Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
curmis rakstīja:
DAGS rakstīja:Tā jau iet kā pa elli,a te vēl auto sāka sviestot t.i. ieslēgta apkure,viss it kā o.k. tikai pēc kādām 30min. sāk mirgot AC podziņa un salonā sāk pūst nevis siltu gaisu,bet tādu kāds ārā.Pogas spaidišana neko nedod ari jebkura cita manipulācija ar apkuri ari ne.Pēc restarta uz kādām 10 min. ir miers un sākas viss no gala.Lūdzu viedokļus,ieteikumus,realas versijas(Volvo 940)
Man 850 bija līdzīgi, pielika pie kampi un konstatēja ka vainīgs viens no salona datčikiem.
Laikam jau tev nācās vinju nomainīt,un kur viš bija atrodams 850?
Bez 5 T maniem medību laukiem tuvu nenāc, būs gauži!
Gvido28 rakstīja:Blakus MMR ir lādzīgs serviss! Rindā jāpagaida ~ 5>7 dienas, bet dīzeļbīdeļ specs ir labs
Kāds nosaukums tam servim, vai tel. number???
Rekā sanāk : Hammeram volvo nava bet zina kur remontēt.![]()
Pats sametināšu. Un no zvērinātajiem piedzīšu morālās traumas kompensāciju.
Pī, pī,pī, pī........................
rīt ņemšu un 740-jam izraušu ārā signalizāciju, galīgi sviestā sagājusi, vairs pat dzinēju neļauj palaist, durvis ciet jau pāris mēnešus ciet neslēdz.
Flints rakstīja:Gvidi! Palasi , interesanti.
www.my.auto.ru/text/74.html
VIVA VOLVO!!!
s70-740d rakstīja:2UUSA: Identisks gadiijums kaa man - tikai jaapaarc'aulo nebija... ja kas, z'igulja c'aulu vietaa var izmantot no zapinja...
Vot Kuljibini savaakushies!
Atradu par 100Ls izjauktu + 50 slīpēšana+ jauni pribambasi ==> uz tiem pašiem 250 dabūšu motoru jau ar visu kapitālo! Un paliks vēl kapeika T un T un T iepirkšanai.
JĒ JĒ JĒ gali gali
ūdenī!
izdabūt bīdeli ārā no vietas ~6h. ![]()
hammers rakstīja:vareejaat jau uzbljaut - visu dienu pa maaju baxtiijos
Mēs jau turpat servisrūmā uzbļāvām, bet Tu jau laikam tik tālu nedzirdēji.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru