Balsot, kā jau parasti īsti nav par ko. Atkal jāizvēlās no mazākajiem ļaunumiem? Tā teikt - visi smird, bet gan jau kādam tā smaka mazāk izraisa vemšanas refleksu.
APAR - galīgi negribas balsot, viņi jau tur var muldēt ko grib, bet visa tā Jaunupa smaka joprojām, azartspēļu lobijs, Pūces mūlis... Plešs arī reāli besī - atkārto tikai partijas frāzes, šķiet, ka pats neko nerubī. Bet nu, kad Pūci nometa, ko var gribēt, vajadzēja kādu ielikt - nu ielika tajā laikā 28 gadus vecu nezināmu gurķi...
ZZS (nu jau bez zaļajiem) - neesmu Lemberga "visi zog, bet viņš padalījās, nobruģēja mums dažas ielas caur sievas uzņēmumu" fanu klubā.
JKP - uzmetēji un divkoši. Uzmetēji, jo savā laikā praktiski VISI Rīgas domē iebalsotie notinās uz Saeimu (Bordāns, Strīķe, Jurašs, Feldmanis u.c.), jo redz netika pie grožiem, jo nils tomēr ar mazu pārsvaru izlīda vairākumā. Tad kāpēc par Tevi balsot, ja neesi gatavs strādāt, kur Tevi ievēlēja? Divkoši - baigie taisnības cīnītāji un pretkorumpanti, bet tai pašā laikā pieņem ziedojumus un pēc tam lobē šo cilvēku intereses. Nesaku, ka citi arī tā nedara, bet šitie īpaši nobesīja, jo visu laiku uzsver, ka vot viņiem ir nulles tolerance utt.
JV - Reirs jau šķiet visiem besī, Kariņš it kā ok, beidzot PM normāli spēj Eiropā runāt ar citiem, bet vietēji viņam mugurkauls nulle - visas pārējās partijas rausta katra uz savu pusi un viņš tik mīļā miera labad piekāpjas visam, galvenais, lai valdība neizjūk... Neko baigi labu ar nav izdarījuši, Rīgas domē arī pamatīgs flops un nekas nav izdarīts, diezgan meh...
NA - lai gan esmu patriotiski noskaņots kopumā, es nespēju balsot par iesalniekiem, dombravām utt, galīgi nav pa ceļam.
Saskaņa - pašsaprotami.
LKS - pašsaprotami.
Apvienotais saraksts - nu varbūt šitie vēl tādi mazliet netik smirdīgi, bet nu zaļie, piemēram, lai gan beidzot atdalījās no Lemberga, tāpat neliekas OK. Visus tos daudzos gadus bija kopā un viss bija labi. Nemaz tik zaļi viņi arī nav. Tos pārējos tā grūti novērtēt uzreiz....
Progresīvie - ir lietas, kas man patīk, bet ir lietas, kas nepatīk. Dikti cenšas, bet daudzās jomās arī smagi peld. Reāli kretinē Cepurītis - sevi stāda priekšā, kā nezkādu vides, enerģētikas un klimata ekspertu, bet neko vairāk kā vispārīgas frāzes pateikt nemāk. Pilnīgs ūdens no viņa. Šo gan pats esmu novērojis, gan esmu dzirdējis no paziņām, kas patiesi strādā ar klimata jautājumiem. Par Rīgas domē izdarīto arī diskutabli - šis tas ir darīts (mazliet patīrīja uzņēmumu valdes un domes departamentus no ušakova smakas utml), bet nu kopumā ar meh domes darbs.
Visādi mazie sūdi un brīnumi (tautas vara spēks, stabilitāte, republika utt) - lol, not gonna happen. Jā, it kā jau parasti izskan tas uzskats, ka balsojiet par mazajiem utt. Bet nu tajos sarakstos vispār nekas nav. Visādi garīgi slimie, pestoļotāji utml. Tas no tā redzamākā, bet, ja paskatās pašus sarakstus, tad tur atkal pilns ar pārdevējiem, bezdarbniekiem, apsargiem, pensionāriem utt. Es negribu nevienu nolikt viņa profesijas dēļ, bet nu vai tiešām apsargi, pārdevēji un pensionāri būs tie, kas spēs lemt sakarīgi par likumiem un spēs celt LV uz augšu???
Buldozers, lohzems, krištopāns u.c. - lūdzu, nē...
Nja, kas tad tur no šitā visa paliek? Diezgan pamatīga miskaste. :D