.. pajautāšu bračkam.. pāris dienas gan viņu nesatikšu... brīvdienās ceru, ka būs...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
.. pajautāšu bračkam.. pāris dienas gan viņu nesatikšu... brīvdienās ceru, ka būs...
Skārdniek! Paldies.Tagad manam VOLVIM ir viena 1988 gada detaļa.Tā iepriekšējā, 1998 neizturēja. Ja tava turēs, tad atkal viens pierādijums, ka mašīnas beidzās ar1995 gadu.
Nea, kam prasu tam tikai mazjaudīgie mēraparāti.
Eu, volvisti, ja 940. 2.4td uzminot uz akselerātora jau pie nelieliem apgriezieniem turbīna gaudo, vai tas ir normāli? Iet jau gan lopā, tā liekas, jo pirms tam braukāju ar Bezturbīnu.
Baigais ūdens, un krieviski. Tas jāsaprot kā- ko tad es te bāžos ar saviem stulbajiem jautājumiem dižciltīgo Volvistu zonā ,ja ?
man omīte kādreiz neļāva iečurāt akā... teica, ka pašam vien būs jādzerot....
Ir dzimtā valoda, svešvaloda un okupantu valoda. Ir balts , melns un vēl daudzas krāsas! Ui aizsamersu ir vēl Laôtgoļu valôda.
dumš tu esi... Krieviem ir tik milzīgs info (gan remontu, gan visādu citādu) apjoms, ko tu pa visu mūžu neizlasīsi... vēl tas, ka viņi arī nav tie pārtikušie un lielākā daļa cenšas paši remontēt, gan dalīties tādā informācijā...
Shajaa sakaraa es vareetu teikt,ka nesaprotu kaadeelj bij shitaa jaasabojaa VOLVO forums.... Nez vai kaadam cilveekam no taa kaads labums naaca
Nu protams Lom! Ar Hammeru jau labāk pa draugam, vai ne. Noderīgs cilvēks. Forši līst dir.sā bez ziepēm! Felipe , ja es pareizi sapratu, tad es sabojāju to forumu, ja? Nu tad palasi , Kā.. Ar savu jautājumu par volvo turbīnu? Vai arī tā, ka uzrunāju dižciltīgos volvistus ar- Eu , tu? Normāls cilvēks neapvainotos, ja viņu nenosauc par DIEVU !
Nu tad ignorē, bet pieaugušiem Onkuļiem nevajag uzvesties kā zīdaiņiem.
Nee, Rekord, ar Tevi te nav mazaakaa sakara. Piis.
Nee, Rekord, ar Tevi te nav mazaakaa sakara. Piis.
Sorr,tas nebij tiishaam..
Skārdniek!
Laikam tomēr būs vajadzība arī pēc otra gumijdzelža!
Cik T jāiepērk? Jā ,tas tavs gultnis tika izmazgāts un sagatavots turpmākajai darbībai,bet vajadzība neradās. Varam samainīt labu gultni pret gumijdzelzi
Urkšķis makten mežonīgs paspruka manam mobīlītim!
Vēl jāpakrāmējas, bet nu jau drīz izies ielās
Priekša nelaižas lejā > iespaids, ka kāds labvēlis atsperēm starplikas sabāzis!
Būsi salicis "super sport" amīšus vai ne tās atsperes
Bastardinjsj rakstīja: Urkšķis makten mežonīgs paspruka manam mobīlītim!
Vēl jāpakrāmējas, bet nu jau drīz izies ielās
Priekša nelaižas lejā > iespaids, ka kāds labvēlis atsperēm starplikas sabāzis!
Laikam pirkstiņi līki un skrūves nemāki skrūvēt! Būsi vietām sajaucis kaut ko!
Jaaliek divas,katru savaa pusee.
Pietiks ar vienu B/U no Salaspils HES!
s70-740d rakstījauukni nekjidaaju, jo pirms tam spiediens bija ok, izskataas, ka no staavees'anas sauss palicis, pastaav variants, ka iegaaz'ot pa taisno suuknii ellju, vareetu to atdziivinaat...
Beidziet pashdarbiibu ar diizeljiem un iipashi suuknjiem,maksaasiet!Labaak Sergejam uzzvaniet 9511273!
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]