leju tikai 98 iet zvērā
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
leju tikai 98 iet zvērā
Tikko skatē man izmērīja dūmainību 0. Neste parastais dīzelis 18 gadus vecā motorā bez DPF.
tas nevar būt, jo tā nevar būt
Ja tas ir 2.7 mersedesa klak klak, tad tā arī ir. Salīdzinoši necimperlīgs dzinējs mūsu cimperlīgajā laikmetā, nu ja nav aizlaists. Daudzi bezceļnieki šo modeli meklē tieši ar šo motoru. Sprauslas ar labu resursu un viegli reanimējamas nolietojuma gadījumā.
Bet 0 nevar būt jo nevar būt kā iepriekš jau teica. Pat jauniem auto nav 0
Ārprāc, ārprāc nu kā tā var šitā jau visu "jauno zaļo biznesu" sačakarēsi saknē ...
P.S. Man arī 320Kkm Honda Fr-V, un dīzeļu skatē pat neviena dūma no tā viņu atgāzu ventilatora jau kuro gadu, braucu ar jebkuru no 3 DUS DD Virši, Neste vai Statoil ... pat īpaši neskatos ar kuru no minētajiem es braucu uz skati ...
Eu, a pa kuru brīdi sagāzētus AMC 4.0 sešus podus vienā rindā nomainīja VM šrotori 2.5 četru katlu kuļmašīna?
Ir nez kādzm šeit bijusi pieredze ar Porsche 911 modeļiem, 2000šo gadu modeļiem?
Ir pieredze ar 997 no 2006 gada
Un ?
Vēlos auto vasarai, bet info ir tik dažāds, kuras versijas labāk pirkt, skaidrs, ka turbo būs pa dārgu, bet pats esmu nejēga saistībā ar šiem modeļiem, nav jau arī izvēle LV baigi plašā.
atkarīgs no braucēja - IMHO vasaras auto ir jābūt cabrio
Principā labs auto, bet ir pāris nepatikamas (nesarežģitas) lietas un viena diezgan riebīga šo motoriem - IMS bearing (nezinu ka to vārpstu pareizi sauc - starpniek vārpstas gala gyltnis). Par to IMS bearing obligāti jāparūpejas kaut uz jaunu orģinālu, kaut eksiste kruti aftermarket risinājumi, kā eļļoti slīdgultņi utml.
Te vairāk info :
www.capeautorepair.com/porsche-common-issues.php
Viens variants pat tika izrādīts Wheeler dealers :
grūti ko komentēt
tur ar 5 min ierakstu būs par maz
lai izteiktu savas domas, vajag 1/2 dienu
Īsi, jā/nē
Es arī remontēju pie dīlera, vai pareizāk veicu apkopes, nekas viņam nesalūza. Manam pie pārdošanas nobraukums bija 98000.
Katram benzingalvam kadu laiku ar tadu jāpabrauc !
Vismaz lai saprastu kas tas ir
Porsche 911, Becky Evans un drifta Džeimss Dīns īsi pirms došanās uz LV:
911 Targa visforšākais - karstā laikā var uztaisīt spraugu bez jumta
Lietotas targas ir maz un dargas
Chalenger rakstīja: 911 Targa visforšākais - karstā laikā var uztaisīt spraugu bez jumta
Karstā laikā kā reiz to spraugu nevajag jo normālam krabim vējš salonā nepūš-attiecīgī sēdēt kā uz ielas tieši zem saules.
Krabis ir forš vasaras vakaros un pavasara/rudens saulainajās dienās.
405 rakstīja: Ja tas ir 2.7 mersedesa klak klak, tad tā arī ir. Salīdzinoši necimperlīgs dzinējs mūsu cimperlīgajā laikmetā, nu ja nav aizlaists. Daudzi bezceļnieki šo modeli meklē tieši ar šo motoru. Sprauslas ar labu resursu un viegli reanimējamas nolietojuma gadījumā.
Bet 0 nevar būt jo nevar būt kā iepriekš jau teica. Pat jauniem auto nav 0
Var būt. Man ir bijis vismaz 1x. Pamatā gan parasti ir 0,01, 0,04 vai tamlīdzīgi, bet nu vismaz 1x iedeva arī nullīti.
Nedēļu atpakaļ vedot sievu uz darbu panelī iedegās UREA un Serviss, vēlāk arī Check bet vēl vēlāk ieslēdzās skaitītājs,pēc 1100 km dzinēja iedarbināšana tiks bloķēta.Vakar biju pie dīlera, izrādās nosprādzis adblue sūknis,jauna bāka ar visu darbu 1100 EUR.
Tak tu pieraksti marku, motora tilpumu. Jau otrais topiks un viss tas pats
viss pareizi, ezis saprata savu kļūdu jauni auto ir jauni un lietoti ir lietoti, nav ko putroties
Rakstīju tak no rīta,tikai divus aliņus iepriekšēja vakarā izdzēru(no leduskapja),no rīta dzīvoklī 26 grādi,pl.4 logi jātaisa ciet,jobanās kaijas sāk ķērkt,aizdodiet plinti kāds,nē,labāk Kalašu.
Mileniāļu šausmas: "Sekot neprātīgu cilvēku pēdām, un nošaut putnus ar pneimatisku ieroci un pēcāk iespējams pavadīt nedēļu cietumā un piespiedu kārtā atvadīties no 5000 eiro dēļ diviem putniem?"
www.reddit.com/r/latvia/comments/obju6b/k%C4%81_aizdz%C4%ABt_prom_kaijas/
Vienīgais kam es nevaru piekrist kad tai bākai tikai VIENS GADS GARANTIJA,maksā 900 EUR bet tikai VIENS JOBANIJAIS GADS,Samsung televizoram(QLED) 700 eur 2 gadi.Esmu ar mieru samaksāt tos 1000 eur bet garantijai jābūt 3 gadi.
Iesakiet kā to panākt!Neko mans neravēs,negribu to dzirdēt!
Dārgiem mezgliem vnm ir opcija - šroti. Esmu tā darījis, nekāda stresa. Protams, bez garantijas. Bet ne jau tūkstotis
Šrots nav garantija,ko darīs ja pēc pusgada nosprāgst,pērc citu?
Kad izmeta kļūdu sāku meklēt internetā kas un kas.Atradu smuku mājaslapu,viss smuki aprakstīts par adblue,domāju jāpiezvana,kaut kādu konsultāciju tak vajag.Un ko es dzirdu otrā galā,klausāmies no 30 sekundes līdz 50 sekundei.
Labs un sprigans Volvo, bet ar vienu "modernu" problēmu, jeb cik aizd=sts var būt PCV:
ezis71 rakstīja: Vienīgais kam es nevaru piekrist kad tai bākai tikai VIENS GADS GARANTIJA,maksā 900 EUR bet tikai VIENS JOBANIJAIS GADS,Samsung televizoram(QLED) 700 eur 2 gadi.Esmu ar mieru samaksāt tos 1000 eur bet garantijai jābūt 3 gadi.
Moš kkas ir ali express?
ezis71 rakstīja: Vienīgais kam es nevaru piekrist kad tai bākai tikai VIENS GADS GARANTIJA,maksā 900 EUR bet tikai VIENS JOBANIJAIS GADS,Samsung televizoram(QLED) 700 eur 2 gadi.Esmu ar mieru samaksāt tos 1000 eur bet garantijai jābūt 3 gadi.
Nu redz... Auto un tā īpāsnieks ir Briseles komunistu (jeb tautas) ienaidnieks - tādēļ eksistē tikai regula, kas pieprasa 2 gadu garantiju ierīcei, kas nodrošina propagandas materiālu izplatīšanu, nevis pārvietošanās brīvību ;)
Tā - benzīns maksā jau 1.4€ litrā...vai gada beigās būs 1 litrs par 2€?
Nu tas atkarīgs no tā, kad un kas nomainīs Baidenu. Vai līdz gada beigām - ļoti iespējams, ņemot vērā cik ātri progresē viņa demence.
Tas jau reiz bija, benzīns ap latu litrā.
Pusotrs eiro par litru būs pavisam drīz
Tāpēc ir ar skubu jāpērk tos benzīnbezmotoru suudus.Jā.
Parunāsimies par LIETOTIEM auto. Jūsu pieredze - kuri auto ir visuzticamākie, kuriem labākā cena
nu re, var arī par LIETOTIEM parunāt, jo lietotie auto ir daudz vairāk par jauniem, kā zināms, ja ar jaunu auto izbrauc ārā no veikala, tas kļūst par lietotu un cena krītas par 30%...