 100 arī nevaru apgalvot. Īsto patiesību zina varbūt kādi pārdesmit cilvēki visā pasaulē, kuri pilnīgi noteikti tur muti ciet, visi pārējie ir muldoņas.
Vēl arī Valentīns zin m.facebook.com/story.php?story_fbid=3895326903895988&id=100002561499865
"Tam, ka speciāli palaista - tam gan neticu."
Bet kā ar variantu, "ja reiz paspruka, davaj, ka turpinam eksperimentu?", kas nav izslēdzams, ja pie "cīnīšanās stūres" ir tie paši, kas atbildigi par pasprukšanu? Es gan vairāk sliecos uz versiju, ka mēģina nokopt un piesegt savu pakaļu, kas nozīmē nepareizas prioritātes un neefektīvu cīņu. Un kombinācijā ar citiem, kas vienlaiukus mēģina gūt savu politisko labumu, izmantojot radušos iespēju, aina ir tieši tik bēdīga, kādā dzīvojam.
Jā, otrā versija ir tīri loģiska. Bet tās ir un paliek tikai teorijas. Man ir vēl viena. ASV specdienesti, kam bija pieeja Uhaņas laboratorijai, palaida vīrusu, lai vājinātu Ķīnu un pagrautu tās ekonomiku. Plāns nebija izplatīt pa visu pasauli, doma bija, ka ķīnieši pamocīsies un tiks galā. Paraugs tika ņemts no Uhaņas laboratorijas un palaists turpat, lai visi domātu, ka šiem pašiem kaut kas samisējies. Vai es pats šitam ticu? Visdrīzāk nē.
Ķīniešiem ir ārkārtīgi vāja laboaratorija salīdzinājumā ar dabu. Domāju, ka uz vienu veiksmīgi pārlekušu koronovīrusu ir miljards neveiksmīgu (nepiemērotu ātruma / izmēra/ piestiprināšanās/ izturības/ etc ziņā un attiecīgi šo faktoru kombinācijā). Attiecīgi Uhaņas laboaratorija tādu izgatavot var, bet veiksmes procents ir ārkārtīgi zems. Dabai šajā ziņā vienkāršāk - mēģinājumu skaits miljardiem
Neesi "pamanījis" galveno problēmu - zinātniekiem joprājam nav izdevies tam "dabas lēcienam" derīgo dzīvnieku. Un ļoti maldies par "veiksmes procentu" laboratorijā - "gain of function" vīrusam no gēnu inženierijas viedokļa nav nekas sarežģītāks par jebkuru ĢMO lauksaimniecības kultūru, kuras ražo vairumā - t.i. "vienkārši jāiesprauž" pareizo genoma fragmentu citā kodā. Piedevām - ir jau zināmi un iepriekš radīti šādi supervīrusi.
Laboratorijā to dara mērķtiecīgi, dabā tam ir jānotiek nejaušā mutācijā. Klasiskais piemērs - iemāci šimpanzu baru nopiest vienu no divām pogām un apgalvo, ka viņu iespējas nejauši uzkodēt iepezīšanās portālu ir lielākas, nekā vienam programmētājam. "
"Domāju, ka uz vienu veiksmīgi pārlekušu koronovīrusu ir miljards neveiksmīgu" Ārkārtīgi maldies, jo nesaproti ne varbūtības teoriju ne vīrusa darbības pamatprincipus. Vīruss mutē pie KATRAS "reinkarnācijas" - t.i. "neveiksmīgo" mutāciju skaits ir praktiski vienāds ar jebkad vīrusa vēsturē eksistējušo vīrusa eksemplāru skaitu, kas faktiski ir bezgalība, nevis miljards. Tādēļ laboratorijā nemēģina atkārtot dabisko mutācijas procesu, bet nodarbojas ar pavisam ko citu.
Un kāda ir iespējamība, ka šī dabiskā pārlekšana notiks precīzi bakus laboratorijai, kas neveiksmīgi mēģina to pašu izdarīt mākslīgi?
Pārneses dzīvnieku reizēm nevar atrast gadiem ilgi. Tas nav nekas neparasts.
Tās laboratorijas ir izvietotas un pēta vīrusus, kas ir apkārtnē, nevis otrādi.
Šāda genoma vīruss Vuhaņas laboratorijās nav bijis pētniecībā. Jā, par 95% līdzīgs ir viens pētīts, bet vai ir jāskaidro, cik būtiska ir 5% genoma atšķirība?
Protams, Ķīna neizceļas ar atklātumu. Var jau būt kaut kādas neoficiālas lietas, bet tur darbs specdienestiem un izmeklēšanām.
Šobrīd publiski pieejami argumenti par laboratorisko izcelsmi šobrīd ir pavāji.
bet kā lai piedzen daudzmiljardu kompensāciju no vainīgās valsts?
Par muitu esi kaut ko dzirdējis? Un varbūt pārstāt pakļauties šīs valsts kontrolētām organizācijām (WHO) seku "apkarošanā"?
ciekurs nekad neziņo, viņš prasti dirš.
Eu nu potētie, kā jums pstīk? Restūzī varēšu sēddēt jums blakus un mīzt jūsu zupasšķīvī. Lai labi garšo.
Redz, kā - tomēr veselais saprāts uzvar un arī ar negatīvu testu būs iespējams tas pats, kas pārējiem. Jāiepērk antigēnu testi tagad
Nekas, drīz veselais saprāts atkal zaudēs, kad valdība pieņems kādu lēmumu, kas tev nepatīk... Bet tas jau nav nekāds jaunums, par to visu laiku runāja - vakcinētie, pārslimojušie un tie, kas var negatīvu testu uzrādīt. Tikai... ja vien cilvēks nav galīgs antivakseris un neuzskata, ka vakcīnas nogalina, sagrauj imūnsistēmu vai padara par geju, vai tiešām nav vienkāršāk vakcinēties kā katru reizi testus taisīt un naudu tērēt? Bet, nu, katram savs...
Šobrīd viss iet uz labo pusi, atvieglojot ierobežojumus. Un nav arī iemesla to nedarīt.
Es tiešām uzskatu, ka vakcīna man ar manu organisma imunitāti ir pilnīgi lieka. Un ar tādu pārliecību arī katrs paliksim.
Es jau nepārmetu tev, ka negribi potēties. Kā jau rakstīju, katram savs. Arī man ir laba imunitāte, slimoju reti, bet, nu, izvēlējos pretējo ceļu. Tā pārdoma bija, vai ir vērts tā čakarēties, ja problēmu var atrisināt vienkāršāk. Bet, nu jā, ja tu uzskati, ka pote tev ko ļaunu nodarīs, tad tas ir savādāk... Interesanti (vari neatbildēt), kas ir tā finansiālā robeža, pie kuras tu izvēlētos tomēr potēties, nevis taisīt bezgalīgos testus? Tobiš, cik būtu jāmaksā testam, lai tu padomātu - da nu nah...
Galīgi neesmu ar mieru sponsorēt šovu nemaz - kur nu vēl par lielākiem tēriņiem runāt. Pagaidām bez maksas taisu ikreiz, kad aktuāli.
Jā es protams saprotu. Vakcinētie domā šādi. Vakcinejies = health +50 un shield +50.
Diemžēl fakti rāda ka kādiem 98 procentiem cilvēku tas kovids ir bijis nebijis un tiek pārslimots viegli.
Tā kā es esmu tajos 98 procentos, neredzu jēgu vakcineties, jo nav īsti pret ko.
Kas ir tie "fakti", uz kuriem tu atsaucies? Kaut kādi jauni pētījumi vai kas? Jo vismaz līdz šim zināmie rāda kaut ko citu. Piemēram, pēc šī www.worldometers.info/coronavirus/ sanāk, ka no C-19 mirst 2.16%, kas jau nesakrīt ar tevis pausto. Un tie ir tikai mirušie, nerunāsim par vidēji smagajiem un smagajiem slimojošajiem... Protams, var spekulēt ar to, ka visi gadījumi jau netiek uzskaitīti, bet, nu, visas nāves jau arī netiek...
Kas tieši nesakrīt? 2 procenti ķipa nav tieši 2.13 procenti? Oi piedod.
Man pohas ari ir vieglas, bet citreiz vidēji smagas, bet rekā esmu dzīvs.
Tatad nomirs 2 procenti. Nu nav tik traki, patiesībā baigā huiņa.
Atkārtošos, 2% ir tikai mirušie. Pieskaiti klāt tos ar plaušu bojājumiem un kuriem kovids izraisījis citas slimības, diabētu, piemēram...
Nu, es domāju, ja tev pohas iilgtu 2-3 nedēļas, to dēļ tu uz laiku zaudētu garšu, sajātu plaušas (uzreiz, nevis, kā aknas, kaut kādā laika periodā) diez vai tu lietotu alkoholu...
Zini nav jēgas ar tādu dārzeni kā tu šeit runāt.
Nabadziņš. Zaudējis garšu. Daigtus sūkāt vairs nav nekāda prieka
Huļi tad sāki, ja nav jēgas? Vai arī tev saruna skaitas tikai tad, ja tev piekrīt?
Bet vismaz būtu vārdu "daikts" pareizi iemācījies rakstīt, ja jau tev tik ļoti patīk tos piesaukt...
Nu tev jau labāk zināt kā pareizi rakstīt vārdu "daikts", uz "titulu" galīgi nepretendēju
Bernim 28.jūnijā partijas dibināšana. Armija jau gatavībā www.facebook.com/watch/?v=1630313287159597
Kā tev šķiet, dabūs tas pajolis 5%? Es saku, ka nē...
Tauta ir pelnījusi Berni kā politiķi?
Šādu socialo mēdītaju patērētāji ir pilnība pelnījuši tādu lohu pat par prezidentu, par laimi viņs gan nevar kvalificeties šādam amatam.
Atbildot uz GB12 jautājumu, jā - vai tad mums antivaxeru tikai 5%? Protams var tur sarasties tai partijā odiozas personas, bet ja tiks ieturēts stingrs antivax kurss, tad panākumi būs.
Savukārt Raimim ar Vali varu teikt, ka tāds ir demokrātijas galvenais mērķis - nomainīt esošos politiķus ar jauniem. Kas tas vispār par jautājumu, vai ir pelnījis? Par politiķi jākļūst katram kam ir idejas, iedvesma tam. Ja tā nenotiek, tad būtu jāsatraucās.
Lukašenko jau arī domāja, kas tad par mājsaimnieci balsos. Tjip vai tad viņa vispār ir nopietns kandodāts(pelnījusi).
Mans viedoklis ir tāds, ka par vienkāršu idiotu trakāks ir tikai idiots ar inciatīvu ...
Paskaidrot to var apmēram tā - ja tev jāatbild tikai par sevi pašu un varbūt vēl savu ģimeni - tā ir viena situācija, ja tu izvēlies nevakcinēties, taču ja tev jāpieņem lēmums par to vai vakcinēt tūkstosus armijā, IEM utml. vai virs miljona iedzīvotaju, tad tas jautajums jau uzskatās stipri savādāk ... jo riski pavisam citi!
Un ja cilvēkam šī "matemātiskā" sadaļa nepielec, tad tādu no pilitikas ir jātur pa lielu gabalu, nu tā ka vēlams aiz valsts robežām ...
Novēroju šodien Tallinā. Pilnīgi viss atvērts un galvenais - VISIEM. Nekur iekštelpās neprasa masku, ne veikalā (iepriekš vajadzēja), ne hotelī (arī pirms mēneša vajadzēja), ne arī restorāna telpās - kaut tikai ēdienu gaidot. Nakuj tās vairs vajadzīgas, nav īsti saprotams LV valdības lēmums prasību pagarināt. Sporta zāles atvērtas visiem. Atkārtošos, neviens un nekur nešķiro, kurš vakcinēts un kurš nē. Un vēl, Igaunijā pat "lockdown" situācijā nekad nav bijuši tādi ierobežojumi kā Latvijā. Igaunijā testē tikai ar ārsta nosūtījumiem potenciāli reāli slimos. Igaunijā vīruss tikpat kā izzudis, ap 50 inficēto dienā. Galīgi nav izprotams, kādēļ no Igaunijas atbraukušajiem pieprasa pašizolāciju, tam vairs nav pilnīgi nekādas jēgas, jo tur situācija jau labāka pat.
Taisnības labad jāatzīmē daudzus vakcinētos arī. Paldies viņiem tātad
"...Igaunijā pat "lockdown" situācijā nekad nav bijuši tādi ierobežojumi kā Latvijā..."
Nu, nu. www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/igaunija-ierobezojumu-samazinasanu-paredz-tikai-aprila-beigas.a395989/ Būtībā tas pats, kas pie mums, izņemot "mājsēdi", kas arī mums nekāda diži stingrā nebija, salīdzinot, piemēram, ar Austriju un daudzām citām valstīm.
Bet, nu, tu jau laikam pats atbildēji uz savu jautājumu - kamēr mums būs tik maz vakcinēto, tikmēr dzīvosim ar dažādiem ierobežojumiem. Patīk vai nē, tā vienkārši būs. Sanāk tāds paradokss - vakcinētie vakcinējas, lai nevakcinētie varētu nevakcinēties, bet nevakcinēto nevakcinēšanās dēļ cietīs arī vakcinētie, kuri vakcinējas par nevakcinētajiem...
Tu ziemassvētku vecītim arī tici tāpat kā tici "potei pret ierobežojumiem"?
Klau nu tu tak esi pieaudzis un labi saproti, ka ierobežojumi ir tieši atkarīgi no:
1. Potēto īpatsvara sabiedrībā
un/vai
2. Medicīnas sistēmas kapacitātes
Un abi Igaunijā ir ievērojami labākā skatā kā LV
Pie labas med sistēmas kapacitātes un saprātīgas tautas ierobežojumus vispār var neieviest. Kā Zviedrijā.
Es domāju, ka tu ļoti ļoti ļoti negribētu, ka aizvedot savu mazo pēc med palīdzības, tu to nesaņemtu. Jo kovidisti visu aizsituši. Tam arī ierobežojumi domāti
Pēdējie dati apgalvo, ka priekšā ar vakcinētajiem ir tikai Lietuvā. Igaunijā identiski ar mums.
Atkal nebūs taisnība... Jau maijā igaunijā bija vakcinēti 40%... mums pat 30 nav vēl šobrīd.
Ja ir pāri 20% tad Shīirs jau var iet uzēst cepuri, prognozētājs hrenovijs.
》tātad pirmo poti pret Covid-19 ir saņēmuši 26,43% iedzīvotāju, bet vakcinācijas procesu pabeiguši 17,70%.
Runājot par paradoksiem - jautri bet ir pienākuši laiki kad gateris ir laba darbavieta - jo neprasa un neprasīs piespiedu brīvprātīgu potēšanos... Viens pazīstams čalis vakardien piespiedu brīvprātīgi, darba devēja dēļ sapotējies, nu mokās ar nespēku. Vienam čomam vēl jautrāk - darba devējs [kara flote] arī ir par piespiedu brīvprātīgu potēšanos, bet atšķirībā no iepriekšpieminētā čaļa, čoms ir gatavs iet prom no darba ja vajadzēs potēties - attiecīgi priekšniecība ir sprukās, jo 20 cilvēku vienībā ir trīs tādi, bet to ka tie visi trīs aiziet, priekšniecība arī negrib...
Piektdienās brīvprātīgi sapotējas pret zaļo pūķi un nomokās brīvdienas tad gan nekas, tusiņa sekas. Tādi nīkuļi, ak vai vienu dienu nespēks.
Diemžēl te jāpiekrīr Levitam, ka beziemesla atteikšanās no vakcinēšanās ir antisociāla uzvedība. Protams katram ir tiesības arī uz to.
Muļķības. Daudz lielākas sprukas būs, kad Darba inspekcija par no covid pedāļus atsviedušu darbinieku uzdos jautājumus kāpēc nekontrolēji nepotēšanos paaugstināta riska zonā? Un kara flote ir paaugstināta riska zona - bars zaldātiņu šaurā telpā ir covid perēklis. Viss pareizi
Ja jau čalis vai čoms ir gatavs iet prom no darba, ja liks potēties, tad gan jau viņam ir dzelžaini argumenti, kāpēc to nedarīt un kādas sekas iestāsies. Varbūt lai padalās ar argumentiem, lai citi arī zin, kāpēc nepotēties.
Tak iepostētajā FB linkā armijniece stāsta kāpēc ir pret vakcināciju - plāno ģimenes pieaugumu. Vispār jau Bernis vislaik ar armiju strādā, viņš tak publicēja pavēli par obligāto potēšanās. Armijas rindās viņam liels atbalsts, bet tie tak nedrīkst stāties partijās.
"Čalis vai čoms" diez vai gaida bērnu! Kaut gan, mūsdienās jau var būt visādi...
Plāno ģimenes pieaugumu ģimene, parasti tur ir arī čalis
Plāno un gaida nav viens un tas pats.
Ta viš plānojot taisās iet prom no sociāli atbildīgas darbavietas, kur tiek no maksāti visi nodokļi un būs iespēja saņemt apmaksātu bērna kopšanas atvaļinājumu plus pabalstus, un doties uz gateri pie līdzīgi domājošiem, kur par nodokļiem ir dzirdējuši tikai televīzorā?
Varens plāns!
Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā
Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!