Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Parunāsimies par LIETOTIEM auto. Jūsu pieredze - kuri auto ir visuzticamākie, kuriem labākā cena

Conqueror Reģ.: 15.10.2002

nu re, var arī par LIETOTIEM parunāt, jo lietotie auto ir daudz vairāk par jauniem, kā zināms, ja ar jaunu auto izbrauc ārā no veikala, tas kļūst par lietotu un cena krītas par 30%...

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
23 0 Atbildēt

ha ha, kaimiņš tagad atslēdz aķi uz nakti, lai sidzene negaudo

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kads ar šitādiem neaizraujas - crazy F250 forc (tik jāsaliek un jāsertificē, pieļauju, ka jātais individuālais sertifikāts):

www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/exclusive-cars/blxmi.html#photo-2

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

varbūt vienīgi kā traktortehniku var sertificēt, nez vai gājēju drošības prasības var izpildīt buferis gūžas augstumā

0 0 Atbildēt

Tā daļa visticamak ietu cauri, tapat kā Eropas kravas auto (tipa Unimog utml.) , bet lūk izvirzīti riteņi gan stabili neiet cauri, jāliek arku paplašinājumi kā minimums.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Kādu atrakciju parku personīgā mežā varētu veidot, bet neatmaksāsies laikam ar šādu cenu. Padārgs eksponāts

25 2 Atbildēt

1. jānoformē kā c klases braucamais

2. obligāti jābūt segtiem riteņiem - no augšas skatoties, nedrīkst būt redzami - jābūt, kā te jau pieminēja, arku paplašinājumi, kā wrc rallija mašīnām, piemēram

23 1 Atbildēt

pa laukiem ar šito var, bet, piemēram, Spices autostāvlaukumā ar tādu neiegrozīsies

22 1 Atbildēt

parunāsimies par lietotiem traktoriem, kuri ir visuzticamākie?

23 2 Atbildēt

22 1 Atbildēt

Nu, ar šito pa ielu nevarēs braukt

25 1 Atbildēt

Šodien pēc ilgāka laika nomazgāju mašīnu. Jau iepriekš visiem atvainojos par gaidāmo lietu.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Paskatīsimies kurš stiprāks "kaķis kurš krīt uz kājām, vai sviestmaize kas piesieta kaķim uz muguras", es speciāli ar tādu domu nenomazgāju ...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

dieviņš izvilks vidējo kvadrātsakni, kad vismaz 50% + 1 auto būs nomazgāts, līs!

20 2 Atbildēt

Nekas nesagādā tik daudz patīkamu un nepatīkamu pārsteigumu kā no sienas atbīdīts dīvāns.

Hetere Reģ.: 17.01.2021
5 1 Atbildēt

Sveiki!

Nez, vai kāds vēl atceras , bet pirms kādiem diviem mēnešiem vaicāju pēc rekomendācijām auto iegādei un dabūju visām savām prasībām atbilstošu autiņu, ar ko jau pāris nedēļas vizinos apkārt. Paldies toreiz par komentāriem, palīdzēja noorientēties, uz ko skatīties un izmest no galvas to, uz ko nevajag skatīties. Gan maz ēd (850km ar vienu bāciņu), gan veļļuku var dabūt iekšā, gan manuālis, pat vēl pusotru gadu garantija, arī paaugstināts klīrenss (jau bedraini zemes ceļi iemēģināti) un vēl piedevām smuka

Bildes saiti neņem pretī, sorry, tad būs šitā: ibb.co/QcgK0SK

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Tad kārotais i20 ir iegādāts? Apsveicu!

Stāsti kas pa motoru, ar ko apmierināta, kas pietrūkst?

Vai tad i20 ir paaugstināts klīrenss?

Hetere Reģ.: 17.01.2021
1 0 Atbildēt

Jap, svinības nebeidz sākties

Motors 1l benzīns, ņiprs gan pilsētā, gan uz šosejas (pēc manas izpratnes , 100HP), šitā ir Active Cross versija, tā ir 2cm augstāka par parasto i20. Pagaidām neesmu atradusi neko, kas nepatīk (jāpagaida, lai pāriet rozā brilles). Esmu sajūsmā par tādiem jaunatklātiem "sīkumiem" kā apsildāma stūre, nolokāmi spoguļi, papildus apgaismojums pagriežoties, arī kruīza kontrole manā autovadītāja pieredzē ir jaunums.

Viena lieta gan, kas nepatīk - kā dīleri futbolēja viens pie otra saistībā ar diagnostikā atrasto kļūdu (garāks stāsts, saistīts ar pirmreizējās iegādes vietu, apkopju veikšanas vietu un to, kur veicu pirms iegādes diagnostiku).

Nu tā.

1 3 Atbildēt

Klausies, msh, tas tev nav nekāds golfs

20 3 Atbildēt

šitas labs!

21 3 Atbildēt

Pasaulē ir tik daudz labu meiteņu, bet stabils pieprasījums ir tikai pēc sliktajām!

21 2 Atbildēt

nu, golfs ir labāks par i20

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Golfs ir sliktāks par i20, bet labāks par Citroen c3.

.... vnk uzturu kašķi. Lai top!.....

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
3 0 Atbildēt

golfs būs labāks bet arī tomēr dārgāks

1 0 Atbildēt

pasāts vēl labāks, un tad A6, un tad S klase - nav vērts nemaz sākt salīdzināt dažādas klases

4 0 Atbildēt

Lai gan i20 var salīdzināt ar Polo, kas ir vienas klases auto, i20 priekštgājēji getzinji nekadi izturigie nebija, nu jau lielakaa daļa sarūsējuši un uz ceļiem tik pat ,kā vairs nav manāmi. Bet pēc gadiem nemaz nav tik veci.

4 0 Atbildēt

taisnība, kādreiz bija daudz uz ielām

0 3 Atbildēt

Un polo katrā otrā sētā gozējas.

21 1 Atbildēt

lietots golfs ir labāks par jaunu i20?

4 3 Atbildēt

mk2 trusis ir labākais auto ever. punkts

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Jā tieši tas kas postā bija auto kur ielikt velo.

Gan jau kulbas ratus arī man būtu jautri tādā bāzt.

0 0 Atbildēt

lielos bērnu ratus mazajā klasē var ielikt, bet jāņem nost riteņi, un nekam citam grabažniekā vietas nepaliek.

29" mtb noņemot pr. ratu arī var ielikt

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Es savulaik biju tīri pārsteigts ieraugot ka no E90 trīssimtās sērijas tūringa grabažnieka lielie rati tiek izvilkti tādā pat agregātstāvoklī kādā tādi tiktu likti mana golfa grabažniekā...

Un par to "nekam citam vietas nepaliek" - nepaliek tad ja licējs ir no tiem kam ikdienas mašīna ir amerikāņu pikaps, jo visas mantas jāsaliek viena blakus otrai, jo vienu virs otras likt nedrīkst... Man reiz gadījās golfā iekrāmēt lielos ratus kopā ar mantām sešiem cilvēkiem divām dienām; atpakaļceļā vēl tika paņemti divi salauzti krēsli - tas viss ar to ka salonā bez manis bija arī četri pasažieri - gan, jāatzīst, tā kā viens no pasažieriem bija tas kam tie rati bija paredzēti, tad uz viņa rēķina ietaupīto vietu varēja izmantot viņa mantām, lasīt - uz grīdas varēja nolikt vēl vienu somu.

2 0 Atbildēt

tas atkarīgs cik daudz lietots golps

20 1 Atbildēt

es par lietotu golfu i20 neņemtu

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

g.delphi.lv/dgs/picture.php?id=7150260

Tuaregam savu dzīvību uzticēt toč nevar.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Toties Dacei var... viena kliente ap Ziemīšiem, kā pankūka, tika iespiesta starp diviem kraviniekiem. Pēc bildēm knapi varēja atpazīt, kas par auto - samīcīts galīgās lupatās. Sieviete tika cauri ar lauztu atslēgas kaulu.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Konkrēta slepkavībā varbūt tikai bruņu auto palīdzētu:

www.delfi.lv/aculiecinieks/news/riga/video-fikseta-romana-bezzubova-slepkaviba.d?id=53107179

1 1 Atbildēt

GTD2 rakstīja: Lai gan i20 var salīdzināt ar Polo, kas ir vienas klases auto, i20 priekštgājēji getzinji nekadi izturigie nebija, nu jau lielakaa daļa sarūsējuši un uz ceļiem tik pat ,kā vairs nav manāmi. Bet pēc gadiem nemaz nav tik veci.

Vecākajiem ir 13 gadi (2008. beidza ražot). Es šad tad kādu uz ielas redzu. Ex-sievasmāte 11 gadus nobrauca (pirka jaunu). Kad tirgoju to mašīnu 2017.gadā, vienīgais no rūsas, kas bija, bija uz bagāžnieka vāka un vienā arkā burbulis. Tehniski tai mašīnai viss bija čikiniekā - remontos gadā 200-300 euro vajadzēja ieguldīt visādos hadenes sīkumos un auto gāja uz ūsiņu.

0 1 Atbildēt

Man ir aizdomas, ka bagāžnieka vāks ir visu to gadu korejiešu vājais punkts. Tur tehnoloģiski kkas nav pareizi izdarīts un rūsa ir neatņemama sastāvdaļa. Krāsošana, labošana neko nelīdz, jo rūsē no iekšpuses.

2 0 Atbildēt

cik dzirdēts tad rūsa viņiem vairumam bija ap aizmugurējiem landžeriem, sliekšņiem un arkām, pat tik daudz ,ka neatmaksājās metināt, bagāznieka vāks sīkums tā maināma detaļa

0 1 Atbildēt

Nē, tā nav taisnība. Virsbūvē nekādu rūsas pēdu nav, ļoti labi apstrādāti sliekšņi(nezinu varbūt no iekšpuses ir kkāda bīstamība), bet vāks ir tehnoloģiski nepareizi nostrādāts. Es jau vienreiz rakstīju, ka KIA visiem saviem autiņiem par velti uzsauc pretkorozijas apstrādi. Arī tas vāks tika pārkrāsots garantijas laikā, bet tas neko nedod un tur rūsa ir.

P. S. Varbūt tāpēc nav neviena youtube "Kā rūsē" izlaiduma par KIA?

1 0 Atbildēt

www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/hyundai/getz/eglbd.html

Vēl bēdīgāka paskata viņi jau kādus piecus gadus atpakaļ bija daudzos šrotos, bet droši vien lielums vairums jau izkausēti naglās, tapēc arī tik mazuz ielas redzami. Arī pazīstams ,kuram firmā trīs tādi pelēcīši bija dēļ korozijas visus norakstīja, kad viņiem vēl nebija pat desmit gadi

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

iauto.lv/forums/topic/27038-prieksejais-tilts

Tā viņi sapūst arī vietās, kur laikam metināt nemaz nedrīkst, tikai nomaiņa. Un ja nav ko mainīt, jo šrotos tādi paši puvekļi, tad arī pārējo nav vērts remontēt.

0 1 Atbildēt

Tur tak skaidri var redzēt, ka viena puse ideāla un otrā dabūjusi(kādreiz) kādu bojājumu, kā rezultātā viss izrūsējis. Gan jau kāds nošķīlis pa pakaļējo spārnu, durvīm. Tāpēc jau tās mašīnas pēc avārijām neko tējas, šodien spīd un laistās, pēc pāris gadiem bojātās vietas pastiprināti korodēs.

Un tilts tak arī ir maināmā detaļa, kuram tad tur nekas nerūsē?

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Neviens jau nestrīdās ka ir maināmas detaļas. Jautājums jau ir par to, cik rentabli tas viss.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Ap 2007. gadu tie getzi bija topā. Pazīstams cilvēks nopirka un vēl cits gribēja, bet tad laikam pieprasījums bija lielāks par piedāvājumu un stipri cenu pacēla.

Pagāja kādi gadi un - eu, bet kur tad viņi visi ir? Izrādās, nav vairs uz ielām.

0 1 Atbildēt

Pie angļu ģimnāzijas katru rītu var redzēt Getzu. Man pat liekas tur 2 getzus esmu redzējis, vismaz Google maps rāda sarkanu un pelēku Getzu stāvam

Zuteņu iela 1

maps.app.goo.gl/iRZHHBDHadqSLaTQ7

0 1 Atbildēt

Un tas ir tikai pie vienas mājas! Padomā cik Rīgā māju

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Jā, dzelžaina loģika.

Toties pie manas mājas nav getza. Es pat redzējis neesmu. Bet tā ir tikai 1 māja, toties cik dižajā pilsētā tādu māju?

2 0 Atbildēt

Man sētā ir viena to pašu plus mīnus gadu Fiat Panda. Man laikam būtu jāpieņem, ka joprojām pilna Rīga ir ar pandām...

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Toties, ja Google kartē paskatās manu māju, tad pie tās pilnā krāšņumā stāv mana vecā Astra, kuru palaidu nezināmā virzienā pirms pusotra gada

1 1 Atbildēt

Nu, jā, tā var gadīties. Bet es tak tur braucu regulāri garām un regulāri to Getzu redzēju. Tas bija kādus 3 mēnešus atpakaļ. Diezgan droši varu apgalvot, ka rīt 8.00 tur tas Getz stāvēs

ledzep Reģ.: 16.03.2017
2 0 Atbildēt

Getz rūsē ļoti ļabi, it īpaši vājā vieta ir priekšējais pusrāmis. Tas, man šķiet, pārsvarā ir iemesls, kādēļ tie auto tika norakstīti. Pret to, cik daudz viņus savulaik pārdeva, uz ielām palikuši maz.

Ja nemaldos, tas bija pirmais Hyundai/Kia modelis, kurš tika izstrādāts Eiropā un pārdevās ļoti labi šajā tirgū. Izturīgs auto ar sliktu plastmasu un bleķiem.

Nākamos i20 priekš Eiropas tirgus ražo Turcijā. Cik dzirdēts par pirmās paaudzes i20, problēma ar koroziju joprojām aktuāla. Tā jau ciešams auto- viens no lētākajiem lietotajiem savā klasē. Bet līdz Eiropas brendu mazauto līmenim nevelk.

0 1 Atbildēt

Piekoriģēšu, pirmais modelis tieši Eiropai izstrādāts bija Ceed. Getz ir globāls modelis un pārdevās visur, Ceedus Amerikā nevar nopirkt.

Pirmā Ceeda restailingu jau veidoja vācietis Pēteris šreijers

0 1 Atbildēt

Vēlāk jau Hyundai ar tiem pašiem motoriem izstrādāja speciālu modeli Krievija - Solaris.

0 0 Atbildēt

Ceed varbūt bija pirmais speciāli Eiropai izstrādātais modelis, bet Getz bija pirmais Hyundai kurš tika radīts Eiropā:

www.autoexpress.co.uk/hyundai/getz/15208/hyundai-getz-13

19 0 Atbildēt

izstiepjaties vai saraujaties, golps vienalga labāks par gecu

0 0 Atbildēt

Nejauc auto klases. Golps jāsalīdzina ar Elantra/Ceed.

Getz ir jāsalīdzina ar Polo. Es teiktu, ka Getzam ir labāki benzīna dzinēji, nekā attiecīgās paaudzes Polo. Viss pārējais, protams, ir sliktāks.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti