NU man ar viens sens čoms ar mazu divdurvju Reni brauca - un ar nekāda vaina, tik tas ka viņš laikam ikdienā dzīvoja tik tuvu darbam ka tas Renis bija "svētdienas braucējs" ...
Laukos tam 4x4 Kangoo gan tik saldi neiet, bet nu braucējs uz vecumu kurls, un motoru spīdzina konkrēti augstos apgriezienos ( jo nedzird un piem. man tas jau ausīs griežas), un tādos režīmos kā jams tur spīdzina tas kabluks, izskatās ka izdzīvos tieši tikpat ilgi cik viņa iepriekšējā Ņiva, kādi 7-8 gadi, un tad tur pat pacelt nebūs ko, kaut verķis vispār jau nu "tanks" ...
Vines radinieks kas vēl tehniks'aks par mani, brauca ar Nissanu 1,2 litri ( principā ļoti tuvs Renault 1,2 motoram, jo kloķene šīm derēja no Reņa) - nu tad motors gan nav ilgspēlējošs, bet nu ja nebrauc virs 200+Kkm ar viņu, tad jau laikam pie kājas ...
Un cenu ziņā pieļauju ka franči daudzus izkonkurēs, tikai nu ja uzraujas uz elektroniski problemātiska - tad gan visticamāk ka otreiz iekš franča neiekāps ...
Svētdienas braucējs var būt jebkurš, bet ir viena vaina-rūsa. Man kolēģis brauc ar C5, bija problēma ar elektrību, bet toties ar rūsu nečakarējas.