Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Flints rakstīja:Vai tad tiešām izklausijās pēc pēdējā kvieciena?
![]()
![]()
![]()
Bet lai jums veicas!Varu apbrīnot jūsu neprātu.
Flints rakstīja:Skārdniek!
Laikam tomēr būs vajadzība arī pēc otra gumijdzelža!
Cik T jāiepērk? Jā ,tas tavs gultnis tika izmazgāts un sagatavots turpmākajai darbībai,bet vajadzība neradās. Varam samainīt labu gultni pret gumijdzelzi
Laikam neesi izlasijis
sanāk tu gribi manu gultni samainīt pret manu gumijdzelzi?
T neder, vajag K.
Skardnieks rakstīja
???????????????????
sanāk tu gribi manu gultni samainīt pret manu gumijdzelzi?
bet jūs tokš i' jautri puikas... ![]()
![]()
UZMANIES !!!! K nav Kefiirs !!!!
Un arī nav kola
hammers rakstīja: atkal man naakas biedru vietaa shtelles krukjiit
Par to no Flinta T.![]()
Vai 3l burka ar mājas k der ?
Skardnieks rakstīja:Hammer kas ir V.S.O.P.
zāles pret reimatismu, pret vecuma nespēku, uzlabo acu gaišumu....
Flints rakstīja
omā, ka es savējos indēju?
A moš kaut kāds no kājām gāzējs, iedos pirmo glāzi un tad cenu nositīs tam gumijdzelzim.![]()
hammers rakstīja:
Skardnieks rakstīja:Hammer kas ir V.S.O.P.
COGNAC - jeb Konjaks dazhaadas raudzes
O nē tas man par jaudīgu.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru